Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkese cok tesekkür ederim :))))omuzlarımdan gercekten büyük bir yük kalktı kendimi o kadar hafif hissediyorum ki..basarı hikayemi en yakın zamanda paylasıcam sizlerle...selaaaaaaaa evet kayboldum..cok umutsuzdum buraya bile girecek gücüm yoktu artık hiçbirsey okumak bile istemiyoordum ama bak cok iyiym simdi..dönüsüm muhtesem oldu..Allah herkesı bu derrten en kısa zamanda kurtarsın..dualarım sizlerle..artık bende elimden geldiğince sizlere yardımcı olmak isterim..

lütfen canım yardım et ya tatlım ancak cesartimi topladım yaa

Son düzenleme:
neden kimse bana yardımcı olmuyor nedn zaten psikoloijk olrak çökmüş durumdayım nenden yaa yardımcı olmuyorsunuz
başaran arkadaşlar egzersizle nedn yaa

canım dur hemen karaları bağlama:)))tabiiki yardım edicez pazar günü fazla net başında olamıyoruz malum eşler evde:))şimdi canım bak parmak eğer itici zor geliyosa kulak çöpüyle başlayabilirsin hem daha ince hemde oraya bişey girebildiğini anlarsın...merak etme dediğin gibi çocuk çıkıyo ordan...aynayı sabit bi yere koy mesela yatağının başına ve sende karşısına geç aç açabildiiğin kadar bcaklarını yalnız arkana yastık koy ve hafif yatar pozisyonda olacaksın ve incele..mesela önce hiç dokunmadan ıkın ıkınmak çiş yapar gibi olacak derin nefes al ve ıkın ıkındıkça ordaki deliği göreceksin..sonra 2. aşamaya geçicez...ve çişimizi tutup bırakırızya otururken yatarken sürekli bunu yap...sık bırak..kaslarını kontrol altına almanı sağlar...sormak istediğin başka şeyler varsa sor yine

Evet Aynen Öyle Canım seninde dediğin gibi ordan kocaman çocuk çıkıyo. Ve orası o kadar esnek bir şeyki aklın şaşar. Herşeyin Şeklini alır. Allah orayı o şekilde mucizevi bir şekilde yaratmış. Egzersiz Olarak İlk başta Kulak çöpüyle İşe başlıcaksın. aynanın karşısına geç bacaklarını ayır vajinanı ellerinle aç vee bolcaa ıkın ıkındığın zaman delik açılacak ve deliği gördüğünde Kulak çöpünü deliğe doğru yavaş yavaş ittirmeye başla. Bir bakıcaksın hepsi kayıp gitmiş. Hadi bakalım önce bu dediğimi yap. Sonra aşama aşama ilerliyecez

dün gece denedim başım döndü , midem bulandı , yere yığılıp kalacak gibi hissettim kendimi nasıl toplayacağım cesaretimi bilmiyorum çok çaresizim ya girişte bi et parçası var sanki o mu iteklenicek içe doğru ??? kapalı gibi sanki offf iki üniversite mezunu yazıyor bu satırları maalesef ne kadar cahilim yetiştirilme tarzı maalesef bunlara hep sebep...ben kızımı böyle yetiştirmeyeceğim inşallah...

Son düzenleme:

bu 3 yıllık sürede eşim hiç yanımda olmadıysa üstüne üstlük erkek kardeşini evimize yerleştirip onunla yaşamaya başlamak zorunda kaldıysam bana hiç mi ama hiç ilgi göstermediyse nasıl olduysa hamile kaldıysam çocuğumu aldırmak istediyse ve neredeyse 1 sene kadar ayrı kaldıysak nasıl başlayabilirdim egzersizlere ? kimin için ? eşim mi ??? O şimdi çok pişman bana yaşattıkları için,bende çok umutsuz ,yine de evliliğimize son bir şans verdik ve ben yeniden başlamak istediğim için yazmaya karar vermiştim buraya en iyisi dr.a gitmek haklısın çünkü burada kimse kimseyi tanımıyor ne yaşadığını bilmiyor bilemez de...

