- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.221
Eee bunu bildiğin halde neden tek boğumda kaldın, devammmmm devammmmmmmmmm
tırnak kısa olsada biraz batma yapıyor kulak çöpü ile deniyorum şuan bekleyin beni
O batma yanlış istikameti anlatıyor yoksa batmaz
Aşağı doğru dene
Bekliyoruzzzz
yok yok bende bir sorun mu var bukadar hızlı olabilir mi 3 kulak çöpünü streçledim jelledim dörtte üçünü içeri sokabildim kızlar ben inanamıyorum şuan ne acı ne ağrı hiçbirşey yok
Sende bir sorun yokBen de hızlı ilerliyordum ve yanlış sanıyordum ama gayet güzel Aynen devammmmm devammmmm
yeni adım ne peki ne denemem gerekiyor şuan daha kalın aparatmı ?
Kulak çöpüne peçete sar, 3-4 kat, streçle, ameliyat eldivenine geçir, eldiveni yıka ve jelle bir de onu dene
tamam ama onu bugün denemeyeceğim bu kadarı bile fazla geldi :) yarın denerim artık
Olsun bu bile süperdiHemen adını üst sıraya taşıyayım
teşekkürler gerçekten cesareti sizden aldım şuan nasıl mutluyum tahmin edebiliyorsunuzdur sizlerde yaşadınız bunları
mufim canım ne kremi alacaksın tam anlamadım ama eğer jel alacaksan su bazlı bir jel alabilirsin okey,durex gibi.bunun dışında medikallerden ultrason jeli alabiirsin.anestol anestezik bir krem...bir de emla lafı çok geçiyor ama emla hem çok pahallı hem de çok yakıyor.anestezik krem kullanmamanı tavsiye etmekle birlikte illaki kullanıcam diyorsan anestolü önerebilirim.yalnız kullanacağın zaman eşin prez.kullanırsa iyi olur aksi taktirde o da uyuşur.hadi bakalım canım gayretini takdir ediyorum inşallah kurtulacaksın az kaldı
eczanelerde satılıyomu peki gerçi almaya utanırımda ben ama yapacak bişey yok bayan olan bi yerden isterim artık bi ara okurken medikallerde satılan ultrasyon jelide kullanılıyomuş hangisi daha iyi sence valla sırf bu iş için işten izin alcam 1 hafta çözmem lazım
kızlar ben mumda kaldım yaa eşim egzersize yanaşmıyo napcam ben yaanasıl biticek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?