- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.641
yaseminA sanırım sen vajiyi yenenlerdensin banada bi yol göster :) tam bir buçuk saattir tv nin karşısında egzersiz yapıyorum. önce 10 cm ile başladım olmadı en son 9 da kalmıştım. neyse sonra aparatı tekrar 9 yaptım denedim oldu, sonra 10 cm e tekrar yükselttim ama yarım yarım. neden her seferinde küçük aparatla evam etmem gerkiyor? ilk 10 cm denememde olmayınca ağlamak üzereydim üzüntüden olmicak dedim heralde bu kadar benim zarın esnekliği. ben zarı esnetmeye çalışıyorum kananma olmasından canımın yanmasından çok korktuğum için.
aparatı rahat hareket ettiremiyorum çok yanma oluyor. bi ton kayganlaştırıcı sürüyorum her giriş-çıkıştan sonra ama yinede canımın yanmasına engel olmuyor. hiç hareket ettiremiyorum .. çookk yavaşça ileri geri yapmaya çalışıyorum ama yine yanıyor.
kendimide hiç hazır hissetmiyorum yaaa penis denemesi için offfff eşim 10 cm aldın penis deneyelim diyor ama benim cesaretim yok çok üzgünüm
canım yasemin kapatmış görünüyor tam yenemedim ama dilim döndüğünce sana deneyimimi anlatayım ben de 8 den 10 a çıkmak istediğimde çok zorlandım ağrıdı, biraz girdikten sonra batma oldu hatta yanlış bişeyler mi yapıyorum dedim. hangi pozisyonrda denedin bilmiyorum ama ben önce sırtımı yasladım( cadıkedi den Allah razı olsun o önerdi) ve 10 cm vajiye yerleştirdim aparatın dışarda kalan kısmını yukarı ucunu da aşağıya yani popoya doru eğdim ve inan bana bir anda girdi anlamadım bile ondan sonra uzun bi süre öyle aldım ben üst pozisyonra hiç alamıyordum ama şimdi hep üst pozisyonda alıyorum, hatta yarısına kadar aldım şimdi ve onu da üstteyken aldım. kızlar hep diyordu üstte kolay oluyo diye gerçekten öyle Allah yardımcımız olsun canım
hopefor sen yenenlerdensin vajiyi sanırım ne güzel yaaa...
bende şuanda 10 cm aparat denedim oldu. sen kaç cm aparattan sonra penis denemsine geçmiştin??
canıma bende sana cvp yazıyordum. 10 aldım ben en son. sonra regl oldum. bitti dün denedik ve aldım yarısına kadar aldım :) yarısı belki ama bu benil için çok önemli. hic acı falan yok inan gerisi de olcak inşallah. ben 10 cm aldığımda kızlar bana hemen eş denemesi yapma biraz 10 cm me egzersiz yap dediler canım sıkılmıştı çünkü hemen olsun istiyodum ama haklılarmış :) biraz egzersizle genişletmek kendini alıştırmak gerekiyormuş. sen de 10 cmi rahat alana kadar dene ondan sonra eş denemesine geç. inan bana hiç acı yok en azından yarısına kadar yok :) çünkü ben henüz yarısını aldım...Allah izniyle yencez
ohh çok sağol ecvap verdiğin için bi an çok yalnız hissettim isyanlardayız malum hepimiz :)
ben sırt üstü uzanıyorum poponun altına yastık koyup aparat denemesi yapıyorum 10 cm aldım ama git-gel yapamıyorum sen kolaylıkla yapabiliyor musun?
