- 4 Ekim 2012
- 16.936
- 33.453
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.641
Merhaba arkadaşlar bugün 10 cm'lik aparatı büyük bir zorluk ve azimle aldım :)))) ancak 3 gündür egzersiz yapamıyordum çok yoğun bir haftasonu geçirdim inanın bu 3 günde orası sanki darlaşmış yani ödevleri günü gününe yapmamız gerekiyor cuma günü kayınvalidem bize geliyor ve haftasonunu bizde geçirecek( yine egzersiz yapamayacağım (( sonra regl dönemim giriyor araya bir de ben bu 10 cm'lik aparatı alırken farkettim ki sıkı sıkı tutuyorum ve zorlanıyorum çok ya eş denemesinde ben bu kadar sıkarsam eşime zarar vereceğim sanırım ya bilmiyorum kızlar kafam çok karıştı 10 cm'yi öyle böyle yaptım sevineyim mi yoksa bu beynimi kemikren soru işaretlerine üzüleyim mi bilmiyorum??? ((((
merhaba.ben de senin gibiydim çalıştığım aparat p...s boyutlarına yaklaşıncaya kadar eş denemesi istemiyordum.11.5 cm ile çalışırken yendim.ve gördüm ki gözümde büyüttüğüm kadar zor değilmiş.egzersizler daha zor inan ki.10 cme geldıkten sonra eş denemsine başla bence.p..s çok çok kolay oluyor aparata göre.[/QUOT
ilk penis denemende kanaman oldu mu? ne hissettin kanam olduysa nasıl bi acıydı? aparatla deneme yapar gibi miydi? off merak ediyorum korkularımdan dolayı
canım ben aparatla denemedim ben ve eşim iki parmakla egzersiz yaptıktan sonra ilişkiye girdik.emin ol kanama dediğin şeyi anlamıyacaksın bile.bende ondan çok korkuyordum.hatta jinekoloğa gidip muayene oluyordum ama eş denemesi yapamıyordum.ben kanama olduğunu bile kanı görünce anladım.bence 10 cm i alabiliyorsan hemen denemelisin.dediğim gibi kanama olduğunu anlamayacaksın bile.
sağol canım morale çok ihtiyacım var sanki sona yaklaştıkça enteresan bir şekilde kaygı ve huzursuzluk da artıyor ben en son 7 cm yapmıştım şimdi direkt 10 cm'ye geçtim ancak çok ama çok zor aldım daha önce bu kadar yanma olmuyordu yoğun bir yanma hissi yaşadım ha git gel konusuna girmiyorum bile onu hiç yapamıyorum bir de dediğim gibi elimde olmadan aparatı o kadar sıkıyorum ve şekilden şekile sokuyorum ki yani p...se bunu mümkün değil yapamam offf offffffevet darlaştığı oluyor. o zaman daha küçük bir aparat hazırlayıp onu denemelisin 5 dakika falan,sonra 10 santime geç canım. aparatı sıkmana falan gerek yok, rahat ol, kayganlaştırıcı falan sürüyorsan kayıp gidiyor zaten. her gelişme kaydedişinde sevin canım moral ver kendine. eskiden bu kadarı da yoktu de :)
Merhaba arkadaşlar bugün 10 cm'lik aparatı büyük bir zorluk ve azimle aldım :)))) ancak 3 gündür egzersiz yapamıyordum çok yoğun bir haftasonu geçirdim inanın bu 3 günde orası sanki darlaşmış yani ödevleri günü gününe yapmamız gerekiyor cuma günü kayınvalidem bize geliyor ve haftasonunu bizde geçirecek( yine egzersiz yapamayacağım (( sonra regl dönemim giriyor araya bir de ben bu 10 cm'lik aparatı alırken farkettim ki sıkı sıkı tutuyorum ve zorlanıyorum çok ya eş denemesinde ben bu kadar sıkarsam eşime zarar vereceğim sanırım ya bilmiyorum kızlar kafam çok karıştı 10 cm'yi öyle böyle yaptım sevineyim mi yoksa bu beynimi kemikren soru işaretlerine üzüleyim mi bilmiyorum??? ((((
sağol canım morale çok ihtiyacım var sanki sona yaklaştıkça enteresan bir şekilde kaygı ve huzursuzluk da artıyor ben en son 7 cm yapmıştım şimdi direkt 10 cm'ye geçtim ancak çok ama çok zor aldım daha önce bu kadar yanma olmuyordu yoğun bir yanma hissi yaşadım ha git gel konusuna girmiyorum bile onu hiç yapamıyorum bir de dediğim gibi elimde olmadan aparatı o kadar sıkıyorum ve şekilden şekile sokuyorum ki yani p...se bunu mümkün değil yapamam offf offffff(
ben dinlenme aşamasındayım 5 gündürrrr ... artık yendik de çok fazla birlikte olduk (laf aramızda yapmayı unuturum korkusuyla hergün 2 kez yapınca) neredeyse:) hani bu ay feci regl oldum sanki hiç bu kadar yoğun olmamıştım ... artık ilişkiye bağlıyorum bu durumuyok canım ben vajiyi yenmeden önce iki defa farklı jinekologlara gittim.ikisinde de açma konusunda bi sıkıntı yaşamadım.zaten ben psikolog yardımıyla çözmüştüm.benim kızlık zarı konusunda sıkıntılarım varmış.o öyle söylemişti.eşimle de sadece birleşme anında kasıyordum.neyse zaten bebek için hiç bişey olmadan. da yaparım inşallah gökçecimm.:)senin nasıl gidiyo.
