- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.661
o zaman doktor senden korksun tatlımm:)))ama yinede dediğim gibi bu konuda hala hassas olduğunu mutlaka defalarca belirt hassas davranacağınıza güveniyorum deee..ben 1 saat anlattımm sırf dinlemek olsun diye dinlemiş uyuz(inan vajiye geri dönermiyim diye korktummm çıktığımda çığlıklarım havada uçuşan bacaklarım ve perperişan titreyen vücudum vardı geride...umarım akıbetin benim gibi olmazz baktınn sana acımıo acıma sende bacımmmm
o zaman doktor senden korksun tatlımm:)))ama yinede dediğim gibi bu konuda hala hassas olduğunu mutlaka defalarca belirt hassas davranacağınıza güveniyorum deee..ben 1 saat anlattımm sırf dinlemek olsun diye dinlemiş uyuz(inan vajiye geri dönermiyim diye korktummm çıktığımda çığlıklarım havada uçuşan bacaklarım ve perperişan titreyen vücudum vardı geride...umarım akıbetin benim gibi olmazz baktınn sana acımıo acıma sende bacımmmm
gerçekten mi canım ya ne bileyim ben kafamda 10 cm de kolay olacak diye tasarlamıştım birden zorlanınca canım sıkıldı. (Bu arada burdan diğer arkadaşlara da örnek olsun darlaşıyor egzersize ara verince) bir de eş denemesi hususu ayrı bir konu onda da bir kere daha başarısızlıkla o yataktan kalkarsam bilemiyorum çok çok üzülürüm canım ya belki de saçmalıyorumdur ama bir karamsarlık kapladı ki beni ben de anlayamadım kendimi normal mi bu saçma sapan halim şu aşamada ya??? :26:
gerçekten mi canım ya ne bileyim ben kafamda 10 cm de kolay olacak diye tasarlamıştım birden zorlanınca canım sıkıldı. (Bu arada burdan diğer arkadaşlara da örnek olsun darlaşıyor egzersize ara verince) bir de eş denemesi hususu ayrı bir konu onda da bir kere daha başarısızlıkla o yataktan kalkarsam bilemiyorum çok çok üzülürüm canım ya belki de saçmalıyorumdur ama bir karamsarlık kapladı ki beni ben de anlayamadım kendimi normal mi bu saçma sapan halim şu aşamada ya??? :26:
oldu ecrincimmmm... artık vajinüsmus tedavisine harcamadığım meblayıııııı avukatlara harcarmışım:):)
vajiyi 3 yıla yendimmm açıkcası bebek öncesinde alttan muayene olmam inşlhhh kan man veririm amaa artık 9 ay sonraa gerek kalmaz da inşlh daha erkenden:)))))
Canım inan ben tek gün içinde 10 cmlik aparatı almaya çalıştım ve olmadı bi daha olmadı tekrar derken bi baktım girdi hemennnn eş denemesi (p...s)denedimmm bi daha 10 cm i sokamam diye düşün...sana tavsiyem bugün eş denemesi yap demiyorum ama 10 cm den geri adım atma sadece tavsiyem daha öncede söylediğim gibi elinde 3-4 aprat olsun rahat aldığın rimelmi mesela biri o olsun diğeri 7 cm diğeri 9 ve en sonuncusu 10 cm...rimeli al içine beklet gitgel yapamadım bende ama cesaret edip kalktım dolaştımm mesela...onu çıkarır çıkarmaz bi kalınını sonra onu çıkarıp bi kalınını ve sonrada 10 cmi al...bir iki gün yap böyle..ama zamanı uzatırsan cesaretin kırılır vaji zaten ertleme hastalığı araya regl girmeden kendini güzelce hazırla tatlımm..nacizane tavsiyemmm...ama tabiiki son karar senin...şunuda söylemeden edemicem ben sana güveniyorumm...
ecrinxx bana çok destek oldun canım inşallah güvenini boşa çıkarmam arkadaşımmm siz yenen vajidaşlar hepiniz burayı bizleri bırakmadığınız için çok özelsiniz
vajınısmus sadece bende var dıyordum ama doktora gıttıgımde fark ettım kı bırsuru ınsan varmıs allah yardımcımız olsun arkadaslar bana dıyebılecegınz bı sey varmı kendım epey ugrastım acaba hemen gecermı bebek cok ıstıyorum.
vajınısmus sadece bende var dıyordum ama doktora gıttıgımde fark ettım kı bırsuru ınsan varmıs allah yardımcımız olsun arkadaslar bana dıyebılecegınz bı sey varmı kendım epey ugrastım acaba hemen gecermı bebek cok ıstıyorum.
kizlaaar olduuuu. Beni cogunuz tanimiyosunuzdur belki. Yaklasik 1 yil once uye oldum ve artik siteye girecek yuzum bile kalmamisti. Ya oldu valla inanamiyorum. Burda bagirmak istiyoruuuuuum.
aglamak istiyorum gulmek istiyorum ne hissettigimi bilmiyorum. Ya cok garip bi duygu ruya gibi hala inanamiyorum. 1.5 senedir perisandim resmen nefes alamiyodum. Sizden baska beni anlayacak yok. Allah hepinizi bir an once kurtarsin insalahtebrikler canımmm ohhh ohhhh canımız halay çekiodu iyi oldu allahtan başka bişey isteseymişim olcakmışhalayıda çekelimmm hoppaaaaa :
evet bu testlerde cidden bilinçlilik adına gerekliii allah korusunnn eşler evet umursamaz.... ya benimde çevremde baya yakın arkadaşların çoluğu çocuğu oldu ama inan ben bazen yok be gökçe hazır değilsin diyorummm az daha gez diyorum sonraaa 2 hafta sonraaa ayyy bebeğim olsa sevsem yetiştirsemmm yedirsem içirsem yıkasam...vs...
amin canım.ben çok istiyorum..öğretmen olduğunu profilinden okumuştum.:)ortak noktalarımız çoğalamaya başladı:)neyse eşimi ikna yoluna gidiyim en iyisi.
aglamak istiyorum gulmek istiyorum ne hissettigimi bilmiyorum. Ya cok garip bi duygu ruya gibi hala inanamiyorum. 1.5 senedir perisandim resmen nefes alamiyodum. Sizden baska beni anlayacak yok. Allah hepinizi bir an once kurtarsin insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?