Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayır hiç kimsenin haberi yok sizin ve eşimden baska :) bende öle düşünüyorum ama şuan reglim bittikten sonra hemen egzersize baslıcam içimde bi his var bu ay bende gercekten kadın olacakmısım gibi

oo sen bayagı yol katetmişssin 7- 8 cm alabiliyosan ne guzel bence halledersın 29 una kadar reglın bıtınce hemen egzersızlerıne kaldıgın yerden devam et canım, kaldıgın yerden edemesende sen artık vajiye bişeylerin girebildiğini gordun gunden gune ılerlemeye çalışabilirsin.

olur canım ama emlayı çok sürmemeye dikkat et,eşini uyuşturursun iyice bana doktorum fazla sürme demişti. ultrason jelini kullanmadığım için nasıl bir şişede olduğunu bilmiyorum ben başka bir şey kullanmıştım.zaten kullandığın jelin su bazlı olması önemli canım.inşallah herkes tez vakitte yener vajiyi...

Son düzenleme:

evet orası bide cok geniş önemli olan azcık girmesi gerisi çok kolay ama işte ilişki sırasında aynı seyleri düşünemiyoruz gaz verin bana bitiriyim 29una kadar yaa

hayır hiç kimsenin haberi yok sizin ve eşimden baska :) bende öle düşünüyorum ama şuan reglim bittikten sonra hemen egzersize baslıcam içimde bi his var bu ay bende gercekten kadın olacakmısım gibi

olursun canım neden olmayasın ama bunu yenmenin egzersizden geçtiğini biliyorsun canım ve bende yeneceğine eminim.sen daha öncede buradaydın hatta arkkadaş listemdesin.neden baya ara vermek zorunda kaldın?

olursun canım neden olmayasın ama bunu yenmenin egzersizden geçtiğini biliyorsun canım ve bende yeneceğine eminim.sen daha öncede buradaydın hatta arkkadaş listemdesin.neden baya ara vermek zorunda kaldın?

ya ramazan girdi memlekete gittik misafir vardı ramazan dan beridir tık yok hiç bişe yapamıyorum baslıcam pazartesiden sonra inşallah

yenen arkadaşlara bir sorum var.yenmeden önce ıkındığınızda vajide delik görebiliyormuydunuz?ben göremiyorum.netten kızlık zarı görünümünü araştırdım çok farklı yapıda oluyormuş bazılarının jinekolojik muayeneyle açılıyomuş.herhalde benim öyle değildir o kadar şanssız olamam yani olmamalı.

ya ramazan girdi memlekete gittik misafir vardı ramazan dan beridir tık yok hiç bişe yapamıyorum baslıcam pazartesiden sonra inşallah

aslında bu söylediklerin vajinin yan etkisi:)yapmamak için bahanelerde üstümüze yokinşallah canım sen de tüm yenenler gibi yenersin, sen zaten baya ileridesin egzersizde.son bi vuruş kalmış vajiyi yenmene canım.sana tavsiyem mesela 8 cm desin ya hemen onunla başlama aşama aşama ilerlemeye çalış,küçükten büyüğe doğru git, o zaman direk 8 cm almak daha kolay olur.her egzersize bu şekilde başlarsan daha kolay ilerlersin.dualarım sizlerle...

althea canim üstte de denedik ama ben yönü bulamiyorum ya özürlüyüm sanirim yerlestiremiyorum üst daha korkunc geliyor.
bide ayiptir söylemesi karin üstüne yatiyorum esim üstüme cikiyor öyle cok daha rahat oluyorum ve zevk aliyorum esim dediki izin ver bu pozisyonda deneyelim. ben bugun de egzersiz yapicam yarn bide böyle denicez en azindan görmem onu

teşekkürler canım ben zaten geçenlerde çok sürmüştüm galiba o kadar yandi ki belkide p...s girince bu kadar yanmıyodur diye düşündüm ama ondan sonra hiç denemedim jel aldım birde onu sürcem deneyecem inş olur bu akşam bir deneyeyim bakalım belkide egzersizsiz yenerim inşşşşş yoksa bende başlayacam egzersize yapamam desemde buradakileri okudukça cesaret alıyorum gözlerimin dolduğu anlar duygulandığım anlar çok oluyo bir arkadaş yazmıştı eşimin yüzündeki mutluluğu gördüm gerçekten çok önemli bişey çünkü eşim çok anlayışlı ve ben bu anlayışının altında eziliyorum inş en kısa zamanda yenerim

karın üstüne derken nasıl oluyo öyle her pozizyonu denemekte fayda var sonuçta bizde öğrenelim

canım anestezik kremleri mümkünse kullanmaman daha iyi tabi ama illaki kullanacaksan bence ansetol pomad kullan.emla çok fazla yakıyor ve etkılı bir krem.anestol hem daha ucuz hem emla kadar yakmıyor.ama eşin prezervatif kullansın yoksa o da uyuşur ve geç boşalırprezervatifin üsütüne biraz anestol sürüp onun üstüne o bahsettiğin ultrason jelini sürebilirsin,ayrıca anestolden çok minik bir parça vajina girişine de sürebilirsin.birkaç sanıye bir yanman olacak ama sonra gecıyor.

Son düzenleme:
karın üstüne derken nasıl oluyo öyle her pozizyonu denemekte fayda var sonuçta bizde öğrenelim

sanırım sen yüz üstü yatıyorsun eşin senin sırtına bakıyor şekilde oluyor.bu şekilde de kolay olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı ama ben hiç denemedim şahsen

evet canım görüyordum.iç dudakları elinle açtır ve çişini yapar gibi ıkın görceksindir.

resim eklendi mi bilmiyorum ama benim dedigim pozisyon, alt sagdan ücüncü pozisyon,kadin karin üstü yatiyor. erkek üstünde. ben sadece böyleyken rahat ediyorum ve hani zevk alma durumu oluyor, onu görmemekten kaynakli mi bilmiyorum tabi. ama böyle hic girmeyi denememisti yarin bide böyle denicez

Eklentiler

• $der-badeteppich-sex-stellungen_2357.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 35
denedim ama göremiyorum ben ya inşallah fiziksel bi sorun değildir.fiziksel sorun nadir görülüyor herhalde beni bulmuş olmasın ya.ben ıkındığımdada et parçasını görüyorum sadece

o et parçasını biraz elinle açtır.eğer orası açık olmasa adet görmezdin o konuda için rahat olsun ama vajina yapısı hakkında bilgiiyi anca jinekologtan alabilirsin için rahat etsin istiyorsan gitmeye çalış.

sağ en alttan ikinci pozisyonu diyorum ben senin bahsettiğinin sağında yani.eğer dik oturmya çalışırsan acıyor biraz öne eğilirsen popoya doğru eğim alıyor ve kendi yerleşiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…