- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.101
canım ne kadara çözdün fiyat olarak ?
kızlar bende 15.günlük evliyim.ama ilişki olmadı. korkumdan acıcak diye değdiremiyodum ilk başlarda bile.şimdi biraz daha ahatım kasılma falan yok.ama gene korku var içimde.parmak egzersizleri faln duydum ama hiç denemedim yapamam gibime geliyo aklım geldikeç bi acayip oluyorum.bana yardım edermisniz.
canım çok yeniymiş senin ewliliğin bence ii vakit kaybetmeden egzersizlere başla yada bi doktora gitmeni öneririm gün geçtikçe kısır döngüye dönüşüor
merhaba kader arkadaşlarım. Yeni kişiler gelmiş, bilmeyenler vardır mutlaka; kader arkadaşlarım diyorum çünkü ben de 8 sene vajinusmustum. 8 seneden sonra ilk defa mayıs 2012'de aştım bu illeti. Haziranda da hamile kaldım şükür. Evliliğimin 3. Senesinde sürtünme sonucu hamile kaldım. 4 yaşında bir oğlum var ve 2. Bebeğim de erkek olacak. Oğluma isim konusunda yardımcı olur musunuz, anketimize katılır mısınız?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/577810-2-ogluma-isim.html
senin adına çok sevindim bende bu illetten kurtulmak istiyorum ve seningibi hamile kalmak :) ben burak ismini seviyorum hatta oğlım oluırsa bunu koymayı bile düşünüyorum acizane fikrim canım
teşekkür ederim canım. Kurtulursun neden kurtulamayasın ki. Bana bu vajinusmusu aşmak çok ütopik bir olay geliyordu, asla yapamam diyordum. 8 sene az ağlamadım, herşeye kahrettim. Inşallah sen de yeneceksin ve hamile kalacaksın canım. Isim tavsiyen için çok teşekkür ederim. Anketime göz atabildin mi, yukarıdaki mesajımda linki var....
kızlar merhaba orta parmağımı iki parmagımı bir de 7 cm lik aparatı rahatlıkla alabiliyorum bu yüzden dün gece yapacağıma cok inandım ve denedik ama olmadıp..s oraya gelince asırı bi basınç hissi oldu aparat yerleştirir gibi yapmak istedi olmadı bişey sorucam penis vajinanın oraya geldiğinde vajen deliği kendiliğinden onun boyutuna göre acılırmı yoksa p..s vajen deliğinin içine doğru sokmaya çalıştıkça mı orası genişler. yine eskisi gibi oldu yapamadım oraya gelince cok acıdı
canım ilaç çare degil ama kas gevsetici ile bi kere acısız yapınca hep aynen devam etti bende.ondan başkadailaç kullanmadım 1 yıldır birlikte olabiliorm çok şükür
Canım İnan Bana Gerçekten Vajinismus Olan Birisi İçin Kas Gevşetici kar etmez. Demekki sen vajinismus Değildin..
Seninkisi Sadece stres Olsa Gerek. Çünkü Kas gevşetici İçerek Yendim Diyosunn..
