Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah:) muma daha sonra pamuk sarıp kalınlastırarak denedim fakat alamadım en son 7 cm kaldım bugun 2 3 kere daha denedim fakat kalınlastırdığımda alamadım ama

Yönünü tutturamıyorsundur

Acı çektiğinizde yönünü popoya doğru eğin. Aparatı kendinize çekin yani, dışarıda kalan kafasını kendinize çekin yönü aşağı doğru olsun 7 yi almışsın ya onu mu alamayacaksın

Son düzenleme:

Yuppiiii ! Tebriklerrr

kızlarrrrrrrr hazal çok çok tebrikler.................
oceancım sen nasılsın bacımmm sana çok çok teşekkür ediyorum ayrıca

Canımm benim okudum mesajını teşekkür ederim hemen ödevime başlıyorum ve sizleri bilgilendiriyorum

tamamdır canımmm güzel haberler bekliyorumm çünkü sana güveniyorum bak sen tam zamanında karar verdin ve çok yol aldın çok şükür iyide gidiyosun eşinde geldi yakın zamanda bombayı patlatacaksınnn İNŞAALLAH :)))

Merhaba kızlar.. bu baslıgı gorunce hemen daldım içeri ve birseyler yazmak istedim ama olmadı uyeligimin tamamlanması icin bekledim :)
simdi burdayım ve size soylemek istedigim bikac sey ver..
Ben 18 yasında evlendim 2 yıllık evliyim vajinismusa 1 yılımı verdim..
bu 1 yılda ozguvenimi tamamen kaybettim , kendimi esime karsı eksik hissettim ki Allah razı olsun kendisi cok anlayıslı bi insandı..
Lüzumsuz yere kendi pskolojimi alt üst ettim..
Bunların hic birine gerek yok kendinizi herzaman güçlü hissedin ve yapıcagınıza inanın...
İnanın okadar pskologa gittim ise yaramadı diyemem cok katkısı oldu ama yine en sonunda herseyi kendi başıma aştım..
Hersey aslında bizde bitiyo..
Bigün bunu yenebilcegime asla inanmıyodum ama oldu..
ben basardıysam gercekten herkes basarır..
Ve yine inanınki biseyleri gozumuzde cok buyutmusuz ama asla buyuttugumuz kadar yokmuş..
Boyle bi problemin var oldugunu evlendikten sonra ogrendim sonra cevremde bi cok kiside oldugunu duydum... gercekten biz bayanlar icin cok uzucu bi durum ama herkesin bunu yenmesini cok istiyorum ve boyle bayanlara surekli dua ediyorumm.. Lütfen kendinize inanın en onemlisi kendinize deger verin asla eksik hissetmeyin...

aman yarabbi msjlar sayfam dondu meğersem her tıklamam gönderim olmuş.... boşu boşuna kalabalık ettiğim için çok özür diliyorum sizlerden herkesden... iyi akşamlar...

pakize durumlar nasıl bacım:)
Nazar Nazar

Bugün devlet hastanesindeki psikiyatriste gittim.. başka sorunlarım da vardı anlattım, vajinismusu da belirttim.. o da bana grup terapiye başlayacaklarını, katılmak isteyip istemediğimi sordu.. bende o an tamam olur dedim. kaydımı aldı ön görüşmeye çağırıcam dedi.. yalnız eşinle gelmen şart dedi, tamam dedim.. fakat hastaneden çıktıktan sonra düşündüm.. acaba doğru mu yaptım, acaba katılmalımıyım? eşim pek sıcak bakmadı ama ısrar edersem kabul eder. sonuçta orda bizimle aynı sorunu yaşayan insanlar olacak.. ne dersiniz kızlar, gitmelimiyim? böyle terapiye giden oldu mu hiç, çare bulurmuyum sizce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…