Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ecrinix sana bir sorum olacak,yastık altımdayken eşim dikine mi,üste doğru mu alta doğrumu itecek ? hangisi en az acıtan olur

canım dik olmaz üzerine uzanır gibi olacak yatay duracak giriş esnasında ve başı girincede popoya doğru eğimli olarak devam edecek ...anlamadığın bi konu olursa sor yine çekinme

hayır benim durum biraz daha ilerde...yani ben eşimin p.sini yarıya kadar alıyorum zara değidiğini farkedince geri çekiliyorum ne yapmalıyım

ben egzersiz aşamasındayım henüz yenemedim vajinismusu, ama kızlardan öğrendiğim kadarı ile yöne dikkat etmen gerekiyor yukarıya değilde aşağıya doğru gitmesi gerekiyor

şekernaz bak canım 13037 nci sayfaya git o sayfada cadikedi diye bi arkadaşın paylaştığı resimler var bide bu resimlere bak olurmu çok faydası olacak sana emin ol...ne demek istediğimi daha iyi anlayacapını düşünüyorummm....bi koşu bi bak

Yeni arkadaşlar sizde lütfen 13037 nci sayfaya gidiyosunuz ve önce cadıkedinin paylaştığı resmi inceliyosunuz hadi bakalım ilk görev....p...s deneyecek olanlarda lütfen baksın resme nerden neşekilde girmeli ve ilerlemeli bakın ve inceleyin resmi....tıklayın yazılarıda okuyun...

ecrinx baktım evet inan ki faydası oldu ben eşimi istem dışı mı bilmem ama yukarı doğru itiyordum şimdi en azından aşğaıya doğru itince bir gayret belki olur çok sağolasınnn

ecrinx baktım evet inan ki faydası oldu ben eşimi istem dışı mı bilmem ama yukarı doğru itiyordum şimdi en azından aşğaıya doğru itince bir gayret belki olur çok sağolasınnn

inşaallah canımmm..merak etme yönünü artık kavradınn bol bol jel kullanmayıda ihmal etme
güzel haberlerini beklicem...

merhaba.. hoş geldin... zara değdiğinde geri çekiliyorum demişsin.. daha önce hiç muayene oldun mu? fiziksel bir sorun olup olmadığını öğrenmek açısından muayene olmak gerekli.. zar dediğimiz şey genellikle hilal şeklinde ve çok ince bir tabaka.. bunu sen hissetmezsin.. senin takıldığın yer sanırım vajinal giriş kasları.. bu da kendini kastığın için oluyor.. kızların dediği gibi takıldığın yerde poponu havaya kaldırman gerekiyor.. birde o takıldığın yerden sonra yön popoya doğru eğimli olacak..gerçekten çok az kalmış

yani egzersizdede parmagı totoya dogrumu sokucaz ?

tabiiki tatlım egzersizin amacı bu zaten yönünü egzersizle tayin edip vajiyi de böylelikle esnetmiş olmak...p...s le yapılandan farkı yok oyüzden diyoruzya hep 10 cm egzersizi yapan bunu daha kolay yapar diee....parmak ve aparat egzersizi de p...s in gideceği yönde gidiyoo...hani yakılıyor diyo egzersizde arkadaşlar işte bu yüzden yönünü bilmediklerindenn....yönünü anlayan bir bir çözüyü vajiyi zaten...

slm kızlar nasılsınız ben egzersizleri yapamıyorum çünkü cinsel anlamada aşırı isteksizlik varr canım hiç çekmiyo soğur gibi oldum yaa zaten 1 haftadırdaa kasıklarımda ve belimde müthiş bir ağrı varrr

evet muayene oldum,doktor bir sorun olmadığını gayet normal olduğunu söyledi bakalımmm,eşim çok yorgundu dün ben planlayarak değil de spontane gelişsin istiyorum artık,çünküplanlayıp kafaya takınca olmuyor gerçekten

kızlar bişey sorcaktım; bu durumu yendikten ne kadar sonra çocuk düşünmek doğru olur.... ve de vücud hazır olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…