- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.181
aynen canım bende bir haftada kurtuldum bu hastalıktan sihirli değnek tabiki yok ama onlarında yöntemleri var işte 3 4 milyar evet istiyorlar ama kesin çözüm veriyor zaten kendine güvenmeseler okadar para istemezler dimi okadar çok kişi gidiyorki ben gittiğimde çok şaşırmıştım 30 yaşından 20 yaşa 40 yaşa kadar var birtek burdaki hastalar deil burda olmayan birçok insan var yurtdışından gelenler ve bir çok ülkeden gelenler var düşünsene okadar para veriyorlar birde olmuyor sonuç yok linç ederler o doktorları :) eğer maddi durmun varsa kendi başına çözemiyorsan mutlaka gitmelisin bir doktora
kesinlikle canım kendilerine güvenmeseler o kadar para istemezler bana %100 demişti 4.gün ewde denediğimizde gerçekten hiç bişey anlamadım bile oldumu bittimi die eşime sordum sonuna kadar o paraları hakediolar bence. doktora gitmeye imkanı olanlara şiddetle tavsiye ediorum yoksa senelrce ewde daha uğraşırdım ben
aynen canım ımkanları varsa doktor derım...
arkadaşlar yeniyim ben burda bende bu hastalıkla uğraşıyorum dün doktorum parmak egzersizlerine geçtik dedi yapabileceğimi sanıyodum ama ilk denemem hüsranla sonuçlandı bir buçuk yıl oldu yenemedim bu illeti artık sabrım kalmdı lütfen yardım edin
doktor yardımı da mı alıyorsun canım?kegel ve nefes egzersizlerini yaptın mı?parmak egzersizindeki sorunun ne başlayacak cesaretin mi yok,yönü mü bulamıyorsun?[/ ilkten hevesle başladım cesaretimde vardı 2 saat uğraştım hazza odaklanamadığım için olmadı... şimdi denemek içimden gelmiyo bile... bunun kolay biyöntemi varsa söyleyin bana noolur..
doktor yardımı da mı alıyorsun canım?kegel ve nefes egzersizlerini yaptın mı?parmak egzersizindeki sorunun ne başlayacak cesaretin mi yok,yönü mü bulamıyorsun?[/ ilkten hevesle başladım cesaretimde vardı 2 saat uğraştım hazza odaklanamadığım için olmadı... şimdi denemek içimden gelmiyo bile... bunun kolay biyöntemi varsa söyleyin bana noolur..
içinden gelsin canım umudunu kaybetme pes etme sakın .. nefesini verirken oluor
Canlarım telefondan girdim. Ne yapıyosunuz ? Gelinimiz varmı bugün[/QU
CANIM BENDE BUGÜN ANCAK GİREBİLDİM AKŞAMA DENEYECEĞİM İNŞ. GÜZEL HABERLERLE YAZARIM BURAYA DUA EDİN KIZLAR ..
canlarım telefondan girdim. Ne yapıyosunuz ? Gelinimiz varmı bugün
bu resimlerin ve yukarıdaki açıklamaların örtüştüğünden emin misin
merhaba.. arkadaşım ilk önce annen evine gitsin.sana hiç bir faydası olmayacak çünkü.. her şey senin elinde.. egzersizlere bir an önce başla .. yapabilirsin.. bak burda kaç kişi yendi.. önce doğru yere yaptığına emin misin.. ayna yardımıyla mı yaptın?girişe yerleştiriyoruz. sonra popo yönünde itiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?