Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eylüüül tebrikler... oh çoooook sevindim çok.. istediğin halay olsun

ocean verdiğin adresi ekledim özelden msj attım sana bende verdim ekle diye ama sen şuan msnde açık değilsin yada beni kabul etmemişsin daha ondan

e heralde ben 10 cm de yendim mesela az kaldı inan ki sen sadece aynen devam et ne zaman büyüteceksin aparatını ? Mumla mı çalışıyorsun anlat hele az :)

canım apartala önceki gün 7,5 cm di dün 8 cm cıktım hafta sonuda dahada kalınlastırmak istiyorum ama uzunlugu önmelimi orta parmagımfdan birazda uzun uzunlugu

canım apartala önceki gün 7,5 cm di dün 8 cm cıktım hafta sonuda dahada kalınlastırmak istiyorum ama uzunlugu önmelimi orta parmagımfdan birazda uzun uzunlugu

Çok iyi 2 tane aparat yapabilirsen iyi olur egzersize başladıgında ilk küçük olanla başlar,sonra bi büyüğüne geçersin..

Kalınlık önemli uzunluk değil yaptığın uzunluk da yeterli.. yarın istersen 8 le başla rahat yaparsan 9 a geçersin

bu hafta içi halay var sanırım öyle hissediyorum

bu akşam işte egzersiz yapmayı düşünüyorum cnım zaten önceki gün yaptıgımla 5 dk felan yapıp bir sonraki aparata öle geciyorum inşallah baya bi halay olur hepimiz içinn

katarsis dur canımcım panık yapma herkese dedığım gıbı daha doğrusu banada söylendığı gibi doğru yerdesın mesajları oku egzersızlerı yap ben öyle başladım Allahın iznıylede baya yol katettım insallah Allahın iznıyle ben ve burdakı tum arkadaslar yeneceğiz haydı kolay gele

oley beee supersın bende katılıyorum halaya darısı benım halaya

Çok teşekkür ederim canım inanın kimseye anlatamıyorum en yakın dostlarımla bile paylaşamıyorum dışarıdan herşey yolunda gözüküyor ama yaşadıklarımı bilseler sanki kısır bir döngü eş denemesi ve sonunda ağlayarak sabahı ediyorum. Eşim bile artık denemek istemiyor. Doktora bile gittim ama devamını getiremedim kendimi güçlü sanırsın ama değilmişim Dün yazdım buraya ilk defa düşünün gecenin bir yarısı ancak cesaret ettim ve şimdi kulak çubuğu birbirimize bakıyoruz nasıl yapacağım bunu ben. Sadece Sizin birbirinizi tanımadan bu kadar sabırla mücadele etmeniz beni yüreklendiriyor hiçbirinizi tanımadan içim ısındı iyi ki varsınız kızlar

Hem korkudan 1 yildir beraber olamiyorum hem basimda illaki kanamali diyen cahil bir koca var kanamasi lazimmis, kanamassa olmazmis, bu adam guvenmiyomu bana ? simdi hic beraber olma istegi yok kafamda bide hadi kanamazsa dusunceleri var lanet olsun.

Hem korkudan 1 yildir beraber olamiyorum hem basimda illaki kanamali diyen cahil bir koca var kanamasi lazimmis, kanamassa olmazmis, bu adam guvenmiyomu bana ? simdi hic beraber olma istegi yok kafamda bide hadi kanamazsa dusunceleri var lanet olsun.

canım vajinismusu egzersizle yenebilirsin senin sayfana yazdım bişeyler ama madem eşin için bukadar önemli ince aparatlarla oraya bişeylerin girebildiğine kendini inandırabilirsin ve sonrada yönünü anladığında yapabilirsin diye düşünüyorum ama sana şunu söyliim her ilişlkide kanama olmazkii..kimisininki esnek bi yapı benim kanama olmadı mesela egzersizde yaptığım için...eşine internetten vajinin yapısıyla ilgili yazılar bul ve okut gerekirse doktorla konuşmasını sağla ve vajinin tek çözümü egzersizde gerekirse o kendi yapsın sana egzersizleri...ama eşini bilinçlendir önce mutlaka sonrada geciktirme öteleme lütfen kendine yazık boşa giden aylara yazık...

canim ben o konuyu ilgilendim.acikcasi cok üzerine gelmisler. üzüldüm okurken,cunku bilmiyorlar bunun psikolojik bir rahatsizlik oldugunu.
öncelikle senin konunu incelerken dikkatimi ceken bisey var
1.kocanla severek mi evlendin?
2.evlenmeden önce hic cinsel temasta bulundunuz mu? (öpüsme,koklasma,yakinlasma)
3.hic cinsel birliktelik deneyimi oldu mu (yani esinin organini hic aldin mi veya birazini?)
4.esinle ilk birlesmenin illa kanamali gecmeyecegini ona bilimsel olarak aciklamalisin (kitap al nternet al falan)
5.doktora gittin mi
neden soruyorum bunlari cunku actigin konuda cok gec cevaplar vermissin hepsini okuyamadim. o yuzden öncelikle kocani seviyorsan ve kendininide dusunuyorsan ilk adimi atman gerekiyor. senin yapabilecegin en iyi sey öncelikle kadin doktoruna gidip giriste problem olup olmadigini ögrenmen. muhtemelen yoktur, en azindan icin rahatlamis olur ve egzersizlere baslarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…