- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #129.981
2 parmak küs şeklinde içime sokamıyorum sizce aparat kaç cm olmalıdır aparata başlarken ?
inşallah:) muma daha sonra pamuk sarıp kalınlastırarak denedim fakat alamadım en son 7 cm kaldım bugun 2 3 kere daha denedim fakat kalınlastırdığımda alamadım ama
kızlarrrrrrrr gelin oldumm gelinnnn bende kurtuldum sonunda burdan yardımcı olan bütün arkadaslrıma cok tesekkür ediyorumm umarım di,ğer arkadaslar hemen kurtulur inanmıyorum daha düne kadar bu illetle ugrasıyordum ve bugün bitrdim rabbime binlerce kere şükürrrr bu ay olacak demiştim yanılmadım bende GGGGGEEEEELLLLİİİNNNİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ARTIKKKK halaylar bana gelsinnnn
Canım Eşinin Egzersiz yapmasına izin vermen lazım. Çünkü Eşinin güvenine ihtiyacın var o yüzden söylüyorum. Ben Parmak Egzersiziyle Yenmiştim. en son 3 parmak almıştım.Ve Hemen yendim. Aslındaa parmak çok daha kolay. En azından İçini keşfedebiliyosun. Hissediyosun. 2 parmağını Küs Şeklinde yapmanaa aslında hiç gerek yok. Çünkü Vajina çok esnek bişey ve herşeyin şeklini alıyor. Ayrıyeten 2 parmağını alamamanın sebebide o anda kendini istem dışı kasmandan oluyor. Gireceğinee inancın olmuyo. Çok korkuyosun bu yüzdenn girmiyo zaten. Amaa sen inansan bu buraya girecek desen inan kayar gider. Bolca Jel Kullanıyosundur umarım. Kendine inanman lazım. Ben Bunu yapıcam evliliğimi kurtarucam diceksin. Ve inan korktuğun gibi hiç bişey yok. Acı filan yok. Bu bize beynimizin bir oyunu.
doğru söylüyorsunuz çünkü eşimle önceki denemelerimizde eşim bak sen ne zaman dersen o zaman parmagımı ilerletcem diyodu fakat ben sürekli onon elini tutmaya calısıyodum sanki birden ilerletcekmiş bişey olcakmış gibi geliyodu o yuzden es denemesinden hep kaçındım. egzersizlerde suan bebe yağı kullanıyorum ama su bazlı jel alıcam o daha iyiyimiş galiba.
|
Katarsis..... özelden mesaj attım bakabilirsin tatlım:)
doğru söylüyorsunuz çünkü eşimle önceki denemelerimizde eşim bak sen ne zaman dersen o zaman parmagımı ilerletcem diyodu fakat ben sürekli onon elini tutmaya calısıyodum sanki birden ilerletcekmiş bişey olcakmış gibi geliyodu o yuzden es denemesinden hep kaçındım. egzersizlerde suan bebe yağı kullanıyorum ama su bazlı jel alıcam o daha iyiyimiş galiba.
Evet Canım Bebe yağına devam etme Çünkü mantar yapıyo diye Biliyorum. Hemen jel almanı bende öneriyorum. Fazla Vakit kaybetme.Egzersiz yapman lazım çünküü
kızlarrrrrrrr hazal çok çok tebrikler.................
oceancım sen nasılsın bacımmm sana çok çok teşekkür ediyorum ayrıca
Canımm benim okudum mesajını teşekkür ederim hemen ödevime başlıyorum ve sizleri bilgilendiriyorum
iyim bacım sizleri sormalı.... açıkcası yener yenmez sana özelden msj attım sanıyorum ama ocean dan sonra sende alt çizgimi varmış ne sanırım yanlışlık yaptım... eee sizler nasılsınızİyiyim canım teşekkürler..Sen nasılsın?
iyim bacım sizleri sormalı.... açıkcası yener yenmez sana özelden msj attım sanıyorum ama ocean dan sonra sende alt çizgimi varmış ne sanırım yanlışlık yaptım... eee sizler nasılsınızİyiyim canım teşekkürler..Sen nasılsın?
İyiyim canım teşekkürler..Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?