Sadece Bir kas gevşetici İçerek Vajinismusu Yenen Birini Görmedim Benn
canım bişey sorucam bu egzersizler nasıl yapılıyor yani bende aynı durumdan muzdaribim ama ben p...si biraz alabiliyorum sonra sanki orda duvar var gerisi gelmyor canım yanıyor bu egzersizler nasıl yapılıyor aşamaları neler yardımcı olurmusun
merhaba canım öncelikle kegel egzersizleri ile başlıyorsun tuvalette küçük abdestini yaparken 3 saniye kadar tutup daha sonra bırakıyorsun bunu tekralıyorsunuz bu egzersizi sadece tuvalette değil oturuken otobuste tv izlerkende yapabilrsin bu egzersiz vajen kaslarının yönetmeni oradaki kaslarını tanımanı istemsiz kasmanı önlemeye yardımcı bununla birlikte parmak egzersizleri var serce parmagını bolca jelliyosun daha sonra vajen girişine getiriyosun dairesel hareketler yapıyosun girişine daha sonr ayavaş yavaş parmagını içine almaya calışıyosun serce parmagını aldıktan sonra orta daha sonra işaret parmagını almaya çalışıyosun daha sonra 2 parmak 3 parmak gibi aşamaları var parmak egzersizlerinde kasıldığını hissettiğin anda derin derin nefes alıp ver rahatlamanı sağlar parmak egzersizinde en önemli nokta yönü iyi bilmen parmağını içine aldıktan sonra popo yönüne doğru ilerleteceksin p..sin basını biraz alabiliyorum demişssin daha sonrasında duvar hissi yaşaman yanlış yönde ilerletmeye calıştığından olabilir bence popo yönüne doğru ilrletmeye çalış
beray bişey sorucam bu egzersizler nasıl yapılıyor aşamaları nedir sayfalarda detaylı birtürlü bulamadım gerçi ben p..si yi biraz alabiliyorum ama sanki bir duvar var oraya değince canım yanıyor ilerleyemiyoruz yinede egzersiz yapmalımıyım yardımcı olun kızlar lütfen artık pisigolojim bozuldıu
canım bişey sorucam bu egzersizler nasıl yapılıyor yani bende aynı durumdan muzdaribim ama ben p...si biraz alabiliyorum sonra sanki orda duvar var gerisi gelmyor canım yanıyor bu egzersizler nasıl yapılıyor aşamaları neler yardımcı olurmusun
evet zaten doktor yanlış yeri zedelmişsiniz dedi peki sence yinede egzersizleri yapmalımıyım doktor jel ve anestol pomad verdi yarın deniycem inş. bu sefer olur dua edin olurmu kızlar...
acaba bende birdün hamile kalabilecekmiyim....çok uzak geliyo...
evliliğin 6. ayında ilk defa doktora gittik tedavi başladı birazda benim isteksizliğimden dolayı pek bişey olmadı.6 ay tedavi süreci oldu.ama ilerleme yok doktorda bıktı istemiyodu artık.söylemesede hissettiriyodu.bizde bıraktık.sonra narkozla deneyelim dedik eşim çalıştığı iş yerinin doktoruyla konuştu doktor bizi başka bir doktora yönlendirdi.gittiğimiz doktor narkozun çözüm olmadığını söyledi ve tekrrar tedaviye başladık.aylar geçti yine olmuyo.galiba benimle alakalı yani egzersizleri hiçbir zaman tam olarak yapmadım.eşim üstte olunca yapamıyorum.ben üstte geçince aslında biraz içeri alabiliyorum gerisi gelmiyo.ama eşim affınıza sığınarak yazmak zorundayım daha başı bile girmedi diyo.ve bu beni daha çok geriyo ben zorlanıp kendimce içeri alıyorum birazda acıyo ama eşim öyle deyince ya şimdi bu kadar acıyo hepsi girince nasıl acır diye düşünüyorum...şuan artık eşimin hiçbir inancı kalmadı bunuda söylüyo...tabi o da haklı...bu siteyi bir hafta önce buldum ve egzersizlerin önemini ilk defa bukadar iyi anladım.şuan regl oldum ama bittikten sonra başlamak istiyorum.eşimin sabrıda kalmadı.birde regl olmadan önce egzersiz yaptım küçük mumla yaptım ama direk gitmedi sol tarafa gitti.ve öyle kaldı düzeltemedim...şimdi eşim annemede söyledi annem geldi sen yapana kadar gitmicem diyo ve beni çok sıkıştırıyo...egzersiz için zamanım yok ne annem nede eşim zaman vermiyolar artık.emla denedim,kas gevşetici sakinleştirici...hiçbiri işime yaramadı...yardım edin bana böylece bir buçuk yıl geçti...birde aslında evlenince ilk gece yaptık biz çok zor oldu ama yaptık.
merhaba bişey sorabilirmiyim orta parmağımı iki parmagımı bir de 7 cm lik aparatı rahatlıkla alabiliyorum bu yüzden dün gece yapacağıma cok inandım ve denedik ama olmadıCanım İnan Bana Gerçekten Vajinismus Olan Birisi İçin Kas Gevşetici kar etmez. Demekki sen vajinismus Değildin..
Seninkisi Sadece stres Olsa Gerek. Çünkü Kas gevşetici İçerek Yendim Diyosunn..
Sadece Bir kas gevşetici İçerek Vajinismusu Yenen Birini Görmedim Benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?