Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok içim rahatladı şimdi ben kendim aşmak istiyorum jinekolog son çare artık benim için.gitmek istemiorum doktora gitsemde muayene olmaktan korkarım o yüzden kendim başarıcam inşallah.

ayy inşşalh canım yendim diye inletrim kız o zmana bu sayfayı dediğin gibi bende ufaktan yaparak tekrar 8 cm gelmel istiyorum inşallah kurtulcam

yok içim rahatladı şimdi ben kendim aşmak istiyorum jinekolog son çare artık benim için.gitmek istemiorum doktora gitsemde muayene olmaktan korkarım o yüzden kendim başarıcam inşallah.

kafaya taktım ben sana onun yerini buldurcam arkadaşımellerini bolca sabunla yıka sonra bacaklarını iyice aç karşına aynayı al,o bölgeye bolca jel sür sonra elinle dadakları açtır ve çişini yapıyormuş gibi ıkın,yine göremezsen elini o bölgede gezdir o at parçalarını açtırmaya çalış.öyle kocaman bir boşluk bekleme,mercimek tanesi kadar.vaktin varsa hemen dene seni beklıycem

Sakın tuhaf tuhaf jelleri kulanma internette bir sürü marka var satılan cinsel ilişkide kayganlaştırmak için, ultrason jeli bile iyi değil bence.. bu jellerin açıklamalarını oku hiçbir yan etkisi yok ve kokusu çok güzel :)) ben kullandım markası wet bi siteden aldık. arkadaşım önermişti. ürünün açıklamasında yenebilir yalanabilir bile yazıyor o kadar iyi yani :)))

tamam canım ilgin için teşekkürler deneyim bunlarıda

evet canım eklenmiş resim gördüm şimdi

tamam canım ilgin için teşekkürler deneyim bunlarıda
rica ederim.bir de pozisyon olarak sırtın eşine dönük üstte dene belin öne doğru hafif eğik olsun bir elinle de sen yönlendir.ben bu pozisyonu kesinlikle yapamam derdim ama bu şekilde yendim birçok arkadaşım gibi.bu şekilde denemeni de tavsiye ederim.en kısa sürede kurtulursun inşallah

bu pozisyonda bir defa denedim ama galiba korkudan alamadım ve jel falan sürmemiştim ondanda olabilir peki bu pozisyonda ayaklarımız üstündemi duruyoruz yoksa dizlerimizide yere koyuyoruz ben dizlerimide yere koymuştum bi fark var mı acaba

jel sürersen hem tahriş olmazsın hem kayar gider.ben dizlerimi yere koyarak yapıyorum biraz da belimi önde doğru eğip tek elimden kuvvet elıyorum diğer elimle de p..si kontol ediyorum.yönü bulduktan sonra ayaklarımı açtırarak yavaş yavaş oturuyorum.ayaklarınının üstünde de yapan vardı galiba ama ben kendimi sıktım ve yön konusunda zorlanmıştım.sen nasıl rahat edeceksen onu dene.ama sırtın eşine dönük olsun.

aynı soruyu bende soruyorum althea sen bana önerdin bunu ama pozisyonumu tam yapamıyorum bilemiyorum vajiyede denk getiremiyorum

aynı soruyu bende soruyorum althea sen bana önerdin bunu ama pozisyonumu tam yapamıyorum bilemiyorum vajiyede denk getiremiyorum

birkaç sayfa geride sehervakti bir resim paylaşmış.onda en allta sağdan ikinci şekildeki gibi durmanız gerekiyor.düm düz oturmaya çalışırsanız canınız yanıyor o yüzden biraz belinizi büküp öne doğru eğilin ozaman p..s popo yönüne doğru gidiyor.

tamam canım misafir gelmezse bu akşam bir deneyeyim inş yarın kurtulmuş olarak gelirim

tamam canım misafir gelmezse bu akşam bir deneyeyim inş yarın kurtulmuş olarak gelirim

sanki egzersiz yapıyormuşsun gibi düşün başka şeylere yoğunlaş canın acımıyor gerçekten.olduktan sonra inanamıyorsun oldu mu diye defalarca soryorsun eşine okadar kolay ve acısız yani.inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

evet orası bide cok geniş önemli olan azcık girmesi gerisi çok kolay ama işte ilişki sırasında aynı seyleri düşünemiyoruz gaz verin bana bitiriyim 29una kadar yaa

ilişki sırasında da rahat bırak kendını kasma emin ol pe..s aparatlardan daha kolay . vajiyi yendiğinde 3 yıldır beklediğim sey bu muymus diyceksin kendine ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…