Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hatunlar siz beni bilmezsiniz belki bizim tayfadan nadir kizlar var ben aylarca burayi okuyup malesef kendi cesaret edemeyenlerdenim...dr yardimiyla kurtuldum tabi mucizevi bsey yok sen yapamion dr yapio hemde ilk seferde iki pamak birden yapmisti...sanirim isin sirri braz cesaret....yani puf noktam yok fazla artik iyice genisletmistim ama yinede ilk seferde anestol ve jelimi kullandim ve ben ustteydim

canım bu bir problem değil....bizzat tecrübemle sabit hatta şöyşeki ben de fazla ileri geri yapamıodum ve yendikten sonra bir iki ilikşkide gitgel olmadan oluyodu ama heepppssiiiii geçioo geçici bişey ama yapabliosan yap yapamıosan eksik bişi yapmadığını bil ....yapsanca olacak yapmasanda:))))inş. sarışırız canımmm,,,hepbirlikte sevinç çığlıkları atarız beraberr.....:)))) biri daha yendiğinde her yenenle bikez daha yeniyorum diğerleri de öyle....bu şey çok farklı bittii gitti diyemio insan...aynı duyguları yaşayanlar varkennnn banane diyemio insan.....ve görmedende bi sırdaşlarını sevebilio insan,,mani gibi olduu ama öylee:)))))

Yenen arkadaşlarr sizleri tebrik ediyorummm halayınız da mutluluğunuzda gecikmesin:))))haydin halayaa hoppaaaaa

Kuzum gözün aydın cokk sevindim
:123::123:

kızlar ii akşamlar..ben de aranıza dün katıldım uzun zmndr okuyordum yazdıklarınızı.bende içimi dökmeye karar verdım.ayrıca bgn doktora gıttık ve benım okdr agır vajınısmus olmadıgımı söledı yrnda psıkolaga gıdıcem.ıns en yakın zaman da çözulcek doktor bana bayagı cesaret verdı aslında.bılmıyorum bende kurtulmak ıstıyorum 14 aylık evlıyım..

^^^UMARIM BENDE BIRGUN OLDU DIYE MSJ YAZARIM COK TESEKKUR EDERIM CANIM 2 GUN BU DEDIKLERINI DENEYECEGIM PARMAK DUSUNCESI BILE ZOR GELIYO BANA AMA 2 GUN BU DEDIKLERINI YAPICAM ..SAOL COK

Bende senin gibiydim parmak egzersizini uzun süre yapamadım. Burda kızlara sordum bir türlü başlayamıyorum ne yapacağım diye sağolsunlar beni gaza getirdiler ki haklılar gerçekten ne kadar ertelersen o kadar uzayacak sende korkuosun ama yapsan ne kadar kolay olacağını farkedeceksin. Hadi şimdi git yap ve bize durumu bildir dediler bende kayganlaştırıcı jeli almıştım zaten, hemen denedim parmak boğumunu aldım ve o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam sonra hemen kulak çöpü ile denedim ve kızlarla paylaştım gerçekten hak verdim onlara. Sakın erteleme sakın inan çok kolay

canım bızım durum arkadaslarında dediği gibi senınkınden farklı ama bende kayganlık için medıkalden aldığım ultrasyon jelini kullanıyorum

Canım listede yerini değiştirdim tebrikte geç kaldım o yüzden

Çok tebrik ederim aynen devam harikasınnnn

cadıkedim canımsın senın ve diğer arkadaslarımın sayesınde bu durumdan kurtulacağız insalllah küçük çocuk gibiyim listede ismımı yukarıda görmek ,yada destek mesajları almak inan çok mutlu ediyor benı Allahım hepinizden razı olsun gönlünüzün tüm muradını versin inşallah .bu arada belirttiğin linki çoktan beğendim ben bigin olsun sizleri tanımasam bıle çok çok çok seviyorum

oley oley oley haydi canım durmak yok devam devam devam az kaldı bu ay çıkmadan bırde biz gelın olabılsek ne güzel olur....tatlım ben aparat kulanmadığım için o konuda yardımcı olamayacağım

haydi halay zamanı şimdiki halay umuut için gelsin haydi kızlarrrrrrr tebrıkler canım

kızlar bişey sorcam ben kendim egzersizleri yaparken yarım yatık durumda yapıyorum eşimle olan parmak egzersizlerinde tamamen sırtüstü yatıyorum bacaklarımı kendıme doğru çekemiyorum eşimin üstünde olan durumda bana soğuk geliyor ben penis denemesini hangi pozisyonda yapayım gerci daha var penis içinde ama psikolojik olarak kafamda netleştirmek istiyorum

Ooooo Canım nasıl sevindim anlatamam. Allah başka dert vermesin. Bundan Sonraa Herşeyin tadını çıkar. Halaylar Sana gelsinn

merhaba.. sen yat belinin altına yastık koy.. bu pozisyonda rahat edebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…