Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım acıdığı için çok korkuyorum çünkü sayısız denemem oldu 5 aylık evliyim ben daha geçenlerde doktora gittim jelide o zman aldım birde yanında anestol pomad verdi uyuşturucu krem yarın deneyeceğim o yüzden sordum yinede bu egzersizeri yapmalımıyım diye artık psikolojim bozuldu

vajiye girerken biraz ıkın o delik zaten kendiliğinden açılıyo orda duvar gibi bişey hissedersen o zaman yanlış yöndesin popoya doğru itmen gerekiyo.. sen üstte eşine arkan dönük olursa daha kolay olur derin derin nefes al ver

evet cnım alabiliyorum ama ilk önceleri değdiğinde bile acıyordu yapıcam dedim tabi o zmanlar vajinismus diye bişey bilmiyordum eşime durmamasını söyledim bağırsamda sen devam et dedim ancak denemelerden sonra alabildim aslında bilgisizce. ama geçenlerde doktora gittim artık daralmıştım olmuyor diye doktor beni alttan muayene etti dediki bak parmağım giriyor olacak olan bu korkma dedi bana jel ve anestol pomad verdi yarın deniyecepim bence inş. olur ve kurtulurum tabi hepimizin kurtulkması temennim ..

canım bu sayfadaki ilk başta olan egzersizleri oku kegel egzersizleri var

tesekkür ederim bende ıkındım ama p..s sokmaya çalıştıkça aşırı bi basınç hissi oldu basını bile alamadım üsttede denedim ama yapamadım

Canım İsterseniz deneyin son Bir defa. Jelle filan. Üst Pozisyonda Yapmayı deneyin.

Eşine Bolca Jel sür.. Sonra Sen vajinanın Girişine doğru Biraz sür.

Üste geç bacaklarını ayır. Yüzün Eşine Dönük olsun. Sonra Penisi Vajinanın girişine Yerleştir.

Ve yavaşça oturmaya başla. O sıradaa Bolcaa nefes al ver. Derin derin nefes al ver. Ve Yine Bolcaa Ikınnnn. Ikındığın zaman Orası Biraz açılıyor Çünkü.

Dediğimi Unutmaa Biraz Popoya doğru ittirmeye çalış. Diyosun Bir yerde canım acıyo demişsin. Aslında can acıması diye Bişey Yok.

İnan Bana canın filan yanmaz. İçi Çok kaygann kayarr giderrrrrr

O canının Yandığı yerde Geri Çekilmee bekleee biraz yanması geçtimi devam et oturmaya. Baktın yine mi yandı bekleee ordaa bir kaç saniye içinde geçiyo zaten.

Geçtikten sonraa tekrar devam et. Bu şekildee yaptığındaa Bir bakıcaksın ki Penisin hepsi İçerdeee

Olduda bittiye Gelicek yani. Sen Benim Bu yazdıklarımı Beynine Kaydet ve aynen uygulaa. Sendee göreceksinn çok kolaymış diceksin..

ayyy çok heyecanlandım ben onun üzerinde yapacak cesareti bulamıyorum aslında bunu denedim ama başaramadım jel tüp halinde canım içine sıkıcakmışım doktor öyle dedi öyle olunca daha kolay olur herhaşde sanki bu sefer olucak gibi doktor yanlış yeri zedelemişsiniz dedi belkide canım bundan yandı kendimi kastıkça kastım jeli sıkıcam içime birde anestol pomad vermişti uyuşturucu onuda içime sürücem ve deniycem inş. olur senin yazdıklarını uygulayacağım ıkınıcam yavaş yavaş halledicem off strese girdim dua et olurmu artık anne olmak istiyorum ve sevdiğim adamla tam birleşmek yazdıkların sanki beni motive etti çok teşekkür ederim

Berayy ben bu şekilde yapıyorum ama olmuyor yüzüm dönük arkam dönük ikisinde de olmadı yüzüm dönük yavaş yavaş otur demişsin o şekilde olunca penis afedersiniz ama dik mi oluyo aşağı doğru ittirmekte zor oluyo nasıl olcak o iş ya çözemedim bu üstteki pozisyonları yapamıyorum olmuyo ya kayıyo ya devamı gelmiyo

Ne demek Canım Benim. İnşş Başardımm Haberini alırımm Dualarım seninle.

Gerçekten Korkacak Bişey Yok Aslındaa. içerisi Uzay boşluğu gibi Penis Kayıyo gidiyo. Hiç Birşey anlamıyosun..

Acı Filan Yok Yanii. Yalan Öylee Bişey Yok. At onu aklından. Bolcaa Jel Kullanmayı Unutmayın. Heyecanlanma.

O sırada dua et hep sürekli Bismillahirrahmanirrahim de. Ve az Önceki dediklerimi harfiyen Uygulaa Canım Tamam mı. Bu dediklerimin Hepsini Beynine Kaydett

Canım Tabi ki Penisin Kalkması Lazımm Çok Pardonn Amaa Kalkmadan zaten Olmaz.

Penis Dim dik hale Geldimi Üstüne Geç Bolca jel Sür Yavaşça Oturmaya Başlaa. Amaa Penisi Vajinana mutlaka yerleştir.

Ve Otururken Penisi Bırakmaa elinle Tutki Kaymasınn. Sabit Bi şekildee Oturmaya Başlaa. Ikınmayı ve derin derin nefes almayı unutma.

Ve O sıradaaa Duaa et. Canının acıdığı yerdee geri çekilmee !!!! Bekleee Canının yanması geçtikten sonraa tekrar devam ett oturmaya.

ÖYLEE ÖYLEE Hepsi Girecek İçeriyeee

allah razı olsun canım ....iyi gaza geldim ben :) yarın allahın izniyle olur inş. bende başardımmm diye yazarım buraya ve nasıl başardığımı

tatlım birde yalan öyle bişey yok at onu aklından demişsin ya ne için söyledin onu anlamadım

bende aynı durumdayım kafasını alabiliyorum ama yönden kastın ne canım anlamadım banada yardımcı olabilirmisin lütfen

yön derken p...s vajiye girince p...si popoya doğru ilerletin hiç bişey hissetmiyosun afedersin başı girdimi sorun yok cup diye gidiyo yön olarakda sen üstte eşine arkan dönük olarak yaptığında çok kolay oluyo kontrol sende oluyo

:):) kalkması lazım onu biliyom :)) ama işte kalkık durumda dimdik mi dursun o şekildemi oturayım yoksa biraz eğimmi vereyim ben eğimli yapıyom girmiyo eşim dik şekilde olcak diyo nasıl oturayım anlamadım (kusura bakmayın ya çok açık oldu özür dilerim )

ben üstte yapıcak cesareti kendimde hiç bulamıyorum canım ya altta olsam ve popomun altına minder falan koysam orayı yükseltsem olurmu acaba

Evet Canım Dimdik duracak tabi ki . Eğimli Olurmu Hiçç

Dim dik tutacaksın O şekilde Oturacaksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…