Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet dediğin gibi ben kaç sefer eşli denedim olmadı olmadı olmadı diye ağladımmmmmmmm zehir etti hayatımı... sonraaa eşimden vaz geçemeyeceğmi vaz geçilmeyinceğinide anlayınca kafammm daha rahatladı... sonraaoturur halde ayna karşısında aparatlarla yapardım egzersizlermi bol jelli.... anüs yönüne ittirerek eşimlede aynen öyle kontrol bende olacak şekilde elimi p.... tutarakkk:) altıma 4 yastık koyarak tıpkı aparatla yapyormuş gibi denedik... dediğim gibi en sık tekrarladığım yukarı ve dik itmeyeceksinnn oldu aşağı yönde anüs yönünde derken olduuu olup olmadığnı bile anlayamadım ilk etapda az giriş yetti bence bu iyi bir ilerleme dedik.... ama ya yanma hissi oldu bu da normallll ama kasmayıncaaa rahatlattı.... bunun içinde bende psikologa gitmiştim o ay antidepresan vermişti onu kullandım... yoksa eşime karşı ne vercem kendimi buna diyordummmm en ufak sinirimdeeee.... şimdi herşey daha ii gibi

Kızlar hiç buraya bunu yazmamıştım ama bugün yazacağım. Bir faydası olur olmaz mı bilmiyorum ama gözlemlediğim bir şey var...

Aslında aparatın uzuluğuymuş, genişliğiymiş bilmem ne bunlar önemli değil bence. "BENCE"...

Çünkü dikkat ettiğim kadarıyla 6 cm aparat yapan ertesi gün gelin olabiliyor, 15 cm aparat yapan hala bekliyor gelin olamıyor.

Anladım ki bu iş kafada bitiyor arkadaş Eğer ki lafta değil özde "ben bunu alıyorsam penisi de alırım... Ohooo tamam ya ben hazırım mutlaka bugün yaparım" gibi düşünüyorsanız gelin olabilirsiniz. Ama aparatı ne kadar kalınlaştırırsanız kalınlaştırın eğer ki aklınızda "acaba yapabilir miyim? penis daha kalın ya olmazsa? ya ben penis kalınlığında aparat yaptım ama ya alamazsam?" gibi düşünceler varsa biraz daha egzersiz yapın. Çünkü bu düşünceler sizlerin başarısız olmasına sebep oluyor

Ben 10 cm bile olmayan bir aparatla 4 günde yendim. Aslında 3 günde yendim sadece denediğimiz gün 4. gün diye 4. günde yendim diyorum. Kendimi övmek için söylemiyorum. Sadece şunu vurgulamak istiyorum;

Ben son aparatı aldığımda dememek için can atıyordum. Çünkü oldu kabul ediyordum. "tamam ya ben hazırım, bunu aldıysam penis çantada keklik, kesin gelinim ben" dedim ve o gün denemek istedim eşim uyuyakaldı. Ertesi gün denedim ve oldu. Çünkü ben artık "acaba olacak mı acaba yapabilecek miyim?" diye düşünmüyordum. Ben artık hazırdım. "ben artık hazırım hadi yapalım da gelin olayım" diyerek başladım ve yaptım.

Vajinismusta en büyük problem (gözlemlerim kadarıyla), doğru yönün bulunamaması. Doğru yön bulunduğu zaman iş bitiyor. Çünkü o zaman penisi ne tarafta doğru iteceğini biliyorsun.

Yani kalınlığa falan odaklanmayın, zihninizi hazırlamaya bakın. Kalınlaştırıp çalışmayın demiyorum beni yanlış anlamayın. Tabiiki kalınlaştıracaksınız, çalışacaksınız. Kalınlık da yenme konusunda çok önemli ama en önemlisi doğru yönü bulmak ve zihni buna hazırlamak

Ben denemeden önce kendimi gelin olmuş kabul ediyordum. Gerçekten Zihnimi farketmeden buna göre hazırlamışım çünkü. Penisi alacağımdan çok emindim

O yüzden atın artık kafanızdan "ben yapabilir miyim, olur mu , ya olmazsa?" gibi düşünmeyi. Bırakın zamana her şeyi... Egzersizlerinize hiçbir şey düşünmeden devam edin...

