Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Teşekkür ederim bir cesaret gelsin ve kendimi iyice hazır hissedeyim deneyip sizlere haber vereceğim aşama kaydetmesem bile irtibat halinde olmak güç veriyor insana

ahhh ah bilmez miyim o hisleri :)) aşama kaydetmesen de yaz buraya, kaydedersen rapor et. çok gaza geliyor insan :) doğal bir olay bu, orası zaten içeri alacak yapıda yaratılmış, istek duyulduğunda kayganlaşıyor düşün ne mucize... p..e prezervatif tak hazır olduğunda, kayganlaştırıcı sür, egzersizde olduğu gibi kendin vajina girişine yönlendir. bir de nefes alıp vererek rahatlarsan tamamdır...

merhabalar yeni üyeyim ben.1 yıl 10 gündür evliyim..maalesef hala olmadı.Ben ilk günlerde çok ama çok korkuyordum bu ay biraz cesaretlendim ve bacaklarımı açmaya hatta eşimin p.sini biraz içime almaya başladım;fakat tam zara değdiğinde( yada ben öyle zannetiime) geri çekiyorum.Eskiden hiç bu kadarı dahi olmazdı.Bana yardım edin az kaldı yenmeme sanırım;şimdi ne ollacak,ne yapmam gerek bana sadece bunu anlatın lütfenn çok az kalmışken bırakmak istemiyorum.....

merhabalar yeni üyeyim ben.1 yıl 10 gündür evliyim..maalesef hala olmadı.Ben ilk günlerde çok ama çok korkuyordum bu ay biraz cesaretlendim ve bacaklarımı açmaya hatta eşimin p.sini biraz içime almaya başladım;fakat tam zara değdiğinde( yada ben öyle zannetiime) geri çekiyorum.Eskiden hiç bu kadarı dahi olmazdı.Bana yardım edin az kaldı yenmeme sanırım;şimdi ne ollacak,ne yapmam gerek bana sadece bunu anlatın lütfenn çok az kalmışken bırakmak istemiyorum

Selam Canım. Bencede Bu kadar İlerlemişken Yarıda Bırakma derim bende. Korkacak hiç birşey yok aslında. Orda korkmayıp devam etsen hepsi kayıp gidecek. Derin derin nefes al ve ıkınn bolca o zaman vajinan açılacak ve girmesi daha kolay olacak. Canının acıdığı yerde geri çekilme hemen biraz beklee ağrısı gittimi devam et. Böyle Böyle Hepsi Girer canım..

canım senin o takılıyor dediğin yer biraz aldım deyipte takıldığını düşündüğün yere gelince p.... Si popo yönüne doğru ilerlemesi konusunda eşini yönlendir..yani aşağıya doğru eğimli ilerlicek o noktadan sonra.. Bir tavsiye daha bunu yaparken bacaklarınla eşinin belini sar ve hafi kalçanı çok az kaldırmaya çalış merak etme acı falan yok o noktada zaten zor olan azıcık almak onuda başarmışsın onu başardıktan sonrasıda anlattığım gibi yönünü ayarlamak gerisiii çok kolayy cuuuppp diye kayar ve olur...

Ecrin Kuzum Msn 'e gel Müsaitsen

ecrinx ,gamzelim çok sağolun zamanınızı ayırdığınız için bugece gene deniyecem,ama bir sorum olacak size,şimdi ben aynen dediğiniz yapıyorum ama kalçamın altına yastık koyarak dediğim bu durum ortaya çıkıyor...sizce zara değiyor dediğim durum yastıktan mı kaynaklı

Merhaba Tatlım..

Zara Değiyor derken ?? Zaten Normaldede zara değer yani sonuçta Penisle Deniyosunuz. O yüzden Bunun Pozisyonla Filan alakası yok

rica ederim canım ne demek,,bizde böyle yendikk bizede böyle sıkılmadan cevap veren canlar vardı(onlar kendini bilir yastık kolaylaştıran bişey aslında sen yine de bi dene bakalım bi kaç yöntem ama yılmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…