- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.621
3 senelik evliyim, vajinismus benim de başımın belası,gruba gönderilen mailleri okudum, başarı oranı çok yüksek,lütfen bana da yardımcı olun....
merhaba.ben de senin gibiydim çalıştığım aparat p...s boyutlarına yaklaşıncaya kadar eş denemesi istemiyordum.11.5 cm ile çalışırken yendim.ve gördüm ki gözümde büyüttüğüm kadar zor değilmiş.egzersizler daha zor inan ki.10 cme geldıkten sonra eş denemsine başla bence.p..s çok çok kolay oluyor aparata göre.[/QUOT
ilk penis denemende kanaman oldu mu? ne hissettin kanam olduysa nasıl bi acıydı? aparatla deneme yapar gibi miydi? off merak ediyorum korkularımdan dolayı
3 senelik evliyim, vajinismus benim de başımın belası,gruba gönderilen mailleri okudum, başarı oranı çok yüksek,lütfen bana da yardımcı olun....
merhaba.ben de senin gibiydim çalıştığım aparat p...s boyutlarına yaklaşıncaya kadar eş denemesi istemiyordum.11.5 cm ile çalışırken yendim.ve gördüm ki gözümde büyüttüğüm kadar zor değilmiş.egzersizler daha zor inan ki.10 cme geldıkten sonra eş denemsine başla bence.p..s çok çok kolay oluyor aparata göre.[/QUOT
ilk penis denemende kanaman oldu mu? ne hissettin kanam olduysa nasıl bi acıydı? aparatla deneme yapar gibi miydi? off merak ediyorum korkularımdan dolayı
hayır olmadı canım,egzersiz yaparak esnettim sanırım ya da esnek bir zara sahibim diyeceğim ama egzersiz yapan arkadaşlarımızın çoğunda kan gelmedi ama bu gelmeyeceği anlamına da gelmez.ilk deneme öncesi ön sevişme ya da egzersiz olmamasına rağmen çok kolay oldu.egzersizde hissettiğin yanma kadar bir sızı oluyor ve geçiyor acı yookkk!!! p..s yumuşak olduğundan egzersizden daha kolay oluyor ve 10 cmle çalışırken hissettmeye başladığım popoda bir baskı oluyor.acı yok acı olmadığı için de olduğuna inanamıyoruz çünkü acı beklentisi içindeyiz ama böyle birşey yok sadece çok az yanma hissi oluyor biraz bekleyınce gecıyor.
yok yok yooooookkkkkk öyle sene sonu felansenenin son ayının ilk gelini demen lazııımmmm...sana bu yakışır..hadi kızlar artık jübilelerininizi yapın arka arkaya...
hayır olmadı canım,egzersiz yaparak esnettim sanırım ya da esnek bir zara sahibim diyeceğim ama egzersiz yapan arkadaşlarımızın çoğunda kan gelmedi ama bu gelmeyeceği anlamına da gelmez.ilk deneme öncesi ön sevişme ya da egzersiz olmamasına rağmen çok kolay oldu.egzersizde hissettiğin yanma kadar bir sızı oluyor ve geçiyor acı yookkk!!! p..s yumuşak olduğundan egzersizden daha kolay oluyor ve 10 cmle çalışırken hissettmeye başladığım popoda bir baskı oluyor.acı yok acı olmadığı için de olduğuna inanamıyoruz çünkü acı beklentisi içindeyiz ama böyle birşey yok sadece çok az yanma hissi oluyor biraz bekleyınce gecıyor.
bende bugün baya gaza geldim şuan 9 cm'deyim, gitgel yaparken çok canım yanıyor rahatsızlık hissi duyuyorum. bunu aşmam gerek ama nasıl?
10 cm deneyip penis deneyeceğim bugün kararımı verdim :) sabah çok mutsuzdum acı hissedicem diye korkularım vardı ama daha iyi hissediyorum şuan. kendimi kanama olmayacak diye telkin ediyorum...inşallah benimde sorunsuz bi şekilde olur.
bende bugün baya gaza geldim şuan 9 cm'deyim, gitgel yaparken çok canım yanıyor rahatsızlık hissi duyuyorum. bunu aşmam gerek ama nasıl?
10 cm deneyip penis deneyeceğim bugün kararımı verdim :) sabah çok mutsuzdum acı hissedicem diye korkularım vardı ama daha iyi hissediyorum şuan. kendimi kanama olmayacak diye telkin ediyorum...inşallah benimde sorunsuz bi şekilde olur.
gitgelde zorlanıyorsan mumu içinde beklet tv falan izle.sonra arada bir gitgel yap yine beklet.gitgellerde rahat olmadan 10 cm e geçme.eş denemesine de 10 cm de rahat olmadan geçme,ne bu acele biraz daha sabırkanama olacak diye şartlandırma kendini eşin biraz yavaş ve nazik olursa bişey olmaz,hem kanama olsa bıle 1- 2 damlacık bişeymiş o yüzden fazla takılma derim.nekadar rahat olursan o kadar kolay olur,kendini kasarsan zorlamadan dolayı canın acır.o yüzden mümkün olduğunca relax...
