Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın arkadaşlar.dün eş denemesi yaptık olmadı ama ben mutluyum çünkü bu sefer her zamankinden daha iyiydi biraz girmiş çok umutlandım olacak bu iş.o anda burda okuduğum her şey geçti gözümün önünden:) bacaklarım titredi yine ama kendimi kaslarımı daha iyi kontrol edebiliyorum artık bunu anladım.çok umutlu uyudum çokta güzel rüyalar gördüm inşallah yakında bitecek bu iş sayenizde kızlar

benim ilişkide agrı olmuyo canım sadece eskiden cok gıtmezken sımdı o kadar cok wc ye gıder oldumkı anlatamam. bu arada dr muayeneyı alttan mı yaptı ?

ben normal sağlık ocağındaki aile hekimine danıştım.aslında ürolojiye gitsen idrar tahlili yapar ama işin içine ilişkide ağrı da girdiği için jinekoloğa gitmem gerekirdi korktum gidemedim.jinekolog alttan muayne eder sanırım.sende de sistit olabilir,idrarında yanma varsa idrar yolu enfeksiyonu olablir.beklemekle geçmiyor ihmal etme sen de canım

yaa arkadaşım yapmayın allah aşkına . mummuş rimelmiş allık fırçasıymış, siz mikrop kapmayımı istiyosunuz. dertsiz başınıza dert alıcaksınız.
yazdığım reçete haydar dümenden. birazda korkunuzu atın tamam . sağlıklı temiz iş. bitirin gitsin.
bunları denicenize dediklerimi deneyin pişman olmazsınız. gayette steril bi durum. parmakmış felan.
ne gerek var. valla bunca zaman yapmadığınıza yanıcaksınız. çünkü ben 1,5 yıl bu yazıyı daha önce neden okumadım diye ah kafa çektim bolbol.
siz çekmeyin bari. faydalı olmaya çalışıyorum.tabiki herkesin farklı denemeleri olabilir ama. rimelden allık fırçasından daha temiz güvenli en azından.
ya mikrop kapıcaksınız ya içinize kaçıcak bunlar:)
korkmayın canım arkadaşlarım sadece başını alabildim deyip bırakkmayın aynı işlemi birkaç gün deneyin kaçmayın olacaaaaaak olacaaaaaaaaaak
ben bile başardıysam herkes başarır. benim kadar canı tatlı kimse yoktur heralde. bakın üstüne çatır çatır normal doğum yaptım hehehheheeee
darısı başınızaaaaaaaaaaa.
tekrarlıyorum bunu uygulayıııııııııııın
pes etmeyiiiiiiiiiiiiiin
sora eşiniz sizden kaçıcak

yine yapamadim esim üstüme geldigi an titriyorum kendimi kasiyorum elimde degil. ben artik resmen caresizim care yok benim bu derdime anladim onu üzerimde görmek bile korkutuyor beni

aslına bakarsan en rahat pozisyon eşin üsteyken ama yön bulmada biraz zorlanıyorsun.bence sen üste geç eşine sırtın dönük olsun öyle dene kontrol sen de olursa gerginliğin azalır.bir de böyle dene bakalım

canım kendi açından haklısın ama herkeste aynı etkiyi sağlamayabilriim egzersizle yenip mikrop kapmayan onca arkadasımız var

canım ben vajiinismusu yendim.yazdığının haydar dümen reçetesi olduğunu bildiğim gibi emlayı yazmayı da unuttuğunu farlkettim.aylardır da bu sitedeyim o yüzden bunu deneyen arkadaşları da gördüm.ayrıca aparatları prezervatifsiz kullanacak kadar biliçsiz de değiliz.iyi niyetini anlayabiliyorum yardımcı olmak istiyorsun sen de ama okadar kulladığın ilaç vajina için çok mu sağlıklı?burda doktora giden arkadaşlara da doktor burda yapılan egzersizleri veriyor.kaldı ki biz egzersiz sırasında su bazlı kayganlaştırıcı jel ve prezervatif kullandık ve geçmişi okursan bu şekilde yenen bir çok insan var.ben mumla çalıştım mumla uyuduğum zaman da oldu hiç de içime kaçmadı.senin önerin de bir yol belki birinin işine yarar ama kesin çözüm değil.herşey psikolojik.yine da yardımların ve desteğin için arkadaşlarım adına teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bana fa yardım edin 2.5 yıllık evliyam parmakla denemedim bile dilatorlerinnbnn ilk 2 boyunu alıyorum sonrasında tıkandım kaldım

