Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benım akşam olacaktı öyle hırs yapmıştım ki çat kapı misafir gelince kaldı. normalde vardıyalı çalışıyoruz diye çok gelen olmazdı hırs yapınca evden eksik olmuyo misafir. kocamlada görüşemiyoruz zaten çok ben işten geldim şimdi kocam akşam gelecek ben işe gideceğim offf yapacağım ama bu seferde vakit yok:) vakit varken cesaret yoktu

çok sağolun arkadaşlar.bu mübarek günde Allah herkesin duasını kabul etsin.vajililer vajiyi yensin,hamile kalmak isteyenler hamile kalsın inş.
ayrıca benim bütün nazımı çeken ocean koçuma Allah ne muradı varsa versin.o ve burdaki arkadaşlar olmasaydı ben bu korkaklıkla ya senelerim geçerdi ya da doktorlar çözmek zorunda kalırdım.Allah bu sıkıntıyı kimselere yaşatmasın.herkes kurtulsun bu dertten inş.dualarım hep sizinle.iyi ki varsınız.

ya gelinleri duydukca hem kıskanıyorum hemde cok seviiyorum kıskanclıgım bizim neden yapamamız sevincimde onlarda egzersizle burayı takip ederk yaptılar demekki bizde yeneriz onlar kurtuldular darısı bizlere inşallah bu mübarek cuma günü hepimiz için hayırlısı neyse o olur inşllah

hazalcım tabiki yapcaksın.gerçekten buna inan.bende senin gibi okuyup üzülürdüm ben nie yapamadım diye.ama gerçekten üzülmekle bişey olmuomuş.ne kadar çok egzersiz yaparsan o kadar kolay oluomuş.

aminnnnnnnnnnnnnnn

benim smn var ama işyerinde msn yok o yüzden giremiyorum ama face felan olabilir istersen

hazalcım tabiki yapcaksın.gerçekten buna inan.bende senin gibi okuyup üzülürdüm ben nie yapamadım diye.ama gerçekten üzülmekle bişey olmuomuş.ne kadar çok egzersiz yaparsan o kadar kolay oluomuş.

canım inanıyorum ya bizde kurtulcaz ama ne zaman sen ne kadarlık evlisin ve ne zamandır egzersiz yapıyorsun hangi pozisyonda yendinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…