Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kuzum gözün aydın cokk sevindim
:123::123:

kızlar ii akşamlar..ben de aranıza dün katıldım uzun zmndr okuyordum yazdıklarınızı.bende içimi dökmeye karar verdım.ayrıca bgn doktora gıttık ve benım okdr agır vajınısmus olmadıgımı söledı yrnda psıkolaga gıdıcem.ıns en yakın zaman da çözulcek doktor bana bayagı cesaret verdı aslında.bılmıyorum bende kurtulmak ıstıyorum 14 aylık evlıyım..

^^^UMARIM BENDE BIRGUN OLDU DIYE MSJ YAZARIM COK TESEKKUR EDERIM CANIM 2 GUN BU DEDIKLERINI DENEYECEGIM PARMAK DUSUNCESI BILE ZOR GELIYO BANA AMA 2 GUN BU DEDIKLERINI YAPICAM ..SAOL COK

Bende senin gibiydim parmak egzersizini uzun süre yapamadım. Burda kızlara sordum bir türlü başlayamıyorum ne yapacağım diye sağolsunlar beni gaza getirdiler ki haklılar gerçekten ne kadar ertelersen o kadar uzayacak sende korkuosun ama yapsan ne kadar kolay olacağını farkedeceksin. Hadi şimdi git yap ve bize durumu bildir dediler bende kayganlaştırıcı jeli almıştım zaten, hemen denedim parmak boğumunu aldım ve o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam sonra hemen kulak çöpü ile denedim ve kızlarla paylaştım gerçekten hak verdim onlara. Sakın erteleme sakın inan çok kolay

canım bızım durum arkadaslarında dediği gibi senınkınden farklı ama bende kayganlık için medıkalden aldığım ultrasyon jelini kullanıyorum

Canım listede yerini değiştirdim tebrikte geç kaldım o yüzden

Çok tebrik ederim aynen devam harikasınnnn

cadıkedim canımsın senın ve diğer arkadaslarımın sayesınde bu durumdan kurtulacağız insalllah küçük çocuk gibiyim listede ismımı yukarıda görmek ,yada destek mesajları almak inan çok mutlu ediyor benı Allahım hepinizden razı olsun gönlünüzün tüm muradını versin inşallah .bu arada belirttiğin linki çoktan beğendim ben bigin olsun sizleri tanımasam bıle çok çok çok seviyorum

oley oley oley haydi canım durmak yok devam devam devam az kaldı bu ay çıkmadan bırde biz gelın olabılsek ne güzel olur....tatlım ben aparat kulanmadığım için o konuda yardımcı olamayacağım

haydi halay zamanı şimdiki halay umuut için gelsin haydi kızlarrrrrrr tebrıkler canım

kızlar bişey sorcam ben kendim egzersizleri yaparken yarım yatık durumda yapıyorum eşimle olan parmak egzersizlerinde tamamen sırtüstü yatıyorum bacaklarımı kendıme doğru çekemiyorum eşimin üstünde olan durumda bana soğuk geliyor ben penis denemesini hangi pozisyonda yapayım gerci daha var penis içinde ama psikolojik olarak kafamda netleştirmek istiyorum

Ooooo Canım nasıl sevindim anlatamam. Allah başka dert vermesin. Bundan Sonraa Herşeyin tadını çıkar. Halaylar Sana gelsinn

merhaba.. sen yat belinin altına yastık koy.. bu pozisyonda rahat edebilirsin..

yuppi, umuut coooook tebrik ederim, cok sevindim. bitti kabusun

halayini cekmek icin geri gelecegim demistim hihi simdi tey tey:

kayınvalidem gelmişti bir haftadır bizde kalıyordu canım egzersizlere bugünden itibaren tekrar başlıyorum. çok çok çok teşekkür ederim ümitsiz görüyordum kendimi ama artık inanılmaz ümitliyim ....

cnm cvplarsan cok sevinirim

canım bekletmenin süresine takılma sen 3 parmak yapabilmişsinn bu çok çok iyi haber.......sen kendi parmağınla denediğin içinde biraz ister istemez kasıyosundur tam pozisyon almak biraz daha zor parmakla....baskı normal aslında çünkü 3 parmak az değil canım...sana bi tavsiyem 3 parmağının kalınlığında bi aparat oluştur kendine ve onu bi dene eminim daha rahat gareket edeceksin....ben şunu farketmiştim çünkü tek parmak denedim bikez ve aparattan çok daha zor oluyor eli orda tutmak ve eli oraya sokmak ......ve sonrada hep paratla yaptımm...aparatla dolaştım bile:)))insan kendini parmağı oraya sokmak için ister istemez kasıyo sıkıyo yanii....baskı normal...o yuvarlak denen yerden sonra popo yönünde ilerliyosun ama pozisyon da çok önemliii.......oturur vaziyette olmazz yani çok daha zor olur...yatar gibi olman daha rahat etmeni sağlar....parmağı da bu pozisyonda çok zor alırsın ondan da olur bu baskı yanma....sen dediğim gibi yap ve kendine hemen bi aparat hazırla sonrada onunla yap egzersizini...durumdan yinde haberdar etmeyi unutma olurmu...bekliyorum haberini....bu arada geç oldu ama kusura bakma canımmm eşim gelince öylece bırakıp gittim yemek felan derken anca yazıyorumm...

ümitsizlik mi??? O da neki:))))kızlarrr egzersizdeki azminiz önemliii hepiniz ve başkalarıda bunun problemini yaşayan herkes üye olan olamayan herkes yenecek yeterki her yazılanı takip etsinnnn okusun kendisine yazılan yazılmayan herşeyii.....sadece kendinize gelen cvplarla değil hepsiyle ilgilenin....birgün herkes kaygılarla yazdığı cümlelere tebessümle dönecek emin olun..haydin egzersizlere sarılmayaaa:)))

canım tuhaf gelio evet ama gerçekten en rahat pozisyon o....ama tek yolu bu değil....beline yastık koyarak alttada yapabilirsin,,,eğer bunu denersende bacaklarını kaldır be eşinin belini sar bacaklarınla....girişin dahada açılıo rahat oluyor yanii....üstte neden kolay çünkü eşinin bacaklarının arasına ayna koyabiliyosun ve deliği görüp p......s i sen yönlendirebiliyosun ....ama bakmadan deliği bulabiliriz siosan ilk denemede ozaman altta dediğim gibi dene oda rahat oluyor...

Canimmmmmmmmmmmmm çok tebrik ederim diger topiktede yazdim sana
Allah bundan böyle skinti vermesin InsAllah.. Sükürler olsun bitti artik
Bundan sonra mutluluga yolculuk :124::124::119::119::118::118:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…