- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.621
kafamdannn bu düşünceyi atmama yardım edin kızlarr ben sıkıldm artıkk bebeğim olsun istiyorummm artık bende bi kadın olmak istiyorummmmmmmmmmmm bana yardım edin yaprsın diynnn emla ve jel verdi doktr birde kas gevşetici.
care1 kendını basarı üzerine odaklaman lazım ben bunları söylerken maalesef hala egzersiz yapan bırı olarak söylüyorum ama ınan bu sıteyı okuduğumda ben bakamıyorum bile ne parmagı ne aparatı derken çok şükürki insallah gelin olmama az kaldı bizler malesef yanlıs sözlerin etkısı yuzunden vajiyle tanıştık doğru düşüncelerlede atlatacagız bizde sende Allahım hepimize minik minik bebişler nasip etsin insallah
bugün iki parmağa başlarım sanmıştım ama olmadı kızlarişaret parmağımı biraz zorlanarak da olsa aldım.. ama şunu anladım egzersiz sayısını artırmam şart.. çok kalleş bişeymiş bu vajina bi gün boş bıraktık hemen eski haline gelmiş:)
yasemincimmmm bende 6 kasım gibi yendim 29unda resl oldum bu ayın başında zorlandımmmmmmm tam denerken eşimeeee amma kalleş bu vaji tıpkı inglizce gibi dedimmmmmmm:) adam koptuuuuuuu
yendikten sonra bile zorlandıysan ben yanmışım:))
yok be bacımmmmmm dur heleeeee amannn sen bana bakmaaaa ben yaptıysammmmmmmm herkez yaaprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbak demedi deme yeninceee o zaman yazarım sanaaaaaa ki ben 3 yıl yaşadımmmmmmmmmm sen ciddden başla egzersizineeee
mufimcimmmmmm seni ve katarsisis haftasonu gıyaben gelin ettik bile bizzzzzz. bu haftaaasonu uzatmaaa yok artık bacımmmmmmmmm
haydi karamsar haydi karamsar seni aralık ayı gelinleri arasında görmeyi istiyoruz gelin olma yolunun bası EGZERSİZ haydi bakalım mızmızlanma yok bu zamana kadar hangimiz sadece oturduğumuz yerden gelin olabıldık değilmi hadi bakem :)
bugün iki parmağa başlarım sanmıştım ama olmadı kızlarişaret parmağımı biraz zorlanarak da olsa aldım.. ama şunu anladım egzersiz sayısını artırmam şart.. çok kalleş bişeymiş bu vajina bi gün boş bıraktık hemen eski haline gelmiş:)
tamam bu akşam başlıyorum inş misafirliğe gidiyoruz şimdi gelince inş. ya birde bişey sorcam parmak egzersizi yaparken eldiven kullanıyomusunuz
canım hala deneyemedik biz biraz kaçınıorum sanırım bugünde misafirlerimiz var akşama egzersiz yapmayı düşünüyorum inşallah yarın deneriz, aynı mı senin baskı ???
evet tatlım egzersız ihmal etmeye gelmıor hiç acımadan ınsanı geriye atıyor devam devam
kızlar merhaba :) uzun zamandır giremiyordum. araya regl de girdi. aklımda hep reglden sonra çok zorlanıcam egzersiz de yapamıyorum daralırmı başa mı dönerim düşüncesi vardı, amaaa reglim bitti ve denedik ama deneyelim düşüncesiyle degil öyle olunca acaip isteksiz oluyorum psikolojik heralde... neyse denemeyi düşünmedik. dur bakalım pozisyon deneyelim nasıl yapalın diye dedik ve öyle böyle derken bi baktık oldu(bana tavsile edilen gibi, çok teşekkür ederim) ama yarısına kadar. ama olsun kızlaaaar yarısına kadar aldım hem de hiç acımadı. bu benim için süper bi gelişme manyak süper bi gelişme. ama yarısından sonra alamadım nedenini bilmiyorum acaba teknik bi hata mı yapıyorum :) yarısına kadar aldığımda tutuyordum penisi oturmaya çalıştım ama gelmedi gerisi sorun ne anlamadım acaba yön mü yine?
giremediğim zamanların bi kısmını okudum regl olup da bittikten sonrasını merak eden arkadaşlar aynı endişeleri ben de yaşıyordum ama çok daha iyi oldu inanın bana. inşallah tamamını aldığımda ben de elimden geldiğince burda olcam ve yol göstermeye çalışcam çünka bunu cekmeyen bilmez.
o teknik hata bence nefestedir bende o noktaya kadar zorlanmadan geliyorum parmakla sonra zorlana zorlana alıyorum ama nefesinimizi kontrol etmeyi öğrenirsek kayıp gdiyo valla:) canım sen çoğunu başarmışın hadi daha güzel haberler getir bize:))
o teknik hata bence nefestedir bende o noktaya kadar zorlanmadan geliyorum parmakla sonra zorlana zorlana alıyorum ama nefesinimizi kontrol etmeyi öğrenirsek kayıp gdiyo valla:) canım sen çoğunu başarmışın hadi daha güzel haberler getir bize:))
kızlar merhaba :) uzun zamandır giremiyordum. araya regl de girdi. aklımda hep reglden sonra çok zorlanıcam egzersiz de yapamıyorum daralırmı başa mı dönerim düşüncesi vardı, amaaa reglim bitti ve denedik ama deneyelim düşüncesiyle degil öyle olunca acaip isteksiz oluyorum psikolojik heralde... neyse denemeyi düşünmedik. dur bakalım pozisyon deneyelim nasıl yapalın diye dedik ve öyle böyle derken bi baktık oldu(bana tavsile edilen gibi, çok teşekkür ederim) ama yarısına kadar. ama olsun kızlaaaar yarısına kadar aldım hem de hiç acımadı. bu benim için süper bi gelişme manyak süper bi gelişme. ama yarısından sonra alamadım nedenini bilmiyorum acaba teknik bi hata mı yapıyorum :) yarısına kadar aldığımda tutuyordum penisi oturmaya çalıştım ama gelmedi gerisi sorun ne anlamadım acaba yön mü yine?
giremediğim zamanların bi kısmını okudum regl olup da bittikten sonrasını merak eden arkadaşlar aynı endişeleri ben de yaşıyordum ama çok daha iyi oldu inanın bana. inşallah tamamını aldığımda ben de elimden geldiğince burda olcam ve yol göstermeye çalışcam çünka bunu cekmeyen bilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?