Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

emla ve jelli ilişki esnasında nasıl kulancm hiç blmyrm bn .

canım dediğim gibi öncelikle eşin mutlaka prez. kullansın ki o da etkilenmesin ilaçtan.emlayı nohut buyuklugunde vajı ve cevresine sür ıyıce yedır.emla biraz yakacak ama bir süre sonra geçiyor. ben emlayla ilişki denemedim egzersiz için 1 kere deneme gafletinde bulundum ama yandım allah diye odanın içinde tur attım yanmayı rahatlatmak için kayganlaştırıcı jel sürebilirsin.prez. üsütüne de az miktar emla sürmelisin.yalnız emla biraz geç uyuşturuyor ve etkisi uzun sürüyor haberin olsun.inşallah faydasını görürsün ama bu tamamen psikolojık senın rahat olman cok onemlı bunu da unutma lütfen

Son düzenleme:

Canim bende egzersizlerimi mumla yaptim acikcasi benim aklima mum kirilabilir dusuncesi hic gelmemisti. Suanda bi dusundumde kirilmaz mum ya sanmiyorum cunku o kadar pecete sariyoruz strecliyoruz bide ustune pre..... geciriyoruz olmamistir ole bisey yani

kafamdaki sorunuda atsam çok iyi olur sende ilgilenşyiyosun allah razıı olsun senden yaaa kafamda neden yapamıyorum diyorum hep yenicem yenicem ama tek başına olmuyıo insan destek arıyo yanına tabiki ya ama çok sagol bana destk oluysn ya

amin Allah hepimizden razı olsun.için rahat edecekse sana şunu söyleyim bence bizler vajiyi aslında egzersize başlayarak yenmiş oluyoruz sonrası zaten ilişkide daha rahat olabilmek için vajiyi yavaş yavaş esnetme aşamaları.çünkü egzersize başlayarak vajinanın kapalı olmadığını,oraya bişeylerin girebildiğini ve nekadar esnek yapıda olduğunu kavrıyoruz.acı yok sadece çok az bir yanma oluyor ve hemen geçiyor,acıyı kendimizi sıktığımız zaman zorlamadan dolayı hissederiz hep böyle düşün.buarada bence yıne de emla kullanma gec uyusturacak,illa anestzik krem kullanıcam diyorsan ki genelde buna pek taraftar değiliz ama anestol pomad kullanmanı öneririm.tabi yine senin bileceğin iş

almış bulunduğum için canım daha önce hberım olsaydı emnmkı ondan alrmdm inşl yaparım allhm ya inşl

Vajinismus'un tam olarak ne olduğunu bilemiyordum.
Fakat bugün bir makaleye denk geldim ve dikkatimi çekti okudum.
Bu rahatsızlığın ne olduğunu anladım sonunda.

Benim böyle bir problemim yok, fakat anladığım kadarıyla dünya üzerinde bu rahatsızlıkla boğuşan bir çok kadın mevcut.
Belki sizlere de yardımcı olur düşüncesi ile okuduğum sayfayı paylaşmak istedim.
Hepinize geçmiş olsun dileklerimi sunar, en kısa sürede sizin de tedavilerinizin sonuçlanmasını dilerim.
Vajinismus ve Cinsel Ağrı Bozuklukları Üzerine… Haz İşkence Olunca… | Süleyman Engin Akhan

kafamdannn bu düşünceyi atmama yardım edin kızlarr ben sıkıldm artıkk bebeğim olsun istiyorummm artık bende bi kadın olmak istiyorummmmmmmmmmmm bana yardım edin yaprsın diynnn emla ve jel verdi doktr birde kas gevşetici.

canım egzersiz yapıyor musun?forumu okuyorsan göreceksin ki senin durumunda olan nekadar çok insan var nekadar çok insan kurtulmuş sen neden yapamayasın ki?toplumdaki bazı dengesizlerin bahsettiği gerdek gecesi hikayerlerine inanma yok öyle bişey.ordan çocuk çıkıyor p..s mi olmayacak diye düşün.sevgiyle olan herşey güzel olur sonuçta eşinle birbirinizi seviyorsanız o seni incitir mi hiç?kontrolün sende olması seni daha da rahatlatır o yüzden eş denemelerinde p..si sen yönlendir eşine güven.önce kendine güven ve acının olmadığını kabul et sonrası oldu bittiye geliyor.eğer acı olsaydı ben dahil onca yenen arkadaş oldu mu oldu mu diye eşlerimize defalarca sormazdık.neden olduğuna inanamadık,çünkü kendimizi hep acıyacak diye şartlamıştık ama ne oldu acımadı.ertelediğin her gün mutluluğnuzdan çalıyor buna değer mi?

çok güzel konuşuyosun benm ben durumumu kımseye anlatmadım kmse bilmyrr dr. gttm beynınde btyor dedi emla ve jel kas gevşetici verdii nasıl kulancgmı blmyrm. cnm ya

çok güzel konuşuyosun benm ben durumumu kımseye anlatmadım kmse bilmyrr dr. gttm beynınde btyor dedi emla ve jel kas gevşetici verdii nasıl kulancgmı blmyrm. cnm ya

canım benim doktorun da dediği gibi bu psikolojik ve kremlerle ilaçla olacak bişey değil.bak sayfanın en başında kegel ve nefes egzersizleri var onları oku ve egzersiz yapmaya başla.sonrasında ayna karşısına geç ve vajini incele önce kendini tanı.ben vajıyle uğraşırken meğer vücudumu hiç tanımıyormuşum demiştim sanki orda boşluk yok diyordum burda ıkınmamı söylediler ancak ozaman tam yerini öğrenebildim.sonra yapabilirsen serçe parmağını jelleyerek vajina yönlendirmye çalış.bu şekilde yavaş yavaş ilerleyerek korkularının üstüne git.yoksa öyle oturup sızlanmakla ağlamakla olmuyor maalesef ve bence anestol kullan fıyatı çok bısey değil 5-6 lıraydı sanırım emlanın yanında çok çok ucuz.denemeye değer.aslında bunların hiç birini kullanmana gerek yok.sadece kayganlaştırıcı jel yeterli.şimdi ne desem boş belki ama ilerde yendiğin zaman daha iyi anlayacaksın ne demek istediğimi

canım kendni biraz motive et bende yapamıyorum ancak inanıyorum.. bizim eksiğimiz yok sadece egzersizleri düzenli yapmamız gerekiyo kasma kendini ben vajinama bakamıyordum bile şimdi mum bile soktum aynayla vajinanı tanı .. vajinanı kas bırak kas bırak bana doktorum öyle söyledi. başarıcaz merak etme tatlım

umarımmm başarırız tatlım ya artık ben çok bunaldımm inşl başarrızzz peki egzersiz yaprken bakireliğim gidermi. cnm

souvvenir canım sağol inşallah hepimiz kurtulcaz yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…