- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.681
Bi daha olmazsa diye korkuyorum simdi. Boyle diyenlere hep kizardim daha ne istiyosunuz diye. Ama korkuyorum simdievet canım bu böyle bişi işteağlamakla gülmek arasında gidip geliyor insan...ben ikisini bir arada yaşamıştımm gözlerimden yaş gelirken 32 diş dışarda gülende bi tip:))tuhaff ama olsunn gerçek yaa oldu yaa koyver gitsinnnnn
Kizlaaar olduuuu. Beni cogunuz tanimiyosunuzdur belki. Yaklasik 1 yil once uye oldum ve artik siteye girecek yuzum bile kalmamisti. Ya oldu valla inanamiyorum. Burda bagirmak istiyoruuuuuum.
Bi daha olmazsa diye korkuyorum simdi. Boyle diyenlere hep kizardim daha ne istiyosunuz diye. Ama korkuyorum simdi
bebek düşünüyosan (benim gibi)) alttan bi el atar canım rahme bakıo problem varmı die kist felan hani hormon testi içinde adetin 3. günü kan testi yapılıo o ayrı bi mevzuuu yanii...illa zor olacak die bişey yokk kimisi hissetmiyormuşş...beni hazırlıksız yakaladı ondan belkide seni yinede ürkütmiyim şimdiii hayırlısı olsun inş. Rabbim aratmadan versin kucağımıza
hadi et bakalım iknanı ....evet bu testlerde cidden bilinçlilik adına gerekliii allah korusunnn eşler evet umursamaz.... ya benimde çevremde baya yakın arkadaşların çoluğu çocuğu oldu ama inan ben bazen yok be gökçe hazır değilsin diyorummm az daha gez diyorum sonraaa 2 hafta sonraaa ayyy bebeğim olsa sevsem yetiştirsemmm yedirsem içirsem yıkasam...vs...
amin canım.ben çok istiyorum..öğretmen olduğunu profilinden okumuştum.:)ortak noktalarımız çoğalamaya başladı:)neyse eşimi ikna yoluna gidiyim en iyisi.
ya bennn eğitim öğretim yılına göre bile bebek girişimini ayarlamayı bekliyorum bukadar vajiyi bekledikten sonraa....
aminnnnnnnnnnn aminnnnn bacımmmm.... yaaaa yinede ben gitmesemmmmmmmmmm bu doktoraaaa
canımmm bence ihmal etme bebek düşünüyorsun bilinçli hareket etmek lazım,,,bebeğinin sende hayat bulmasında engel bişey olup olmadığını tıbbi olarak kontrol ettirki sonralarda keşkelerin olmasın...bide deneyip olmazsa eninde sonunda yapıyolar ve geçen zaman içindede ümitlerin ve olmayınca hayal kırıklıkların kalıyor geride.. bunu başta yaptır kurtul bencee
Çok canım sıkılıyor beni teselli edin2 gündür haftasonu old, için egzersiz yapabildim şuan 9 cm i alabiliyorum ama git geller canımı yakıyor. rahatsızlık hissinden başka bişey hissetmiyorum çok yanıyor vajina... birde bişey sorucam kızlık zarı denen şeyin şekli nasıl ve nerde tam olarak biliyor musun?
Kizlaaar olduuuu. Beni cogunuz tanimiyosunuzdur belki. Yaklasik 1 yil once uye oldum ve artik siteye girecek yuzum bile kalmamisti. Ya oldu valla inanamiyorum. Burda bagirmak istiyoruuuuuum.
canım bana mail adresini msj atcaktın unuttun mu
benim sonum nolucak ya hiç bi şey beceremiyorum hep acıcak düşüncesi var ya ben fiziksel sorun var mı diye muayenede olmadım hiç bu egzersizlerden önce onu mu olmam gerek başaran arkadaşlarım
Canım Tabiki Biz hep söylüyoruz Bunu. Fiziksel bir problemin olup olmadığını bilmek açısından. Doktora gitmen gerekiyo. Ona Göre egzersizlere Başlıcaksın. Bu şekilde eline hiç bir şey geçmez.
O yüzden biraz çaba ve gayret içinde olman lazımm..
Canımm merhaba. Git gellerin canının yakmasının sebebi kendini sıktığından oluyo. Sen farketmedende olsa kendini sıkıyosun.
Vajinanın yanmasının sebebide daha orası yeni yeni genişliyor,esniyor o yüzden yanma olması gayet normal ve geçiçi.
Kızlık zarının şekilleri farklılık gösteriyo kişiden kişiye. Kiminin ki yuvarlak kimininki yarı ay şeklinde.İnternetten yazarsan kızlık zarı şekilleri diye çıkar zaten.
Ve son olarak kızlık zarı nerde diye sormuşsun. Kızlık zarı 2-3 cm yada daha içerde olabiliyor. Yine kişiden kişiye farklılık gösteriyor..
siz yendiniz değil mi ben yeni üye oldum tavsiyen nedir ne kadar sürede yendiniz
siz yendiniz değil mi ben yeni üye oldum tavsiyen nedir ne kadar sürede yendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?