Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yuppi, umuut coooook tebrik ederim, cok sevindim. bitti kabusun

halayini cekmek icin geri gelecegim demistim hihi simdi tey tey:

kayınvalidem gelmişti bir haftadır bizde kalıyordu canım egzersizlere bugünden itibaren tekrar başlıyorum. çok çok çok teşekkür ederim ümitsiz görüyordum kendimi ama artık inanılmaz ümitliyim ....

cnm cvplarsan cok sevinirim

canım bekletmenin süresine takılma sen 3 parmak yapabilmişsinn bu çok çok iyi haber.......sen kendi parmağınla denediğin içinde biraz ister istemez kasıyosundur tam pozisyon almak biraz daha zor parmakla....baskı normal aslında çünkü 3 parmak az değil canım...sana bi tavsiyem 3 parmağının kalınlığında bi aparat oluştur kendine ve onu bi dene eminim daha rahat gareket edeceksin....ben şunu farketmiştim çünkü tek parmak denedim bikez ve aparattan çok daha zor oluyor eli orda tutmak ve eli oraya sokmak ......ve sonrada hep paratla yaptımm...aparatla dolaştım bile:)))insan kendini parmağı oraya sokmak için ister istemez kasıyo sıkıyo yanii....baskı normal...o yuvarlak denen yerden sonra popo yönünde ilerliyosun ama pozisyon da çok önemliii.......oturur vaziyette olmazz yani çok daha zor olur...yatar gibi olman daha rahat etmeni sağlar....parmağı da bu pozisyonda çok zor alırsın ondan da olur bu baskı yanma....sen dediğim gibi yap ve kendine hemen bi aparat hazırla sonrada onunla yap egzersizini...durumdan yinde haberdar etmeyi unutma olurmu...bekliyorum haberini....bu arada geç oldu ama kusura bakma canımmm eşim gelince öylece bırakıp gittim yemek felan derken anca yazıyorumm...

ümitsizlik mi??? O da neki:))))kızlarrr egzersizdeki azminiz önemliii hepiniz ve başkalarıda bunun problemini yaşayan herkes üye olan olamayan herkes yenecek yeterki her yazılanı takip etsinnnn okusun kendisine yazılan yazılmayan herşeyii.....sadece kendinize gelen cvplarla değil hepsiyle ilgilenin....birgün herkes kaygılarla yazdığı cümlelere tebessümle dönecek emin olun..haydin egzersizlere sarılmayaaa:)))

canım tuhaf gelio evet ama gerçekten en rahat pozisyon o....ama tek yolu bu değil....beline yastık koyarak alttada yapabilirsin,,,eğer bunu denersende bacaklarını kaldır be eşinin belini sar bacaklarınla....girişin dahada açılıo rahat oluyor yanii....üstte neden kolay çünkü eşinin bacaklarının arasına ayna koyabiliyosun ve deliği görüp p......s i sen yönlendirebiliyosun ....ama bakmadan deliği bulabiliriz siosan ilk denemede ozaman altta dediğim gibi dene oda rahat oluyor...

Canimmmmmmmmmmmmm çok tebrik ederim diger topiktede yazdim sana
Allah bundan böyle skinti vermesin InsAllah.. Sükürler olsun bitti artik
Bundan sonra mutluluga yolculuk :124::124::119::119::118::118:

Son düzenleme:
UMUT canım benım burdan da tebrık etmek ıstedım senı bılıyordum başaracağını bu gunlerının tadıını cıkar huzurla uyursun sen sımdı...tekrardan tebrık ederım canım benım

ya arkadaşlar korkudan mı cesaret kırılması mı parmak egzersizlerine başlayamıyorum 15 aralık eşimin doğum günü onu artık mutlu etmem lazım çözmem lazım bu konuyu off cesaret edemiyorum ya (

merhaba kızlar buranın bayağıdır takipçisiyim ve ilk kez cesaret edebildim yazmaya malesef 1 buçuk yıllık evliyim ve malesef bende vajinismusluyum burdaki birlik beraberlik çok güzel zaten bu cesaretle byağıdır egzersiz yapıyorum 10 cm aparatı alabiliyorum ama benim sorunum eş denemesi yapamıyorum tam kendimi hazırlıyorum bu akşam bitecek diyorum ama bi bahane bulup sıyrılıyorum işin içinden nolur bana yardım edinn biraz daha böyle giderse eşimi çok sevmeme rağmen boşanmak zorunda kalacaz çünkü kendimi çok eksik hissediyorumm ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım var

yaaa kıyamam aynı dert işte bendede var eskişehirlisin sanırım :)bende eskişehirliyim evlenince bursalı oldum

