- 29 Temmuz 2011
- 889
- 280
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.521
Kızlarr Başkaa sorusu Olan varsaa sorsun lütfenn. Ben Burdayımmm
kervana yeni katıldımayladır bu sayfayı okuyorum takipteyim.birgün benim başımada geleceğini biliodum bu durumun.ve 2 aydır evliyim tahmin ettiğim gibi başımada geldi.ilk 1 hafta hiç umursamadım.ama durum iyiye gitmiyor.eşimi mutsuz ediyorum hep hemde..hergün aynı şeyler oluyor..sonra herkesin morali bozuk küs yatıyoruz.işin kötüsü onun hiç bi suçunun olmamamsına rağmen tüm hıncımı ondan alıyorum.çok analyışlıdır.taki bugüne kadar...bugün yaşadığımız o berbat denyeimden sonra ilşikimiz nası şekillencek bilmiyorum.beni çok seviyorr..bende onu tabi...ama napcam böle bilmiorum..bazen gerçekten hiçbir işe yaramadığımı düşünüyorummm evet malesef gerçek acı ama bu.....
ben 6 cm aparatı alabiliyorum 2 gün içinde bu genişliğe ulaştım ama çok canım yandı çok zorlandım. 7 cm e geçebileceğimi sanmıyorum sanki vajinanın son geniliği 6 cm gibiydi. biraz daha zorlasam bi yerimi yırtıcam gibi hissettim. o genişliğe nasıl gelebilirim canım yanmadan? bide illa kanama olması gerekir mi ki? yani 9-10 cm ulaşırsam kanamam olur mu? olmamasını sağlayacak yöntemler var mı? ne çok sordum ya :)
Kızlarr Başkaa sorusu Olan varsaa sorsun lütfenn. Ben Burdayımmm
3 boy apartla çalış canım.4-5-6cmlik olsun.hep olduğun seviyenin altıyla başla.sonra çalışmakta olduğunu yani 5cmle yap rahat ettiğin zaman 6cm e geç.ama öncesinde 5cmi içinde beklet sonra 6cm de zorlanmıyorsun.ben hep cm cm ilerledim 2 cm birden atlamadım zorlanırım diye ve içimde beklettim.içinde bekletmenin çok faydasını gördüm.7cmle çalışırken yerini bulamadığım gün oldu,o gün senin de öyle olmuş olabilir,kafana takma.egzersizlerin iyi gidiyor rahat ol canımCanım ya sana bişey sorucam...aparatta kalınlığı arttırmam lazım biliyorum da;mesela 5cm' den 6-7 cm.' e geçeyim dedim hemen akabinde ama olmadı en son denediğimde...halbuki artık korkum da pek yok, bekledim biraz, sonra gene üsteledim...neden olmadı anlamadım...adetim bitmedi daha bitince başlıcam da, gene bir önceki kalınlık olur da bir sonraki olmazsa ne yapmam lazım, ne önerirsin???
inşaAllah bana yardımcı olursunuz...p.birazını alabiliyorum ama sonra duvar gibi bir şey varmış sanki ilerlemiyor acıya rağmen zorlasam da olmuyor.Ama mumla yaptığımda p.aldığımdan daha fazla alıyorum.Bu nasıl bir şey şaşırdım
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRR!!!!! COK MUTLUYUM COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKK!!
CUNKU BEN HAMILEYIM!!!!!
HALA INANAMIYORUM, OGRENELI 2 GUN OLDU. DAHA HIC KIMSE BILMIYO (3 KISI HARIC) SOYLEMEKTE ISTEMIYORDUM AMA SIZLE PAYLASMAK ISTEDIM.
BIR KAC HAFTA ONCE MORALIM SIFIRDI, OZAMAN AGLAYARAK YAZMISTIM, HIC UMUDUM YOKTU.
VE SIMDI HAMILEYIM VE MUTLUKTAN YAZIYORUM. ALLAHIM COK BUYUK O YUZDEN SIZDE BECEREBILIRSINIZ INANIYORUM ARTIK.
VAJINUSMUSU YENDIMMI BILMIYORUM BENDE GUNU GUNUNE UYMUYORDU BAZEN OLUYORDU HIC SORUNSUZ GIRIYOR BAZEN OLUYO NEKADAR UGRASIRSAK UGRASALIM ALAMIYORDUM. ASLINA BU HASTALIKTAN KURTULMADAN HAMILE KALMAK ISTEMIYORDUM ARA VERMEMEK ICIN(HER NEKADARDA ICIM GITSEDE), DEMEK DUYGULARIM DAHA AGIR BASMIS, ALLAHIM BOYLE UYGUN GORMUS. SIMDI HAMILELIKTEN DOLAYI ARA VERDIM, KORKUYORUM ACIKCASI. 2 YIL BEKLEDIK BIRAZDAHA BEKLEYEBILIRIZ DEMI :)
SIMDI TEK DUAM BEBEGIMI SAGLIKLI KUCAGIMA ALMAK.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr!!!!! Cok mutluyum coooooooooooooooooooookk!!
Cunku ben hamıleyım!!!!!
Hala ınanamıyorum, ogrenelı 2 gun oldu. Daha hıc kımse bılmıyo (3 kısı harıc) soylemekte ıstemıyordum ama sızle paylasmak ıstedım.
Bır kac hafta once moralım sıfırdı, ozaman aglayarak yazmıstım, hıc umudum yoktu.
Ve sımdı hamıleyım ve mutluktan yazıyorum. Allahım cok buyuk o yuzden sızde becerebılırsınız ınanıyorum artık.
