- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.141
Canım ben Onu Yani Beyninden Acıcağını Filan düşünme diyee söyledimm..
denemelerimde hep canım yandıya ondan korkuyorum zaten o acı hissi ordan kaldı ama doktor benş alttan muayene etti ve bak parmağım giriyor olacak olanda bu dedi korkma dedi o öyle deyince ki zaten ben baş parmağımı oraya sokmuştum denemek için yani zaten p... si de girebildiğine göre te sorun bir noktadan sonraki duvar hissi yaşamam ama bunuda söylediklerinile yapmaya çalışıcam ama ben üsstte yapacak cesareti bulamıyorum altta olsam ve popo kısmımı minderle yükseltsemde olurmu ki acaba canım
Canım O şekildee yapanlardaa var tabi ki. İstersen Öylede Yapabilirsin..
Önemli Olan Senin kendini hangisinde daha rahat hissettiğin.
Ben Üst Pozisyondaa Daha Kolay Oluyor diyee öyle yap dedim. Amaa Yinee dediğim gibi tercih senin. Olmadı İki Pozisyonuda denee bişey olmazz
Evet Canım Dimdik duracak tabi ki . Eğimli Olurmu Hiçç
Dim dik tutacaksın O şekilde Oturacaksınn
tamam canım şimdi yarını bekliycem ohh stres yaptım korkuyorum işte acıyacak diye yine ama jel sanki işimi kolaylaştıracak gibi hadi hayırlısı allahın izniyle olur inş. çok teşekkür ederim canım
Bi de kızlar bi sıkıntım var ben hiç aparatla eş denemesi yapmadım parmak zaten itici geliyor bu sorun olur mu 7 cm'deyim bu akşam 8 ve 9 deneyeceğim inşallah ben bitince direkt aparatsız eş demesi düşünüyorum çevredeki herkes bebek sorup duruyor bu insanların başka işi gücü yok üzerim de eşim hariç inanılmaz bir sosyal baskı var( benim durumum daha da farklı kızlar ben çocuk psikoloğuyum yani birine anlatsam bana söyleyeceklerini tahmin edebiliyorum "terzi kendi söküğünü dikemiyor ne biçim psikologsun" diyecekler çünkü normal hayatımda bile ağladığımı gören annem ya da babam bile "sen nasıl depresyona girebilirsin ki sen bu mesleğe sahipsin" filan diyorlar ve bu benim üzerimde ekstra bir baskı ve yük yaratıyor ((( demem o ki bu hastalık grip gibi ne meslek ne eğitim ne de başka bişey hiç birşeye bakmıyor ve ben bunları sadece sizlerle sansürsüzce paylaşabiliyorum her birinize daha şimdiden teşekkür ediyorum hele de yenen arkadaşlarım "ben yendim nasılsa banane" demeden özveriyle destek oluyor iyi ki varsınız siz burada hele de bizim için karşılıksız harikalar yaratıyorsunuz bunu tüm içtenliğimle söylüyorum ben şu hastalığı yeneyim elimden geldiğince dilim döndüğünce ben de destek olacağım yenemeyenlere. sonsuz sevgilerimle...
canım gercekten sandığın gibi korkunç yada çok büyük acılar çekmiyosun bi düşünsene eğer senin düşündüğün gibi bişey olsa tüm kadınların hali nolurdu.. ben eminim senden daha kötü durumdaydım ama inandığın gibi büyük acılar çekmiyosun ben vajiyi yeneli 8 gün oldu ve şuan allahıma şükürler olsun oluyo.. egzersizleri muhakkak yapman lazım zaten bi kez başladığnda devamı gelcek eminim hani demişsin başı bu kadar acıtıyo hepsi girse ne olur diye? inan hiç bişey olmuyo vajinanın içinde zaten sinir yok yani hissiz hiç bişey hissetmiyosun.. anneninde eşininde bu konuda anlayışlı olması lazım zaman herşeyin ilacıdır biz burda elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız yeter ki sen iste kendine güven
kızlar merhaba orta parmağımı iki parmagımı bir de 7 cm lik aparatı rahatlıkla alabiliyorum bu yüzden dün gece yapacağıma cok inandım ve denedik ama olmadıp..s oraya gelince asırı bi basınç hissi oldu aparat yerleştirir gibi yapmak istedi olmadı bişey sorucam penis vajinanın oraya geldiğinde vajen deliği kendiliğinden onun boyutuna göre acılırmı yoksa p..s vajen deliğinin içine doğru sokmaya çalıştıkça mı orası genişler. yine eskisi gibi oldu yapamadım oraya gelince cok acıdı
derdimi kimseye anlatamıyrum
acaba bende birdün hamile kalabilecekmiyim....çok uzak geliyo...
