- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.741
KIZLAAARRRR BEN GELİN OLDUMEVET ONAYLIYORUM GELİNİM HAYDİ HALAYA
OCEAN KOÇUMA,SELA1 e,BENBENCE ye,CADIKEDİ ye VE FORUMDAKİ DİĞER ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.DUALARIM HERKESE İNŞ HERKES KURTULUR BUNDAN.
OCEAN KOÇUMA,SELA1 e,BENBENCE ye,CADIKEDİ ye VE FORUMDAKİ DİĞER ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
|
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ÇOK SAĞOL CANIM BENİM SAYENDE
ya gelinleri duydukca hem kıskanıyorum hemde cok seviiyorum kıskanclıgım bizim neden yapamamız sevincimde onlarda egzersizle burayı takip ederk yaptılar demekki bizde yeneriz onlar kurtuldular darısı bizlere inşallah bu mübarek cuma günü hepimiz için hayırlısı neyse o olur inşllah
ocean bizlere yardım etbizlerede yardım ett
Etmem mii hiç sen yeter ki iste.. Ama şöyle bir sorunumuz var bn elimdne geldğince bakmaya çalışıyorum ama genelde msnde oluyorum senn için sorun olmazsa msnde görüşelim yoksa burdan da yardımcı olmaya çalışırım
hazalcım tabiki yapcaksın.gerçekten buna inan.bende senin gibi okuyup üzülürdüm ben nie yapamadım diye.ama gerçekten üzülmekle bişey olmuomuş.ne kadar çok egzersiz yaparsan o kadar kolay oluomuş.
benim smn var ama işyerinde msn yok o yüzden giremiyorum ama face felan olabilir istersen
Tamam senin için burda olurum o zaman..Zaten ben 1-2 hafta sürede biteceğine inanıyorum düzenli egzersizle fazla uzun sürmeyeceği için forumdan anlaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?