Vajınusmusu yendımmı bılmıyorum bende gunu gunune uymuyordu bazen oluyordu hıc sorunsuz gırıyor bazen oluyo nekadar ugrasırsak ugrasalım alamıyordum. Aslına bu hastalıktan kurtulmadan hamıle kalmak ıstemıyordum ara vermemek ıcın(her nekadarda ıcım gıtsede), demek duygularım daha agır basmıs, allahım boyle uygun gormus. Sımdı hamılelıkten dolayı ara verdım, korkuyorum acıkcası. 2 yıl bekledık bırazdaha bekleyebılırız demı :)
sımdı tek duam bebegımı saglıklı kucagıma almak.
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRR!!!!! COK MUTLUYUM COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKK!!
CUNKU BEN HAMILEYIM!!!!!
HALA INANAMIYORUM, OGRENELI 2 GUN OLDU. DAHA HIC KIMSE BILMIYO (3 KISI HARIC) SOYLEMEKTE ISTEMIYORDUM AMA SIZLE PAYLASMAK ISTEDIM.
BIR KAC HAFTA ONCE MORALIM SIFIRDI, OZAMAN AGLAYARAK YAZMISTIM, HIC UMUDUM YOKTU.
VE SIMDI HAMILEYIM VE MUTLUKTAN YAZIYORUM. ALLAHIM COK BUYUK O YUZDEN SIZDE BECEREBILIRSINIZ INANIYORUM ARTIK.
VAJINUSMUSU YENDIMMI BILMIYORUM BENDE GUNU GUNUNE UYMUYORDU BAZEN OLUYORDU HIC SORUNSUZ GIRIYOR BAZEN OLUYO NEKADAR UGRASIRSAK UGRASALIM ALAMIYORDUM. ASLINA BU HASTALIKTAN KURTULMADAN HAMILE KALMAK ISTEMIYORDUM ARA VERMEMEK ICIN(HER NEKADARDA ICIM GITSEDE), DEMEK DUYGULARIM DAHA AGIR BASMIS, ALLAHIM BOYLE UYGUN GORMUS. SIMDI HAMILELIKTEN DOLAYI ARA VERDIM, KORKUYORUM ACIKCASI. 2 YIL BEKLEDIK BIRAZDAHA BEKLEYEBILIRIZ DEMI :)
senin adınaa çok sevindim canım. Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
gözün aydın canım cok sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin sana
gözün aydın tebriklerrrrrrrrrrrsağlıkla kucağına da alırsın inşallah
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr!!!!! Cok mutluyum coooooooooooooooooooookk!!
Cunku ben hamıleyım!!!!!
Hala ınanamıyorum, ogrenelı 2 gun oldu. Daha hıc kımse bılmıyo (3 kısı harıc) soylemekte ıstemıyordum ama sızle paylasmak ıstedım.
Bır kac hafta once moralım sıfırdı, ozaman aglayarak yazmıstım, hıc umudum yoktu.
Ve sımdı hamıleyım ve mutluktan yazıyorum. Allahım cok buyuk o yuzden sızde becerebılırsınız ınanıyorum artık.
Vajınusmusu yendımmı bılmıyorum bende gunu gunune uymuyordu bazen oluyordu hıc sorunsuz gırıyor bazen oluyo nekadar ugrasırsak ugrasalım alamıyordum. Aslına bu hastalıktan kurtulmadan hamıle kalmak ıstemıyordum ara vermemek ıcın(her nekadarda ıcım gıtsede), demek duygularım daha agır basmıs, allahım boyle uygun gormus. Sımdı hamılelıkten dolayı ara verdım, korkuyorum acıkcası. 2 yıl bekledık bırazdaha bekleyebılırız demı :)
sımdı tek duam bebegımı saglıklı kucagıma almak.
Selam arkadaşlarr. Uzun zamandır yoktum gelmıcektım de artık .. Hala vajinismsummm. Seiss bana yzınca maıllerden gorunce geldım tekrar saolsun .. Iyıce umutsuzlastım egzersiz yapmak ıstemıyrm da parmagımıda herhangı aparatıda sokamıyorum bozulur bısı olur dıye. Eşım hastalandı onunla ılgılendım. Hala beynımde bıgun ılıskıye gırdıgımzde cesaret ederm gıbı fısıltı var ama her zamankı gıbı yanılıyorum. Napıcagımı bılmıyorumbıde hastayım grıb oldumm herseyden umudumu kestım burda yenenlerı gorunce etkılenıorm ama yapamıorum
hayırlı olsun cnm senin adına çok sevindim inşallah hayırlıysıyla bebeğini kucağına alırsın bende çok istiyorum ama daha tam yenemedim sadece ucunu alabiliyorum bu ay olacak mı diye deneyeceğiz çünkü zaman geçiyor gerçi biz 4 aylık evliyiz ama yaştan dolayı geç kalmak istemiyorum hep merak ettiğim birşey var acaba hamile kaldıktan sonra doktor kontrollerinde fialn vajiden dolayı sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum
CUNKU BEN HAMILEYIM!!!!!
canım çilekli maalesef kürtaj olmuş,ona çok üzüldüm
CUNKU BEN HAMILEYIM!!!!!
ben de çok üzüldüm canım,daha yeni hamile olduğunu öğrenmiştim.Allah sabır versin canım
RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞAALLAHDARIŞI BEBİŞ İSTEYENLERİN BAŞINA((aminnnn)) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?