Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba bana da yardımcı olabilirmi acaba biri???3 yıllık evliyim ve ne denediysek olmadı, lütfen biri sesimi duysun

mermaid öncelikle orayı istemdışı kasmamak için vajinal kasları kuvvetlendireceksin. bunun için de idrar yaparken tut. işte o tutmak için kasılan yerler çalıştırman gerekenler. gün içinde aklına geldikçe kas orayı,5e kadar sayıp gevşet. sonra gevşek şekilde 5 dakika tut ve tekrar kas. gün içinde aklına geldikçe yap. egzersizleri okudun mu?

merhaba bana da yardımcı olabilirmi acaba biri???3 yıllık evliyim ve ne denediysek olmadı, lütfen biri sesimi duysun

canım öncelikle doktora gitme imkanın varsa bi doktordan yardım almanı tavsiye ederim..egzersizler var onlarla başlıosun egzersizler olmadan bu iş olmuor başka çaresi yok..doktorum önce küçük aparattan başladı nefesi burnundan alıorsun ağzından verirken aparatı itiorsun bide kegel egzersizi orayı sık bırakıorsunki ordaki kasları tembelleştirip p..s daha rahat alıorsun günde bir apartla çalıştık 4.gün bitti ama 15 gün ilişkiden önce apartlarla 15 dk çalışıosun. bide sen üstteyken oluor nasıl olduğunu bile anlamıorsun.tabi emla ve bepanthen en önemlileri

canım bir önceki yazımı okudun mu inş yardımcı olabiliorumdur

sana okadar çok yazmak istiyorumki sabah işdeyken 5dkklığna girdim ve şimdide topu topu 30 dkkm var ama sana eninde sonunda yazacağım ve gerek topicden gerek özel olarak kendimken örneklerle yazıp yardımcı olabilmek isterim... inşllh da yardımım dokunur... hoş ne derece olur yardımım bilinmez ama sana 1,5 ay önce eşine 3 dava açmış (1 i boşanma davası) birisi olarak yazıyorum bunu bilmeni isterimm... asla da yazmazdım bukadar özel yaşanmışlıkları sonuçta eşin ve sen buna 3. olarak dışkapının mandalı olmayan ben üstelik sosyal bir siteden mrb laşan ben ne derece yardımcı olabilirsem.... bitirmek elbette kolay derler amaaa vallahide billahide hiçde kolay değil.... sana yazmamın sebebi eşimle ben birbirimizi seviyoruz ama olmadı farklıyız ibarelerini yazında görmemdii...
okadar uzunki cadıkedi hertürlü sürece yönelik aşamaları yazacağım...
1.olarak darp edildim feci bir dava açtım eşim beni çok seviyor buna eminim kıskançlığı sevgisi ve yanlış yorumlamaları bu duruma getirdi

2. dediğin gibi bende o da yoğun çalışan bireyleriz ben daha az çalışsamda (ev iş yemek banaaaa bana)
3. maddiyat çok çok önemli değilsede önemli
4. bunları konuşabilmeniz çok güzel psikoloğa gittik eşim film gibi durumlar yaşattı sokaklarda peşime düşmesi ağlaması çiçekler böcekler
5. okadar çok şey var ki anlatıma geçemedim bileeee.. sanırım özelden görüşürüz cadıkedi...

neyse durumuda yazayım evliyim bu süreçlerden sonra antidepresan kullandım ve eşimi seviyorum seviliyorum.... şimdi deli gibi bağlı bir kocam var (şükür)
hattaaaa tüm bunlardan sonra kasımın 6 sında vajiyi yendim...
çocuk düşünüyorum....
ev alacağız.........

