- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.221
ecrinx canımmmm her mesajıma mutlaka cevap vererek benı daha çok cesaretlendirensin sagol varol iyiki varsın
buyur canımm sor sormak istediğini....yeni başlıcaksan eğer yenmeye önce ayna koy karşına ve bacaklarını aç ve ıkın ııkındıkca(çiş yapar gibi)orda açılan deliği gör canımmm sonra...kulak çöpü varya incecik hani onu al prezv. geçir ve bol bol jel sür o deliğe yerleştir derin nefes aldıkça kulak çöpünü ilerlet...şlerletirken biyere takıldığını düşündüğündetönünü biraz daha popoya doğru ey....ekstradan da wc de çişini birden bırakma tut bırak tut bırak şeklinde yap...otururken yatarken tv seyrederkende sürekli bu hareketi tekrarla vajiyi sık bırakk bu kegel egzersizi faydası çok...
fatmaipek olsun bi bebişin varmış..valla been hamıle kalmak ıstemesem hıc ugrasmazdım..ne bılım belkı sacma ama cok zor parmak egzersızı falan bılmıyorum
Tatlım ismini büyük harflerle üste ekleyince sıranı da değiştirdiğimi sanmıştım, en son ne durumdaydın hemen düzelteyim
oyyyyy kuzm yaaa cesur olan sensin ben sadece bunu farketmeni istiyorum okadar...bende farklı değildim çünkü geceleri 3e 4 e kadar bir kişi bile cvp yazsın die bakardımm...beklerken çok stres olurdumm her mesajı okurdum...ÇÜNKÜ NE DEMEK OLDUĞUNU EN AZ SİZİN KADAR YAŞADIM..inş. vajiyi yenip aramızda olursun da yetişemediğimiz yerde sen müdehale edersinnn...ama az kaldı bunu hissediyorum GERÇEKTEN....
ecrinx yardımcı olduğun için teşekkür ederim korkağın tekiyim işte ben 10 cm çok kolay oluyo ama bi türlü eş denemesine geçemiyorum 10 cm tamamlayalı 4 ay oldu ama sonrası gelmedi neden korktuğumu bilmeden korkuyorumm eşimle aramız çok kötü bana çok sinirli o mumları yapıyosunda bunu neden yapamıyosun diye kızıyo birazda haklı sanırım çok bile bekledi beni....allahım nolur yardım et kurtulayım bu dertten artık dayanamıyorumm nasıl bi yük bu altında eziliyorum
orta parmak tam alıyorum canım şimdilik.inş devamı gelecek:)
canımsın insallah insalah bu derdi çeken bilir şimdi bıle arkadaslara destek olmaya çalısıyorum bir mesajın, bir cevabın ne kadar önemli olduğunu biliyorum rabbim herkese yarsım etsin daha buyuk sıkıntılar vermesın ne diyim ama sunu gönülden söylüyorumki iyiki varsınız iyiki sizleri buldum yoksa boş boş bekleyerek kendı kendıne geçmesini bekleyecektimki oda zaten olmayacaktı inan bunu yenince gelip sarılmak istiyorum sana ,cadıkediye,katarsise daha simdi hatırlayamadığım çooook arkadasıma
orta parmak tam alıyorum canım şimdilik.inş devamı gelecek:)
insallah canım insallahsarışırız kuşummm:))))inşaallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?