- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.081
bende denedim bunu ama olmadı sen ne kadar egzersiz yaptın ya birde p..s den denemesinden hemen önce egzersiz mi yapmak gerek
kızlar vajinismusu yenmek için ilaç içmek çare değil.
Vajinismusu yenmek için egzersiz yapmak şart.
Ilaçlardan,uyuşturucu krem yada spraylerden hayır yok yani..
En güzeli doğal yollarla yenmekEgzersiz yapmaktan korkmayın !!
Biraz cesaretle bu işi bitirirsiniz
aparatla yenenlerde kanama oldu mu hiç yani ilk girişte kzlık zarı esnediğinden mi olmuyor
valla ben aparatla yaptım ama bende ilk gece az bişey olmustu yani kan gelmişti ama herkesin kinde farklılık gösterebilir esnediği için kanamayan arkadaslarda var
aparatla denedikten sonramı kanama oldu
dün gece egzersiz yapamadık eşimi beklemiştim o gelince yaparım diye.. neymiş efendim yorgunmuş bütün gün çalışıyomuş benim uğraştığım şeylere bakmış... çok alındım ve çok ağladım işaret parmağına geçicektim dün serçe parmağımı bile sokamadım grmedi( ben eşim için yapıyorum onun için uğraşıyorum niye böyle yaptıki bana tamda yeniceğime inanmışken.....
dün gece egzersiz yapamadık eşimi beklemiştim o gelince yaparım diye.. neymiş efendim yorgunmuş bütün gün çalışıyomuş benim uğraştığım şeylere bakmış... çok alındım ve çok ağladım işaret parmağına geçicektim dün serçe parmağımı bile sokamadım grmedi( ben eşim için yapıyorum onun için uğraşıyorum niye böyle yaptıki bana tamda yeniceğime inanmışken.....
nasılsın canım ...Selam kızlar ben geldim :)
nasılsın canım ...
teşekkür ederim yaseminA daha iyiyim dün biraz fazla kaçırdım sabahta uyanamadım dolayısı ile eşimlede konuştuk hallettik gibi
çok sevindimmmm:) dün gecede biz biraz bozuştuk ama küs kalamadığımız için düzeldi sabah maymunluklar yaptı aldı gönlümü:)
canım 13037. Sayfaya git ve orda cadıkedinin paylaştığı resmi incele öncelikle....yönden kastım şu ki eğer sen altta deniyosan eşin girişden sonra o sayfada gördüğün gibi popoya aşağıya doğru ilerlicek yani p.....s i o şekilde yavaş yavaş ilerleticek...eğer düz girmeye çalışırsa ki belliki sizin de öyle ,,takılır duvara toslar gibi olur çünkü vajinanın yapısı dümdüz boru gibi değil popoya doğru eğik devam ediyo ve inan orası hiç daha acımıyor...bunları denerken bol bol kayganlaştırıcı jel şart işinizi çok çok kolaylaştırır..
ben anlayamıyorum bu internette 3 günde çözen doktorlar var okuduğumda tabi çok pahalı milyarlardan bahsediyorlar peki biz neden çözemiyoruz bunlar 3 günde sihirli değnek yokki dokunsun çözülsün annelerimiz ninelerimiz neden yaşamamış böle bişi nasıl yönünü her şeyini bulabiliyorlarmışda biz çok bilgiliyiz ondan mı bu iş bu noktaya geldi cinsel bilgisi olmayanda bir sorun olmuyo ya kafayı yicem valla doktorlar devlet hastanelerindekiler uzun zaman seanslı diyorlar eşinle beraber diyorlar eşim izin alamıyo diye kabul etmiyorlar özelede maddi sıkıntıdan gidemiyorum3-4 milyar vremem diye burda kendi kendine çözen arkadaşlar siz hiç doktor desteği almadınız mı yanidoktora dedim kendim egzersize başlayım mı bilinçsizce egzersiz başka sorunlara yol açar diyor ya vallahi ölmek istiyorum bu ne çıkmaz bişi neden bizim başımızda bu bela
canım bende senin gibi düşünüordum 3 4 günde nasıl çözebilirler ki die..ama gerçekten çözüolar ben doktara giderek 4. gün kırtuldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?