- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.821
arkadaşlarım vajidaşlarım canım çok sıkkın bugün ben vajinusmus için psikoloğa gidiyorum kadın geçen hafta sadece kegel verdi bugünde işaret parmağı tek boğum dedi ama çok yavaş ilerliyoruz ben artık bir an önce olsun bitsin istiyorum eşim artık sıkıldı bu durumdan öyle hissediyorum denedik dün akşam ben yok yönü öyle değil şöyle aşağı yapcan şu şekilde tutcam falan kendim tutmaya çalışıyorum derken sinirlendi bıraktı psikologlada çözülecek iş değil diyo sende bitiyo diyo haklı aslında ama ne yapayım ya psikologda çok yavaş gidiyo bir hafta boyunca tek parmak tek boğum olur mu ya dedim yok böyle yavaş gidecez diyo ama ben onu dinlemesem mi ya ne yapacağımı bilmiyorum artık bende çok sıkıldım
merhaba. doktora karışmak istemem ama bazı kararlarıda insan kendisi vermeli.. bir günde bir kaç cm yükseldiğim oldu benim.. sen kendini rahat ve hazır hissediyorsan bir boğumu bir haftaya yayma bence.. eşlerimizede kızamıyorum onlarda çok geriliyorlar . ilişki esnasında çokta yönlendirmene gerek yok aslında parmağını yerleştirir gibi sen yerleştir p..... sonra o zaten gideceği yönü buluyor.. kolay gelsin inşallah bir an önce kurtulursun.
canım hep aynı şeyi söylüyorum bende inan senin gibiydim.buradan okuyup parmak egzersizini duyunca itici ve yapılamaz bişey gibi geliyordu.taa ki birkere deneyene kadar. bi kere işaret parmağı oldu ve iki parmak denedim olmadı.o gün bıraktım bi kaçgün sonra yine deneyeyim dedim ve yine oldu.ama inan öyle zor parmağımı vajinaya götürüyordum ki. ama iş inan parmakla deneyeceğini kendine kabul ettirmende. ardından iki parmak derken üç parmak ve çok şükür bitti... sana tavsiyem eğer kendin bir parmak alabiliyorsan iki dene sonra üç. inan doktora gitmene gerk bile kalmayacak.
ben serçeyi bile itemiyorum neden acaba çok acıyor
ben serçeyi bile itemiyorum neden acaba çok acıyor
çokkk şükür bende kurtuldummm..emla krem kullanmanızı öneririm
bende bir kaç defa p..s denemesi yaptım emla kullandım uyuştu ama ben yine hiçbişey yapamadım sen nasıl yendin
arkadaslar emla kullanmayın daha cok yakarr bepanhen kullanın tahrısı engeller
tedavi gördüm canım 4 günde bitti allahıma şükür..önce egzersiz daha sonra p..s emla ilk başta egzersizlerde yakıor ama daha sonra hiç bişey anlamaıosun
ne güzel 4 günde benin doktor haftalara yayıyo egzersizleri bende acele ediyom yani çok yavaş ilerliyoz galiba ben onu dinlemeyecem kendim ilerletecem çok sıkıldım çünkü emla evet çok yakıyo ama yinede kullandım ben belki penis onun kadar yakmayacaktır.Ama işte korku başa bela sanki ne olcak ya ölcem sanki yap gitsin Allahım ya kendime sinir oluyorum.
canım emin ol seni çok ii anlıorum keşke yardımcı olabilsem sana önceden bende burda sessiz sessiz çare arıyordum sonra araştırmalarım sonucu çok ii bi doktor buldum ilk giderken nasıl olcak 3 4 günde nasıl çözecek benim sorunumu derken gerçekten 4.gün tedavim bitti ewe gelincede eşimle denedim ve inanamadım olduğuna o anki mutluluğumuzu anlatamam..burdan yardımcı olabildiğim kadar yardım etmek isterim bilirim o duyguları..inş.sende en kısa zmanda çözersin bu durumu ama emla sürüpde hemen p..s deneme önce egzersizler..
canım emin ol seni çok ii anlıorum keşke yardımcı olabilsem sana önceden bende burda sessiz sessiz çare arıyordum sonra araştırmalarım sonucu çok ii bi doktor buldum ilk giderken nasıl olcak 3 4 günde nasıl çözecek benim sorunumu derken gerçekten 4.gün tedavim bitti ewe gelincede eşimle denedim ve inanamadım olduğuna o anki mutluluğumuzu anlatamam..burdan yardımcı olabildiğim kadar yardım etmek isterim bilirim o duyguları..inş.sende en kısa zmanda çözersin bu durumu ama emla sürüpde hemen p..s deneme önce egzersizler..
ankarada kı doktora gıdın derım ben ıyı bırısı ben tekrar gıdıcem hera klınık suleyman eserdaga gıdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?