- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.981
Katarsis..... özelden mesaj attım bakabilirsin tatlım:)
doğru söylüyorsunuz çünkü eşimle önceki denemelerimizde eşim bak sen ne zaman dersen o zaman parmagımı ilerletcem diyodu fakat ben sürekli onon elini tutmaya calısıyodum sanki birden ilerletcekmiş bişey olcakmış gibi geliyodu o yuzden es denemesinden hep kaçındım. egzersizlerde suan bebe yağı kullanıyorum ama su bazlı jel alıcam o daha iyiyimiş galiba.
Evet Canım Bebe yağına devam etme Çünkü mantar yapıyo diye Biliyorum. Hemen jel almanı bende öneriyorum. Fazla Vakit kaybetme.Egzersiz yapman lazım çünküü
kızlarrrrrrrr hazal çok çok tebrikler.................
oceancım sen nasılsın bacımmm sana çok çok teşekkür ediyorum ayrıca
Katarsis..... özelden mesaj attım bakabilirsin tatlım:)
Canımm benim okudum mesajını teşekkür ederim hemen ödevime başlıyorum ve sizleri bilgilendiriyorum
iyim bacım sizleri sormalı.... açıkcası yener yenmez sana özelden msj attım sanıyorum ama ocean dan sonra sende alt çizgimi varmış ne sanırım yanlışlık yaptım... eee sizler nasılsınızİyiyim canım teşekkürler..Sen nasılsın?
iyim bacım sizleri sormalı.... açıkcası yener yenmez sana özelden msj attım sanıyorum ama ocean dan sonra sende alt çizgimi varmış ne sanırım yanlışlık yaptım... eee sizler nasılsınızİyiyim canım teşekkürler..Sen nasılsın?
İyiyim canım teşekkürler..Sen nasılsın?
kızlarrrrrrrr gelin oldumm gelinnnn bende kurtuldum sonunda burdan yardımcı olan bütün arkadaslrıma cok tesekkür ediyorumm umarım di,ğer arkadaslar hemen kurtulur inanmıyorum daha düne kadar bu illetle ugrasıyordum ve bugün bitrdim rabbime binlerce kere şükürrrr bu ay olacak demiştim yanılmadım bende GGGGGEEEEELLLLİİİNNNİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ARTIKKKK halaylar bana gelsinnnn
merhaba kızlarr 8 cm lik aparatı zorda olsa aldım içime biraz zorladım kendimi ama geniş biraz aparattı iki parmak üst üste alamadım ama böyle aldım sizce ne kadr devam etmeliyim kendimi rahat hissedene kadar mı ?
Bugün devlet hastanesindeki psikiyatriste gittim.. başka sorunlarım da vardı anlattım, vajinismusu da belirttim.. o da bana grup terapiye başlayacaklarını, katılmak isteyip istemediğimi sordu.. bende o an tamam olur dedim. kaydımı aldı ön görüşmeye çağırıcam dedi.. yalnız eşinle gelmen şart dedi, tamam dedim.. fakat hastaneden çıktıktan sonra düşündüm.. acaba doğru mu yaptım, acaba katılmalımıyım? eşim pek sıcak bakmadı ama ısrar edersem kabul eder. sonuçta orda bizimle aynı sorunu yaşayan insanlar olacak.. ne dersiniz kızlar, gitmelimiyim? böyle terapiye giden oldu mu hiç, çare bulurmuyum sizce...
kızlar eşimin tüm parmaklarını alıyorum ama tek tek hemde jel bile kullanmadan şimdi ne yapayım mum yada diğer aparatlara karşı soğuk kalıyorum ama parmakla devam etmek istiyorum sizce nasıl devam edeyim azmettim kasım bitmeden gelin olmak istiyorum ve bizler destekleyenn herkese çok teşekkür ediyorum.
Bugün devlet hastanesindeki psikiyatriste gittim.. başka sorunlarım da vardı anlattım, vajinismusu da belirttim.. o da bana grup terapiye başlayacaklarını, katılmak isteyip istemediğimi sordu.. bende o an tamam olur dedim. kaydımı aldı ön görüşmeye çağırıcam dedi.. yalnız eşinle gelmen şart dedi, tamam dedim.. fakat hastaneden çıktıktan sonra düşündüm.. acaba doğru mu yaptım, acaba katılmalımıyım? eşim pek sıcak bakmadı ama ısrar edersem kabul eder. sonuçta orda bizimle aynı sorunu yaşayan insanlar olacak.. ne dersiniz kızlar, gitmelimiyim? böyle terapiye giden oldu mu hiç, çare bulurmuyum sizce...
kızlar eşimin tüm parmaklarını alıyorum ama tek tek hemde jel bile kullanmadan şimdi ne yapayım mum yada diğer aparatlara karşı soğuk kalıyorum ama parmakla devam etmek istiyorum sizce nasıl devam edeyim azmettim kasım bitmeden gelin olmak istiyorum ve bizler destekleyenn herkese çok teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?