evliliğin 6. ayında ilk defa doktora gittik tedavi başladı birazda benim isteksizliğimden dolayı pek bişey olmadı.6 ay tedavi süreci oldu.ama ilerleme yok doktorda bıktı istemiyodu artık.söylemesede hissettiriyodu.bizde bıraktık.sonra narkozla deneyelim dedik eşim çalıştığı iş yerinin doktoruyla konuştu doktor bizi başka bir doktora yönlendirdi.gittiğimiz doktor narkozun çözüm olmadığını söyledi ve tekrrar tedaviye başladık.aylar geçti yine olmuyo.galiba benimle alakalı yani egzersizleri hiçbir zaman tam olarak yapmadım.eşim üstte olunca yapamıyorum.ben üstte geçince aslında biraz içeri alabiliyorum gerisi gelmiyo.ama eşim affınıza sığınarak yazmak zorundayım daha başı bile girmedi diyo.ve bu beni daha çok geriyo ben zorlanıp kendimce içeri alıyorum birazda acıyo ama eşim öyle deyince ya şimdi bu kadar acıyo hepsi girince nasıl acır diye düşünüyorum...şuan artık eşimin hiçbir inancı kalmadı bunuda söylüyo...tabi o da haklı...bu siteyi bir hafta önce buldum ve egzersizlerin önemini ilk defa bukadar iyi anladım.şuan regl oldum ama bittikten sonra başlamak istiyorum.eşimin sabrıda kalmadı.birde regl olmadan önce egzersiz yaptım küçük mumla yaptım ama direk gitmedi sol tarafa gitti.ve öyle kaldı düzeltemedim...şimdi eşim annemede söyledi annem geldi sen yapana kadar gitmicem diyo ve beni çok sıkıştırıyo...egzersiz için zamanım yok ne annem nede eşim zaman vermiyolar artık.emla denedim,kas gevşetici sakinleştirici...hiçbiri işime yaramadı...yardım edin bana böylece bir buçuk yıl geçti...birde aslında evlenince ilk gece yaptık biz çok zor oldu ama yaptık.
kızlar eklentilere bakın doğru yüklediysem
kızlar 3.resim ilk gece için yani genelde yenmek adınaaa gerdek için
1. resimde gerdek sonrası alışmaaa
sonra 2.de en güzeli kadın adına zevk almak adına (güyaaaaaa)
ve 4.resimde hamile kalmak isteyenler adına
bacılar bakalım yararlı olurmu resimler kolay gele bol egzersizler
Ah ahhh Allah söyletti inşallah canım benim :) kayınvalidem ben de haftasonunu biz de geçirecekmişkatarsis nerelerdesin yahu yoksa gelin oldunda mutluluktan uçtumu umarım öyledir hadi bakem güzel habermi var neee???????????????
Ah ahhh Allah söyletti inşallah canım benim :) kayınvalidem ben de haftasonunu biz de geçirecekmişiki dakika yalnız bıraksam sıkılıyor şimdi de gizli gizli cepten bakıyorum size bu arada canım, benim reglim çok yakın sanki orası darlaşmış gibi normal mi regl döneminde dar olması tuvaletteyken hızlı hızlı egzersiz yapmaya çalışıyorum çok zorlanıyorum acaba ev de birileri var diye psikolojik midir?? canım çok sıkkın, vaji, regl, kayınvalide... Bi de artık bebek yapmayacak mısınız deyip duruyor ya Off oooooooffff...
kızlar ban gaz vermenız lazım galıba buaksam es denemesıne gececem gunduz 3 parmakta baya ılerledım hadı dua ve gazzzzz istiyorum :)
Mufimmmm vajidaşım benim nasıl dua etmem sana. Söz şimdiden başlıyorum dualara ve eminim hem de adım gibi eminim yeneceğine şu işi bir bitir topiği halaya boğacağım :))))) sen de lütfen benim sana güvendiğim kadar kendine güven tamam mı ayyy ben bile heyecanlandım şimdiden hadi inşallahhhh canımkızlar ban gaz vermenız lazım galıba buaksam es denemesıne gececem gunduz 3 parmakta baya ılerledım hadı dua ve gazzzzz istiyorum :)
Canim dualarimiz seninle. Bu arada senin gaza ihtiyacin yokki cunku sen azimli ve isteklisin. Insallah bu gun vaji denen illeti alt edeceksin. Vajiyi yenki artik sen ondan deil o senden korksun.yarin sabah gelin haberlerini almak icin seni bekliyor olacagiz.:))
Mufimmmm vajidaşım benim nasıl dua etmem sana. Söz şimdiden başlıyorum dualara ve eminim hem de adım gibi eminim yeneceğine şu işi bir bitir topiği halaya boğacağım :))))) sen de lütfen benim sana güvendiğim kadar kendine güven tamam mı ayyy ben bile heyecanlandım şimdiden hadi inşallahhhh canım
bu arada nereye gidiyorsun beni de bekle interneti iptal etseniz de cepten gir ama irtibatı koparmayalım ya bir şey söyleyeceğim komik ama hiçbirinizi görmeden duygusal bağ geliştirdim galiba topiğe girince sanki çok özlediğim ama yurt dışında olan bir yakınımla iletişim kuracakmışım gibi seviniyorum :)))))))))))
Ah ahhh Allah söyletti inşallah canım benim :) kayınvalidem ben de haftasonunu biz de geçirecekmişiki dakika yalnız bıraksam sıkılıyor şimdi de gizli gizli cepten bakıyorum size bu arada canım, benim reglim çok yakın sanki orası darlaşmış gibi normal mi regl döneminde dar olması tuvaletteyken hızlı hızlı egzersiz yapmaya çalışıyorum çok zorlanıyorum acaba ev de birileri var diye psikolojik midir?? canım çok sıkkın, vaji, regl, kayınvalide... Bi de artık bebek yapmayacak mısınız deyip duruyor ya Off oooooooffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?