Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlarr Başkaa sorusu Olan varsaa sorsun lütfenn. Ben Burdayımmm

ben 6 cm aparatı alabiliyorum 2 gün içinde bu genişliğe ulaştım ama çok canım yandı çok zorlandım. 7 cm e geçebileceğimi sanmıyorum sanki vajinanın son geniliği 6 cm gibiydi. biraz daha zorlasam bi yerimi yırtıcam gibi hissettim. o genişliğe nasıl gelebilirim canım yanmadan? bide illa kanama olması gerekir mi ki? yani 9-10 cm ulaşırsam kanamam olur mu? olmamasını sağlayacak yöntemler var mı? ne çok sordum ya :)

Canım merhaba hoş geldin...aynı şeyleri ben de yaşadım...evliliğin ilk zamanlarında erkekler hep izledikleri filmlerdeki gibi hoppala cuppala oluverecek herşey diye hayal kurduklarından ve kendilerini buna hazırladıklarından sonuç bu şekilde olunca fena halde hayal kırıklığına uğruyorlar ve kendi kabuklarına çekiliyorlar bir süre sonra ...onlar böyle davranınca da bu sefer biz sinirleniyoruz ve kavgalar baş gösteriyor...o yüzden sana tavsiyem, kendine de ona da kızma, sinirlenme...sakin olup sorununa odaklan...bunu herkes başarabiliyor...biz de başaracağız merak etme...sadece bu süreçte sakin kal ve kocanla kavga etme...ben ettim sen etme...birbirinize karşı saygısızlaşmayın...bu saygıyı koruyan inan bana her zaman kadın oluyor maalesef...o yüzden sinirlerine hakim olacaksın...sonra da vakit kaybetmeden egzersizlere başla...takipteymişsin zaten egzersizler nasıl oluyor haberin var o zaman...keşke evlenmeden önce aklına kötü şeyler getirmeseydin ve hiç buraları okumasaydın...boşuna kendi kendine gaz vermişsin...neyse...her zaman yardımcı olmaya çalışırım...ben de egzersiz aşamasındayım...aralıkta 8. ayımız bitecek, ayrıca kocamın doğum günü...ona doğum günü hediyesi vermek istiyorum...beraberce aşarız umarım...

Canım acele etme. 6 cm 'e devam et. Bir süre sonraa zaten sen kendin isticeksin kalınlaştırmayı. Hem merak etme bir yerin yırtılmaz. Yok Öyle bişey..Kanama konusuna gelince herkesin kızlık zarı yapısı farklıdır. İlla kanama olucak diye bişey yok Belki Esnek bir zar yapısına sahipsindir. O yüzden Kanama olmayabilir. Amaa kanaman oladabilir. Belki Penis denemesindee kanaman olur. Yani demem o ki kanamayla ilgili burdan kesin bişey söylemem imkansız. Sen her ikisinede hazırlıklı ol canım..

3 boy apartla çalış canım.4-5-6cmlik olsun.hep olduğun seviyenin altıyla başla.sonra çalışmakta olduğunu yani 5cmle yap rahat ettiğin zaman 6cm e geç.ama öncesinde 5cmi içinde beklet sonra 6cm de zorlanmıyorsun.ben hep cm cm ilerledim 2 cm birden atlamadım zorlanırım diye ve içimde beklettim.içinde bekletmenin çok faydasını gördüm.7cmle çalışırken yerini bulamadığım gün oldu,o gün senin de öyle olmuş olabilir,kafana takma.egzersizlerin iyi gidiyor rahat ol canım

Canım Çünkü daha penis denemesine hazır değilsin. Bu ne demek oluyo egzersizlere devam etmen gerekiyor. Penis denemesi en son aşamamız. Önemli olan egzersizleri yerinde vee iyi bir şekilde yapmak. Mumu kalınlaştırarak devam et. Ve ayrıyeten aparatını eşine ver. Eşin yapsın. Yani sende egzersiz yap ama eşinde yapsın. Çünkü eşin yaptımı eşine karşı güvenin gelicekk.

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRR!!!!! COK MUTLUYUM COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKK!!
CUNKU BEN HAMILEYIM!!!!!
HALA INANAMIYORUM, OGRENELI 2 GUN OLDU. DAHA HIC KIMSE BILMIYO (3 KISI HARIC) SOYLEMEKTE ISTEMIYORDUM AMA SIZLE PAYLASMAK ISTEDIM.
BIR KAC HAFTA ONCE MORALIM SIFIRDI, OZAMAN AGLAYARAK YAZMISTIM, HIC UMUDUM YOKTU.
VE SIMDI HAMILEYIM VE MUTLUKTAN YAZIYORUM. ALLAHIM COK BUYUK O YUZDEN SIZDE BECEREBILIRSINIZ INANIYORUM ARTIK.

