- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.481
ecrinx ,gamzelim çok sağolun zamanınızı ayırdığınız için bugece gene deniyecem,ama bir sorum olacak size,şimdi ben aynen dediğiniz yapıyorum ama kalçamın altına yastık koyarak dediğim bu durum ortaya çıkıyor...sizce zara değiyor dediğim durum yastıktan mı kaynaklı
ellerine sağlık beraycımm
ecrinx ,gamzelim çok sağolun zamanınızı ayırdığınız için bugece gene deniyecem,ama bir sorum olacak size,şimdi ben aynen dediğiniz yapıyorum ama kalçamın altına yastık koyarak dediğim bu durum ortaya çıkıyor...sizce zara değiyor dediğim durum yastıktan mı kaynaklı
arkadaşlar lütfen bana yardım edin.....lütfennn açıklayın konuşun bişey yapın yeterki yeni üyeyim ama bir gün içinde bile olumsuz düşüncelerden az da olsa arındım....
arkadaşlar lütfen bana yardım edin.....lütfennn açıklayın konuşun bişey yapın yeterki yeni üyeyim ama bir gün içinde bile olumsuz düşüncelerden az da olsa arındım....
ecrinix sana bir sorum olacak,yastık altımdayken eşim dikine mi,üste doğru mu alta doğrumu itecek ? hangisi en az acıtan olur
hayır benim durum biraz daha ilerde...yani ben eşimin p.sini yarıya kadar alıyorum zara değidiğini farkedince geri çekiliyorum ne yapmalıyımegzersizlerimi anlatalım ne istiyorsun?
ecrinix sana bir sorum olacak,yastık altımdayken eşim dikine mi,üste doğru mu alta doğrumu itecek ? Hangisi en az acıtan olur
hayır benim durum biraz daha ilerde...yani ben eşimin p.sini yarıya kadar alıyorum zara değidiğini farkedince geri çekiliyorum ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?