9-10 Canım Fark Etmez Hazır Gaza Gelmişken Bu Akşam Dene İllaki 10 Olmasını Bekleme Sadece Biraz Cesaret. Birde Ön Sevişmeyi Uzatabildiğin Kadar Uzat ki İyice Kayganlaşsın Umarım Yarın Mutlu Haberleri Vericeksin.
gitgelde zorlanıyorsan mumu içinde beklet tv falan izle.sonra arada bir gitgel yap yine beklet.gitgellerde rahat olmadan 10 cm e geçme.eş denemesine de 10 cm de rahat olmadan geçme,ne bu acele biraz daha sabırkanama olacak diye şartlandırma kendini eşin biraz yavaş ve nazik olursa bişey olmaz,hem kanama olsa bıle 1- 2 damlacık bişeymiş o yüzden fazla takılma derim.nekadar rahat olursan o kadar kolay olur,kendini kasarsan zorlamadan dolayı canın acır.o yüzden mümkün olduğunca relax...
hiç acele etmiyorum aslında korkudan ölüyorum çünkü eşim 9 cm i aldın penis deneyelim diye ısrar etsede sürekli erteliyorum. aslında 12 cm aparat denemesi yapmadan penise geçmemem lazım normal şartlarda çünkü oturdum ölçtüm 13 cm falan penis genişliği
Selam kızlar nasılsın yendikten 1 hafta sonra yani cumartesi ve dün deneme yaptık ilk yaptıgımda cok rahat olmustu ama dün biraz acı hissettim sanki bi yere değiyo böle afedersiniz tuvaletim gelmiş gibi oluyor neden dir o
Selam kızlar nasılsın yendikten 1 hafta sonra yani cumartesi ve dün deneme yaptık ilk yaptıgımda cok rahat olmustu ama dün biraz acı hissettim sanki bi yere değiyo böle afedersiniz tuvaletim gelmiş gibi oluyor neden dir o
hiç acele etmiyorum aslında korkudan ölüyorum çünkü eşim 9 cm i aldın penis deneyelim diye ısrar etsede sürekli erteliyorum. aslında 12 cm aparat denemesi yapmadan penise geçmemem lazım normal şartlarda çünkü oturdum ölçtüm 13 cm falan penis genişliği
ben bu deneme işini unutmuşum onca misafir olayından sonra bi türlü kendime gelemedim evin temizliği vs bisürü işim çıktı ve bugün deneme yaptım parmak denemesi ya önceden alışmıştım ama bugün denediğimde çok itici ve acaip geldi sanki herşeyi unutmuş gibi işaret parmağının yarısını sokabildim dahada ileri gidemiyorum acı hisetmiyorum ama tuaf bişiy hisediyorum sanki önceden hisetmemiş gibi yada unutmuş gibi baskı hissi çok çok ufak basınç dahada ilerlemeye cesaret edemedim kaldı napıcam bilmiyorum parmağımı bile kasıyorum öyle kasmışımki parmağım ağrıdı bu işi parmakla yapamıcam moralim düşük off off olmicak gibi düşüncelere kaldım alıştım sanki böyle evliliğe hiç isteğim bile olmuyor çok sıkıntılıyım bu konuda ne hale geldim inanamıyorum kaldım öyle
eczacı tanıdık diyon acaba büyük bir ile alışverişe gidince alsan markette bile var durex veya okey jeli.... yadaaaa bazı kızlar internetten sipariş vermişlerdi bak eczane gibi bir site vardı oradan alabilirsin... yoksa cidden mantar allah korusun hem yanması hem kaşınması sonra daha yeni yenince vajiyi açamassın öle doktorada hemenden:) ne gerek var (bence yani) sonra yok ilacı derken bebek olayını olumsuz etkiler...
ayrıcaaa bende yakın bulduğumdan daha çok özel olarak pakizecim diyerek yazıyorum... hoş okuyanlarada yardım olmuş olur aynı durumları yaşıyanlara... inşallah oluruz hayırlısı ile... ha bak diğer topiğede yazdım bir arkdşda bazı testleri yapılması gerektiğni yazmışşş ufff amma zormuş bu süreç...
canım ben de doktora giderek tedavi olanlardanım.bebeyağı kullanan arkadaşlarda oldu egzersiler boyunca ama ben doktora gitmeden önce almıştım ama ben de kaşıntıya sebep olmuştu ve sonra kullanmamıştım.zaten 2 defa sürdüm ama ilişkiyi girememiştim sadece sürdüğümle kalmıştım o zamanlar:)ve bi yerde ilişki esnasında spermlere zarar verdiğini (tabi bebek düşünülüyorsa) okumuştum ben bu okuduklarıma dayanarak kullanmanı istemem. ph dengesi derken de şunu kastediyorum, vajina da yararlı bakteriler var mikrop kapmamızı engelleyen ve bu tarz şeyler kullanarak oradaki yararlı bakterilerin ölmesine sebep olabiliyoruz farkında olmadan.hatta vajinanın içine su tutarak yıkanamayacağı gibi sabun da kullanılmamısı gerektiğini yazıyordu o yazıda.aslında oranın bi dengesi var ama biz sanki temiz olmamış gibi hissettiğimizden hoşafını çıkartıyoruz,elimizden gelse klorak kullanacağızhamileliği uzun süreli etkileyen bir şey olduğunu düşünmüyorum sadece ilişki esnasındaki spermler zarar görüyor şeklinde ifade edilmişti o yazıda.ama nerede okuduğumu sorarsan hatırlamıyorum. canım peki ıslanma olmuyor mu da bebeyağı kullanıyorsun? yeneli ne kadar oldu?böyle aşama aşama azaltarak bırakmayı denesen,aslında yapablirsin nası vajiyi yendiysen bunu da yaparsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?