- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #128.861
canım vajiyi yenmeden hamile kalmayı düşünme çünkü hamileliğinde ve hamileliğin sonrası ister istemez vajiyi düşüneceksin ve bu durum seni bi şekilde üzer canım.tamam belki anne olmak bi bebeğe sahip olmak çok güzel bir duygudur ama vaji bu mutluluğunu gölgeleyecektir.ne kadar oldu evleneli?annene söylememiş miydin vaji olduğunu?
bende ayın 29 unda 3 sene olacak inşte ilk gün çok az girdi az kanama oldu dahada hiç bişey olmadı aslında ben baya gelmiştim 7 8 cme kadar ama ramazan felan girince ara verdim inşallah evlilik yıdönümüzüde eşime güzel hediye vermiş olurumm
ben bişey sorcam eş denemesinde önce emla sürüp sonra ultrasyon jelide sürsem üstüne acaba bir zararı olur mu hem uyuşsun hemde kayganlaşsınki zor olmasın diye birde su bazlı dediğiniz jel ultrasyon jeli demi beyaz bir şişede bende aldımda aynı şeydir umarım.Sizleri seviyorum vajidaşlarım:)
oo sen bayagı yol katetmişssin 7- 8 cm alabiliyosan ne guzel bence halledersın 29 una kadar reglın bıtınce hemen egzersızlerıne kaldıgın yerden devam et canım, kaldıgın yerden edemesende sen artık vajiye bişeylerin girebildiğini gordun gunden gune ılerlemeye çalışabilirsin.
hayır hiç kimsenin haberi yok sizin ve eşimden baska :) bende öle düşünüyorum ama şuan reglim bittikten sonra hemen egzersize baslıcam içimde bi his var bu ay bende gercekten kadın olacakmısım gibi
olursun canım neden olmayasın ama bunu yenmenin egzersizden geçtiğini biliyorsun canım ve bende yeneceğine eminim.sen daha öncede buradaydın hatta arkkadaş listemdesin.neden baya ara vermek zorunda kaldın?
ya ramazan girdi memlekete gittik misafir vardı ramazan dan beridir tık yok hiç bişe yapamıyorum baslıcam pazartesiden sonra inşallah
olur canım ama emlayı çok sürmemeye dikkat et,eşini uyuşturursun iyicebana doktorum fazla sürme demişti. ultrason jelini kullanmadığım için nasıl bir şişede olduğunu bilmiyorum ben başka bir şey kullanmıştım.zaten kullandığın jelin su bazlı olması önemli canım.inşallah herkes tez vakitte yener vajiyi...
althea canim üstte de denedik ama ben yönü bulamiyorum ya özürlüyüm sanirim yerlestiremiyorum üst daha korkunc geliyor.
bide ayiptir söylemesi karin üstüne yatiyorum esim üstüme cikiyor öyle cok daha rahat oluyorum ve zevk aliyorum esim dediki izin ver bu pozisyonda deneyelim. ben bugun de egzersiz yapicam yarn bide böyle denicez en azindan görmem onu
ben bişey sorcam eş denemesinde önce emla sürüp sonra ultrasyon jelide sürsem üstüne acaba bir zararı olur mu hem uyuşsun hemde kayganlaşsınki zor olmasın diye birde su bazlı dediğiniz jel ultrasyon jeli demi beyaz bir şişede bende aldımda aynı şeydir umarım.Sizleri seviyorum vajidaşlarım:)
karın üstüne derken nasıl oluyo öyle her pozizyonu denemekte fayda var sonuçta bizde öğrenelim
yenen arkadaşlara bir sorum var.yenmeden önce ıkındığınızda vajide delik görebiliyormuydunuz?ben göremiyorum.netten kızlık zarı görünümünü araştırdım çok farklı yapıda oluyormuş bazılarının jinekolojik muayeneyle açılıyomuş.herhalde benim öyle değildir o kadar şanssız olamam yani olmamalı.
karın üstüne derken nasıl oluyo öyle her pozizyonu denemekte fayda var sonuçta bizde öğrenelim
evet canım görüyordum.iç dudakları elinle açtır ve çişini yapar gibi ıkın görceksindir.
denedim ama göremiyorum ben ya inşallah fiziksel bi sorun değildir.fiziksel sorun nadir görülüyor herhalde beni bulmuş olmasın ya.ben ıkındığımdada et parçasını görüyorum sadece
denedim ama göremiyorum ben ya inşallah fiziksel bi sorun değildir.fiziksel sorun nadir görülüyor herhalde beni bulmuş olmasın ya.ben ıkındığımdada et parçasını görüyorum sadece
resim eklendi mi bilmiyorum ama benim dedigim pozisyon, alt sagdan ücüncü pozisyon,kadin karin üstü yatiyor. erkek üstünde. ben sadece böyleyken rahat ediyorum ve hani zevk alma durumu oluyor, onu görmemekten kaynakli mi bilmiyorum tabi. ama böyle hic girmeyi denememisti yarin bide böyle denicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?