- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.181
az önce egzersiz olarak parmağımı sokmayı denedim ilk boğuma kadar giriyo fakat sonra sanki gidecek yer yok korkuyorum bide kan geleek diye ne yapmalıyım ben şimdi
Canım... Kan gelecek diye düşünüp korkarsan ilerleyemezsin.
Bir parmakla kan gelmez ama kesin bir şey söylememem. Kan konusunu eşinle konuş, egzersizde gidebileceğini anlat. O korkuyu öncelikle atlatman lazım.
İlk boğuma kadar yerleştirmen güzel. Gidecek yer yokmuş gibi olmasının sebebi, yanlış yöne ittirmenden kaynaklanıyor. Poponu hafif yukarı kaldırıp, parmağını aşağı doğru ittireceksin
Bak bu fotoğrafta eş denemesi ile ilgili yazılar yazmıştım ama normal egzersizler için de bu fotoğrafı incelemeniz vajinanın yapısı için sizlere yol gösterir
Eki Görüntüle 554813
üzülme canım olacak elbet.bir iki defa olmadı diye bukadar üzme kendini.doktora git gitmesine de o da aynı şeyleri yaptıracak.sorunun çözümü sen de kendine güven,acıyı sil aklından.
ilk boğuma kadar acıda hissedilmiyo fakat sanki az daha itsem acıyacak korkusuda var nefes alıp veriyorum sık sık ah ah o 12 saatte çözen doktorlar bunu nasıl başarıyo acaba param olsa hiç düşünmeyecem gidecem kocam artık denemek bile istemiyo diyebilirim ben dersem o zaman deniyoruz ne yazcağımı bile bilemiyorum piskolojim çok bozuk
Canım hepimiz bu yollardan geçtik. Yenince de devam ediyor merak etme. Ben yendiğim halde hala cinsel ilişkiye girmeyi ben istiyorum. Ben demesem de beyefendiden tık yok
Az daha itsem acıyacak diye düşünüyorsun bu da senin ilerlemene engel oluyor
İleride acı falan yok, girişte biraz yandıktan sonra gerisi hissiz bir bölge acı falan hissetmiyorsun
Kan korkusu olayını eşinle konuş ve egzersizlerde ilerlemeye gayret etİlk boğumu aldıysan gerisini de getirebilirsin [/QUO
elim kremliydi sadecce kayganlaştırıcı jel alsam içerde ilermeme kolaylık sağlarmı
elim kremliydi sadecce kayganlaştırıcı jel alsam içerde ilermeme kolaylık sağlarmı
Tabiiki :) Ben ilk denememi bebe yağı ile yapmıştım sonra mantar oldum bıraktım
Sonra kayganlaştırıcı jel aldım, bebe yağına göre o kadar kolaydı ki... Hem bebe yağı ile deneme yaparken hissettiğim yanmayı da kayganlaştırıcı jel ile hissetmedim
benimde resmen 2yıl olcak evleneli ama işte :) yeni sayılırrr:) evet bende istiyorum ama bir okadarda korkuyorum.... hattaa ekim ayı regl döneminden sonra yendim vajiyi ve o yenme olayından sonra başladık acaba hamilemiyimdir diyede düşünüyorummmm:) inanılmaz midem bulanıyor eşim dalga geçyorrr.... :) evet komik bencede...
yaa benim 1 hafta oldu ilk 3 gün cildime bişey oldu pakize sende nasıl durum yüzüm döktü 1 haftadır acaba normalmi yoksa haftaya doktora gitcem
eczanelerde satılıyomu peki gerçi almaya utanırımda ben ama yapacak bişey yok bayan olan bi yerden isterim artık bi ara okurken medikallerde satılan ultrasyon jelide kullanılıyomuş hangisi daha iyi sence valla sırf bu iş için işten izin alcam 1 hafta çözmem lazım
ilk boğuma kadar acıda hissedilmiyo fakat sanki az daha itsem acıyacak korkusuda var nefes alıp veriyorum sık sık ah ah o 12 saatte çözen doktorlar bunu nasıl başarıyo acaba param olsa hiç düşünmeyecem gidecem kocam artık denemek bile istemiyo diyebilirim ben dersem o zaman deniyoruz ne yazcağımı bile bilemiyorum piskolojim çok bozuk
Evet eczanelerde satılıyor, ayrıca marketlerde de okeyin ve durexin jelleri var...
Ultrason jeli de kullananlar var ben kullanmadığım için bilmiyorum ama o da zararsız onu da kullanbilirsin
Ben de utanıyordum önceden jel alamamıştım ama bayan bir eczacı buldum. Onlar zaten normal karşılıyor. Utanma, al
Düşün ki paylaştığım yazıda tam 143 yıl öncesinde bir doktorun yaptığı muayene sonrasında aldığı not yer alıyor. O zaman adı vajinismus değilmiş, adı yokmuş ama bu durum 143 yıl önce bile varmış...
Bakma herkese söylememen iyi olmuş. Ben çatlak bir tipimdir herkesle paylaştım, hiç utanmadım. Sonra ne mi oldu sürekli " ee naptın başardın mı, yaşadın mı, ulen adam seni boşayacak" gibi sözler duymaya başlıyorsun, kim seni görse hemen aklına o geliyor ve sorup duruyor bilmemeleri daha iyi
aynı dertten muzdaribiz ikimiz de canım benim eşimde artık denemek bile istemiyo kaç gündür deneyelim diyorum hiç bi yaklaşımda bulunmuyo yine yapamicaz biliyorum diyo
aynı dertten muzdaribiz ikimiz de canım benim eşimde artık denemek bile istemiyo kaç gündür deneyelim diyorum hiç bi yaklaşımda bulunmuyo yine yapamicaz biliyorum diyo
bugün geç oldu kocam olsa hemen markete götürcem jel alalım diye ama yarına kaldı ilk işim market ordada bulamazsam eczane denememden sonra yazarım yine ne durumda olduğumu ama bu sefer yapmak istiyorum bişey daha sorcamsen egzersiz yaparken sırt üstü yatıp poponu kaldırararkmı deniyodun ben yarı oturur vaziyetteydim ondanda olmamış olabilirmi
insan zaten boyle bı durumda stres oluyo bide herkesin sordugunu dusununce daha da stres olurdum heraldeşimdi iyki kimseye söylememişim diyorum yani kendime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?