Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ops farketmemişim :) Teşekkürler

Son düzenleme:
Hazal34 egzersizinde çok güzel bir ilerletme kaydetti ve bayağı bir üst sıralara çıktı

Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyor ve diğer egzersizcileri de bekliyoruz

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Eğer bu listeyi görüyorsanız ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.masumsu[/td]
[td]Bitti:)[/td]
[td]9 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.pakizeg[/td]
[td]14 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.kgokce[/td]
[td]15 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.veracroft [/td]
[td]18 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.cadii34[/td]
[td]21 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazal34[/td]
[td]7,5 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]6 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra1645[/td]
[td]Orta parmaktan kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]Orta parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]işaret parmağı ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 12 GELİNİ BELLİ AMA 2'si TAM FARKINDA DEĞİL ...
Arkadaşlar ilk 2 listesindeki gelinler artık bana onay versinler vajinismusu yendikleri tarihi ekleyeyim lütfen Bakın sonra listeden çıkarıcam hıııııııı

Bu arada facebook'ta reklama ihtiyacım var link paylaşmak yasak olduğundan, profilme girip, web sitesi kısmına tıklar mısınız? Sonra da çıkan sayfayı beğenir misiniz ? :) Şu anda bile ismimin üzerine tıkladıktan sonra "visit homepage" yazısını tıklarsanız aynı işlem olacaktır :) Aslında bu tarz şeyleri hiç sevmem ama bazen yapmak zorunda kalıyormuş insan :)

Canım Bence sen Vajinismus değilsin. Çünkü Vajinismuslu bir bayan Bırak 2-3 kere ilişkiye girmeyi Bacaklarını bile açmakta zorlanır. Kendini hemen vajinismus teşhisi koymaa. Senin ki stresten kaynaklanabilir. Acı çekmenin sebebide kendini sıktığın için. Kendini sıkmasan aslında acı diye bişey yok. Tek yapman gereken biraz sabırlı olmak. Bir kadın olduğunu unutma. ve sen yapabiliyosun bunun tadını çıkar.

ben 10 adımda vajinismus tedavisi kitabını okudum ve çok faydasını gördüm. ötekini bilemiyorum. 10 seansta bir çifte uygulanan terapi anlatılıyor, parmak egzersizleri de anlatılıyor. ama kitaptan çok buradaki desteğin ve yardımların faydası oldu bana.

canm kocama iyi bi es olmak icn elimdn geleni yapicam ve kadnlik gorevimide hakkiula yerine getrmek istiyorm hergn girip takip edicem.kurtulmak istiyorm 2 hafta oldu tak etti artk inanin.daha kopruyu bile gecemedk cok kfama takiyorm

canım bılıyorum ve senı ınan cok ıyı anlıyorum hepmizin sıkıntısı ve düşüncelrı aynı ne kadar sıkntılı bır dertki bu insanın kendıne olan güvenını kırıp kendını eksik hissettiriyor ama burda yenen diğer arkadaslarımız gibi bizde yenceğiz Allahım başka dertler vermesın

tebrikler............................... çok sevindim

Kızlar merhaba yaklaşık 1 aydır misafir olarak burayı takip ediyorum. Ancak sizlere yazma ve ne olur baba da yardım edin diyebilme gücünü buldum. Bu hastalığı yaşamayan bilemez insanı hayattan bezdiriyor. Ne yapacağımı bilemiyorum işin içinden çıkamıyorum çok mutsuzum herkesin yapabildiği hatta zevk aldığı şeyi ben yapamıyorum ağlamaktan eşime sebepsiz yere olumsuz davranmaktan kendimi alamıyorum adeta kabus gibi bir durumdayım (((((

tamam tatlım üzülme çözümlü bi durum yani çözümü var sana düşen yapamam edememlerden kafanı koru...ve egzersizleri düzenli yap...hangi aşamadasın bu konuyla ilgili neler yaptın yaz rahat ol elimden geldiği kadar yardımcı oluruz