sen hızlı ilerlediğin için canın yanmış sadece. hemen 10la devam etmemeni öneririm. 7ye geri dön bence, ve yavaş yavaş kalınlaştır. acımayana, rahatça git gel yapana kadar o santimde kal. sonra santim santim artır. alıştıkça artır. kendini sıkıp da soğuma yani. moralini de bozma hiç. oraya dokunamayabilirdin. aparat sokamayabilirdin, sağlık sorunun olabilirdi, fırsatın olmayabilirdi... şartlar uygunsa sana çalışmak kalır sadece :) devam et yılmak yokkkk
ben dinlenme aşamasındayım 5 gündürrrr ... artık yendik de çok fazla birlikte olduk (laf aramızda yapmayı unuturum korkusuyla hergün 2 kez yapınca) neredeyse:) hani bu ay feci regl oldum sanki hiç bu kadar yoğun olmamıştım ... artık ilişkiye bağlıyorum bu durumuyarından sonra tekrar bu yeni aya başlayacaz:) evet çalışmakta yoruyorrr benimde aynen durum
ben dr a gitmeye korkanlardanım jinekolojik yönden cidden sıkı bir vajili geçmişim olunca :):) doktora bacak açma durumunda tekme falan atarım diye korkuyorum açıkcası:) bunu yensem bi de
gerçekten mi canım ya ne bileyim ben kafamda 10 cm de kolay olacak diye tasarlamıştım birden zorlanınca canım sıkıldı. (Bu arada burdan diğer arkadaşlara da örnek olsun darlaşıyor egzersize ara verince) bir de eş denemesi hususu ayrı bir konu onda da bir kere daha başarısızlıkla o yataktan kalkarsam bilemiyorum çok çok üzülürüm canım ya belki de saçmalıyorumdur ama bir karamsarlık kapladı ki beni ben de anlayamadım kendimi normal mi bu saçma sapan halim şu aşamada ya??? :26:canııımmm bu güzel bi haber tabiiki sevin....merak etme ara vermekle olan bişi değil kafana bunu yerleştirme çünkü 10 cm zaten diğerlerine göre daha zor olur ama sana şunu söylimmm jübile zamanın gelmiş kuzum seninnnnn....10 cmi aklına geldikçe yap ve ilişkiden hemen önce egzersiz yap ve ilk deneme için öyle öz sev....me felan düşünme aparatı çıkar eşinle denemeye koş emin ol eş denemesi daha kolayy sen hafta sonuna yaparsın bu işi....vajiyi yenersinn..
ecrinnnn bacımmm; birde kareteci oluncak geçmişimmmm inann kendimden korkuyorummmm kolay olmayacak dr ama bakalımmmm....canım ben vajiyi yendikten 1 ay sonra gittim muayeneye ve eni konu anlattım böyleyken böyle die yinede gıcık kadın bana zor anlar yaşattı..hassas davranmıolar tekmeliodum kadını alttan muayene ettiğinde..sana tazsiyem bol bol hatırlat doktora ben çok yeni yendim hala zor oluyo falan de hatta anlamıolar yoksa
ben dinlenme aşamasındayım 5 gündürrrr ... artık yendik de çok fazla birlikte olduk (laf aramızda yapmayı unuturum korkusuyla hergün 2 kez yapınca) neredeyse:) hani bu ay feci regl oldum sanki hiç bu kadar yoğun olmamıştım ... artık ilişkiye bağlıyorum bu durumuyarından sonra tekrar bu yeni aya başlayacaz:) evet çalışmakta yoruyorrr benimde aynen durum
ben dr a gitmeye korkanlardanım jinekolojik yönden cidden sıkı bir vajili geçmişim olunca :):) doktora bacak açma durumunda tekme falan atarım diye korkuyorum açıkcası:) bunu yensem bi de
egzersizler hakkında bilgi alabilirmiyim, ben işin en başındayım ve sanırım çoooookkk uzun bir yolum var
canım bundan sonra da korkmazsın ne de olsa artık bi vajili değilsin:)benim de bu ay reglim feci oldu.üstelik sizin kadar sık da birlikte olmadık.ama bu ay çok sıkı çalışmayı düşünüyorum.inşallah yeni yıla kadar hamile kalırım.okulda iki arkadaş hamileler ve ben ilk defa birilerine çok özeniyorumm.bu arada o testlere baktım.ben çocukken kızamık da olmamıştım.ama benim bu testler için ile gitmem gerekiyor.eşim de biraz umursamaz daha doğrusu herşeyi olduğuna bırakıyor.ufff vajinismusu yendikten sonra herşey bitecek zannediyordum.şimdi de bunlar çıktı...
ecrinnnn bacımmm; birde kareteci oluncak geçmişimmmm inann kendimden korkuyorummmm kolay olmayacak dr ama bakalımmmm....
herkeste farklı tabi. ama orayı tahriş etmenin anlamı yok bence. aralık gelini olacak katarsis ben eminim :)) penisin daha kolay olduğuna hemfikiriz :)[/QUOTE
inşallah canım ya bu sözleri okumak bile beni mutlu etti inşallah bu ay ben ve tüm arkadaşlarım yeneriz vajiyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?