:) amaaaa neler yaşadım nelerrrrrrrr.... defalarca evet boşanalım dedikkkkkkkkk konuştuk odaları ayırdık
cadıkedi eminim sende güzel ve harika bir bayansın... eşinde bizimki gibi inşalla ve dediğin gibi zevkli...
offffffffff sanaaaa herşeyimi dökmek isterim amaaa film gibi geçti gözümdenn benzer çok yönümüz var inşlh sende benim şuanımdaki gibi mutlu olucaksındır....inşallah bunu hiç bir çıkarı olmayan yüzünü tanımayan bilmeyen bir bayan yazıyor tüm samimiyetimle dualarımlaaaasın canım.... yapmacıktan uzak çıkarsızca.... en yakın zamanda görüşmek ümidiyleeee inşlh

aylardır burdayım herkesin yazılarını okuyorum bi tek ben cesaret edemedim bu egzersize.. ne zaman cesaret edip başlıcam çok merak ediyorum..

canım nezaman biliyomusun önce bi vajine bakabilmeyi başar ve sonra çok küçük dokunmayı...sonrada ayna karşısına geçip bacaklarını sonuna kadar açıp ıkındıkça ordaki deliği dörmeyiii dene ve emin ol bunlarda zaten canını yakacak bişey yokkk ve çok da kolayyyyy çok da basit bakmakla nolacakk gör bi o deliği ve sonrada bildiğin kulak çöpüyle ilk egzersizine başlaaa inan anlamayacaksın bileee böyleee okumaylaaa burayı takip etmeyle yenmio kimseeee denemeylee bazen yanılıp pess etmeden devam etmeyle yenio herkess sen böyleee beklersen olmazzzz.....sen cesaretin üstüne gitceksinnn gelmesini beklemek de ne canımmm......hadi bakalımmmm artık bugün itibariylee erteleme bittiii.....başlıyosunnn hiç yapamıosan bugün sadece ayna karşısında inceleme yapıcaksınnnn vajiyiii...hadi hadi hadiiiii raporlarıda aynen bekliyorumm canımmmm

kızlar hangi pozisyonda denediğimi sormuşsunuz altta da denedim üsttede ama sırtım eşime dönük denemedim bu hafta sonu onu deneyecem inş.offffffffff olsun bitsin artıkk son aşamaya geldim cesaretimi topladım şimdide p..s kayıyo sinir oluyorum....ALLAHIM YARDIM ETSİN BİZE...

Arkadaşlar... İyiki varsınız...

Beni hiç tanımadan derdime ortak olmaya çalışıyorsunuz, kendi derdinizmiş gibi üzülüyorsunuz... Çok tatlısınız hepiniz...

Bana o kadar çok yazan olmuş ki tek tek hepinize teşekkür edemedim, topiği de şişirmek istemiyorum...

Bana destek olmaya çalışan, derdimi dinleyip çözüm bulmaya çalışan herkese ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM...

İnanın her birinizin yazdıkları benim için önemli. Hepsini aklımın bir köşesinde tutacağım

Hepinize açıklama yapardım tek tek ama benim sorunumun bu topiği şişirmesini istemiyorum... Çünkü o zaman vajinismus konuları aralarda kayboluyor... Buradan yararlanmak isteyenler benim yüzümden yararlanamaz buna çok üzülürüm

Gerçekte de çok sevildiğimi biliyordum Allaha şükür ama bu topikte bile bu kadar sevildiğimi bilmiyordum bu da beni çok mutlu etti

Kendimi Allaha havale ettim, dua ediyorum sürekli. İnşallah onun yardımıyla hayatıma bir yön vereceğim... Gerçekten hepiniz çok tatlısınız, çok teşekkür ederim

Canım bak bu pozisyonda deneyeceğini söylemişsin haftasonu... Denerken penisi aparat gibi tut ve vaji girişine yerleştir, sonra biraz biraz yavaş yavaş ittir, biraz yanma olacak aparatı yerleştirdiğin gibi bir yanma, dayanılamayacak bir şey değil. Ama ucu girdi diye bırakma penisi, girebildiği kadar tutmaya devam et, artık senin eline değip ilerleyemez duruma gelince elini yavaşça çek ve kendini eşine bırak

canm hıc korkulcak bısey yok aslında gozumuzde cok buyutuyoruz...

canım benım canım cadıkedimmm dun çıkmak zorunda kaldım hemen gelcektım ama havadan dolayı elektırıkler gitti ama aklımda sende kaldı inan...canım benım bu topik çok farklı mesajları okudumda kımse kımseyı tanımadan destek olmaya çalısıyor aynen senın bızlere yaptıgın gibi umarım destekler biraz yüzünü güldürmmüştür.ben inanıyorumki sizin sıkıntılı günleriniz geçecek dünde dediğim gibi hepimizin sıkıntısı oldu kımbılır daha neler beklıyor bizi. sende sabır ve özellikle bu siteden aldığın dualarla bu sıkkıntılı günleri geride bırakıp bize bebiş haberlei vereceksin bize bir halayda ona çekeceğiz.