Ben kegel egzersizini sizlerden okuduklarım doğrultusunda yaptım ayna ile küçük bir delik de gördüm ama parmak olmuyor yapamıyorum doktora gittim ben de Yeşim Hanım'a bana burda yapıcaz aparat ile deneme hiç acımayacak gibi şeyler söyledi ve randevu verdi tabi ben bir daha gidemedim bunu duyunca halbuki iyi bir doktor kendisine ısınmıştım bu kadar korktuğum şey nedir anlamıyorum sanki ölüm var ucunda

canım buna sevindim çünkü sen ilk iki aşamayı geçmişsin bilee...kegel egzersizleri ve deliği görme...şimdi sen ilk olarak öyle parmak felan değil kulak çöpü varya hani incecik onu alıcaksın prezer. Geçirip onu bol bol jelleyip o deliğe yerleştireceksin sonra derin nefes alıp çiş yapar gibi ıkınıp kulak çubuğunu ilerleteceksin..ilerletirken yakıldığını düşündüğün yerde popoya doğru eğeceksin ve öyle ilerleyeceksin...inan hiç anlamayacaksın bile...hepimiz senin gibi başladık bu vajiyi yenmeye ...sonra bunu iki kulak çubuğunu sabitleyip yapacaksın...kendini hazır hissettikçe kalınlaşacak aparaat...merak etme 4 günde yenen var o sana kalmış ne kadar kendine güven kazanırsan okadar hızlı yenersin...sen bu dediğimi deneyerek başla lütfen...ben burda olsamda olmasamda hergün raporunu ver ve bir sonraki aşama için sor mutlaka biri cvp verecek merak etme biz burdayız...

KIZLAAARRRR BEN GELİN OLDUMEVET ONAYLIYORUM GELİNİMHAYDİ HALAYA
OCEAN KOÇUMA,SELA1 e,BENBENCE ye,CADIKEDİ ye VE FORUMDAKİ DİĞER ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.DUALARIM HERKESE İNŞ HERKES KURTULUR BUNDAN.

süpersin canımmmmmmmm tebrik ederim seniii ilk halatını ben çekeyim zate gelinnn hoppaaaa

Gizli takipçilerimiz var gözden kaçmıyor:)))kızlarrr hemen üye olun herkes yardımcı olmak için elinden geleni yapıyorr..korkmayın çekinmeyin yeninnnnn sizin yaşadıklarınız bizimkinden farklı değil sizde katılın gelin olanlara hadi cesaretlenin artıkkk!!!!!

hayırlı olsun nasıl yendin anlat bizlerde nasiplenelim:)

gözün aydın canım allah baska dert sıkıntısı vermesin darısı bizlere inşallah 6464

günaydın kızlar nasılsın dün akşama egzersiz yaptım 2 kat peçete sardım ama ölçütüğümde 8 cm di nacak yarım santim kalınlastırmısım gene içimdeyken yürüdüm dahada acıldıgını hissediyorum oranın inşallah kurtuluruz hepimiz eşime dedim gel bişeler yapak adamda tık yok bu hafta heralde bütün enerjisini hafta sonuna saklıyoo

günaydın canım.evet kat kat sarıyorsun yarım cm artma oluyor.içindeyken genlede uzansan daha iyi olur aslında.yürürken sünnet çocukları gibi yürümek zor oluyor hem tahriş olmasın fazla.hafta sonuna az kaldı heyecan doruktaaa

fazla tahriş felan olmaz galiba cünkü içimdeyken bişey hissetmiyorum yürüken ama sünnet cocukları gibi yürüyorum yatarak hiç denemedim olmazsa bu akşamda öle denerim aslında türlü türlü poziyon yapcaktımda oda soğuk üşütütürm felan dedim bilde çamaşır bulasık onlar vardı malum calısınca işler aksıyo onları yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…