Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkürler canım anlattığın için

çok teşekkürler bugün denicem bunu ne kadar ileri itmek gerekiyor canımız yanana kadar mı çok şey soruyorum ama

Rahat ol her şeyi sorabilirsin

Serçe parmağının hepsini almaya çalış, canın yanmaz, ama yanarsa poponu biraz yukarı kaldır, aşağı doğru ittirmen lazım. düz ya da yukarı ittirme

şimdi canım öncelikle şunu demeliyim ben jel hiç kullanmadım !!!!!!!!!!
kayganlaşmasını istiyorsam kocamı düşündüm hep elimi suda ıslattım başka hiç bişi yapmadım ! ben öyle yatak odasına geçeyim açayım bacaklarımı krizlere gireyim yok yook :) bunlar yok tv izliyorum mesela hemen o an rahatım ya ayakta bildiğin ayakta bacaklarımı açarak tek parmağımı sokmaya başladım. ama varya terler boşalıyor sırtımdan ağlıcak gibi oluyorum. Dedim bu işte bi iş var ama sorun bende !!! sonra bu siteye üye oldum anlattım durumu. dediler rahat ol !!! daha sonra tek parmağımı içimde beklete beklete aldım. Bana diyorlar yanıyor mu acıyor mu bilmiyorum ki / yanıyor da diyorum acıyor da :):)::) oysa ki kendimi öyle bir kasıyormuşum ki inanın kasarken KİLO VERDİM :):):):):):) yani kasarken daha fazla güç sarfediyoruz inanın bana. sonra dedim ben bu işi çöüzcem. Doktora falan gitmedim. doktor ne yapıcak bana ? iş bende bitiyor öyle değil mi ? ben 1 parmak orta parmağımı tam alabiliyordum sonra sıkmadan sonra 2 parmak üst üste yap dediler. denedim olmadı yapamadım. nasıl canım yanıyor. ( BU ARADA CANIM ACIYOR DEMİYORUM SADECE YANIYOR ) öğrenmiş oldum :):):):) dedim sorun yine bende YÖNÜNÜ bulamıyorum. birde 2 parmağı ben buraya sokamam canım yanar kaygıısı !!! hadi yönünüde buldum. yine bir yanma ! neden diceksiniz ! KASMAKTAN !!! sonra baktım kasmayınca rahat olunca oldu. o gün dedim ki kendi kendime aynı zamanda 2 parmağı alan 3ü de alır. yerimde saymadan ! devam ! çünkü öğrendim kasarsam yanıyor. baktım 3 üde gayet normal biraz yansada aldım. ki bu çok doğal sonradan alıştım. sonra o gece penis denemesine geçtim ! yarısına kadar ben üst pozisyonda tüm hakimiyet bende yavaşça içimde beklete beklete aldım. SONRA YARI GELİN oldum yazdım siteye ! bir uyuz oldum yarı gelin olunur mu ya :):):) eşime dedim bu gece ben bunu yapıcam. ÖN SEVİŞMEYİ UZUN TUTTUM. İYİCE B,R ORGAZM OLDUM inanın bana biras yanma olsada o kadar basit ki yöününü bulduktan sonra... :) sadece güven, azim, istikrar !!!! daha sonra alta geçtim. yine tüm hakimiyet bendeydi ilk girişte.. VE O KADAR ÜZÜLDÜM Kİ YAPTIKTAN SONRA BUMUYMUŞŞ DEDİM... BU KADAR MI !! 1 SENE BOYUNCA BENİM ÜZÜLDÜĞÜM AĞLADIĞIM KRİZE GİRDİĞİM ŞEY ! O KADAR RAHAT OLUN Kİ... dünya yıkılsa umrunuzda olmasın..... :):):)

bu yazılanları bir gün ben de başarabilir miyim inşallah ya öyle mutsuzum ki hiç ümidim kalmadı ağlamaktan bi hal oldum her günüm bir öncekinden daha zor geçiyor

Son düzenleme:
henüz bkaretmde bozulmadı yani bu şekildeyken mi serçe parmağın hepsi dedin canım

Tatlım hepimiz bakireydik. Parmakla bekaret bozulmuyor. Ama ne olur ne olmaz bunu eşinle konuş. Çünkü egzersiz yapan çoğu kişiden kan gelmiyor. Orayı esnetiyoruz. Eşin bilsin, gerekirse burayı okut.

herkese merhaba ajuu öncelikle seni tebrik ederim gözün aydın Allah en uygun zamanda bebekde nasip etsin inşallah:) bende biraz önce iki parmak tek boğuma kadar aldım cadıkedi listede yerimi tekrar düzenle:)) ama bişety sorucam orta parmagı işaret parmagımı tek aldığımda cok rahat oluyo hiç bişey hissetmedim ama iki parmakta biraz gerilme oldu sanki yırtılcak gici ondan korktum biraz

arkadaşlar inanın bende sizin gibi düşünüyordum.egzersiz yapamam!! mayıs ayından beri siteyi takip ediyorum ta ki kasım ayında artık gözümü karartıp denedim ve 3-4 gün içinde bitti hepsi. kendimi boşuna oyalıyordum. benimki ileri derece değil kendi kendine geçer vs... tam bir doktoru aradım 6kasımdan sonra müsait olduğunu söyledi ama ben 4 kasımda yendim:) kesinlikle olmaz demeyin. inanın düşünmesi çok kötü parmak egzersizini ama mecbur olduğunuzu düşünün ve yapın. inanın gerisi kendiliğinden geliyor.