Benden bebiş haberi pek duyamazsınız gibi geliyor çünkü istemiyorum :) Heleki şu durumda hiç mi hiç istemiyorum :) Ama çok sağolun... Çok... İnsan destek alınca mutlu oluyor gerçekten...

kızlar burdan bir üye vajiyi bi ilac sayesinde yenmişti cok önceki yazısmalarında görmüştüm ona özelden yazmıstım cvbını vermiş ilacın adı Tranko Buskas imiş. netten arastırma yaptım sunlar yazıyo ( bu da prospektüsünü okuyunca göreceksiniz kadın cinsel
organında vs. gerilimi, gerginliği azaltıcı etkiye sahip bir ilaçtır) denmiş. peki bu ilacı kullanan varmı ? arastırmama göre psikolojik bi ilaç acaba bagımlılık yaparmı ? bu konuda bilgi verirsenz memnun olurum.

bego748
03-08-2008, 19:36
arkadaşlar bende vajinsimusum ve internetten verilen ilaçları buldum sizlerle paylaşmak istedim ben denemedim ama deneyenler başardıklarını söylüyolar en kısa zamanda bende deniycem
ALINTIDIR
Önce reçete:

Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
Emla Tegaderm (lokal anestezik)
Xylocaine sprey (lokal anestezik)
Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)

Şimdi Talimatlar:

3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
Kalkın
Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
Bacaklarınızı kapatın
Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın
Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
2-3 dakika ovalayarak bekleyin
3-4 dakika bekleyin
Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak
Hepsi bu kadar. Tekrar ediyorum; uygulama sizin kişisel sorumluluğunuzdadır.
Ben bu tarz mekanik yöntemler yerine kapsamlı bir psikolojik terapiyi de içeren bir tedavi süreci öneririm.

Kuiflex (bu kas gevşetici bir ilaçtır)
- Tranko Buskas ( bu da prospektüsünü okuyunca göreceksiniz kadın cinsel
organında vs. gerilimi, gerginliği azaltıcı etkiye sahip bir ilaçtır)
- Emla % 5 (bu da uyuşturucu özelliğe sahip bir kremdir, 5 gr lık küçük
tüplerde tane ile satılır)

kuiflex ve tranko buskas’tan 1 kutu, Emla % 5’ten de 2 adet
almanız yeterli..

Kuiflex’ten 2 adet, Tranko Buskas’tan 1 adet içtikten sonra 1
saat bekliyorsunuz.. 1 saatin dolmasına yakın bir tencerede su

Evde klozet var ise bu klozeti kağıtla kaplıyorsun iyice,
sonra kaynattığın tencere ile suyu iyice kaplanmış olan bu küvete
yerleştiriyorsun (ben sap kısımlarını klozetin kenarına gelecek şekilde
koydum) sonra klozetin oturmak için olan kapağını kapatıyorsun. Klozete
oturduğun zaman buhar dışarı çıkmayacak şekilde direkt organa geliyor.. Ama
şimdiden söyliyim çok sıcak oluyo, hatta bazen kalkmak veya biraz yukarı
kalkmak ihtiyacı hissediyorsun çünkü yoksa yanıyoooo :))))

kaynattığımız tencere dolu suyu klozete koyup 7-8
dakika buhara oturuyoruz.. 2. tencere suyu da (başka bir tencere)
kaynatıyoruz (daha önceden koyun ki ara vermemiş olasınız) … bu kez
içine 1 tatlı kaşığı vazelin koyup karıştırıyoruz.. İlk tencereden
kalktıktan sonra hazır olan vazelinle iyice karıştırılmış (dikkat edin
vazelin kaymak yapabiliyor o zaman buharı engelliyor) 2. tencereyi de
klozete koyuyoruz (1. tencereyi çıkarın haa) &#61514) 7-8 dakika da onda
buhara oturuyoruz..