Belki 3 gün belki 3 hafta belki de 3 ay sonra yeneceksiniz ama yeneceksiniz!!!

Bu iş cesaret, kendine güvenip inanma ve azimde bitiyor arkadaşlar. Başka bir yolu yok! Bu gücü kendinize kazandırmazsanız çözemezsiniz!!!

Bugün ve yarın dediğin gibi biraz daha kalınlaştırarak aparatımı deniycem zaten yaptıcak genişliyor onu gördüm :) haftasonu da kısmetse eşime süpriz yapıp denemeyi düşünüyorum :) inşallah ilk seferlerde olurda bende kurtulurum :) Anlattıkların için çok sağol :)

kesinlikleeeeeeee yap bakalım unutmaaa yön önemliii yoksaaa kulak çöpünü alannnnnn p...si neden almasınnnnnnnnn canım.......
bak yukarıda cadı kedide kendi gözlemlerni demiş kafana şu 2 günde şunu yükle bunu alabilyosam p...side alırım deeee ve inan o daha yumuşacık kanlı canlı yani aparat valla daha zorrrr ve sert.... hadi bakalım hafta sonu gelini haberlerni bekliyozzz.... hattaaa haftasonu diye şartlama kendini belki bugunnnnnnn... belki yarın belki yarından da yakın bacımmmmmmmmm.... unutma yön aşağıyaaaaaaaa

halay çekek hadi

bende aldım o ilacı sadece bi gün günde 3 tane içtim ama olmadı devamlımı içmek gerekiyo bilmiyorum

Star Tv'de Melek isimli proğram var. Konuk Haydar Dümen. Konularının birinde Vajinismus var..
Birazdan gelicek Haydar Dümen..

kızlar ben burda vajinismusu yendim de bi bakın aciiiiiiiiiiiiiiiiil

merhaba kızlar geçen ay çok düzenli bir şekilde eşimle ilişkiye giremedik ama acaba hamilemiyim ? Ayın 3ünü 4üne bağlayan gece en son adet oldum. Bugün ayın 6sı ve halen adet olmadım. Kalçalarımda bir ağrı başladı günlerdir. Belimde de bir ağrı var. adet olmama yakın hep göğüslerimde bir ağrı olurdu. Şimdide var. Sizce hamilemiyim ? çok istiyorum bir bebeğimiz olsun. kafama da takmamaya çalışıyorum. allahım lütfen

geçen ay çok düzenli bir şekilde eşimle ilişkiye giremedik ama acaba hamilemiyim ? Ayın 3ünü 4üne bağlayan gece en son adet oldum. Bugün ayın 6sı ve halen adet olmadım. Kalçalarımda bir ağrı başladı günlerdir. Belimde de bir ağrı var. adet olmama yakın hep göğüslerimde bir ağrı olurdu. Şimdide var. Sizce hamilemiyim ? çok istiyorum bir bebeğimiz olsun. kafama da takmamaya çalışıyorum. VARMI YOKMU ANLAMIYORUM YAA

Canım ben hamilelikten anlamam ki Sana yardımcı olacak doğru kişi malesef ben değilim Adetinin gecikmesi bu ihtimali arttırıyor tabiBiraz daha bekle, adet olmazsan test yap İsterse bu sitedeki topikleri kontrol et, hamile kalanlara sor o soruyu

hastayım bu haydar dümene....bu matematiksel bişeyyy... ben matematikçiyimmmm kızlar 3 yıl vajili yaşadım

EVET CANIM YA OLMADI BİRAZ DAHA BEKLERİM ÖYLE TEST YAPARIM SAĞOL TATLIM :) Mujkkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…