- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.361
herkese cok tesekkür ederim :))))omuzlarımdan gercekten büyük bir yük kalktı kendimi o kadar hafif hissediyorum ki..basarı hikayemi en yakın zamanda paylasıcam sizlerle...selaaaaaaaa evet kayboldum..cok umutsuzdum buraya bile girecek gücüm yoktu artık hiçbirsey okumak bile istemiyoordum ama bak cok iyiym simdi..dönüsüm muhtesem oldu..Allah herkesı bu derrten en kısa zamanda kurtarsın..dualarım sizlerle..artık bende elimden geldiğince sizlere yardımcı olmak isterim..
neden kimse bana yardımcı olmuyor nedn zaten psikoloijk olrak çökmüş durumdayım nenden yaa yardımcı olmuyorsunuz
başaran arkadaşlar egzersizle nedn yaa
ewt kızlar doktara girmekten vazgeçtimm veeeee egzaersizlere bşlamaya karar verdim ama hiç içeri elimi götüremiiyorummm yardımlarınızı hemen bekkliyorum canlarım hepimiz inşllah kurtulacağız bu ilellten ya 5 kilo çocuk çıkıyo o şey mi girmyecek
Canımm Neden bu kadar kötü düşünüyosun.. Yapamam diye bişey yok. Tamam yapmaa nolacak ?? Eşin seni ne kadar bu şekilde kabul edecek ?? Bu Ne kadar Böyle sürecek ?? HER ZAMAN SÖYLERİM YAPMAK ZORUNDASIN !! Kendin İçinn, eşin için en önemlisi YUVAN İÇİN !! sana şu kadarını söylücem öyle aman aman korktuğun gibide hiç bişey yok. Can acımasıymış filanmış yok öyle şeyler. seni temin ederim
bunu bilmeden yazdığımı mı sanıyorsun? buraya gelip aylarca dil dökmemize rağmen egzersize başlamayan arkadaşlara baştan doktora gitmeyi önermek daha mantıklı. çünkü biz ne kadar dil dökersek onlar o kadar "yapamam" diyor, bir yerde elin kolun bağlanıyor. kimseye zorla egzersiz yaptıramazsın, arkadaş 3 yıldır bildiği halde yapamadıysa bizim dil dökmemizin faydası olmayacağını düşündüm ben.
ben de doktora gitmeden burada yendim ve cem keçe' nin kitabını okudum. bence de doktora gitmeye gerek yok ama cesaret etmeyip, burada zaman kaybedeceklerine daha çabuk çözüme ulaşabilirler. yaklaşık 1 yıldır buradayım ben ama yazdığımı doktor reklamı sandın heralde???[/Q
bunu bilmeden yazdığımı mı sanıyorsun? buraya gelip aylarca dil dökmemize rağmen egzersize başlamayan arkadaşlara baştan doktora gitmeyi önermek daha mantıklı. çünkü biz ne kadar dil dökersek onlar o kadar "yapamam" diyor, bir yerde elin kolun bağlanıyor. kimseye zorla egzersiz yaptıramazsın, arkadaş 3 yıldır bildiği halde yapamadıysa bizim dil dökmemizin faydası olmayacağını düşündüm ben.
ben de doktora gitmeden burada yendim ve cem keçe' nin kitabını okudum. bence de doktora gitmeye gerek yok ama cesaret etmeyip, burada zaman kaybedeceklerine daha çabuk çözüme ulaşabilirler. yaklaşık 1 yıldır buradayım ben ama yazdığımı doktor reklamı sandın heralde???
bu 3 yıllık sürede eşim hiç yanımda olmadıysa üstüne üstlük erkek kardeşini evimize yerleştirip onunla yaşamaya başlamak zorunda kaldıysam bana hiç mi ama hiç ilgi göstermediyse nasıl olduysa hamile kaldıysam çocuğumu aldırmak istediyse ve neredeyse 1 sene kadar ayrı kaldıysak nasıl başlayabilirdim egzersizlere ? kimin için ? eşim mi ??? O şimdi çok pişman bana yaşattıkları için,bende çok umutsuz ,yine de evliliğimize son bir şans verdik ve ben yeniden başlamak istediğim için yazmaya karar vermiştim buraya en iyisi dr.a gitmek haklısın çünkü burada kimse kimseyi tanımıyor ne yaşadığını bilmiyor bilemez de...
bebişkom gunaydın denk geldık naber nasılsın ne durumdasın egzersızler nasıl gıdıo 8 cm bıtti mi artık:d
amin cnm cumlemıze iim bende.basla cnm basla ınsallah sende bır an once kurtulevet karsılastık sonunda günaydın canım yok ben malesef bugün baslıcam regl oldum ramazan girince bıraktım dahada giremedim bugün tekrar baslıcam egzersize sanada cok sevindim kurtulmussun allah baska sıkıntı vermesin inşallah ne var ne yok
amin cnm cumlemıze iim bende.basla cnm basla ınsallah sende bır an once kurtul
inşallah canım regl bitti işte bu akşam egsersiz yapıcam zten oraya bişey girdiği ne inandıgım için kolay olur diye düşünüyorum eşime ve kendime bu mutlulugu yastamam gerek,yor sabah işe giderken diye ben artık bebek istiyorum
hadi bakalım hayırlı haberlerini beklioruz o zaman.peki bn bi ara seni 8 cm die okumustum dogru gordum dimi.eger oleyse cok az kalmıs 9 bucuk cm bıle iş goruo:)benım ole olmustu.bu arada sen calısıomuydun sankı ole hatırlıorum
İnan yalnız değilsin... Hele ki akşamları bu topik dolar taşar , herkes yardım etmek için çabalar. Yarın girdiğinde mesajlarını bulamayabilirsin, o zaman profil sayfana gir, yadığım cevaplara tıkla, son yazdığın cevabı görürsün, mesajı göster de, kaldığın yerden okuyabilirsin
Hepimiz senin gibiydik inan bana... Yaptıkça yapasın gelecek... Biraz cesaret gerekiyor sadece... Yanmaz demiyoruz, girişte herkes çekiyor o yanmayı, ama ilerisinde geçiyor hissetmiyorsun bileÇok az inan baya, çok az dayanıp inat edeceksin Başaracağına inanıyorum Haydi bakalım göreyim seni Ben yapacağına inanıyorum ama oldu da yapamazsan pes etme gel buraya yaz tekrar, inan buraya yazmak çok rahatlatıyor insanı
hadi bakalım hayırlı haberlerini beklioruz o zaman.peki bn bi ara seni 8 cm die okumustum dogru gordum dimi.eger oleyse cok az kalmıs 9 bucuk cm bıle iş goruo:)benım ole olmustu.bu arada sen calısıomuydun sankı ole hatırlıorum
Bişey sormak istiyorum bende haftasonu yaklaşık 6 cm lik aparat yaptım denedim içime alabildim ama hiç gelgit yapamadım sanki içimde sıkıştı kaldı kendimi kasmamaya dikkat ettim ama sadece vajiye yerleştirebildim. yerleştiri çıkarırken çok acı hissettim. sen nasıl yapıyorsun? 8 cm çok iyi bir genişlik. ekstar bişey mi yapıyorsun gelgit yapabiliyor musun? herkesin vaji genişliği faklı mı oluyor acaba? off çok mutsuzum daha fazlasını alamayacakmışım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?