Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3 senelik evliyim, vajinismus benim de başımın belası,gruba gönderilen mailleri okudum, başarı oranı çok yüksek,lütfen bana da yardımcı olun....

merhaba:) öncelikle ben de vajinismusu bu topicteki arkadaşlar sayesinde yendiğimi belirtmek isterim.3 yıl biraz uzun bir süre sanki,bu zamana kadar herhangi bir egzersiz ya da eş denemesi yaptın mı?jinekolojik muayne oldun mu,fiziksel bir sorun var mı?bu hastalık ertelemeyi çok seviyor,sen de kurtulmak istiyorsun ki şuan burdasın.umarım en kısa zamanda kurtulursun şu illetten.aklına takılan herşeyi sor mutlaka biri cevap verir bu şekilde adım adım ilerlersin.buarada symrna sen de mi izmirlisin:)

evet evet bacım aynenn öyle olyor ama araştırmalarım dahilinde o idrar hissi tam orgazım olma kıvamına gelmeyle alakalıymışmış güyaaaa... bende yeneli baya denedik öyle oldummmmm sanki altıma kaçıracakmışım gibi hazalcım

evet evet bacım aynenn öyle olyor ama araştırmalarım dahilinde o idrar hissi tam orgazım olma kıvamına gelmeyle alakalıymışmış güyaaaa... bende yeneli baya denedik öyle oldummmmm sanki altıma kaçıracakmışım gibi hazalcım

ben bu deneme işini unutmuşum onca misafir olayından sonra bi türlü kendime gelemedim evin temizliği vs bisürü işim çıktı ve bugün deneme yaptım parmak denemesi ya önceden alışmıştım ama bugün denediğimde çok itici ve acaip geldi sanki herşeyi unutmuş gibi işaret parmağının yarısını sokabildim dahada ileri gidemiyorum acı hisetmiyorum ama tuaf bişiy hisediyorum sanki önceden hisetmemiş gibi yada unutmuş gibi baskı hissi çok çok ufak basınç dahada ilerlemeye cesaret edemedim kaldı napıcam bilmiyorum parmağımı bile kasıyorum öyle kasmışımki parmağım ağrıdı bu işi parmakla yapamıcam moralim düşük off off olmicak gibi düşüncelere kaldım alıştım sanki böyle evliliğe hiç isteğim bile olmuyor çok sıkıntılıyım bu konuda ne hale geldim inanamıyorum kaldım öyle

cecem parmağının yarısına geldiğinde parmağını aşağı doğru iteceksin, popoya doğru. yön bulamadığından giremiyor olabilir. parmakla yapamazsan moralini bozma. ben de parmağımı sokamamıştım, aparat hazırladım. kulak çubuğunun etrafına peçete sarıp streçledim, üstüne de prezervatif geçirdim. moral bozma hemen, olmadıkça yöntem değiştir. hadi bol şans...

kızlar nasılsınız buralardayım şimdilik varsa sorusu olan buyursun efendimm elimin değdiği dilimin döndüğünce yardımcı olayım inş.

yok canım ben vajiyi yenmeden önce iki defa farklı jinekologlara gittim.ikisinde de açma konusunda bi sıkıntı yaşamadım.zaten ben psikolog yardımıyla çözmüştüm.benim kızlık zarı konusunda sıkıntılarım varmış.o öyle söylemişti.eşimle de sadece birleşme anında kasıyordum.neyse zaten bebek için hiç bişey olmadan. da yaparım inşallah gökçecimm.:)senin nasıl gidiyo.

aslında vajinismusu yenerken doktora sadece iki seans gitmiştim.yani oldukça hırslıyımdır:)ama bilmiyorum bebe yağı bana güven veriyor.ıslansam da sanki bebe yağı kullanınca kesin olcakmış gibi:))neden böyle bi yargı oluştu bilmiyorum ama bebeğim için bunu yenmem lazım demekki.eşim de çok hoşlanmıyor zaten bu durumdan.kasımın 14 unde yenmiştim.ama ben gündüz çalışıyorum eşim de gece .evde olduğu zaman da yorgun oluyor.1,5 senelik evliyiz.vajinismus bizi oldukça yordu.

Merhaba arkadaşlar bugün 10 cm'lik aparatı büyük bir zorluk ve azimle aldım :)))) ancak 3 gündür egzersiz yapamıyordum çok yoğun bir haftasonu geçirdim inanın bu 3 günde orası sanki darlaşmış yani ödevleri günü gününe yapmamız gerekiyor cuma günü kayınvalidem bize geliyor ve haftasonunu bizde geçirecek ( yine egzersiz yapamayacağım (( sonra regl dönemim giriyor araya bir de ben bu 10 cm'lik aparatı alırken farkettim ki sıkı sıkı tutuyorum ve zorlanıyorum çok ya eş denemesinde ben bu kadar sıkarsam eşime zarar vereceğim sanırım ya bilmiyorum kızlar kafam çok karıştı 10 cm'yi öyle böyle yaptım sevineyim mi yoksa bu beynimi kemikren soru işaretlerine üzüleyim mi bilmiyorum??? ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…