- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.501
ecrinix sana bir sorum olacak,yastık altımdayken eşim dikine mi,üste doğru mu alta doğrumu itecek ? hangisi en az acıtan olur
hayır benim durum biraz daha ilerde...yani ben eşimin p.sini yarıya kadar alıyorum zara değidiğini farkedince geri çekiliyorum ne yapmalıyımegzersizlerimi anlatalım ne istiyorsun?
ecrinix sana bir sorum olacak,yastık altımdayken eşim dikine mi,üste doğru mu alta doğrumu itecek ? Hangisi en az acıtan olur
hayır benim durum biraz daha ilerde...yani ben eşimin p.sini yarıya kadar alıyorum zara değidiğini farkedince geri çekiliyorum ne yapmalıyım
canım dik olmaz üzerine uzanır gibi olacak yatay duracak giriş esnasında ve başı girincede popoya doğru eğimli olarak devam edecek ...anlamadığın bi konu olursa sor yine çekinme
ecrinx baktım evet inan ki faydası oldu ben eşimi istem dışı mı bilmem ama yukarı doğru itiyordum şimdi en azından aşğaıya doğru itince bir gayret belki olur çok sağolasınnn
merhabalar yeni üyeyim ben.1 yıl 10 gündür evliyim..maalesef hala olmadı.Ben ilk günlerde çok ama çok korkuyordum bu ay biraz cesaretlendim ve bacaklarımı açmaya hatta eşimin p.sini biraz içime almaya başladım;fakat tam zara değdiğinde( yada ben öyle zannetiime) geri çekiyorum.Eskiden hiç bu kadarı dahi olmazdı.Bana yardım edin az kaldı yenmeme sanırım;şimdi ne ollacak,ne yapmam gerek bana sadece bunu anlatın lütfenn çok az kalmışken bırakmak istemiyorum.....
yani egzersizdede parmagı totoya dogrumu sokucaz ?
BeRayy ?
cadıkediiii iki parmak tam :) listeyi düzenlermisin canım?
merhaba.. hoş geldin... zara değdiğinde geri çekiliyorum demişsin.. daha önce hiç muayene oldun mu? fiziksel bir sorun olup olmadığını öğrenmek açısından muayene olmak gerekli.. zar dediğimiz şey genellikle hilal şeklinde ve çok ince bir tabaka.. bunu sen hissetmezsin.. senin takıldığın yer sanırım vajinal giriş kasları.. bu da kendini kastığın için oluyor.. kızların dediği gibi takıldığın yerde poponu havaya kaldırman gerekiyor.. birde o takıldığın yerden sonra yön popoya doğru eğimli olacak..gerçekten çok az kalmış
kızlar bişey sorcaktım; bu durumu yendikten ne kadar sonra çocuk düşünmek doğru olur.... ve de vücud hazır olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?