Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gözün aydın canım cok sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin sana

Senin adınaa Çok sevindim canım. Allah Sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin İnşallah

senin adınaa çok sevindim canım. Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

gözün aydın canım cok sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin sana

gözün aydın tebriklerrrrrrrrrrrsağlıkla kucağına da alırsın inşallah

tesekkurler kızlar!!! Allahım hepımıze yardımcı olsun ve butun ısteyenlere versın!!!

hayırlı olsun cnm senin adına çok sevindim inşallah hayırlıysıyla bebeğini kucağına alırsın bende çok istiyorum ama daha tam yenemedim sadece ucunu alabiliyorum bu ay olacak mı diye deneyeceğiz çünkü zaman geçiyor gerçi biz 4 aylık evliyiz ama yaştan dolayı geç kalmak istemiyorum hep merak ettiğim birşey var acaba hamile kaldıktan sonra doktor kontrollerinde fialn vajiden dolayı sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum

Canım merhaba...öncelikle geçmiş olsun eşine de sana da....bir an evvel iyileşmeye bak...Lütfen umudunu yitirme...foruma takıl mutlaka...ben de senin gibi yapamam edemem, ne parmağı, ne aparatı dalga mı geçiyosunuz siz diyenlerdendim...bu forumda yenen ve egzersiz yapan arkadaşların da büyük desteğiyle bir gün bir cesaret geçtim aynanın karşısına ıkındım, açılan boşluğu gördüm ve serçe parmağımla bir baktim tık diye tamamı içeride...canım korkma lütfen bir dene ne olur...aynanın karşısına geç aç bacaklarını derin nefes al ve nefesini verirken ıkın, açılan boşluğu gör ve serçe parmak veya kulak çubuğu gibi incecik bir şeyle dene bakalım...ben de aylarca olmaz olmaz yapamam edemem dedim ve boşuboşuna zaman yitirdim...ben yitirdim sen yitirme...valla kötü birşey olmuyo...hijyenik koşullarda çalıştığın sürece no problem!!! sonra zaten kendin diyorsun ki madem bu oldu daha kalını da olur, denemem lazım diyorsun...eğer ev hanımıysan işin daha kolay 1 haftada halledersin...3-4 günde bile halleden var...ama oraya birşeylerin girdiğini bilinç altına göstermen ,algılaman lazım önce...vajinanın görevi; adet görmek, ilişki ve çocuk doğurmak...mesela şöyle düşün; gözünün görevi görmek, gözün birşeyleri görmeni sağlarken acıyo mu, sızlıyo mu, patlıyo mu çatlıyo mu? herhangi bir organımız doğal görevini yerine getirirken bunların hiç biri olmaz...ilişkiye girdiğimizde de bunların hiçbiri olmuyo emin ol ki...ben de egzersiz aşamasındayım bakalım, sona geldim artık...birbirimize destek ola ola yenicez hepimiz...vajili hatun kalmasın, herkes kocasını mutlu edebilsin

Sagol canim darisi senin basina insallah!! Bende o yuzden tamamen isyilestikten, alisip genisledikten sonra diye dusunuyordum ama boyle oldu, cok mutluyum.
Bundan sonra nasil olcak hic bir fikrim yok, ilk gorusmem haftaya. Hic doktorada gitmemistim vajiden dolayi. Dogum falanda nasil olcak bilmiyorum. Korkularimda bu yuzden zaten. Daha dun esimle konustum. P... alamiyorum icine bebek nasil cikcak falan diye. Artik ameliyat falanmi olur bilmiyorum hayirlisi insallah.

hayırlı olsun canım

RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞAALLAH DARIŞI BEBİŞ İSTEYENLERİN BAŞINA((aminnnn)) :)

bebeği olan arkadaşalr adına çok mutlu oldum:))alalh herkese nasip etsin..ama önce bizede başka şeyleri nasip etsin sonrada çocuğu..şuan okadar zor geliyorki bana çocuk felan..hem çok isitiyorum hemde imkansız geliyor..bizim bu gece yine deneme bir iki üç var:))))artık ti ye alıyorum kendimi.resmen halime acıyorum ya..gülüyümmü ağlaymmı bilmiyorum.geçen hafta kuzenim evelndi ve daha 19 yaşında.küt ilk gün yapmış.bide böle örnekelri duyunca insnaın yine morali bozuluyor.ama pesss etmek yokkkkkkk.hernekdar benim daha yeni olsada ben biliorumki çözüm almazsam en az 2 -3 sene daha uğraşırım bu problemle..dün gece yine denedik.canım istememe rağmen yapcaktım eşim istiyor diye..ama o an ne olsa beğenirsiniz..ucuna kadar geldik tam zorluyordu ki buseferde o boşaldı..herzman bi sorun çıkıyor hep ama hep...tabi ben biraz çıkıştım ona nie boşaldın felan diye.busferde o bana çıkıştı..şimdi tek suçlusu ben mi oldum bu işin yani diye...burayı aylardır takipteyim.ama her kafadan bir ses çıkıyor kimisi kesinlikle egzersiz tavsiye etmiyor kimisi ediyor..o konuda biraz kararsızım açıkcası.ama artık harekete geçmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

ben egzersiz yapamıyorum ama burada yazılanları okuduktan sonra baya aşama katettim bigün okuyup gaza geldim ve hiç olmadığım kadar rahatladım,hiç giremezken en azından ucunu alabiliyorum şimdi valla egzersiz işe yarar mı yaramaz mı bilemiyorum ama kızlar yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyor,yalnız olmadığını hissediyorsun oyüzden yardım eden herkese TEŞEKKÜRÜ borç bilirim........

evet gerçekten manevi destek okadar öenmliki bu konuda...herke birbirini anlıyor..normal haytat kimse anlamıyor.çünkü başına gelmeyen anlamaz gerçekten..bu durumu atlatan kişileride okudukça kendim yapmış kadar sviniorum o yapasa bizlerde yaparız diyee umut doğuyor içime.darısı başımıza kızlar papatya sen nekadar evlisin

ben 4 aylık evliyim sen?

Canim ben 1,5 ay once vajiyi egzersizle yendim. Vaji olan herkese kesinlikle egzersiz yapmasinu oneriyorum. Inan bana hic bir zarari yok hem zarari olsa bu kadar kisi egzersiz yapar mi.vajiyi yenmenin yolu egzersiz yapmaktan geciyo bence ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…