- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.341
merhaba ben 3 senedir bunları okuyorum herkes başardığını yazıyor ama ben hala bu hastalığı yenebileceğime inanamıyorum egzersiz bile yapabilmek için cesaretim yok.... hatta bu yazılanları bile okuyamıyorum... çarşamba günü evliliğimizin 3. yılı ve ben artık bu illetten kurtulmak istiyorum. evlilik yıl dönümümüz yeni bir başlangıç olsun , eşimi mutlu etmek ,özgüvenimi de tekrar kazanmak istiyorum. artık hiç birşeyi başarabileceğime dair inancım kalmadı çünkü((
herkese merhaba..bundan 3-4 ay önce buldum ben burayı..22 aylık evliyim...uzunca bır zaman giremedim..burdaki kardesler ,arkadaslar bana o kadar yardım da bulundular ki..sürekli egzersiz yapmamı söylediler ama ben maalesef bunu yapamadm cesaret edemedim..ve yeşim yercok hanıma gittik..ve sonun da yendim..burdan selaya,zealeya,kemreye,sessizce kimse,rabite,candy 34,snowlaken,deli sevdam,senay_mehmete ve su anda adını yazamadgım herkese cok tesekkür ederim destegınız için cok ama cok tesekkür ederim..allahım en kısa zamanda herkesi bu dertten kurtarsın ıns..
git tabi ne diyecek bakalım. bana sen hepimizde olandan bahsediyorsun gibi geldi inşallah öyledir bir sorun olmamasını diliyorum... işte egzersizler bu anlamda da çok faydalı. ben de organıma ilk egzersizlere başlamadan önce baktım, vajina nerdeymiş şu yaşımda emin oldum. kendi vücudunu tanımadan başkasına teslim edip ilişkiye girmek her türlü felsefeye ters, imkansız bir şey :)))canım baktım çok baktım netten görsellere kendime çok çok baktım ve netten bakmadığım incelemediğim vajına kalmadı et gibi birşey vr o yuzden bakamıyorum artık.. jınekologa gıdıcem son care o kaldı ıcım rahatlasınn
doktor murat ulusaoya falan gden var mı kaç para ücreti ya lütfen kızlar yardımcı olun
biz de gidecektik doktora internetten araştırmaya başlamıştık ufaktan. baktım doktorlar da kendi sitelerinde egzersiz falan yazmışlar, anlaşılan muayenehaneye gitsek de egzersiz verecek yeni kurtuluş yok dedik ve egzersize başladım. ilk egzersizi eşim yaptırdı parmağıyla. sonra ben kendim devam ettim. yani doktora da gidilse vereceği çalışma aynı...3 yıldır bunları okumana rağmen egzersiz yapamadıysan vakit kaybetmeden doktora gitmelisin. egzersiz yapmaya cesaret etmedikçe bu hastalıktan doktor yardımı olmadan kurtulmak çok zor. ya cesaret ya doktor maalesef
biz de gidecektik doktora internetten araştırmaya başlamıştık ufaktan. baktım doktorlar da kendi sitelerinde egzersiz falan yazmışlar, anlaşılan muayenehaneye gitsek de egzersiz verecek yeni kurtuluş yok dedik ve egzersize başladım. ilk egzersizi eşim yaptırdı parmağıyla. sonra ben kendim devam ettim. yani doktora da gidilse vereceği çalışma aynı...
ya kızlar bana da yardımcı olun ben gezersize cesaret hiç edmöiyorum doktora gidip uygun fiyata geçen varsa onlardan yardım istiyorum lütfen yaa
Tembellerrrrrr neredesinizzzzzz egzersizler ne durumdaaaaa
Canım dün gece biz deneyelim dedik ve oldu yani hiç acı çekmeden kasılmadan yapabildim :) bu gece bidaha denicem bakalım düzeldimmi gerçekten çook mutluyummm ve merak ediyorum hemen sana haber vereyim dedim :)
bunu bilmeden yazdığımı mı sanıyorsun? buraya gelip aylarca dil dökmemize rağmen egzersize başlamayan arkadaşlara baştan doktora gitmeyi önermek daha mantıklı. çünkü biz ne kadar dil dökersek onlar o kadar "yapamam" diyor, bir yerde elin kolun bağlanıyor. kimseye zorla egzersiz yaptıramazsın, arkadaş 3 yıldır bildiği halde yapamadıysa bizim dil dökmemizin faydası olmayacağını düşündüm ben.
ben de doktora gitmeden burada yendim ve cem keçe' nin kitabını okudum. bence de doktora gitmeye gerek yok ama cesaret etmeyip, burada zaman kaybedeceklerine daha çabuk çözüme ulaşabilirler. yaklaşık 1 yıldır buradayım ben ama yazdığımı doktor reklamı sandın heralde???
Ooo gelin mi oldun sen bakim canımm ???
benim kasılmalarım vardı ilk birleşmeyi çok oluyor atlatalı ama kasıldığımdan dolayı birlikte olamıyorduk dün gece herşey normalmiş gibi oldu :) bu gecede deneyeceğim :) yarın haber vereceğimmm size :)
ya kızlar doktr murat ulusoyu okdum adam 2 günde çözüyormuş ben evde nasıl çözebilirim bilnç latından kaldırıyormuş hem yaa bu arada samsun bana çok uzak oaraya gidemm arkadaşım ben evde kendim parmağımı bazen götmrye çalışyorum ama sanki orada var bi duvar eşim de askerde herşey daha zor yani
Canım eş denemesini boşver madem destek olmuyor
Sen normal egzersiz yap, normal egzersizde ne aşamadasın?:44:
Eveeeett. En son orta parmağı sokabilmiştim. Sonra eşimin işaret parmağını aldım. O da yetmedi, okullarda kullanılan tahta kalemini aldım, etrafını peçeteyle sardım ucunu da doktor eldivenine geçirdim. İlk yaptığım aparat uzun ve inceydi, diğer aparatımsa ondan iki kat kalındı. Ben biraz önce incesinden başladım. Onda 11 cm'e kadar aldım. Onu çıkarır çıkarmaz, geniş olan aparatı içime aldım. Onda da 9 cm'e kadar ilerleyebildim. Daha fazla ilerlemek istediğimde, ileride acıyla karşılaştım. Onun için devam etmedim. 9 cm'de yaklaşık yarım saat içimde beklettim. Oranın baya bir genişlediğini gördüm. Hiç acı hissetmedim. Şimdi çok mutluyum. Benim bu ilerlememi lütfen listeye ekleyin. :)
Bir de bir şey soracaktım. En fazla kaç cm'e kadar ilerleyebiliyoruz? İleride acı hissedersem devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım?
doktora gittim çünkü bebeğimiz oldu hiç ilişki olmadan. mecburen sezaryenle oldu tabi ama dr.bey kontrol etti (etmeye çalıştı) bişe olsa söylerdi herhalde. sadece normal doğumun benim için travma olabileceğini söyledi ve daha önce hiç ilişki olmadığı için mecburen sezaryenle doğum yaptım o kadar çok üzülüyorum ki herşey normaldi ama ben değildimkeşke normal doğum yapabilseydim şimdi kızım 1,5 yaşında ama ben hala bakireyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?