Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

care1 kendını basarı üzerine odaklaman lazım ben bunları söylerken maalesef hala egzersiz yapan bırı olarak söylüyorum ama ınan bu sıteyı okuduğumda ben bakamıyorum bile ne parmagı ne aparatı derken çok şükürki insallah gelin olmama az kaldı bizler malesef yanlıs sözlerin etkısı yuzunden vajiyle tanıştık doğru düşüncelerlede atlatacagız bizde sende Allahım hepimize minik minik bebişler nasip etsin insallah

bugün iki parmağa başlarım sanmıştım ama olmadı kızlar işaret parmağımı biraz zorlanarak da olsa aldım.. ama şunu anladım egzersiz sayısını artırmam şart.. çok kalleş bişeymiş bu vajina bi gün boş bıraktık hemen eski haline gelmiş:)

mufimcimmmmmm seni ve katarsisis haftasonu gıyaben gelin ettik bile bizzzzzz. bu haftaaasonu uzatmaaa yok artık bacımmmmmmmmm

yasemincimmmm bende 6 kasım gibi yendim 29unda resl oldum bu ayın başında zorlandımmmmmmm tam denerken eşimeeee amma kalleş bu vaji tıpkı inglizce gibi dedimmmmmmm:) adam koptuuuuuuu

yendikten sonra bile zorlandıysan ben yanmışım:))

yok be bacımmmmmm dur heleeeee amannn sen bana bakmaaaa ben yaptıysammmmmmmm herkez yaaprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bak demedi deme yeninceee o zaman yazarım sanaaaaaa ki ben 3 yıl yaşadımmmmmmmmmm sen ciddden başla egzersizineeee

yok be bacımmmmmm dur heleeeee amannn sen bana bakmaaaa ben yaptıysammmmmmmm herkez yaaprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bak demedi deme yeninceee o zaman yazarım sanaaaaaa ki ben 3 yıl yaşadımmmmmmmmmm sen ciddden başla egzersizineeee

yok kızz şaka dedim:) basit aslındada biz büyütüyoz işte dün varya resmen iki parmak aldım bugün tek parmak zor aldım:) yapıcama inanıyorum çokta umutluyum :) karamsarlık bitti valla hele parmak egzersizlerinden sonra .. ne kadar sürerse sürsün ama kendim yenicem:)

mufimcimmmmmm seni ve katarsisis haftasonu gıyaben gelin ettik bile bizzzzzz. bu haftaaasonu uzatmaaa yok artık bacımmmmmmmmm

canımsın keşkeeeeeeeeee ama katarsıste bende gelin olamadık ve ilginç olan bahanemız aynı eşlerimiz uyuyakaldı :) ama cumartesi gun es denemesı yaptım biraz aldım ama tam değil bide jeli fazla sürmüşüz kayıp dışarı çıkıyor o mkadar jel varkı ben elimle bile yönlendiremedim simdide regl ım sadece kegel yapabılıyorum bakalım hafta sonu neolcak desteginiz için çok çok mersiiiiiiiiiiii

tamam bu akşam başlıyorum inş misafirliğe gidiyoruz şimdi gelince inş. ya birde bişey sorcam parmak egzersizi yaparken eldiven kullanıyomusunuz

evet tatlım egzersız ihmal etmeye gelmıor hiç acımadan ınsanı geriye atıyor devam devam

kızlar merhaba :) uzun zamandır giremiyordum. araya regl de girdi. aklımda hep reglden sonra çok zorlanıcam egzersiz de yapamıyorum daralırmı başa mı dönerim düşüncesi vardı, amaaa reglim bitti ve denedik ama deneyelim düşüncesiyle degil öyle olunca acaip isteksiz oluyorum psikolojik heralde... neyse denemeyi düşünmedik. dur bakalım pozisyon deneyelim nasıl yapalın diye dedik ve öyle böyle derken bi baktık oldu(bana tavsile edilen gibi, çok teşekkür ederim) ama yarısına kadar. ama olsun kızlaaaar yarısına kadar aldım hem de hiç acımadı. bu benim için süper bi gelişme manyak süper bi gelişme. ama yarısından sonra alamadım nedenini bilmiyorum acaba teknik bi hata mı yapıyorum :) yarısına kadar aldığımda tutuyordum penisi oturmaya çalıştım ama gelmedi gerisi sorun ne anlamadım acaba yön mü yine?
giremediğim zamanların bi kısmını okudum regl olup da bittikten sonrasını merak eden arkadaşlar aynı endişeleri ben de yaşıyordum ama çok daha iyi oldu inanın bana. inşallah tamamını aldığımda ben de elimden geldiğince burda olcam ve yol göstermeye çalışcam çünka bunu cekmeyen bilmez.

canım hala deneyemedik biz biraz kaçınıorum sanırım bugünde misafirlerimiz var akşama egzersiz yapmayı düşünüyorum inşallah yarın deneriz, aynı mı senin baskı ???

Evet cnm baski ayniydi ama daha az kasildim az terledim ve son bir ittirseydim tamamen olurdu sanirim ama ileri geri yapmadik daha yanma oldugu icin istemedim gelismeler guzel ama
cnm sende ysparsin stres yapma illaki oluyo stres ama derin nefes al ikin ben bunlarida yaptim

o teknik hata bence nefestedir bende o noktaya kadar zorlanmadan geliyorum parmakla sonra zorlana zorlana alıyorum ama nefesinimizi kontrol etmeyi öğrenirsek kayıp gdiyo valla:) canım sen çoğunu başarmışın hadi daha güzel haberler getir bize:))

canım çok teşekkür ederim inşallah gerisi de gelcek ve güzel haberlerle burda olcam inşallah

yaseminA sanırım sen vajiyi yenenlerdensin banada bi yol göster :) tam bir buçuk saattir tv nin karşısında egzersiz yapıyorum. önce 10 cm ile başladım olmadı en son 9 da kalmıştım. neyse sonra aparatı tekrar 9 yaptım denedim oldu, sonra 10 cm e tekrar yükselttim ama yarım yarım. neden her seferinde küçük aparatla evam etmem gerkiyor? ilk 10 cm denememde olmayınca ağlamak üzereydim üzüntüden olmicak dedim heralde bu kadar benim zarın esnekliği. ben zarı esnetmeye çalışıyorum kananma olmasından canımın yanmasından çok korktuğum için.

aparatı rahat hareket ettiremiyorum çok yanma oluyor. bi ton kayganlaştırıcı sürüyorum her giriş-çıkıştan sonra ama yinede canımın yanmasına engel olmuyor. hiç hareket ettiremiyorum .. çookk yavaşça ileri geri yapmaya çalışıyorum ama yine yanıyor.
kendimide hiç hazır hissetmiyorum yaaa penis denemesi için offfff eşim 10 cm aldın penis deneyelim diyor ama benim cesaretim yok çok üzgünüm

hopefor sen yenenlerdensin vajiyi sanırım ne güzel yaaa...
bende şuanda 10 cm aparat denedim oldu. sen kaç cm aparattan sonra penis denemsine geçmiştin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…