- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.721
TEŞEKKÜRLER CADİKEDİ İNŞALLAH KEDİMİ EN KISA ZAMANDA CADİ34 ÜN ALTINDA GÖRÜRÜM BU ARADA CADİ 34 LİSTEDE2 KEZ YAZILI BİRİ YENMİŞ BİRİDE SONLARDATABİ YENMİŞ OLANIN ALTINDA GÖRMEK İSTERİM KENDİMİ
cadi34 ankarada yasıyor var facede senmisin o
Hoşbulduk... Bu hikayeden de çok yoruldum ama :) Şöyle özetleyeyim:
5 aylık evliyim. Eşimle tam anlamıyla birleşme olmadı. Çok zor olsa da 2-3 defa yaptım ama canım çok yandığı için bırakmak zorunda kaldım. Birleşme oluyo ama çok zor oluyo.
kızlar bişey sorcam cem keçenin iki kitabı var 10 adımda vajinusmus tedavisi ve vajinusmusun üstesinden gelmek burda bazı arkadaşlar cem keçenin kitaplarınıda okumakta fayda olduğunu söylemişler ama hangisini almam lazım yada alayımmı ne dersiniz :)
canm kocama iyi bi es olmak icn elimdn geleni yapicam ve kadnlik gorevimide hakkiula yerine getrmek istiyorm hergn girip takip edicem.kurtulmak istiyorm 2 hafta oldu tak etti artk inanin.daha kopruyu bile gecemedk cok kfama takiyorm
herkese merhaba..bundan 3-4 ay önce buldum ben burayı..22 aylık evliyim...uzunca bır zaman giremedim..burdaki kardesler ,arkadaslar bana o kadar yardım da bulundular ki..sürekli egzersiz yapmamı söylediler ama ben maalesef bunu yapamadm cesaret edemedim..ve yeşim yercok hanıma gittik..ve sonun da yendim..burdan selaya,zealeya,kemreye,sessizce kimse,rabite,candy 34,snowlaken,deli sevdam,senay_mehmete ve su anda adını yazamadgım herkese cok tesekkür ederim destegınız için cok ama cok tesekkür ederim..allahım en kısa zamanda herkesi bu dertten kurtarsın ıns..
Kızlar merhaba yaklaşık 1 aydır misafir olarak burayı takip ediyorum. Ancak sizlere yazma ve ne olur baba da yardım edin diyebilme gücünü buldum. Bu hastalığı yaşamayan bilemez insanı hayattan bezdiriyor. Ne yapacağımı bilemiyorum işin içinden çıkamıyorum çok mutsuzum herkesin yapabildiği hatta zevk aldığı şeyi ben yapamıyorum ağlamaktan eşime sebepsiz yere olumsuz davranmaktan kendimi alamıyorum adeta kabus gibi bir durumdayım(((((
ben kegel egzersizini sizlerden okuduklarım doğrultusunda yaptım ayna ile küçük bir delik de gördüm ama parmak olmuyor yapamıyorum doktora gittim ben de yeşim hanım'a bana burda yapıcaz aparat ile deneme hiç acımayacak gibi şeyler söyledi ve randevu verdi tabi ben bir daha gidemedim bunu duyunca halbuki iyi bir doktor kendisine ısınmıştım bu kadar korktuğum şey nedir anlamıyorum sanki ölüm var ucunda
kızlaaarrrr ben gelin oldumevet onaylıyorum gelinim haydi halaya
Ocean koçuma,sela1 e,benbence ye,cadıkedi ye ve forumdaki diğer arkadaşlara sonsuz teşekkürler
Hepinizi çok seviyorum.dualarım herkese inş herkes kurtulur bundan.
KIZLAAARRRR BEN GELİN OLDUMEVET ONAYLIYORUM GELİNİM HAYDİ HALAYA
OCEAN KOÇUMA,SELA1 e,BENBENCE ye,CADIKEDİ ye VE FORUMDAKİ DİĞER ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.DUALARIM HERKESE İNŞ HERKES KURTULUR BUNDAN.
OCEAN KOÇUMA,SELA1 e,BENBENCE ye,CADIKEDİ ye VE FORUMDAKİ DİĞER ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
günaydın kızlar nasılsın dün akşama egzersiz yaptım 2 kat peçete sardım ama ölçütüğümde 8 cm di nacak yarım santim kalınlastırmısım gene içimdeyken yürüdüm dahada acıldıgını hissediyorum oranın inşallah kurtuluruz hepimiz eşime dedim gel bişeler yapak adamda tık yok bu haftaheralde bütün enerjisini hafta sonuna saklıyoo
günaydın canım.evet kat kat sarıyorsun yarım cm artma oluyor.içindeyken genlede uzansan daha iyi olur aslında.yürürken sünnet çocukları gibi yürümek zor oluyor hem tahriş olmasın fazla.hafta sonuna az kaldı heyecan doruktaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?