- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.201
Evet sirdaslarim kimselere soyleyemeyip icimi doktugum ofkemi sevincimi derdimi paylastigim cnm kaderdaslarim ...TESEKKURLERRR....annem canim annem sirrime derdime sikintima ortak olan annem canim cigerim rahat uyu kizin gelin oldu rahat uyu annemmm damadinin yuzune cekinmeden bak artik annem ...TESEKKURLEEEEER..... KK....TESEKKURLER... bizlere boyle bi firsat verdiginiz icin cok seyler yazmak istiorum ama tel den giriorumm....ve finalde yesim hanim ....TESEKKURLERRRR...Evet siz hayatimi kurtarmadiniz daha onemlisi hayallerimi kurtardiniz...TESEKKURLER.... Telden giriorum sikintili oluyo tekrar yazicam uzun uzun cok mutluyum rabbim herkeslere bu hissi tatdirdirsin....amiiiin
evet egzersizi yapıver devam et ve aynayı al ve vaji nanı çöz tespit et.... cidden bu dediğimi hafife alma bende ilk 1 ay herkesden duymama rağmen pek umursamadım ama sonraaa birde deneyim dedim işte o zaman çözmek yolunda ilerledim... sonra kulak çöpünü denilen şekilde yapıver ve tespit ettiğin noktada sokuver ve anüs yönüne doğru ilerlet.... daha ne diyim şimdilik bu:)
cnm cvplarsan cok sevinirim
kayınvalidem gelmişti bir haftadır bizde kalıyordu canım egzersizlere bugünden itibaren tekrar başlıyorum. çok çok çok teşekkür ederim ümitsiz görüyordum kendimi ama artık inanılmaz ümitliyim ....
kızlar bişey sorcam ben kendim egzersizleri yaparken yarım yatık durumda yapıyorum eşimle olan parmak egzersizlerinde tamamen sırtüstü yatıyorum bacaklarımı kendıme doğru çekemiyorum eşimin üstünde olan durumda bana soğuk geliyor ben penis denemesini hangi pozisyonda yapayım gerci daha var penis içinde ama psikolojik olarak kafamda netleştirmek istiyorum
Evet sirdaslarim kimselere soyleyemeyip icimi doktugum ofkemi sevincimi derdimi paylastigim cnm kaderdaslarim ...TESEKKURLERRR....annem canim annem sirrime derdime sikintima ortak olan annem canim cigerim rahat uyu kizin gelin oldu rahat uyu annemmm damadinin yuzune cekinmeden bak artik annem ...TESEKKURLEEEEER..... KK....TESEKKURLER... bizlere boyle bi firsat verdiginiz icin cok seyler yazmak istiorum ama tel den giriorumm....ve finalde yesim hanim ....TESEKKURLERRRR...Evet siz hayatimi kurtarmadiniz daha onemlisi hayallerimi kurtardiniz...TESEKKURLER.... Telden giriorum sikintili oluyo tekrar yazicam uzun uzun cok mutluyum rabbim herkeslere bu hissi tatdirdirsin....amiiiin
ilgilendigin icin saol ecrinx o zmn bunlar normal egzersizlere devam edecem
merhaba.. sen yat belinin altına yastık koy.. bu pozisyonda rahat edebilirsin..
yaaa kıyamam aynı dert işte bendede var eskişehirlisin sanırım :)bende eskişehirliyim evlenince bursalı oldum
merhaba kızlar buranın bayağıdır takipçisiyim ve ilk kez cesaret edebildim yazmaya malesef 1 buçuk yıllık evliyim ve malesef bende vajinismusluyum burdaki birlik beraberlik çok güzel zaten bu cesaretle byağıdır egzersiz yapıyorum 10 cm aparatı alabiliyorum ama benim sorunum eş denemesi yapamıyorum tam kendimi hazırlıyorum bu akşam bitecek diyorum ama bi bahane bulup sıyrılıyorum işin içinden nolur bana yardım edinn biraz daha böyle giderse eşimi çok sevmeme rağmen boşanmak zorunda kalacaz çünkü kendimi çok eksik hissediyorumm ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım var
ya arkadaşlar korkudan mı cesaret kırılması mı parmak egzersizlerine başlayamıyorum 15 aralık eşimin doğum günü onu artık mutlu etmem lazım çözmem lazım bu konuyu off cesaret edemiyorum ya(
çok zor artık bu eksiklik mahvetti beni uzun bi sevgili döneminden sonra evlendik gitgide bu zıkkım yüzünden sevgi saygı yok oluyo kurtulmam lazım bunalımdayım biri bana cesarettttttttt versinnnnnnnnn lütfennnnnnn
canım senn bi durrr ne boşanmasıı....
Senin yapman gereken 1.öncesinde egzersizini yapıcaksınnn sonra eşin düz yatacak sonra ayaklarının arasına ayna koyacaksın deliği görmek için. Ve eşine sırtın dönük bi şekilde eşinin üstünde çiş yapma pozisyonu gibi durup p....s i içine alacaksın..dikkat etmen gereken şey ıkınarak sende açtırmaya çalış ve popo yönüne doğru olacak p...s eğimi popoya doğru olacak ilerlerken...
1. şık ise sen yatacaksın belinin altına bi yastık koyacaksın ve bacaklarını eşinin beline saracaksın...derin nefesler al ve egzersizden farkı yok emin ol yönü aynı şekilde popo yönünde ilerliceksiniz...inan 10 cm aparat daha sor oluyor sert olduğu için...p...s daha kolayy korkma egzersiz gibi farzet öyle düşün..bide tabi bol bol bol jel sürün p...s e...kolay gelsinn..yinede sormak istediğin bişi varsa elimden geldiğin ce cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?