Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim bende ankaraliyim ama istanbulda yasiyorum

İkimizden biri birinin şehrine gelirse görüşürüz artık

Kızlar ben çıkıyorum, bugün eşim gelecek şehir dışında malum depresyonda olduğumdan hiçbir ev işi yapmadım ama artık sorun yaşamamk için bir yerden başlamam lazım

Bu arada program bitti... Çok da yararlı konuşmalar geçmedi... Bu site daha yararlı

Son düzenleme:
arkadaşlar,Allah rızası için yardım edin..1.si be eşimin p.sini alıyorum fakat tam zara denk geliyor kasıyorum içieri giremiyor.Sizce ne yapmalıyım.2.si avcılar esenyurt beylikdüzünde sigortanın geçtiği bu illetten kurtulabileceğimi düşündüğünüz bir doktor psikolog vs.var mı? 3.sorum hipnozla tedavi olabileceğim yine aynı yerde avcılar vs. doktor varmı? 4.sorum anesteziyle eve doktor çağırsam bayıltarak yapsam olurmu çünkü artık son çarelerim bunlar benim....

Canım çıkacağım ama hemen cevap vereyim. Zar penisin ilerlemesin engellemez.Zarın yırtıldığını farketmiyorsun bile. Sen sadece yönü tutturamıyorsun. Bu fotoğrafı incelersen yardımcı olur özellikle üstündeki yazıları oku lütfen

bence sakın o şekilde yapma o anı hatırlaman çok önemli bence

canım anesteziyle aldırmana degmez birincisi insan o anı hissederek yasamak ister he belki acısını duymak istemessn ama uyanıkken ve eşinle o anı yasaman mantıklı diger konuysa tv dede gördüm baska yerdecde okumustum orayı actırıp gene ilişkiye giremeyenlerde oluyomus yok değil. bende basta düşünüodum ama vazgectm bak bu siteye takıl bende hala bşey beceremedm ama olumsuz değil düşüncelerim elbet basaracagız cunku benle baslayan cogu kişi çözdü bu durumubizde cözeriz belki kötü düşünme bak kafada bitiyo iş cidden ama bnim kafa daha idra edemedi , mall kafamm

Canim bence seninki psikolojik yada yonu tam tutturamadigin icin takildigin yerde zar oldugunu dusunuyosun.ama zarin yirtildigini anlamiyosun bile sen o takildigin yerde yonu popoya dogru yapacaksiniz.ayrica bahsettigin yontemlerin hic birinden sonuc alcagini sanmiyorum ve onermiyorum.zaten sen pe.... alabiliyosan yonunu tutturamiyosunuz bence biraz egzersiz yapmayi dene ve yonunu iyice kavra.doktora psikologa gitsen onlarda sana egzersiz yaptiricak farkli bisey yok yani.

Ben arada geliyorum canim Ankaraya ins bigun gorusmek kismet olur

canım doktora gittiğine gore fızıksel bir problem tok sevınmelısın....eşinide anlamaya calıs zor bir durum...egzersızler tahmınınden çok daha faydalı ınan 1. sayfadan ıtıbaren oku mesajları egzersızlerı mutlaka uygula ama yavas yavas her durumunudaa buraya yazkı destek alasın :))))))))))

kızlar ben önceleri bacak acamazdım su an acıyorum ama ilerleyemiyoruz ucuna degiyor ben kasılıyorum ama gecen gün ucuna degerken dediğiniz gibi çişim gelir gibi oldu cok tuhaf duyguygu bu o ara afedersnz baya bi sulandı ama öyle böyle değil tam o esnada esim girmeyi denedi ama olmadı gene ben totomu kastıgımdan onunda p.... giremedi fışş diye deliğin ucundan kayıp totoya indi elimle tutup deneyim dedi onuda ben istemedm aslında o hadde olsa olurdu dedi eşim cunku baya iyiydin dedi ama gene beceremedm ben egzersiz yapamayanlardanım ama p... ile bişeyler deneyenlerdenm ilerlememiz var ama olmuyo simdilk yastıgı toto altına koyup denemedm hiç bide onu deneyecem.ama bu kez sanki orgazm oldum eger orgazm yle bişeyse süper bişeydii tarif edilmez her tarafınız uyusuyoo resmen ucuyorsunuz ama fazla sürmedii içine girse demekki zevk alacaktım artık zevk alacagım günleri düşünerek denemeye calısıyorum bazen olmuyo ama zevk alacagımı düşünerek yapmaya calısınca ilerleme oluyor umarım bende çözerim inş. bu sorunu yeneriz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…