peki ne yapmalıyım nerden başlamalıyım ben egzersiz dahi yapamam 1 yıl oldu tam

hosgeldin minel kendını egzersız yapamam psıkolojisine sokma zaten psıkolojımız yuzunden bu halde deyılmıyız rahatlamak için gecmişe dönük sayfaları oku ilk sayfadaki kegel egzersızıyle bsla haftasonu genelde herkesın çok işi var bende dahl o yuzden sureklı oncekı mesajları oku zatenn kendını bulacaksın onlarda :))) evet ınsan kendı sorularına hemen cevap beklıyor haaklısın ama sıteye hafta içi gelen daha çok oluyor hiç bekleme eegzersıze baslaaa hadi bakem

kızla ben hafta sonu ıl dısına çıkıyorum merak etmeın ama gıttıgım erde kısıtlıda olsa egzersız yapmaya calıscam byyyy

kızlar selamlar..
esim aksam sehirdışından geliyor az önce telefonda konuştuk akşam ikimizde kararlı şekilde muma başlıyoruz allahım ne olursun şu illeti yeneyim ne olurrr

kızlar selamlar..
esim aksam sehirdışından geliyor az önce telefonda konuştuk akşam ikimizde kararlı şekilde muma başlıyoruz allahım ne olursun şu illeti yeneyim ne olurrr

Canım Önemli Olan İstemek ve azim. Eğer Gerçekten istersen Yenmeyi İstediğin Olur. Kendine güven. Vee ben yapıcamm dee. İnş En kısa sürede yenersin canım. Güzel Haberlerle gel. Unutmaa Korku Yok. Acı Yokk.! Bunlar Beyninin Bir Oyunu..

Kızlar lütfen yardım edin yaaaa...giremiyorum uzun zamandır, egzersizlere odaklanmaya çalıştım ama bir derdim var...her defasında egzersiz yaparken en küçük boy aparatımdan başlıyorum...yerini bulamıyorum bir müddet...uğraşıyorum bayağı ve buluyorum sonunda...sonra aparatı büyüterek devam ediyorum...ama gel gelelim 8cm.'lik aparat ne yaparsam yapayım olmuyor bir türlü...kaç gündür aynıyım...bir önceki boyutu bekletiyorum içerde bayağı...ama olmuyor yahu...napıcam...bir adım ileriye gidemiyorum...eşimle de deniyoruz...sadece başı alabiliyorum, gerisi olmuyo...kafayı yiyicem ya...:2:

Canım Kendini Kastığın İçin Olmuyor. Korkuyosun O anda izin veremiyosun. İster istemez geriliyosun.

Sakin Ol. Ve 7 Cm 'e devam et. 8 cm 'de olur. Olmaz diye bişey yok. Ikın bol bol. Derin derin nefes al.

Ve Birazda Popoya doğru İtmeye çalış. Bacaklarını İyice aç. Yanlış Pozisyondanda Kaynaklabilir.

benim gibi yenmeye çelşan arkadaşlar için siteyi inceledim ve önemli püf noktaları buldum arkadaşlar..
1 kesinlikle nefes çok önemli (ağzıdan alın burundan verin)
2 ıkının giriş aşamasında (çocuk doğurur gibi):)
3 ilk girişi düz olduktan sonra popnuzu kaldırın penis aşağı poponuza doğru insin çünkü düz girerse canınız acır et var(benim ve eşimin en büyük hatasıda buydu ,bundan sonra daha dikkatli olucam )
akşam muma başlıyom arkadaşlarım inşallah hepimiz yeneriz bu sorunu..bu siteyi 5 yıl nce buldum fanatik üyelerindenim ama birgün bu konulara yazcağımı hiç bilemezdim en büyük sıkıntım da bu olsun allah ciddi sağlık sorunları vermesin arkadaşlar bu hastalık değil unutmayın psikolojik bir durum ve hepimi teker teker yencez..

Bi de kızlar bi sıkıntım var ben hiç aparatla eş denemesi yapmadım parmak zaten itici geliyor bu sorun olur mu 7 cm'deyim bu akşam 8 ve 9 deneyeceğim inşallah ben bitince direkt aparatsız eş demesi düşünüyorum çevredeki herkes bebek sorup duruyor bu insanların başka işi gücü yok üzerim de eşim hariç inanılmaz bir sosyal baskı var ( benim durumum daha da farklı kızlar ben çocuk psikoloğuyum yani birine anlatsam bana söyleyeceklerini tahmin edebiliyorum "terzi kendi söküğünü dikemiyor ne biçim psikologsun" diyecekler çünkü normal hayatımda bile ağladığımı gören annem ya da babam bile "sen nasıl depresyona girebilirsin ki sen bu mesleğe sahipsin" filan diyorlar ve bu benim üzerimde ekstra bir baskı ve yük yaratıyor ((( demem o ki bu hastalık grip gibi ne meslek ne eğitim ne de başka bişey hiç birşeye bakmıyor ve ben bunları sadece sizlerle sansürsüzce paylaşabiliyorum her birinize daha şimdiden teşekkür ediyorum hele de yenen arkadaşlarım "ben yendim nasılsa banane" demeden özveriyle destek oluyor iyi ki varsınız siz burada hele de bizim için karşılıksız harikalar yaratıyorsunuz bunu tüm içtenliğimle söylüyorum ben şu hastalığı yeneyim elimden geldiğince dilim döndüğünce ben de destek olacağım yenemeyenlere. sonsuz sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…