Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[/COLOR][/I][/B]ARKADAŞLAR ŞU FOTOĞRAFI GERÇEKTEN İNCELEYİN BAKIN TAKILIYO DEDİĞİNİZ YERE EN GÜZEL AÇIKLAMA BU...BAKIN PARMAK NEREYE GELMİŞ VE EĞER POPOYA DOĞRU İLERLEMEZSE NEREYE TAKILACAK NEREYE BASKI YAPIO...İŞTE OYÜZDEN ACI OLUYO YÖNÜ GAYET AÇIK...İNCELEMENİZİ ISRARLA TAVSİYE EDİYORUM..

Bak bu fotoğrafta eş denemesi ile ilgili yazılar yazmıştım ama normal egzersizler için de bu fotoğrafı incelemeniz vajinanın yapısı için sizlere yol gösterir
Eki Görüntüle 554813 [/QUOTE]

eczanelerde satılıyomu peki gerçi almaya utanırımda ben ama yapacak bişey yok bayan olan bi yerden isterim artık bi ara okurken medikallerde satılan ultrasyon jelide kullanılıyomuş hangisi daha iyi sence valla sırf bu iş için işten izin alcam 1 hafta çözmem lazım

canım biz daha 1 defa yaptık o yuzden bı sıkıntım yok sımdılık.ama benım esım de eskıden cocugumuz olmuyor dıye uzuluyordu.ben bıraz unutkanımdır.şimdı dalga gecmeye basladı.sen bebegı de bır yerlerde unutursun dıye.:)ınsallah hemen hamıle kalırız ıkımızde.ama bu konuda esprı yapması bıle hoşuma gidiyor.bebek konusu eskıden acılınca hep aglıyordum.

Evet eczanelerde satılıyor, ayrıca marketlerde de okeyin ve durexin jelleri var...

Ultrason jeli de kullananlar var ben kullanmadığım için bilmiyorum ama o da zararsız onu da kullanbilirsin

Ben de utanıyordum önceden jel alamamıştım ama bayan bir eczacı buldum. Onlar zaten normal karşılıyor. Utanma, al

aynı dertten muzdaribiz ikimiz de canım benim eşimde artık denemek bile istemiyo kaç gündür deneyelim diyorum hiç bi yaklaşımda bulunmuyo yine yapamicaz biliyorum diyo

bugün geç oldu kocam olsa hemen markete götürcem jel alalım diye ama yarına kaldı ilk işim market ordada bulamazsam eczane denememden sonra yazarım yine ne durumda olduğumu ama bu sefer yapmak istiyorum bişey daha sorcamsen egzersiz yaparken sırt üstü yatıp poponu kaldırararkmı deniyodun ben yarı oturur vaziyetteydim ondanda olmamış olabilirmi

insan zaten boyle bı durumda stres oluyo bide herkesin sordugunu dusununce daha da stres olurdum heralde şimdi iyki kimseye söylememişim diyorum yani kendime :)

Son düzenleme:
kocamda bunun hastalık olduğunu kabul etti ama nedense benim çözmemi bekliyo sanki o bişey yapmıyo buda benim ccanımı sıkmıyo bazen hatta sen hiç bişey yapmıyosun diyede kızıyorum çok zor bi durum anlatılmaz yaşanılır cinsinden

aynı dertten muzdaribiz ikimiz de canım benim eşimde artık denemek bile istemiyo kaç gündür deneyelim diyorum hiç bi yaklaşımda bulunmuyo yine yapamicaz biliyorum diyo

kocamda bunun hastalık olduğunu kabul etti ama nedense benim çözmemi bekliyo sanki o bişey yapmıyo buda benim ccanımı sıkmıyo bazen hatta sen hiç bişey yapmıyosun diyede kızıyorum çok zor bi durum anlatılmaz yaşanılır cinsinden

Kızlar egzersizleri eşinizin yanında yapın. Ve ilerleme kaydettiğinizde "oleyyy" "yuppiii" "kendime inanamıyorum bak bunu da aldım" " harika ya bunu alabileceğimi hiç sanmıyordum bunu da aldım" "böyle giderse penisi de alırım" "bunu yaptıysam onu da yaparım" mutlaka bugün denemeliyiz tarzında yanında konuşun egzersiz yaparken. Bu onların psikolojisini etkiler. Neyi başardığınızı yanınızda görünce size inancı artacaktır

