Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

DDD çok güldüm yaa... :)) ne biliyim yaw ben de aklımca doktora gidip stres olmayın para vermeyin, çünkü o da zaten egzersiz verecek evinizde temiz temiz sakin sakin çalışın mesajı vermek istemiştim sadece. hatta yazdım yani ben de gidecektim baktım egzersizden kaçış yok gitmedim diye. neyse sen de kendi mesajını ver tabi artık hangisi kimi etkiler bilemeyiz hasbelkader :) gelinler artsın da başka bir şey istemiorum kendi adıma :)

ya kızlar doktr murat ulusoyu okdum adam 2 günde çözüyormuş ben evde nasıl çözebilirim bilnç latından kaldırıyormuş hem yaa bu arada samsun bana çok uzak oaraya gidemm arkadaşım ben evde kendim parmağımı bazen götmrye çalışyorum ama sanki orada var bi duvar eşim de askerde herşey daha zor yani

Anladım Canım. Üst Pozisyonda yüzün eşine dönük dene istersen. Çok Rahat Bir pozisyon.Kontrol sende Oluyo. Sen Zoru Başardın. Zaten Bir Kadınsın. Artık Bunun Kıymetini bil. Ve zevkine bak. Acı yok ! Kasılma Yok !! Herşey Güzel Olacak. Derin derin nefis alıp vermeyi unutmaa. Güzel Haberlerle Gel

Canım Murat Ulusoy tam 5.000 TL istiyo biliyorum. Çünkü bende vajinismustum.Bir ara mesaj atmıştım kendisine. O şekilde öğrendimm..Ama hiç gerek kalmadı. Kendi kendime yendim zatenn..

Eveeeett. En son orta parmağı sokabilmiştim. Sonra eşimin işaret parmağını aldım. O da yetmedi, okullarda kullanılan tahta kalemini aldım, etrafını peçeteyle sardım ucunu da doktor eldivenine geçirdim. İlk yaptığım aparat uzun ve inceydi, diğer aparatımsa ondan iki kat kalındı. Ben biraz önce incesinden başladım. Onda 11 cm'e kadar aldım. Onu çıkarır çıkarmaz, geniş olan aparatı içime aldım. Onda da 9 cm'e kadar ilerleyebildim. Daha fazla ilerlemek istediğimde, ileride acıyla karşılaştım. Onun için devam etmedim. 9 cm'de yaklaşık yarım saat içimde beklettim. Oranın baya bir genişlediğini gördüm. Hiç acı hissetmedim. Şimdi çok mutluyum. Benim bu ilerlememi lütfen listeye ekleyin. :)

Bir de bir şey soracaktım. En fazla kaç cm'e kadar ilerleyebiliyoruz? İleride acı hissedersem devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım?

merhaba.. çevresi 10 cm olduğunda eş denemesi yapabilirsin.. daha fazla ilerlemeye gerek yok.. göreceksin ki p.... le daha kolay olacak... hadi bakalım en kısa zamanda haberini bekliyoruz...

sende normal bir kadınsın.. bizim gibi. bu durumun üstesinden gelebilirsin.. kendi kendine cesaret ver.. başarabilirsin.. bak burada kaç kişi başardı.. senin onlardan hiç bir eksik tarafın yok.. kulak çöpüyle başla aynayı al karşına girişe yerleştir. sonra bakma it gittiğini göreceksin.. jellemeyi unutma.. sonra kendinde cesaret bulacaksın..

ewt kızlar doktara girmekten vazgeçtimm veeeee egzaersizlere bşlamaya karar verdim ama hiç içeri elimi götüremiiyorummm yardımlarınızı hemen bekkliyorum canlarım hepimiz inşllah kurtulacağız bu ilellten ya 5 kilo çocuk çıkıyo o şey mi girmyecek

herkese cok tesekkür ederim :))))omuzlarımdan gercekten büyük bir yük kalktı kendimi o kadar hafif hissediyorum ki..basarı hikayemi en yakın zamanda paylasıcam sizlerle...selaaaaaaaa evet kayboldum..cok umutsuzdum buraya bile girecek gücüm yoktu artık hiçbirsey okumak bile istemiyoordum ama bak cok iyiym simdi..dönüsüm muhtesem oldu..Allah herkesı bu derrten en kısa zamanda kurtarsın..dualarım sizlerle..artık bende elimden geldiğince sizlere yardımcı olmak isterim..

