Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaslar bende de bu hastalık var aparatları rahatlıkla alıyorum p...gelınce takılıyor.doktora gıttım anotomık yapıda bı sorun varmıs duzelecek ıns 1 ay sonra tekrar gıdıcem doktora.

oldu ecrincimmmm... artık vajinüsmus tedavisine harcamadığım meblayıııııı avukatlara harcarmışım:):)

vajiyi 3 yıla yendimmm açıkcası bebek öncesinde alttan muayene olmam inşlhhh kan man veririm amaa artık 9 ay sonraa gerek kalmaz da inşlh daha erkenden:)))))

oldu ecrincimmmm... artık vajinüsmus tedavisine harcamadığım meblayıııııı avukatlara harcarmışım:):)

vajiyi 3 yıla yendimmm açıkcası bebek öncesinde alttan muayene olmam inşlhhh kan man veririm amaa artık 9 ay sonraa gerek kalmaz da inşlh daha erkenden:)))))

Canım inan ben tek gün içinde 10 cmlik aparatı almaya çalıştım ve olmadı bi daha olmadı tekrar derken bi baktım girdi hemennnn eş denemesi (p...s)denedimmm bi daha 10 cm i sokamam diye düşün...sana tavsiyem bugün eş denemesi yap demiyorum ama 10 cm den geri adım atma sadece tavsiyem daha öncede söylediğim gibi elinde 3-4 aprat olsun rahat aldığın rimelmi mesela biri o olsun diğeri 7 cm diğeri 9 ve en sonuncusu 10 cm...rimeli al içine beklet gitgel yapamadım bende ama cesaret edip kalktım dolaştımm mesela...onu çıkarır çıkarmaz bi kalınını sonra onu çıkarıp bi kalınını ve sonrada 10 cmi al...bir iki gün yap böyle..ama zamanı uzatırsan cesaretin kırılır vaji zaten ertleme hastalığı araya regl girmeden kendini güzelce hazırla tatlımm..nacizane tavsiyemmm...ama tabiiki son karar senin...şunuda söylemeden edemicem ben sana güveniyorumm...

Canım inan ben tek gün içinde 10 cmlik aparatı almaya çalıştım ve olmadı bi daha olmadı tekrar derken bi baktım girdi hemennnn eş denemesi (p...s)denedimmm bi daha 10 cm i sokamam diye düşün...sana tavsiyem bugün eş denemesi yap demiyorum ama 10 cm den geri adım atma sadece tavsiyem daha öncede söylediğim gibi elinde 3-4 aprat olsun rahat aldığın rimelmi mesela biri o olsun diğeri 7 cm diğeri 9 ve en sonuncusu 10 cm...rimeli al içine beklet gitgel yapamadım bende ama cesaret edip kalktım dolaştımm mesela...onu çıkarır çıkarmaz bi kalınını sonra onu çıkarıp bi kalınını ve sonrada 10 cmi al...bir iki gün yap böyle..ama zamanı uzatırsan cesaretin kırılır vaji zaten ertleme hastalığı araya regl girmeden kendini güzelce hazırla tatlımm..nacizane tavsiyemmm...ama tabiiki son karar senin...şunuda söylemeden edemicem ben sana güveniyorumm...

bebek düşünüyosan (benim gibi)) alttan bi el atar canım rahme bakıo problem varmı die kist felan hani hormon testi içinde adetin 3. günü kan testi yapılıo o ayrı bi mevzuuu yanii...illa zor olacak die bişey yokk kimisi hissetmiyormuşş...beni hazırlıksız yakaladı ondan belkide seni yinede ürkütmiyim şimdiiihayırlısı olsun inş. Rabbim aratmadan versin kucağımıza

gerçekten p...ile daha kolay kızlar bana zor gelen parmak vs.bende 4.5 yıldır evliyim daha yeni jel kullanmaya başladık ve şimdiye kadar neden kullanmamışız diyoruz.geçen hafta dr.muayenem vardı vajinal usg yaptı o bile çok zor oldu yani dr.bile halamı dedi çokmu korkuttular seni dedi yani sırf bu yüzden dr.a gitmeyi hep erteliyorum ve bu yüzden normal doğum yapamadım sezeryan yapmıştı dr.um

ecrinxx bana çok destek oldun canım inşallah güvenini boşa çıkarmam arkadaşımmm siz yenen vajidaşlar hepiniz burayı bizleri bırakmadığınız için çok özelsiniz

vajınısmus sadece bende var dıyordum ama doktora gıttıgımde fark ettım kı bırsuru ınsan varmıs allah yardımcımız olsun arkadaslar bana dıyebılecegınz bı sey varmı kendım epey ugrastım acaba hemen gecermı bebek cok ıstıyorum.

ecrinxx bana çok destek oldun canım inşallah güvenini boşa çıkarmam arkadaşımmm siz yenen vajidaşlar hepiniz burayı bizleri bırakmadığınız için çok özelsiniz

canımm benimmm ....sen bu aşamaya geldin ya gerisi teferruat inankiiii... öncene bi bak sonrana bi bak demekki cesur olan SENSİNNN..ben sadece o cesareti ayakta tutmaya ve geri adım atmaman için fikir vermeye çalışıyorum....hepimiz geçtik bu serüvenden ve bak bitti gitiii...sıra senle beraber diğer arkadaşlarda aralıkta sallayın sayfayıı canımız halay çekiorve de yakından kokusu geliyor

cnm ne kadar yaşadığına bağlı vajinusmusu ben hala sıkıntı çekiyorum ama evliliğimin beşinci ayı nda kendi isteğimle hamile kaldım şimdi 3.5 yaşında kızım

canımm senin anayomik problem dediğin ne acaba??maşallah egzersizleri yapıyorum demişsinn...p..s e engel bişeymi b?

Kizlaaar olduuuu. Beni cogunuz tanimiyosunuzdur belki. Yaklasik 1 yil once uye oldum ve artik siteye girecek yuzum bile kalmamisti. Ya oldu valla inanamiyorum. Burda bagirmak istiyoruuuuuum.

kizlaaar olduuuu. Beni cogunuz tanimiyosunuzdur belki. Yaklasik 1 yil once uye oldum ve artik siteye girecek yuzum bile kalmamisti. Ya oldu valla inanamiyorum. Burda bagirmak istiyoruuuuuum.

tebrikler canımmm ohhh ohhhh canımız halay çekiodu iyi oldu allahtan başka bişey isteseymişim olcakmışhalayıda çekelimmm hoppaaaaa:

tebrikler canımmm ohhh ohhhh canımız halay çekiodu iyi oldu allahtan başka bişey isteseymişim olcakmışhalayıda çekelimmm hoppaaaaa:
aglamak istiyorum gulmek istiyorum ne hissettigimi bilmiyorum. Ya cok garip bi duygu ruya gibi hala inanamiyorum. 1.5 senedir perisandim resmen nefes alamiyodum. Sizden baska beni anlayacak yok. Allah hepinizi bir an once kurtarsin insalah

aglamak istiyorum gulmek istiyorum ne hissettigimi bilmiyorum. Ya cok garip bi duygu ruya gibi hala inanamiyorum. 1.5 senedir perisandim resmen nefes alamiyodum. Sizden baska beni anlayacak yok. Allah hepinizi bir an once kurtarsin insalah

evet canım bu böyle bişi işteağlamakla gülmek arasında gidip geliyor insan...ben ikisini bir arada yaşamıştımm gözlerimden yaş gelirken 32 diş dışarda gülende bi tip:))tuhaff ama olsunn gerçek yaa oldu yaa koyver gitsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…