Canım ben sırtımı koltuğa yaslıyordum, bacaklarımı iki yana açıyordum , altıma minder falan hiçbir şey koymuyordum direk bu pozisyonda alıyorum

insan zaten boyle bı durumda stres oluyo bide herkesin sordugunu dusununce daha da stres olurdum heralde şimdi iyki kimseye söylememişim diyorum yani kendime :)

bende bi sizle bide bi arkadaşımla paylaştım sağolsun oda bana destek oluyo hatta trankasbuskas almıştı bana ama işe yaramadı başkada kimseye söyleyemem sanırım

ben hala aprmak egzersizine geçemedim , kendime dokunmakla ilgili bir sorunum yok ama bir türlü cesaret edemiyorum kızlar ne olur yardım edin bana

bende bi sizle bide bi arkadaşımla paylaştım sağolsun oda bana destek oluyo hatta trankasbuskas almıştı bana ama işe yaramadı başkada kimseye söyleyemem sanırım

Boşver

Çok kişiye söylersen benim gibi pişman olursun Sürekli "eee cadıkedi daha yapamadın mı? " "bugün sende bi güzellik var yoksa kadın mı oldun" tarzında sorulara ve şakalara maruz kalıyorsun

işte bende o pozisyonda denedim neyse sabah olsun bakalım jel bulabilirsem denicem hatta dediğin gibi yarın eşimin yanında yapcam ii fikir bu kocam eve gelsin artık

ben hala aprmak egzersizine geçemedim , kendime dokunmakla ilgili bir sorunum yok ama bir türlü cesaret edemiyorum kızlar ne olur yardım edin bana

Madem kendine dokunmakla ilgili bir problemin yok o zaman neden ilk adımı atmıyorsun?

Ben liflenirken bile elimi vajinama götüremezdim Kendime dokunamazdım Ben bile buna cesaret etmişken senin bahanen ne

Eğer gerçekten bu illetten kurtulmak istiyorsan bu işin cesaret, azim ve inattan geçtiğini bilmelisin

O yüzden erteleme Hemen şimdi ilk denemeye başla

Göreceksin, denediğinde ve başardığında ertelediğin her dakika için kendine kızacaksın

Boşver

Çok kişiye söylersen benim gibi pişman olursun Sürekli "eee cadıkedi daha yapamadın mı? " "bugün sende bi güzellik var yoksa kadın mı oldun" tarzında sorulara ve şakalara maruz kalıyorsun

hele bide annemle paylaşsam acaba napardı kendisi azcık panik ataktırda damat kızımı boşayacak diye çok korkardı hergün arar sorardı yaptınmı diye

işte bende o pozisyonda denedim neyse sabah olsun bakalım jel bulabilirsem denicem hatta dediğin gibi yarın eşimin yanında yapcam ii fikir bu kocam eve gelsin artık

Gerçekten eş yanında denenen egzersizler, eşleri de gaza getiriyor

Ben başardığımda dönüp "süper bunu da aldım inanamıyorum vs vs " bir sürü şey söylüyordum. O da çok oralı değilmiş gibi gülüyordu. Ama yanında egzersiz yapıp egzersizlerde mutlu olduğumu görünce o da psikolojik olarak "yapacağız herhalde biz bu işi" yi yerleştiriyor beynine

Son düzenleme:

biliyorum ama bir haftadır erteliyorum nefes ve kegel egzersizlerini hep yapıyorum ama buna bir türlü başlayamadım. nedeninide anlayabilmiş değilim

biliyorum ama bir haftadır erteliyorum nefes ve kegel egzersizlerini hep yapıyorum ama buna bir türlü başlayamadım. nedeninide anlayabilmiş değilim

Çünkü sen de "erteleme hastalığı"nın bir ferdisin!

Sürekli kaçıyorsun. Ne kadar geç başlarsan, ne kadar ertelersen o kadar iyi sanıyorsun

Oysaki sadece psikolojine ve gelecekte yaşanacak güzel günlere zarar veriyorsun

Şimdi vaktin varsa egzersiz için ilk adımı at ve bize rapor ver. Belki bize rapor vermek seni gaza getirir

Tabii senin şu anda vaktin de olsa ertelemek için bize bir bahane bulursun gibi geliyor yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…