Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hem korkudan 1 yildir beraber olamiyorum hem basimda illaki kanamali diyen cahil bir koca var kanamasi lazimmis, kanamassa olmazmis, bu adam guvenmiyomu bana ? simdi hic beraber olma istegi yok kafamda bide hadi kanamazsa dusunceleri var lanet olsun.

canım hoşgeldiin, ben orta parmakla başladım egzersizlere arkadaşların özverisi ve yardımıyla şimdi 10cm deyim kolay olmadı tabi :))) ama sakın korkma bu işte biraz cesaret ve inat şart. henüz bitmedi benim ama bitcek inşaallah, yazmak istedim çünkü ilk girdiğimde ben de cvp bekledim alınca da dünyalar benim oldu. emin ol başlayınca gerisi gelcek Allah ın izniyle. kocana kızların dediği gibi netten yazılar bul, esneyince gelmediğini açıklamaya çalış daha olmazsa egzersiz yaparken kan falan gelirse atma ve ona göster, Allah yardımcın olsun canım

hopefor maşallah diyorum sana 10 cm e gelmişsin tebrik ederim çünkü senin yenmen an meselesi ..ben 10 cmi denediğim gün eş denemesi yapmıştım ve yendim ama kendime güvenim vardı yaparım artık diyodum...deneme yapmadan mutlaka 10 cm lik aparatla önce egzersiz yap sonra cesaretinin olduğu bi an deneme yap...

canım çok teşekkür ederim eskidik artık ama farkedilmek, cvp almak ve bu tarz yüreklendirmeler beni çoook mutlu ediyo. kimi zaman zorlanıyorum ecrin normal heralde değilmi? ama güveniyorum kendime. inşaallah ben de en kısa zamanda bitiririm bu meseleyi

canım ben sana buraya yaz demiştim inşallah kızlar sana yardım eder.tabiki seninde çabalarınla kuzum rabbim kolaylık versin.

hadı bakalım yuzdun kuyruguna insallah bu hafta sonu gelinmi olcan yoksa dualarımız senınle

tabbiiki normal canım...bu egzersizleri yaparken kendine en uygun pozisyonu da kendin en iyi ayarlayabilirsin..10 cm bana göre son kullanılabilecek aparat çünkü pe... daha yumuşak bi organ ve emin ol aparattan daha kolay oluyo..aparatları denerken zorlanma illaki oluyo hatta bigün olan aparatı ertesi gün zorlanarak alamayacağımı düşünerek aldığımı bilirim ben ama kulak çöpü hariç hergün egzersizime ufaktan başlayıp denedimki hem güvenim kırılmasın hemde daha alışmış bi vajiye kalın aparatta rahat olmak için...hee şunuda belirteyim zor zar aldığım 10 cm i denedim zaten zar zor olduğu için hazır bu olmuşken hadi deneyelim dedim eşime öylede oldu :)))cesaret canım bu aşamalardan sonra sadece kendine güven yönünü iyi anla ve ilk denemeni tavsiyem sen üstteyken yap..aklında olsun diye söylüyorum sen nezaman yapmak istersen ozaman yap ama üstte dene ilkini..güzel haberlerini bekliyorumm canımm..

bende almadım o kitabı daha ama burayı sürekli okuyom haftasonu da psikoloğa başlıyom onun yardımıyla egzersizlerede başlarım inş olur sende psikolog yardımıyla mı yendin

kusura bakma canım ben pek giremiyorum nete.evet önce kitabı aldım okudum.o kitabı okuduktan sonra sadece iki defa gittim psikoloğa ve yendim.ben vajinama falan dokunabiliyordum.hatta muayene bile oluyordum ama nedense ilişki sırasında kasılıyordum.inşaalh sende benim gibi iki seansta yenersin canım

iki gün önce buraya yazmıştım 2 haftalık evliym ve hala gerdeğe giremedk burdan okuduklarıma dayanarak söylüyormki bnde bir vajınısmusluyum.adet oldgm içn egzersizlere başlıyamadm..konuyu okudm biçok kişi birbrine acayip yardmcı olmuş ve vajıyi atlatmşlar gerçktn cok kıskandm bn hergece ağlamaktn psikolojiyi bozmak üzereym zayıfladm hmde cok zayıfladm nolur yardm edin.tecrübeli biri bni faceden ekliyebilrmı yardmnıza ihtiyacm var lütfn (

bir defa rahat olmaya çalışacaksın ve olayı akışına bırakacaksın. 10 cm yabancı aparatı almak kolaymı? p... kesinlikle daha rahat ama ön işlemleri uzun tutacaksın ve iyice ıslanacaksın ondan sonre bir bakmışsın herşey olmuş bitmiş

canım benım ınan sen çok iyi anlıyorum bende en yakın arkadasıma bile anlatamıyorum oda dahil herkes normal bir evliliğim var sanıyor ama maalesef!!!! ben bu sıteyle tanısalı çok fazla olmadı ama kendımde buyuk değişiklikler olduğunu düşünüyorum egzersizlere başladım çok utangaç olan ben gidip medıkalden ultrasyonjeli aldım düşün artık ne buyuk adım benım için sımdı sıteye hergun girmeye çalışıyorum mesajları okuyorum gelın olanların halayına buyuk mutlulukla katılıyorum benımde bırgun halayım olacak düşüncesiyle...insallah rabbım herkesın bu sıkıntıyı atlatmasını nasip etsin.

Merhaba 2 haftalık evli olman senin için çok büyük bi avantaj uzadıkça zorlaşıyor kurtulmak..benim face yok ama ne zaman istersen burdan ya da msnden yardımcı olurum..o kadar strese sokma kendini bizlerde ağladık üzüldük küstük kadermize ama bu çözüm değil..egzersiz yaparak kurtulduk bu lanet problemden..burda herkes birbirini anlıyor ve destek için hazırlar rahatlat kendini burayı bulman bile bi adım allahın izniyle yendin say..

5.5 cm de iyi ne zaman başladın ne kadar sürede buraya geldin bilmem ama attıgın adımları küçümseme ben ilk kulak çubuğu aldığımda uçuyordum nerdeyse

canım 9 kasımda üye oldum siteye o gunden buyana çabalıyorum araya 1 haftalık regl dönemı girdı simdi tekrar başladım ama orta parmak daha kolay olur sanmıstım ama yınede buna çok şükür bende orta parmgı tam adıgımda sevınçten ne yapacağımı sasırdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…