- 4 Ekim 2012
- 16.831
- 33.294
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.481
Teşekkür ederim bir cesaret gelsin ve kendimi iyice hazır hissedeyim deneyip sizlere haber vereceğim aşama kaydetmesem bile irtibat halinde olmak güç veriyor insana
merhabalar yeni üyeyim ben.1 yıl 10 gündür evliyim..maalesef hala olmadı.Ben ilk günlerde çok ama çok korkuyordum bu ay biraz cesaretlendim ve bacaklarımı açmaya hatta eşimin p.sini biraz içime almaya başladım;fakat tam zara değdiğinde( yada ben öyle zannetiime) geri çekiyorum.Eskiden hiç bu kadarı dahi olmazdı.Bana yardım edin az kaldı yenmeme sanırım;şimdi ne ollacak,ne yapmam gerek bana sadece bunu anlatın lütfenn çok az kalmışken bırakmak istemiyorum.....
merhabalar yeni üyeyim ben.1 yıl 10 gündür evliyim..maalesef hala olmadı.ben ilk günlerde çok ama çok korkuyordum bu ay biraz cesaretlendim ve bacaklarımı açmaya hatta eşimin p.sini biraz içime almaya başladım;fakat tam zara değdiğinde( yada ben öyle zannetiime) geri çekiyorum.eskiden hiç bu kadarı dahi olmazdı.bana yardım edin az kaldı yenmeme sanırım;şimdi ne ollacak,ne yapmam gerek bana sadece bunu anlatın lütfenn çok az kalmışken bırakmak istemiyorum
canım senin o takılıyor dediğin yer biraz aldım deyipte takıldığını düşündüğün yere gelince p.... Si popo yönüne doğru ilerlemesi konusunda eşini yönlendir..yani aşağıya doğru eğimli ilerlicek o noktadan sonra.. Bir tavsiye daha bunu yaparken bacaklarınla eşinin belini sar ve hafi kalçanı çok az kaldırmaya çalış merak etme acı falan yok o noktada zaten zor olan azıcık almak onuda başarmışsın onu başardıktan sonrasıda anlattığım gibi yönünü ayarlamak gerisiii çok kolayy cuuuppp diye kayar ve olur...
ecrinx ,gamzelim çok sağolun zamanınızı ayırdığınız için bugece gene deniyecem,ama bir sorum olacak size,şimdi ben aynen dediğiniz yapıyorum ama kalçamın altına yastık koyarak dediğim bu durum ortaya çıkıyor...sizce zara değiyor dediğim durum yastıktan mı kaynaklı
ellerine sağlık beraycımm
ecrinx ,gamzelim çok sağolun zamanınızı ayırdığınız için bugece gene deniyecem,ama bir sorum olacak size,şimdi ben aynen dediğiniz yapıyorum ama kalçamın altına yastık koyarak dediğim bu durum ortaya çıkıyor...sizce zara değiyor dediğim durum yastıktan mı kaynaklı
arkadaşlar lütfen bana yardım edin.....lütfennn açıklayın konuşun bişey yapın yeterki yeni üyeyim ama bir gün içinde bile olumsuz düşüncelerden az da olsa arındım....
arkadaşlar lütfen bana yardım edin.....lütfennn açıklayın konuşun bişey yapın yeterki yeni üyeyim ama bir gün içinde bile olumsuz düşüncelerden az da olsa arındım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?