- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.321
sonun da ben de gelin oldum :))))))))))))))))))
herkese merhaba..bundan 3-4 ay önce buldum ben burayı..22 aylık evliyim...uzunca bır zaman giremedim..burdaki kardesler ,arkadaslar bana o kadar yardım da bulundular ki..sürekli egzersiz yapmamı söylediler ama ben maalesef bunu yapamadm cesaret edemedim..ve yeşim yercok hanıma gittik..ve sonun da yendim..burdan selaya,zealeya,kemreye,sessizce kimse,rabite,candy 34,snowlaken,deli sevdam,senay_mehmete ve su anda adını yazamadgım herkese cok tesekkür ederim destegınız için cok ama cok tesekkür ederim..allahım en kısa zamanda herkesi bu dertten kurtarsın ıns..
sonun da ben de gelin oldum :))))))))))))))))))
herkese merhaba..bundan 3-4 ay önce buldum ben burayı..22 aylık evliyim...uzunca bır zaman giremedim..burdaki kardesler ,arkadaslar bana o kadar yardım da bulundular ki..sürekli egzersiz yapmamı söylediler ama ben maalesef bunu yapamadm cesaret edemedim..ve yeşim yercok hanıma gittik..ve sonun da yendim..burdan selaya,zealeya,kemreye,sessizce kimse,rabite,candy 34,snowlaken,deli sevdam,senay_mehmete ve su anda adını yazamadgım herkese cok tesekkür ederim destegınız için cok ama cok tesekkür ederim..allahım en kısa zamanda herkesi bu dertten kurtarsın ıns..
Kızlar sorusu Olan sorsun. Cevaplarımm hemencikkk
ya kızlar bana da yardımcı olun ben deliği bile görmye elii oraya götürmeye cesaret edmiyorum doktora gidip uygun fiyata tedavi olanlardan da cevap bekliyorum lütfen aranıza yeni katıldım 1 buçuk senelik evliyim kocam da askerde
ya kızlar bana da yardımcı olun ben gezersize cesaret hiç edmöiyorum doktora gidip uygun fiyata geçen varsa onlardan yardım istiyorum lütfen yaa
Tebrikler Canım
merhaba canım hoş geldin öncelikle jinekolojik muayene ile başlamalısın eğer herhangi bir fizyolojik sorun yoksa vajinanı incelemen ve tanıman gerekiyor ardından egzersizlere başlayabilirsin kulak çubuğu ilk aşamada rahat oluyor sonra parmak ya da aparat ile devam edebilirsin...soruların olursa herzaman yardımcı oluruz canım...
merhaba ben 3 senedir bunları okuyorum herkes başardığını yazıyor ama ben hala bu hastalığı yenebileceğime inanamıyorum egzersiz bile yapabilmek için cesaretim yok.... hatta bu yazılanları bile okuyamıyorum... çarşamba günü evliliğimizin 3. yılı ve ben artık bu illetten kurtulmak istiyorum. evlilik yıl dönümümüz yeni bir başlangıç olsun , eşimi mutlu etmek ,özgüvenimi de tekrar kazanmak istiyorum. artık hiç birşeyi başarabileceğime dair inancım kalmadı çünkü((
git tabi ne diyecek bakalım. bana sen hepimizde olandan bahsediyorsun gibi geldi inşallah öyledir bir sorun olmamasını diliyorum... işte egzersizler bu anlamda da çok faydalı. ben de organıma ilk egzersizlere başlamadan önce baktım, vajina nerdeymiş şu yaşımda emin oldum. kendi vücudunu tanımadan başkasına teslim edip ilişkiye girmek her türlü felsefeye ters, imkansız bir şey :)))canım baktım çok baktım netten görsellere kendime çok çok baktım ve netten bakmadığım incelemediğim vajına kalmadı et gibi birşey vr o yuzden bakamıyorum artık.. jınekologa gıdıcem son care o kaldı ıcım rahatlasınn
doktor murat ulusaoya falan gden var mı kaç para ücreti ya lütfen kızlar yardımcı olun
biz de gidecektik doktora internetten araştırmaya başlamıştık ufaktan. baktım doktorlar da kendi sitelerinde egzersiz falan yazmışlar, anlaşılan muayenehaneye gitsek de egzersiz verecek yeni kurtuluş yok dedik ve egzersize başladım. ilk egzersizi eşim yaptırdı parmağıyla. sonra ben kendim devam ettim. yani doktora da gidilse vereceği çalışma aynı...3 yıldır bunları okumana rağmen egzersiz yapamadıysan vakit kaybetmeden doktora gitmelisin. egzersiz yapmaya cesaret etmedikçe bu hastalıktan doktor yardımı olmadan kurtulmak çok zor. ya cesaret ya doktor maalesef
biz de gidecektik doktora internetten araştırmaya başlamıştık ufaktan. baktım doktorlar da kendi sitelerinde egzersiz falan yazmışlar, anlaşılan muayenehaneye gitsek de egzersiz verecek yeni kurtuluş yok dedik ve egzersize başladım. ilk egzersizi eşim yaptırdı parmağıyla. sonra ben kendim devam ettim. yani doktora da gidilse vereceği çalışma aynı...
ya kızlar bana da yardımcı olun ben gezersize cesaret hiç edmöiyorum doktora gidip uygun fiyata geçen varsa onlardan yardım istiyorum lütfen yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?