- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.181
Sen sağol hep canım benim siz olmasaydınız ben hala aynı durumda kalırdım şu hastalığı bir yeneyim hepinize şöyle sıkı sıkı sarılasım var))) bi de ufak bir soru işareti var canım ya kafamda, o da ileri geri olayını yapamıyorum onu nasıl becereceğim bunu da halledersem yakın güzel haberlerim :))))
Basaran arkadaslari tebrik ederim
bana neden kimse cvp yazmiyo anlamiyorum
kizlar cvp yazin 3parmak yapabildm 5-10 dk egzersiz yapiyorum hmn birakiyorm cok yanma oluyo bende ama hizli ilerliyorum 5dkda bir birakmasam
Egzersiz yaparkn jajina girisinden biraz ilerleyince top gibimi desem hafif uzun mu desem bisey var o normal mi orsyi gecsem bile bi baski yapiyo orasi. Popoya dogru ittirincede bi baski oluyo daha ilerisi yok gibi normalmi boyle olmasi bun
:123::123::123::123::123: ruhum huzura erdi sonunda okadar mutluyumki ne desem ne yazsam ne soylesem bilemiorum iki gun oldu netim yoktu yazamadim ....yokmu halayimi ceken allahiiiiiiiiiiiiim sakami buuu:)))))))))))) ben kurtuldum yazioruuuuuuuuum kimse yokmuuu heeeeey butun topik size diorum
^^^UMARIM BENDE BIRGUN OLDU DIYE MSJ YAZARIM COK TESEKKUR EDERIM CANIM 2 GUN BU DEDIKLERINI DENEYECEGIM PARMAK DUSUNCESI BILE ZOR GELIYO BANAAMA 2 GUN BU DEDIKLERINI YAPICAM ..SAOL COK
merhaba kızlar
bende yeni evliyim ama vajinismus sorunum yok
fakat kuruluk ve yanma oluyor
doktora gittim fitil verdi
2 kez kullandım henüz
ama kayganlaştırıcı da kullanmak istiyorum
kullanıp memnun kaldığınız bir marka varmı?
bana tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Canım listede yerini değiştirdim tebrikte geç kaldım o yüzden
Çok tebrik ederim aynen devam harikasınnnn
tebrik ederim canım benim harikasın yola devam :)))
kızlarrr Ecrinx, Cadıkedi, Yelkenli, Althea, Mufim ve destek olan diğer arkadaşlarım bir haber de benden ben bugün 7 cm'lik aparatın hepsini aldım 10 dakika kadar da içimde beklettim. Aparatla oturulmuyor yatar posizyonda duruluyor normal değil mi? bir de şimdi aparatı ne kadar büyüteğim yoksa iyice alışsın bu aparatta devam mı edeyim?
:123::123::123::123::123: ruhum huzura erdi sonunda okadar mutluyumki ne desem ne yazsam ne soylesem bilemiorum iki gun oldu netim yoktu yazamadim ....yokmu halayimi ceken allahiiiiiiiiiiiiim sakami buuu:)))))))))))) ben kurtuldum yazioruuuuuuuuum kimse yokmuuu heeeeey butun topik size diorum
kızlar bişey sorcam ben kendim egzersizleri yaparken yarım yatık durumda yapıyorum eşimle olan parmak egzersizlerinde tamamen sırtüstü yatıyorum bacaklarımı kendıme doğru çekemiyorum eşimin üstünde olan durumda bana soğuk geliyor ben penis denemesini hangi pozisyonda yapayım gerci daha var penis içinde ama psikolojik olarak kafamda netleştirmek istiyorum
:)) zaten ikimiz ya aynı ya da çok yakın zamanlarda gelin olucaz canım hissediyorumoley oley oley haydi canım durmak yok devam devam devam az kaldı bu ay çıkmadan bırde biz gelın olabılsek ne güzel olur....tatlım ben aparat kulanmadığım için o konuda yardımcı olamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?