Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım baktım çok baktım netten görsellere kendime çok çok baktım ve netten bakmadığım incelemediğim vajına kalmadı et gibi birşey vr o yuzden bakamıyorum artık.. jınekologa gıdıcem son care o kaldı ıcım rahatlasınn

seiss cım devam olacak insallah ben yenemedım ama sanırım bıraz gerılmkten kaynaklanmıstır pes etmesakın

acayip kasıldım ve titremeye başladım :) ya ilk kez girdi hissettim ve devamı gelmedi işte memlekete gidicez bi 20 gün ara vercez kayınvalidem gelmezse bizle gelir gelmez ilk işim denemek olacak

hoşgeldin umutttttttttttttttçok merak ettik seni.iyi olmana sevindim.bırak artık maketi mikiye geçbak sonra mikiyi beğenmeyeceksinsahalara geri döndüğüne göre artık gelin haberini bekliyoruz

herkese merhaba..bundan 3-4 ay önce buldum ben burayı..22 aylık evliyim...uzunca bır zaman giremedim..burdaki kardesler ,arkadaslar bana o kadar yardım da bulundular ki..sürekli egzersiz yapmamı söylediler ama ben maalesef bunu yapamadm cesaret edemedim..ve yeşim yercok hanıma gittik..ve sonun da yendim..burdan selaya,zealeya,kemreye,sessizce kimse,rabite,candy 34,snowlaken,deli sevdam,senay_mehmete ve su anda adını yazamadgım herkese cok tesekkür ederim destegınız için cok ama cok tesekkür ederim..allahım en kısa zamanda herkesi bu dertten kurtarsın ıns..

Son düzenleme:

ohh çok şükür kurtuldun sende..çok sevimdim çok.. halaylar sana

tebrikler canım bende uzun bi aradan sonra bugün girdim bidaha ne zaman girerim bilmiyorum inşallah bundan sonrası çok iyi olur hakkında hayırlısı

hoşgeldin canım aramıza bende vajınısmusum ve hala yenemeyenlerdenim yenen arkadaşların hepsi egzersiz diyo.bende dokunamıyodum önce ama şimdi dokunuyorum ama parmak egzersizi yapamıyorum bende yapamam diyodum ama ark birii saolsun onun sayesinde kulak çubuğu aldım. jinekoloğa gittin mi muayene olsaydın her hangi fizyolojilk bi sorun var mı yok mu diye

ya kızlar bana da yardımcı olun ben gezersize cesaret hiç edmöiyorum doktora gidip uygun fiyata geçen varsa onlardan yardım istiyorum lütfen yaa

merhaba canım hoş geldin öncelikle jinekolojik muayene ile başlamalısın eğer herhangi bir fizyolojik sorun yoksa vajinanı incelemen ve tanıman gerekiyor ardından egzersizlere başlayabilirsin kulak çubuğu ilk aşamada rahat oluyor sonra parmak ya da aparat ile devam edebilirsin...soruların olursa herzaman yardımcı oluruz canım...

ya gitmedim doktora bile çünkü ordada muayene olamayacağım çok kasıyorum çünkü bilmiyorum ya kulak çöpü denemeye çalıştım kendimi çok açtığım için biraz kanama oldu vajide çok zor duryumdayım yaa doktor tedavisi ile falan daha mı kolay olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…