bende regl oldum tamda toplamıştım cesaretimi ama olsun ben koydum kafama bu işi yapcammm yılmayacam HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL LALALALALA

azra kendını uzmemeye calıs ne dıyebılırımkı cok zor seyler yasamıssın vajınusmusun yanı sıra.burada kımse kımseyı tanımıor ne yaşadıgını bılemes demıssın ya cnm evet haklısın kımse kımseyı tanımıor ne yasadıgını bılemesede anlar burada bulunan arkadaslar seni.hatta bazıları varkı bı bakmıssın kardesınden yakın olmus sana senin ıcın gulmus uzulmus ve en yakın arkadaslarından yakın olmus. dertten başın donunce ona kosarsın yanı ona yazarsın cunku anlar benzerlerını yasamıstır sorunun kökü aynı vajınusmus.cok uzatmk istemem ama böle dusunme lütfen ben yazdıklarını okudum ve senın ıcın gercekten uzuldum.bende bır bucuk yıllık evlıyım belki bu forum olmasaydı bnmde evlılıgım bıtmıstı kac kere bosanma arefelerıne denk geldım ben ama burası tuttu bnı okudum baktım herkezın esı aynı kavgalar aynı he bide yapanlar burada hep yazıolardı vaji bitti sorunlar da düzeldi die bende derdımkı ya ii anlasmak cinsellikle mi olurki bi erkek karısına böle davranırmı ama burada paylastıkca okudukca ve yenen ınsanlar aynılarını yasadıgını soyleyınce bıraktım kendımı hp yenıp yenmeme konusunda tereddutlerım vardı senın gıbı dıodum kı -ya eşim beni hakedıomuki bu adam için mi ugrascam hem ayrılırım ayrılırsam bakırelık bana kalsın- hesapları yapıodum aklımca sonra bu hessapları bıraktım ve bende yenıp bıde ole bakıcam evlılıgıme herkes duzelıo ilişkiden sonra die dusundum ve gercekten öleoldu sukurler olsunki şimdi iiz cok şükür.hatta öncesınde abartmıstık evde kıyamet kopuodu apartman yıkılıodu kavga dövüs o bana vuruodu ben ona.ama herseye ragmen son zaman yenmek ıstedım bunların bıtmesı artık durması ıcın.inşallah sende en yakın zamanda kurtulursun 3 yıl gecmıs geride kalmıs yenıden basla 5 yıl hatta 10 yıl bunu cekenler yenıp kurtuluo sende yaparsın.

dr. mevzusuna gelınce onunla da ılgılı bı kac bısı solemek istiorum sana ve dıer arkadaslarımıza.bak çözüm yolu egzersız bu sart ister kendın ister dr la kişiden kişiye değişio bu.bende egzersizi kendım yapmayı denedım yaptıgımı zannettım ypamadım ve dr arayısına gırdım burayı bulmadan once pskologa gıdıodum sanırım bı on seans gıttım vajınusmus duzulmedı daha beter pskolojım bozuldu dr ufkumu actı esımden sogudum be o ara burayı bulunca pskolgu bıraktım buradakı arkadaslar saolsun rahatlatıo ınsanı.uzun bi sure kendım denedım egzersızı ama yetersız kaldım kendıme.sonra ınternetten dr arastırdım bı dr a karar verdım olmadı vazgectım baska dr a karar verdım olmadı vazgectım derken buradan yesım yercoku duydum ve dıerlerıne gore ucret uygun geldı ve yesım hanıma gıttım Allah razı olsun onun yontemıyle bu iş bitti acısız bi sekılde.keske daha once bulup gıtseydım.biz nasıl bunalıma gırıosak erkeklerde ole gırıolar bu vajı yuzunden ben bunu gec anladım ben hep esım takmıo umrunda deıl sanıodum.ilişki olduktan sonra ertesı gun ısten geldıgınde yuzundekı ıfade bıle farklıydı sordum -cok mutluyum hem kurtulduk hemde kendımı kanıtlamıs hıssettım erkek oldugumu hıssettım dedi-sasırdımmalesef bızım gıbı onlarda ezılıolar vajınusmusn altında.sende oncelıkle kafanı rahatlat bi kafanı bosalt sonra ben bunu yenıcem de ve kendını dene belkı egzersızı kendın yapabılırsın bıraz zaman ver kendıne ıkı yada uc hafta ya ıkı ay o sana kalmıs hergun en az yarım saat ayır elını degdıremıosan orayı ıncele bı kac gun bunu yap sonra yavas yavas dokunmya basla dokunmalardan sonrra tekrar gel buraya yaz kulak cubugu yada parmakla yavas yavas gırıse dokunmaya ve ıcerı gırmeye baslarsın he olmadı son care dra gıdersın.kımsenın para vermesını ıstemem gonul ısterkı herkesin parası cebıne kalsın evde cozsun ama belli bi sure deneyıp egzersız yapamıosak eger ımkanı olan arkadaslar vakıt kaybetmeden daha fazla yıpranmadan dr yardımı alsın ama pskologdan deıl guvenılen bı jınekologdan

