Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya gelinleri duydukca hem kıskanıyorum hemde cok seviiyorum kıskanclıgım bizim neden yapamamız sevincimde onlarda egzersizle burayı takip ederk yaptılar demekki bizde yeneriz onlar kurtuldular darısı bizlere inşallah bu mübarek cuma günü hepimiz için hayırlısı neyse o olur inşllah

hazalcım tabiki yapcaksın.gerçekten buna inan.bende senin gibi okuyup üzülürdüm ben nie yapamadım diye.ama gerçekten üzülmekle bişey olmuomuş.ne kadar çok egzersiz yaparsan o kadar kolay oluomuş.

aminnnnnnnnnnnnnnn

benim smn var ama işyerinde msn yok o yüzden giremiyorum ama face felan olabilir istersen

hazalcım tabiki yapcaksın.gerçekten buna inan.bende senin gibi okuyup üzülürdüm ben nie yapamadım diye.ama gerçekten üzülmekle bişey olmuomuş.ne kadar çok egzersiz yaparsan o kadar kolay oluomuş.

canım inanıyorum ya bizde kurtulcaz ama ne zaman sen ne kadarlık evlisin ve ne zamandır egzersiz yapıyorsun hangi pozisyonda yendinn

eylüüül tebrikler... oh çoooook sevindim çok.. istediğin halay olsun

ocean verdiğin adresi ekledim özelden msj attım sana bende verdim ekle diye ama sen şuan msnde açık değilsin yada beni kabul etmemişsin daha ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…