çok zor artık bu eksiklik mahvetti beni uzun bi sevgili döneminden sonra evlendik gitgide bu zıkkım yüzünden sevgi saygı yok oluyo kurtulmam lazım bunalımdayım biri bana cesarettttttttt versinnnnnnnnn lütfennnnnnn

canım senn bi durrr ne boşanmasıı....

Senin yapman gereken 1.öncesinde egzersizini yapıcaksınnn sonra eşin düz yatacak sonra ayaklarının arasına ayna koyacaksın deliği görmek için. Ve eşine sırtın dönük bi şekilde eşinin üstünde çiş yapma pozisyonu gibi durup p....s i içine alacaksın..dikkat etmen gereken şey ıkınarak sende açtırmaya çalış ve popo yönüne doğru olacak p...s eğimi popoya doğru olacak ilerlerken...

1. şık ise sen yatacaksın belinin altına bi yastık koyacaksın ve bacaklarını eşinin beline saracaksın...derin nefesler al ve egzersizden farkı yok emin ol yönü aynı şekilde popo yönünde ilerliceksiniz...inan 10 cm aparat daha sor oluyor sert olduğu için...p...s daha kolayy korkma egzersiz gibi farzet öyle düşün..bide tabi bol bol bol jel sürün p...s e...kolay gelsinn..yinede sormak istediğin bişi varsa elimden geldiğin ce cevaplarım

nolur vajinismusu atlatmış tecrübeli biri bna ulaşssın lütfn yardımınıza ihtiyacm var (

ya arkadaşlar korkudan mı cesaret kırılması mı parmak egzersizlerine başlayamıyorum 15 aralık eşimin doğum günü onu artık mutlu etmem lazım çözmem lazım bu konuyu off cesaret edemiyorum ya (

canım kelin ilacı olsa gibi oldu biraz ama ben egzersiz yapabiliyorum ama hiç parmak denemedim tiksinç geliyo kulak çubuğuyla başladım olunca gerisi zaten kendiliğinden geldi tavsiye ederim kulak çubuğunu

çok zor artık bu eksiklik mahvetti beni uzun bi sevgili döneminden sonra evlendik gitgide bu zıkkım yüzünden sevgi saygı yok oluyo kurtulmam lazım bunalımdayım biri bana cesarettttttttt versinnnnnnnnn lütfennnnnnn

canım mrhaba öncelıkle sana syle söyleyım ben bekarken kulagım için ktora gttğimde dktor kulagımın içine bakarken ben aladım dotrun bana söözü şu oldu "sede çok nazlısın nekadar tatlı canın varmış" veee yıllar gectı ben evlendım ve canımın tatlısından kendmı kastı ve ilişki maalesef olmadı tesadğüf bu siteyi buldum mesajları okudum ve "yok artık küçücük deliğe ben parmagımı soksam zaten yaparım "derken bugün 2 parmagımı alabıldım ama tabı önce tek parmakla basladım ve jel den destek aldım ne olur canını sıkma bu gün senın başlangıcın olsun ve umutsuzluğu at çöpe gönder gitsin bu sitede kimsse kimseyi rumuzunun dışında tanımıyor ama müthilş bir kenetlenme var sende geldın aramıza artık ilk adımı attın yakında bızlernde senınde halayımızı çekecek çoooooooooooooook gönüllğü arkadaşlarımız var hadi bakalım öncelikle bir ülümse bakalım.

ecrinx yardımcı olduğun için teşekkür ederim korkağın tekiyim işte ben 10 cm çok kolay oluyo ama bi türlü eş denemesine geçemiyorum 10 cm tamamlayalı 4 ay oldu ama sonrası gelmedi neden korktuğumu bilmeden korkuyorumm eşimle aramız çok kötü bana çok sinirli o mumları yapıyosunda bunu neden yapamıyosun diye kızıyo birazda haklı sanırım çok bile bekledi beni....ALLAHIM nolur yardım et kurtulayım bu dertten artık dayanamıyorumm nasıl bi yük bu altında eziliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…