Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam tatlım üzülme çözümlü bi durum yani çözümü var sana düşen yapamam edememlerden kafanı koru...ve egzersizleri düzenli yap...hangi aşamadasın bu konuyla ilgili neler yaptın yaz rahat ol elimden geldiği kadar yardımcı oluruz

Ben kegel egzersizini sizlerden okuduklarım doğrultusunda yaptım ayna ile küçük bir delik de gördüm ama parmak olmuyor yapamıyorum doktora gittim ben de Yeşim Hanım'a bana burda yapıcaz aparat ile deneme hiç acımayacak gibi şeyler söyledi ve randevu verdi tabi ben bir daha gidemedim bunu duyunca halbuki iyi bir doktor kendisine ısınmıştım bu kadar korktuğum şey nedir anlamıyorum sanki ölüm var ucunda

canım buna sevindim çünkü sen ilk iki aşamayı geçmişsin bilee...kegel egzersizleri ve deliği görme...şimdi sen ilk olarak öyle parmak felan değil kulak çöpü varya hani incecik onu alıcaksın prezer. Geçirip onu bol bol jelleyip o deliğe yerleştireceksin sonra derin nefes alıp çiş yapar gibi ıkınıp kulak çubuğunu ilerleteceksin..ilerletirken yakıldığını düşündüğün yerde popoya doğru eğeceksin ve öyle ilerleyeceksin...inan hiç anlamayacaksın bile...hepimiz senin gibi başladık bu vajiyi yenmeye ...sonra bunu iki kulak çubuğunu sabitleyip yapacaksın...kendini hazır hissettikçe kalınlaşacak aparaat...merak etme 4 günde yenen var o sana kalmış ne kadar kendine güven kazanırsan okadar hızlı yenersin...sen bu dediğimi deneyerek başla lütfen...ben burda olsamda olmasamda hergün raporunu ver ve bir sonraki aşama için sor mutlaka biri cvp verecek merak etme biz burdayız...

KIZLAAARRRR BEN GELİN OLDUMEVET ONAYLIYORUM GELİNİMHAYDİ HALAYA
OCEAN KOÇUMA,SELA1 e,BENBENCE ye,CADIKEDİ ye VE FORUMDAKİ DİĞER ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.DUALARIM HERKESE İNŞ HERKES KURTULUR BUNDAN.

süpersin canımmmmmmmm tebrik ederim seniii ilk halatını ben çekeyim zate gelinnn hoppaaaa

Gizli takipçilerimiz var gözden kaçmıyor:)))kızlarrr hemen üye olun herkes yardımcı olmak için elinden geleni yapıyorr..korkmayın çekinmeyin yeninnnnn sizin yaşadıklarınız bizimkinden farklı değil sizde katılın gelin olanlara hadi cesaretlenin artıkkk!!!!!

hayırlı olsun nasıl yendin anlat bizlerde nasiplenelim:)

gözün aydın canım allah baska dert sıkıntısı vermesin darısı bizlere inşallah 6464

günaydın kızlar nasılsın dün akşama egzersiz yaptım 2 kat peçete sardım ama ölçütüğümde 8 cm di nacak yarım santim kalınlastırmısım gene içimdeyken yürüdüm dahada acıldıgını hissediyorum oranın inşallah kurtuluruz hepimiz eşime dedim gel bişeler yapak adamda tık yok bu hafta heralde bütün enerjisini hafta sonuna saklıyoo

günaydın canım.evet kat kat sarıyorsun yarım cm artma oluyor.içindeyken genlede uzansan daha iyi olur aslında.yürürken sünnet çocukları gibi yürümek zor oluyor hem tahriş olmasın fazla.hafta sonuna az kaldı heyecan doruktaaa

fazla tahriş felan olmaz galiba cünkü içimdeyken bişey hissetmiyorum yürüken ama sünnet cocukları gibi yürüyorum yatarak hiç denemedim olmazsa bu akşamda öle denerim aslında türlü türlü poziyon yapcaktımda oda soğuk üşütütürm felan dedim bilde çamaşır bulasık onlar vardı malum calısınca işler aksıyo onları yaptım

benım akşam olacaktı öyle hırs yapmıştım ki çat kapı misafir gelince kaldı. normalde vardıyalı çalışıyoruz diye çok gelen olmazdı hırs yapınca evden eksik olmuyo misafir. kocamlada görüşemiyoruz zaten çok ben işten geldim şimdi kocam akşam gelecek ben işe gideceğim offf yapacağım ama bu seferde vakit yok:) vakit varken cesaret yoktu

çok sağolun arkadaşlar.bu mübarek günde Allah herkesin duasını kabul etsin.vajililer vajiyi yensin,hamile kalmak isteyenler hamile kalsın inş.
ayrıca benim bütün nazımı çeken ocean koçuma Allah ne muradı varsa versin.o ve burdaki arkadaşlar olmasaydı ben bu korkaklıkla ya senelerim geçerdi ya da doktorlar çözmek zorunda kalırdım.Allah bu sıkıntıyı kimselere yaşatmasın.herkes kurtulsun bu dertten inş.dualarım hep sizinle.iyi ki varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…