VAJINUSMUSU YENDIMMI BILMIYORUM BENDE GUNU GUNUNE UYMUYORDU BAZEN OLUYORDU HIC SORUNSUZ GIRIYOR BAZEN OLUYO NEKADAR UGRASIRSAK UGRASALIM ALAMIYORDUM. ASLINA BU HASTALIKTAN KURTULMADAN HAMILE KALMAK ISTEMIYORDUM ARA VERMEMEK ICIN(HER NEKADARDA ICIM GITSEDE), DEMEK DUYGULARIM DAHA AGIR BASMIS, ALLAHIM BOYLE UYGUN GORMUS. SIMDI HAMILELIKTEN DOLAYI ARA VERDIM, KORKUYORUM ACIKCASI. 2 YIL BEKLEDIK BIRAZDAHA BEKLEYEBILIRIZ DEMI :)

SIMDI TEK DUAM BEBEGIMI SAGLIKLI KUCAGIMA ALMAK.

gözün aydın tebriklerrrrrrrrrrrsağlıkla kucağına da alırsın inşallah

gözün aydın canım cok sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin sana

Senin adınaa Çok sevindim canım. Allah Sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin İnşallah

senin adınaa çok sevindim canım. Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

gözün aydın canım cok sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin sana

gözün aydın tebriklerrrrrrrrrrrsağlıkla kucağına da alırsın inşallah

tesekkurler kızlar!!! Allahım hepımıze yardımcı olsun ve butun ısteyenlere versın!!!

hayırlı olsun cnm senin adına çok sevindim inşallah hayırlıysıyla bebeğini kucağına alırsın bende çok istiyorum ama daha tam yenemedim sadece ucunu alabiliyorum bu ay olacak mı diye deneyeceğiz çünkü zaman geçiyor gerçi biz 4 aylık evliyiz ama yaştan dolayı geç kalmak istemiyorum hep merak ettiğim birşey var acaba hamile kaldıktan sonra doktor kontrollerinde fialn vajiden dolayı sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum

Canım merhaba...öncelikle geçmiş olsun eşine de sana da....bir an evvel iyileşmeye bak...Lütfen umudunu yitirme...foruma takıl mutlaka...ben de senin gibi yapamam edemem, ne parmağı, ne aparatı dalga mı geçiyosunuz siz diyenlerdendim...bu forumda yenen ve egzersiz yapan arkadaşların da büyük desteğiyle bir gün bir cesaret geçtim aynanın karşısına ıkındım, açılan boşluğu gördüm ve serçe parmağımla bir baktim tık diye tamamı içeride...canım korkma lütfen bir dene ne olur...aynanın karşısına geç aç bacaklarını derin nefes al ve nefesini verirken ıkın, açılan boşluğu gör ve serçe parmak veya kulak çubuğu gibi incecik bir şeyle dene bakalım...ben de aylarca olmaz olmaz yapamam edemem dedim ve boşuboşuna zaman yitirdim...ben yitirdim sen yitirme...valla kötü birşey olmuyo...hijyenik koşullarda çalıştığın sürece no problem!!! sonra zaten kendin diyorsun ki madem bu oldu daha kalını da olur, denemem lazım diyorsun...eğer ev hanımıysan işin daha kolay 1 haftada halledersin...3-4 günde bile halleden var...ama oraya birşeylerin girdiğini bilinç altına göstermen ,algılaman lazım önce...vajinanın görevi; adet görmek, ilişki ve çocuk doğurmak...mesela şöyle düşün; gözünün görevi görmek, gözün birşeyleri görmeni sağlarken acıyo mu, sızlıyo mu, patlıyo mu çatlıyo mu? herhangi bir organımız doğal görevini yerine getirirken bunların hiç biri olmaz...ilişkiye girdiğimizde de bunların hiçbiri olmuyo emin ol ki...ben de egzersiz aşamasındayım bakalım, sona geldim artık...birbirimize destek ola ola yenicez hepimiz...vajili hatun kalmasın, herkes kocasını mutlu edebilsin

Sagol canim darisi senin basina insallah!! Bende o yuzden tamamen isyilestikten, alisip genisledikten sonra diye dusunuyordum ama boyle oldu, cok mutluyum.
Bundan sonra nasil olcak hic bir fikrim yok, ilk gorusmem haftaya. Hic doktorada gitmemistim vajiden dolayi. Dogum falanda nasil olcak bilmiyorum. Korkularimda bu yuzden zaten. Daha dun esimle konustum. P... alamiyorum icine bebek nasil cikcak falan diye. Artik ameliyat falanmi olur bilmiyorum hayirlisi insallah.

hayırlı olsun canım

RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞAALLAH DARIŞI BEBİŞ İSTEYENLERİN BAŞINA((aminnnn)) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…