dilatörü içinde beklet 20 dakka kadar daha fazla da olablir.ardından hemen diğer boya geç.beklettiğin için geçişler daha kolay olacak.bu aşamaya kadar gelebildiğine gör diğerlerini de yapabilirsin kendine güven

kendine güvenin gelmiş senin adına sevindim bundan sonrası çok daha kolay olacak bacaklrının titremesi de geçecek çünkü mutlusun ve kendini eskisi kadar sıkmayacaksın.çok iyi gidiyorsun en kısa zamanda kurutulacaksın inşallah yeter ki kendine güven ve moralini bozma

anladım canım. ben gecen hafta jınekologa gıttım . bebek dusundugum ıcın gebelıkten once muayene olmak ıstedım fakat doktora vajınusmus oldugumu ve 1 bucuk ay once yendıgımı soyleyınce benı muayene etmedı. bakamam sen daha yenı yenı ilişkiye hazırsın ultrason canını yakar dedı ve muayene etmedi. sadece kan tahlili yaptı ve folik asit yazıp gonderdi beni

inşallah herşey gönlünce olur canımama ben çok erteledim doktor fobim var benim.lütfen sen ertleme hamilelik de düşünüyormuşsun,şu idrarla ilgili olan sorununu çözmeye bak vajinayı sarabiliyormuş.inşallah bebek haberlerini de alırız

doktor fobisi bende de var işte canım zaten gidene kadar inşallah alttan muayene falan etmez dedım dua ettım dualarım kabul oldu sanırım inşallah canım Allahım isteyen herkese cocuk versin. AMİNN...

evet oraya bir şeyin girebileceği fikrini kafaya koyuyoorum yavaş yavaş.kaçmak yok artık bedenim bana değil ben ona hükmedebilirim.artık ağlayıp sızlanmak yok önceden denemeden bile kaçıyoduk eşimde bende olmayacak moralimiz bozulacak diye.ama dün ikimizde umutlandık daha sık deneme yapıcaz ve aşıcaz bu durumu.çok teşekkür ederim sanada desteğin için çok sağol

kızlar vajiyi yendikten hemen sonra hemen hamile kalabilirmiyiz yada biraz zaman gecmesimi gerekiyor

Normal bir birliktelik yaşıyorsan hamile kalmana engel ne olabilir ki. zamanı geçirip geçirmemekta sana kalmış bişey canım eger iyice alışayım cinsel hayata kendimi tam olarak hazır hissedeyim diyorsan zaman geçirebilirsin.

ya aslında kendim o güzel anların tadını cıkarmak istiyorum ama bi kaç aydır vajili oldugum halde vaji ağzına boşalma oluyor bebek istiyorduz yani fazla değilde cevrdekilerin de etkisi var şimdi her ay annemler soruyorlar regl oldunmu diye bende her seferinde evet idyorum doktora git niye olmuyı diyip duruyolar o yüzden içimdede bi his var sanki bu ay yencekmişim gibi me geliyo o yüzden diyorum

Anlıyorum canım o zaman en kısa zamanda napıyosun vajiyi yeniyosun inşallah bende 1,5 yıllık evliyim vajiyi de 1,5 ay once yendım. ama yendıgım gunden beri hiç korunmuyoruz bebek düşündüğümüz için ayrıca kayganlaştırıcı jeli de yendıkten sonra 2 kez kullandım onu da kullanmıyorum.

bende ayın 29 unda 3 sene olacak inşte ilk gün çok az girdi az kanama oldu dahada hiç bişey olmadı aslında ben baya gelmiştim 7 8 cme kadar ama ramazan felan girince ara verdim inşallah evlilik yıdönümüzüde eşime güzel hediye vermiş olurumm

ben bişey sorcam eş denemesinde önce emla sürüp sonra ultrasyon jelide sürsem üstüne acaba bir zararı olur mu hem uyuşsun hemde kayganlaşsınki zor olmasın diye birde su bazlı dediğiniz jel ultrasyon jeli demi beyaz bir şişede bende aldımda aynı şeydir umarım.Sizleri seviyorum vajidaşlarım:)

canım vajiyi yenmeden hamile kalmayı düşünme çünkü hamileliğinde ve hamileliğin sonrası ister istemez vajiyi düşüneceksin ve bu durum seni bi şekilde üzer canım.tamam belki anne olmak bi bebeğe sahip olmak çok güzel bir duygudur ama vaji bu mutluluğunu gölgeleyecektir.ne kadar oldu evleneli?annene söylememiş miydin vaji olduğunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…