lütfen canım yardım et ya tatlım ancak cesartimi topladım yaa

Son düzenleme:
neden kimse bana yardımcı olmuyor nedn zaten psikoloijk olrak çökmüş durumdayım nenden yaa yardımcı olmuyorsunuz
başaran arkadaşlar egzersizle nedn yaa

canım dur hemen karaları bağlama:)))tabiiki yardım edicez pazar günü fazla net başında olamıyoruz malum eşler evde:))şimdi canım bak parmak eğer itici zor geliyosa kulak çöpüyle başlayabilirsin hem daha ince hemde oraya bişey girebildiğini anlarsın...merak etme dediğin gibi çocuk çıkıyo ordan...aynayı sabit bi yere koy mesela yatağının başına ve sende karşısına geç aç açabildiiğin kadar bcaklarını yalnız arkana yastık koy ve hafif yatar pozisyonda olacaksın ve incele..mesela önce hiç dokunmadan ıkın ıkınmak çiş yapar gibi olacak derin nefes al ve ıkın ıkındıkça ordaki deliği göreceksin..sonra 2. aşamaya geçicez...ve çişimizi tutup bırakırızya otururken yatarken sürekli bunu yap...sık bırak..kaslarını kontrol altına almanı sağlar...sormak istediğin başka şeyler varsa sor yine

Evet Aynen Öyle Canım seninde dediğin gibi ordan kocaman çocuk çıkıyo. Ve orası o kadar esnek bir şeyki aklın şaşar. Herşeyin Şeklini alır. Allah orayı o şekilde mucizevi bir şekilde yaratmış. Egzersiz Olarak İlk başta Kulak çöpüyle İşe başlıcaksın. aynanın karşısına geç bacaklarını ayır vajinanı ellerinle aç vee bolcaa ıkın ıkındığın zaman delik açılacak ve deliği gördüğünde Kulak çöpünü deliğe doğru yavaş yavaş ittirmeye başla. Bir bakıcaksın hepsi kayıp gitmiş. Hadi bakalım önce bu dediğimi yap. Sonra aşama aşama ilerliyecez

dün gece denedim başım döndü , midem bulandı , yere yığılıp kalacak gibi hissettim kendimi nasıl toplayacağım cesaretimi bilmiyorum çok çaresizim ya girişte bi et parçası var sanki o mu iteklenicek içe doğru ??? kapalı gibi sanki offf iki üniversite mezunu yazıyor bu satırları maalesef ne kadar cahilim yetiştirilme tarzı maalesef bunlara hep sebep...ben kızımı böyle yetiştirmeyeceğim inşallah...

Son düzenleme:

bu 3 yıllık sürede eşim hiç yanımda olmadıysa üstüne üstlük erkek kardeşini evimize yerleştirip onunla yaşamaya başlamak zorunda kaldıysam bana hiç mi ama hiç ilgi göstermediyse nasıl olduysa hamile kaldıysam çocuğumu aldırmak istediyse ve neredeyse 1 sene kadar ayrı kaldıysak nasıl başlayabilirdim egzersizlere ? kimin için ? eşim mi ??? O şimdi çok pişman bana yaşattıkları için,bende çok umutsuz ,yine de evliliğimize son bir şans verdik ve ben yeniden başlamak istediğim için yazmaya karar vermiştim buraya en iyisi dr.a gitmek haklısın çünkü burada kimse kimseyi tanımıyor ne yaşadığını bilmiyor bilemez de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…