kremi buhardan kalktıktan sonra sürüyorsun arkadaşlar

yardım edin nolur bir buçuk yıllık evliyim 2 doktor değiştirdim olmadı.yenemiyorum bir türlü başarı hikayelerini okudukça acaba bende yazacakmıyım diyorum.ya ben egzersiz yapayım dedin küçük mumla girdi ama sol tarafa oldu yani direk olmadı bi sorun yoktur değilmi ondan sonra egzersiz yapmak istemedim...

slm cnm psikiyatramı gittin kadın dgumamı gittin egzersizleri dene cnm ben beceremedm ama becerenlerin cogusu yendi vajinismusu. ilk syfalarda egzersizler var ayrıntılı anlatılıyor hatta su sekilde kısaca sana özet geçeyim

öncelikle sakin ol. gevşemek için ilk sayfalarda anlatılan gevşeme egzersizini yapabilirsin. başlamadan önce kegel egzersizlerini de yap, nereyi kastığını iyice öğren. kegel ilk sayfalarda çok güzel anlatılıyor, oradan bakarsın. gevşeme egzersizi de şöyle, ayaklarından başla başına kadar önce iyice kas, sonra bırak. mesela önce ayaklarını sonra bacaklarını sonra baldırını, kaslarını iyice kas, sonra bırak. sırayla yukarı doğru çık, gözlerini bile önce iyice sık sonra bırak. bunları yapmadan önce güzel sıcak, sıcak sevmiyorsan ılık bir duş da alabilirsin, sonra da gevşeme egzersizini yaparsın. duşun çok faydası var, bunu unutma. aynayla çalıştın mı bilemiyorum ama çok fayda gördüm, aynanın büyüteç tarafını bacakların arasına koy, bacaklarını da iyice ayırıp ıkın, açılan yeri göreceksin. ilk başta küçük görünebilir, hiç korkma, kocaman esniyor, aynı tül çorap gibi görünüşü küçük ama içine kocaman şey alır. jel aldın heralde, jelini parmağına sür, sonra vajina etrafına da sür dairesel hareketlerle. bunları yaparken başın döner tansiyonun düşer hepsi normal, bunlar moralini bozmasın, tamam mı? bunları istersen çıplak elle istersen eldivenle yapabilirsin. mutfak için aldığımız tek kullanımlık steril ediven ya da ameliyat eldiveni kullanabilirsin. ama çıplak el yapıcam diyosan, tırnakların kısa ellerin de güzelce yıkanmış olsun ki mikrop kapmayasın. sonra yine ayna yardımıyla ıkın, açılan noktaya iyice jellediğin serçe parmağını koy, nefes al burnundan, ağzından verirken serçe parmağını it, nefes al, verirken it. girişten sonra elin bir şeye çarpıyor gibi olabilir, o noktada biraz popoya doğru parmağını yönlendir. vajina içimizde dümdüz yukarı doğru değil, tam tersi popoya doğru 30 derece açıyla duruyor. yapa yapa yönünü bulacaksın zaten. oturma pozisyonun sırtını yatak başına dayamış bacakları kırmış ve iyice ayırmış şekilde olursa deliği daha rahat görürsün (doğum yapar gibi). ilk gün yapamazsan hiç canını sıkma, orayı incele tanı. eninde sonunda yaparsın. ki emin ol karar vermek yarısını yaptın demek. bu şekilde dene, ben ilk günden parmağının tamamını sokabileceğine inanıyorum. eğer sokarsan hemen çıkarma, bacakların titreyebilir korkma, parmak içerdeyken gene nefes alıp ver, bir süre sonra alışacaksın. bitti bile, ilk egzersiz işte bu kadar. sorun olursa sor, herkes yardım edecektir. parmağını tutabildiğin kadar içinde tutmaya çalış, tahammül edemiyorum dediğinde bırak. oraya bir şey girdiğini görmek bile ilk gün için büyük başarıdır. kendini kutla ve gel foruma yaz,

kızlar bende egzersize başlayacağım artık sizce okey mi durex mi yorumları okudum da hemen kuruyo denilmiş siz hangisini tavsiye edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…