- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.221
evet canım bende öyle düşünüyorum hadi bakalım inan egzersiz yapacağım diye sadece yemek yapıyorum ev,ütü duruyor Allahtan çamasırı ve bulaşıgı makına yıkıyor .))):)) zaten ikimiz ya aynı ya da çok yakın zamanlarda gelin olucaz canım hissediyorum
cadı kediii fotoğrafçılık mı yapıyorsun. doğum fotoğraflarımızda seni düşünelim biz :))
canım tuhaf gelio evet ama gerçekten en rahat pozisyon o....ama tek yolu bu değil....beline yastık koyarak alttada yapabilirsin,,,eğer bunu denersende bacaklarını kaldır be eşinin belini sar bacaklarınla....girişin dahada açılıo rahat oluyor yanii....üstte neden kolay çünkü eşinin bacaklarının arasına ayna koyabiliyosun ve deliği görüp p......s i sen yönlendirebiliyosun ....ama bakmadan deliği bulabiliriz siosan ilk denemede ozaman altta dediğim gibi dene oda rahat oluyor...
canım bende hala kulak çubuğu yazıyor
nolur vajinismusu atlatmış tecrübeli biri bna ulaşssın lütfn yardımınıza ihtiyacm var(
ecrinx canımmmm her mesajıma mutlaka cevap vererek benı daha çok cesaretlendirensin sagol varol iyiki varsın
buyur canımm sor sormak istediğini....yeni başlıcaksan eğer yenmeye önce ayna koy karşına ve bacaklarını aç ve ıkın ııkındıkca(çiş yapar gibi)orda açılan deliği gör canımmm sonra...kulak çöpü varya incecik hani onu al prezv. geçir ve bol bol jel sür o deliğe yerleştir derin nefes aldıkça kulak çöpünü ilerlet...şlerletirken biyere takıldığını düşündüğündetönünü biraz daha popoya doğru ey....ekstradan da wc de çişini birden bırakma tut bırak tut bırak şeklinde yap...otururken yatarken tv seyrederkende sürekli bu hareketi tekrarla vajiyi sık bırakk bu kegel egzersizi faydası çok...
fatmaipek olsun bi bebişin varmış..valla been hamıle kalmak ıstemesem hıc ugrasmazdım..ne bılım belkı sacma ama cok zor parmak egzersızı falan bılmıyorum
Tatlım ismini büyük harflerle üste ekleyince sıranı da değiştirdiğimi sanmıştım, en son ne durumdaydın hemen düzelteyim
oyyyyy kuzm yaaa cesur olan sensin ben sadece bunu farketmeni istiyorum okadar...bende farklı değildim çünkü geceleri 3e 4 e kadar bir kişi bile cvp yazsın die bakardımm...beklerken çok stres olurdumm her mesajı okurdum...ÇÜNKÜ NE DEMEK OLDUĞUNU EN AZ SİZİN KADAR YAŞADIM..inş. vajiyi yenip aramızda olursun da yetişemediğimiz yerde sen müdehale edersinnn...ama az kaldı bunu hissediyorum GERÇEKTEN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?