Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya izle de bizlere de bilgi ver iş yerinde olduğum için izleyemiyorum sende olmasan biz ne yaparız yaaa seni gerçek hayatta da tanımak isterdim:))

Tanışalım tatlım

Hatta bir buluşma ayarlayalım heuhue tüm topikçe

Son düzenleme:
tanısamasakta ALLAH yukarda hepinizi gercek dost bildiğim dostlardan cok seviyorum cunku dost dediğin iyi günde belli olmaz en acı en kötü günde belli olur ve siz menfaatsizce cıkarsızca yardımcı olmaya calısıyorsunuz hepinizden rabbim yardımcı olsun .ALLAHIM bu dertten kurtarsız hepimizi cunku bu dert evliliği cürütmeye büyük etkenmiş bunu anladım her ne kadar severse sevsin insan sahsi görüşüm

Canim bende vajiyi 2 ay once yendim, yendigim ayda bu ayda reglim gecikti.ilk ay 3 gun bu ay 4 gun gecikti.benimde belim kasiklarim agriyodu arada kramplar giriyodu, goguslerime de el degemiyorum cok agriyodu dun aksam regl oldum ama goguslerim hala cok agriyo.benim gecikmelerimin stresten oldugunu dusunuyorum.cunku cocuk istiuoruz.dunsabahta regl olmadan test yaptim negatif cikti.sende bi test al yap kafan rahatlasin sizde cocuk istiyosaniz stresten gecikmis olabilir yada hamissindir :26::26:

Kızlar buluşmaktan korkamayın, çekinmeyin.

Gerçek hayatta sizin gibi olan insanlarla tanışmanız sizin psikolojiniz için çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…