Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

banada ardım edermisn .

bencede eşimlede konuştum kendisi kanarsada yapcak bişey yok diye sonuçta bana güvenmiyosa evlenmeseymiş dimiii

evet haklısınz ama bu anlamıyokiii ben artık düşünceeden 68 kilodn 45 kloya düştüm benm halım çok kötüüü ben ne yapıcam ya artık acı çekmek istemiyorum hep acılarlar hayatımm hepppppppppppp.

umarımmm başarırız tatlım ya artık ben çok bunaldımm inşl başarrızzz peki egzersiz yaprken bakireliğim gidermi. cnm

Canim bekaretin bozulacak diye korkuyasan esinin tepkisinden korkuyosundur ben oyle anladim eger oyleyse egzersizle kizlik zarinin esnegidigini ve kan gelmeyebilecegini anlatan yazilar var onlari esine okut yada onun yaninda yap egzersizi

canım hepimiz aynı ıskıntıları çekioruz, ben egzersizi yapamıodum parmak düşüncesine bile katlanamıodum ama şimdi yapıyorum kendim bile inanamadım bu kadar kkolay olduğuna sende inan ve başla bian önce bak

Kizlar ben yaridan fzl aldim cok sukur sonuna kdr gidemedim ama bitmek uzere bide hep ustte oluyor ben altta olamiyorum net kullanim hakkimda bitebilir siteye giremicem diyede uzuluyorum

Canim bekaretin bozulacak diye korkuyasan esinin tepkisinden korkuyosundur ben oyle anladim eger oyleyse egzersizle kizlik zarinin esnegidigini ve kan gelmeyebilecegini anlatan yazilar var onlari esine okut yada onun yaninda yap egzersizi

söylediğini bu akşam denicem inşll ikna olurrr cnm ya

Best sen ne durumdasin biz ayniydik ben baya ilerlettim o baski hissi 2.denemede de oldu biraktik yine

canım hala deneyemedik biz biraz kaçınıorum sanırım bugünde misafirlerimiz var akşama egzersiz yapmayı düşünüyorum inşallah yarın deneriz, aynı mı senin baskı ???

banada yardım edermsn egzersızlerden sonra kanaman oldumu brleşme oldugu gece

Canim sen bu kanama isine o kadar cok takmis durumdasinki.ama suan senin ve esin icin onemli olan kirmizi gelmesi deil vajiyi yenmen olmali.anlamadigim esin sana guvenmiyor mu, neden bu kadar kirmizi konusunda israrli anlamadimzaten bu kanama herkestede olmuyo buna sartlanmaniz cok dogru deil.

vavvvvvvvvvvvvvvvvv cadı kedim döndün aramıza demek çok sevındım bende 10 cm oldu belkı 11 bıle dıyebılırım ama sen 10 yazsan yeter tatlım öpüyorum.

benım eşim çok geri kafalıı anlatmak isdedimm ama olmaz ben sm sana güveniyorum ama bana buda bnm için önemli diyoo ben 3 cm kdr penis başı aldım sonra hemen geri ittim . ertesi gün dr. gttm bana emla jel ve kas gevşetici verdi bunları denicem kafamı toplayınca

egzersizlere başlıcam ama cesaretim yok.kızlar cesaretlendirin beni....

haydi karamsar haydi karamsar seni aralık ayı gelinleri arasında görmeyi istiyoruz gelin olma yolunun bası EGZERSİZ haydi bakalım mızmızlanma yok bu zamana kadar hangimiz sadece oturduğumuz yerden gelin olabıldık değilmi hadi bakem :)

Internetten falan okut esine biseyler bu konuyla alakali. Zarin esnekte olabilir esnek olanlarda kanama falan olmuyo o zaman ne yapicak esin
esin farkinda olmadan seni strese sokmus durumda cunku topige yazdiklarini gordum hep kanamayi sorup duruyosun.stresten kurtulman ve rahat olman gerekiyor bu illetten kurtulmak istiyorsan.

emla da kullanmış kas gevşeticide kullanmış vede 3 yıl vajili yaşamış biri olarak cidden kafada bitiyor diyimde o dediklerinle olmazsa üzülme bacım..... ve hemen egzersize kegel lere başlaaaaa...emlaaaa yaktı kavurdu beni.... ha birde sakın prez....siz eşinide mahveder sonra bağırırı sanaaaa... ha kasgevşetici 2 adet içip sıcak bir duş al 45 dkk da azcık gevşetyor haniii emlada 15 dkk da uyuşturuyor... ama bennnnnn bunlarla da yapamadımmmmmmmm denemediğim bişey kalmamıştııı taki marttannnnnn kasıma dek kegeller mantıklı geldi sonra bıraktım ağlaıdm sızladımmmm olmuyo olmuyorrrrr şartladım durdummmmmmmmmmmm.... heleeee şu lafı çok duydum gıcık oluyorummmmmmm ilkokul bebeleri yapyor gökçe sen nasıl yapamazsın diyeeee birde öğretmen oluncaaaakkk bacımmmm bakalımmm sen yap deneee olurda inşlh aralığın ilk gelini olursun hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…