Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben hala aprmak egzersizine geçemedim , kendime dokunmakla ilgili bir sorunum yok ama bir türlü cesaret edemiyorum kızlar ne olur yardım edin bana

bende bi sizle bide bi arkadaşımla paylaştım sağolsun oda bana destek oluyo hatta trankasbuskas almıştı bana ama işe yaramadı başkada kimseye söyleyemem sanırım

Boşver

Çok kişiye söylersen benim gibi pişman olursun Sürekli "eee cadıkedi daha yapamadın mı? " "bugün sende bi güzellik var yoksa kadın mı oldun" tarzında sorulara ve şakalara maruz kalıyorsun

işte bende o pozisyonda denedim neyse sabah olsun bakalım jel bulabilirsem denicem hatta dediğin gibi yarın eşimin yanında yapcam ii fikir bu kocam eve gelsin artık

ben hala aprmak egzersizine geçemedim , kendime dokunmakla ilgili bir sorunum yok ama bir türlü cesaret edemiyorum kızlar ne olur yardım edin bana

Madem kendine dokunmakla ilgili bir problemin yok o zaman neden ilk adımı atmıyorsun?

Ben liflenirken bile elimi vajinama götüremezdim Kendime dokunamazdım Ben bile buna cesaret etmişken senin bahanen ne

Eğer gerçekten bu illetten kurtulmak istiyorsan bu işin cesaret, azim ve inattan geçtiğini bilmelisin

O yüzden erteleme Hemen şimdi ilk denemeye başla

Göreceksin, denediğinde ve başardığında ertelediğin her dakika için kendine kızacaksın

Boşver

Çok kişiye söylersen benim gibi pişman olursun Sürekli "eee cadıkedi daha yapamadın mı? " "bugün sende bi güzellik var yoksa kadın mı oldun" tarzında sorulara ve şakalara maruz kalıyorsun

hele bide annemle paylaşsam acaba napardı kendisi azcık panik ataktırda damat kızımı boşayacak diye çok korkardı hergün arar sorardı yaptınmı diye

işte bende o pozisyonda denedim neyse sabah olsun bakalım jel bulabilirsem denicem hatta dediğin gibi yarın eşimin yanında yapcam ii fikir bu kocam eve gelsin artık

Gerçekten eş yanında denenen egzersizler, eşleri de gaza getiriyor

Ben başardığımda dönüp "süper bunu da aldım inanamıyorum vs vs " bir sürü şey söylüyordum. O da çok oralı değilmiş gibi gülüyordu. Ama yanında egzersiz yapıp egzersizlerde mutlu olduğumu görünce o da psikolojik olarak "yapacağız herhalde biz bu işi" yi yerleştiriyor beynine

Son düzenleme:

biliyorum ama bir haftadır erteliyorum nefes ve kegel egzersizlerini hep yapıyorum ama buna bir türlü başlayamadım. nedeninide anlayabilmiş değilim

biliyorum ama bir haftadır erteliyorum nefes ve kegel egzersizlerini hep yapıyorum ama buna bir türlü başlayamadım. nedeninide anlayabilmiş değilim

Çünkü sen de "erteleme hastalığı"nın bir ferdisin!

Sürekli kaçıyorsun. Ne kadar geç başlarsan, ne kadar ertelersen o kadar iyi sanıyorsun

Oysaki sadece psikolojine ve gelecekte yaşanacak güzel günlere zarar veriyorsun

Şimdi vaktin varsa egzersiz için ilk adımı at ve bize rapor ver. Belki bize rapor vermek seni gaza getirir

Tabii senin şu anda vaktin de olsa ertelemek için bize bir bahane bulursun gibi geliyor yapma

hele bide annemle paylaşsam acaba napardı kendisi azcık panik ataktırda damat kızımı boşayacak diye çok korkardı hergün arar sorardı yaptınmı diye

valla ben anneme söyledim ve pişman oldum yaptın mı niye yapmadın yapmıyosun anlamadı beni bende yaptım anne dedim yalan söyledim. cadıkedi egzersiz de yapamıyorum kulak çubuğunda kaldım öylece

ah cadikedi şuan müsaitim ve deneyeceğim söz veriyorum hemende yazacağım size :)

valla ben anneme söyledim ve pişman oldum yaptın mı niye yapmadın yapmıyosun anlamadı beni bende yaptım anne dedim yalan söyledim. cadıkedi egzersiz de yapamıyorum kulak çubuğunda kaldım öylece

"Y-A-P-A-M-I-Y-O-R-U-M" YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kulak çubuğunu alabilmişsin daha ne olsun?

Bir aparat almışsın ve acı olmadığını, oraya bir şeyin girebildiğini görmüşsün neden ilerlemekten korkuyorsun?

Yapmayın kızlar Biraz güvenin kendinize

Egzersizlerde ilerledikçe kendinizi tanıyamayacaksınız... Daha çok egzersiz yapıp bu işten kurtulmak isteyeceksiniz

O yüzden... O-Y-A-L-A-N-M-A-Y-I-N !!!

Hemen egzersizlere devam edin...

ah cadikedi şuan müsaitim ve deneyeceğim söz veriyorum hemende yazacağım size :)

best arkadaşım bende dokunamıyorum artık bakamıyodum bile svd85 arkadasım beni öyle gaza getirdi ki kulak çubuğuna 2 kat pamuk sarıp streçladim ve denedim yaptım yapıncaya kadar evin içinde dondum durdum sekilden sekle girdim o açılan delik açılmadı bile :) ama yaptım ve onunla kaldım bi daa yapamadım denemedim daa doğrusu

Seni illaha dürtmek lazım anlaşılan

Hadi bakalım hadi... Çok oyalandın burada sen, doğruuu egzersize

Yahu kaldı ki ben seni tek kulak çubuğunu denedin sanıyorum, bir de üzerine 2 kat pamuk sarmışsın daha neden bahsediyorsun

Kaldır tembel popocuğunu ve egzersize devam ettttttt

çok isterdim canım denemyi ama misafirim var eşimin arkadaşları eş denemesi yapcaz nedendir bilmiyorum 1 haftadır içimde bi istek patlaması var lakin beyimizin canı istemiyo
tek kulak çubuğu değil canım üstüne 2 kat pamuk sardımm

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Eğer bu listeyi görüyorsanız, ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.masumsu[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]9 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.pakizeg[/td]
[td]14 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.kgokce[/td]
[td]15 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazal34[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]işaret parmağı ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]İşaret parmağı ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]

[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cadii34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 10 GELİNİ BELLİ AMA 2'si TAM FARKINDA DEĞİL ...
Arkadaşlar ilk 2 listesindeki gelinler artık bana onay versinler vajinismusu yendikleri tarihi ekleyeyim lütfen Bakın sonra listeden çıkarıcam hıııııııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…