bebişkom gunaydın denk geldık naber nasılsın ne durumdasın egzersızler nasıl gıdıo 8 cm bıtti mi artık:d

evet karsılastık sonunda günaydın canım yok ben malesef bugün baslıcam regl oldum ramazan girince bıraktım dahada giremedim bugün tekrar baslıcam egzersize sanada cok sevindim kurtulmussun allah baska sıkıntı vermesin inşallah ne var ne yok

amin cnm cumlemıze iim bende.basla cnm basla ınsallah sende bır an once kurtul

amin cnm cumlemıze iim bende.basla cnm basla ınsallah sende bır an once kurtul

inşallah canım regl bitti işte bu akşam egsersiz yapıcam zten oraya bişey girdiği ne inandıgım için kolay olur diye düşünüyorum eşime ve kendime bu mutlulugu yastamam gerek,yor sabah işe giderken diye ben artık bebek istiyorum

hadi bakalım hayırlı haberlerini beklioruz o zaman.peki bn bi ara seni 8 cm die okumustum dogru gordum dimi.eger oleyse cok az kalmıs 9 bucuk cm bıle iş goruo:)benım ole olmustu.bu arada sen calısıomuydun sankı ole hatırlıorum

evet canım yani iki parmak kalınlıgında aparat 8 felan vardır calısıyorum canım inşallah bu ay içimde bi his var sanki bu ay bitecek gibi inşallah yanılmıyorumdur dua et bana

Cadı kedi uzun uzun süre ara vermiştim egzersizlere hafta sonu müsait olduğum için tekrar başladım. ilk egzersizimde serçe parmak denemiştim başarılı olmuştum ama devamını getirememiştim. son iki günde, baş parmak denedim ve zorlanmadan bütün parmağımı alabildim. daha sonra başparmak ve orta parmağa cesaret edemediğim için aparat hazırladım rimelin dışına peçete sarıp streçle kaplayıp aynı anlatıldığı gibi hazırladım sanırım 4 cm falan idi çevresi. bunuda biraz zorlanarak aldım tamamını, sonra eşimin desteğiyle biraz daha kalınlaştırarak 6 cm civarında denedim ama bu sefer çok canım yandı ve hiç içimde hareket ettiremedim gel git yapamadım hiç. Sanki 6 cm benim vajinin son genişleyeceği mesafe gibiydi. hiç ama hiç gelgit yapamadım. biraz daha kalınlaştırsam yırtılacak kanayacak gibi hissediyorum. yanlış bişey mi yapıyorum. son 6 cm lik aparatta vajinin dip yerlerindede acı hissettim. ilk aparatta ve parmak egzersizinde hiç böyle acı hissetmemiştim.
Ne yapmam gerekiyor bu aşamadan sonra? tavsiyelerini bekliyorum. bana kalsa devamını getiremem gibi geliyor.

Bişey sormak istiyorum bende haftasonu yaklaşık 6 cm lik aparat yaptım denedim içime alabildim ama hiç gelgit yapamadım sanki içimde sıkıştı kaldı kendimi kasmamaya dikkat ettim ama sadece vajiye yerleştirebildim. yerleştiri çıkarırken çok acı hissettim. sen nasıl yapıyorsun? 8 cm çok iyi bir genişlik. ekstar bişey mi yapıyorsun gelgit yapabiliyor musun? herkesin vaji genişliği faklı mı oluyor acaba? off çok mutsuzum daha fazlasını alamayacakmışım gibi geliyor

canım yavaş yavaş acele etme hemen olmazki önce küçük aparatlarla birazdaha gelgit yap daireler çiz içinde hemen aparat boyutunu değiştirme ben 8e kadar cıktım ama bıraktım bakalım bugün başlıcam tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…