- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.901
Bende dediğin gibi aparatımı kağıt havlu ile genişletiyorum. Şuan 9-10 cm genişliğinde alabiliyorum içime onuda dün denedim içeri girerken hani genişliyor ya giriş kısmı orası baya bi gerildi sadece bu aparatı 4-5 cm ittirebildim sonrasında acı hissettiğimden bıraktım. Valla açıkcası eşimle denemeye çekiniyorum kendimi kasarım diye düşünüp korkuyorum. Siz nasıl yaptınız hangi pozisyonda denediniz? (ayıp oldu biraz ama ) ve denerken acıdı mı ? cevaplarsanız çok sevinirim :)
evet dediğin gibi ben kaç sefer eşli denedim olmadı olmadı olmadı diye ağladımmmmmmmm zehir etti hayatımı... sonraaa eşimden vaz geçemeyeceğmi vaz geçilmeyinceğinide anlayınca kafammm daha rahatladı... sonraaoturur halde ayna karşısında aparatlarla yapardım egzersizlermi bol jelli.... anüs yönüne ittirerek eşimlede aynen öyle kontrol bende olacak şekilde elimi p.... tutarakkk:) altıma 4 yastık koyarak tıpkı aparatla yapyormuş gibi denedik... dediğim gibi en sık tekrarladığım yukarı ve dik itmeyeceksinnn oldu aşağı yönde anüs yönünde derken olduuu olup olmadığnı bile anlayamadım ilk etapda az giriş yetti bence bu iyi bir ilerleme dedik.... ama ya yanma hissi oldu bu da normallll ama kasmayıncaaa rahatlattı.... bunun içinde bende psikologa gitmiştim o ay antidepresan vermişti onu kullandım... yoksa eşime karşı ne vercem kendimi buna diyordummmm en ufak sinirimdeeee.... şimdi herşey daha ii gibi
Bugün ve yarın dediğin gibi biraz daha kalınlaştırarak aparatımı deniycem zaten yaptıcak genişliyor onu gördüm :) haftasonu da kısmetse eşime süpriz yapıp denemeyi düşünüyorum :) inşallah ilk seferlerde olurda bende kurtulurum :) Anlattıkların için çok sağol :)
kızlar burdan bir üye vajiyi bi ilac sayesinde yenmişti cok önceki yazısmalarında görmüştüm ona özelden yazmıstım cvbını vermiş ilacın adı Tranko Buskas imiş. netten arastırma yaptım sunlar yazıyo ( bu da prospektüsünü okuyunca göreceksiniz kadın cinsel
organında vs. gerilimi, gerginliği azaltıcı etkiye sahip bir ilaçtır) denmiş. peki bu ilacı kullanan varmı ? arastırmama göre psikolojik bi ilaç acaba bagımlılık yaparmı ? bu konuda bilgi verirsenz memnun olurum.
geçen ay çok düzenli bir şekilde eşimle ilişkiye giremedik ama acaba hamilemiyim ? Ayın 3ünü 4üne bağlayan gece en son adet oldum. Bugün ayın 6sı ve halen adet olmadım. Kalçalarımda bir ağrı başladı günlerdir. Belimde de bir ağrı var. adet olmama yakın hep göğüslerimde bir ağrı olurdu. Şimdide var. Sizce hamilemiyim ? çok istiyorum bir bebeğimiz olsun. kafama da takmamaya çalışıyorum. VARMI YOKMU ANLAMIYORUM YAA
Sizler için izliyorum şimdi
Canım ben hamilelikten anlamam kiSana yardımcı olacak doğru kişi malesef ben değilim Adetinin gecikmesi bu ihtimali arttırıyor tabi Biraz daha bekle, adet olmazsan test yap İsterse bu sitedeki topikleri kontrol et, hamile kalanlara sor o soruyu
canım adet günün geçtiyse test yap bence için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?