- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.761
KIZLAAARRRR BEN GELİN OLDUMEVET ONAYLIYORUM GELİNİM HAYDİ HALAYA
OCEAN KOÇUMA,SELA1 e,BENBENCE ye,CADIKEDİ ye VE FORUMDAKİ DİĞER ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.DUALARIM HERKESE İNŞ HERKES KURTULUR BUNDAN.
canım ben zaten suan 8 cm deyim sanırım az kaldı
Oohoo sen bitirmişin sayılır çok sürmez senin de halayını çekmemiz
benim koçum hepinize yardım eder.melek o bi kanatları eksik
ocean verdiğin adresi ekledim özelden msj attım sana bende verdim ekle diye ama sen şuan msnde açık değilsin yada beni kabul etmemişsin daha ondan
kız ne güzel söylüyosun vallamı diyonişallah rabbim banada yasatır o duyguyu
Ben de ekledim ama görünmüyor bir şey bi kapatıp açayım belki çıakrsın..[/QUO
tamam bende yapayım aynısını
e heralde ben 10 cm de yendim mesela az kaldı inan ki sen sadece aynen devam et ne zaman büyüteceksin aparatını ? Mumla mı çalışıyorsun anlat hele az :)
canım apartala önceki gün 7,5 cm di dün 8 cm cıktım hafta sonuda dahada kalınlastırmak istiyorum ama uzunlugu önmelimi orta parmagımfdan birazda uzun uzunlugu
çok iyi 2 tane aparat yapabilirsen iyi olur egzersize başladıgında ilk küçük olanla başlar,sonra bi büyüğüne geçersin..
Kalınlık önemli uzunluk değil yaptığın uzunluk da yeterli.. Yarın istersen 8 le başla rahat yaparsan 9 a geçersin
bu hafta içi halay var sanırım öyle hissediyorum
Kızlar merhaba yaklaşık 1 aydır misafir olarak burayı takip ediyorum. Ancak sizlere yazma ve ne olur baba da yardım edin diyebilme gücünü buldum. Bu hastalığı yaşamayan bilemez insanı hayattan bezdiriyor. Ne yapacağımı bilemiyorum işin içinden çıkamıyorum çok mutsuzum herkesin yapabildiği hatta zevk aldığı şeyi ben yapamıyorum ağlamaktan eşime sebepsiz yere olumsuz davranmaktan kendimi alamıyorum adeta kabus gibi bir durumdayım(((((
KIZLAAARRRR BEN GELİN OLDUMEVET ONAYLIYORUM GELİNİM HAYDİ HALAYA
OCEAN KOÇUMA,SELA1 e,BENBENCE ye,CADIKEDİ ye VE FORUMDAKİ DİĞER ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.DUALARIM HERKESE İNŞ HERKES KURTULUR BUNDAN.
ya bende istiyorummmmmmmmmm
katarsis dur canımcım panık yapma herkese dedığım gıbı daha doğrusu banada söylendığı gibi doğru yerdesın mesajları oku egzersızlerı yap ben öyle başladım Allahın iznıylede baya yol katettım insallah Allahın iznıyle ben ve burdakı tum arkadaslar yeneceğiz haydı kolay gele
Hem korkudan 1 yildir beraber olamiyorum hem basimda illaki kanamali diyen cahil bir koca var kanamasi lazimmis, kanamassa olmazmis, bu adam guvenmiyomu bana ? simdi hic beraber olma istegi yok kafamda bide hadi kanamazsa dusunceleri var lanet olsun.
Arkadaslar benide araniza alin evleneli 1 sene oldu ama bende tik yok.
Baska bolume konu acmistim okursaniz sevinirim, bu konuyu actigimda 2 aylik evliydim henuz ama simdi saka maka 1 yil olmus.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/500558-evleneli-2-ay-oldu-hala-birlikte-olmadik.html
Cok asiri korkuyorum, heryerim kaskati kesiliyor, denemek bile istemiyorum, titriyorum korkudan, napcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?