üst pozisyonda hiç denemdim sırt üstü yapabiliyorum idye ::)
sen 10 cm aldıktan sonra mı penis denemsine başladın?
herkes olayı kafanda bitireceksin diyor ama ben korkağın tek olduğum için 10 cm almama rağmen hala ölüyorum korkudan
bide sende ne zman kanama oldu kaç cm aparatta? yada penis denemesinde mi oldu?
benimde reglim 2 gün önce bitti egzersize tekrar bugün başlayabildim. çok utanıyorum ama ben eşimin p.s ini bile ölçtüm 13 cmbuda moralimi bozuyor en az 12 cm aparat alana kadar çalışmam gerekiyor diye şartlıyorum kendimi.
keşke bende penisi alabilsem bir an önce artık eşimde bende sıkılmaya başladık bu durumdan.
apartın kaç cm ki hiç aklıma gelip ölçmedim ama vardır zaten bi 10 12 cm aparatın genişliği girdikten sonra gerisini de yolla içine gidiyo. zaten önemli olan genişliği o girdikten sonra uznlamasına gidiyo zaten
benimde reglim 2 gün önce bitti egzersize tekrar bugün başlayabildim. çok utanıyorum ama ben eşimin p.s ini bile ölçtüm 13 cmbuda moralimi bozuyor en az 12 cm aparat alana kadar çalışmam gerekiyor diye şartlıyorum kendimi.
keşke bende penisi alabilsem bir an önce artık eşimde bende sıkılmaya başladık bu durumdan.
Canim kendini hazir hissedersen 10 cm den sora es denemesine gecebilirsin. Denemede anlicaksin pe... aparattan daha kolay cunku. Bende 10 cm den sonra yenmistim ve aparatta zorlanirken es denemesinde pe...si nasil aldigimi bile anlamadim cupp die kayip giriverdi.
10 cm aparatta iyice rahat olunca ve kendini hazir hissedince vajiyi yenmene engel olcak bisey kalcagini dusunmuyorum.9
Kizlar oncelikle hepinizn allahim yardimcisi olsun diyorum gonuldn. Bende yeni evliym baslarda bende kendimi waji. Saniyordum ama kararlilikla yendim fakat benim sorunum cok aci cekmem we tam iliskiyi yasayamamak onun icin emla almak istiyorum ama cok yakiyormu yani beynim oranin yanmasiyla mesgulken yine kremde ise yaramaz die korkuyorum birde hadi kremle oldu wajina alisiyormu krem olmadan yapabilirmiyiz bir muddet kremle yaptiktan sonra yoksa hep emlaya ihtiyac duyarmyim kusura bakmayin telf.dan girdm yanlis yazimlarim olabilir. Yardimci olan arkadaslarima simdidn tsk...
souvvenir canım sağol inşallah hepimiz kurtulcaz yakın zamanda
banada yardım edermsn egzersızlerden sonra kanaman oldumu brleşme oldugu gece
kızlar merhaba :) uzun zamandır giremiyordum. araya regl de girdi. aklımda hep reglden sonra çok zorlanıcam egzersiz de yapamıyorum daralırmı başa mı dönerim düşüncesi vardı, amaaa reglim bitti ve denedik ama deneyelim düşüncesiyle degil öyle olunca acaip isteksiz oluyorum psikolojik heralde... neyse denemeyi düşünmedik. dur bakalım pozisyon deneyelim nasıl yapalın diye dedik ve öyle böyle derken bi baktık oldu(bana tavsile edilen gibi, çok teşekkür ederim) ama yarısına kadar. ama olsun kızlaaaar yarısına kadar aldım hem de hiç acımadı. bu benim için süper bi gelişme manyak süper bi gelişme. ama yarısından sonra alamadım nedenini bilmiyorum acaba teknik bi hata mı yapıyorum :) yarısına kadar aldığımda tutuyordum penisi oturmaya çalıştım ama gelmedi gerisi sorun ne anlamadım acaba yön mü yine?
giremediğim zamanların bi kısmını okudum regl olup da bittikten sonrasını merak eden arkadaşlar aynı endişeleri ben de yaşıyordum ama çok daha iyi oldu inanın bana. inşallah tamamını aldığımda ben de elimden geldiğince burda olcam ve yol göstermeye çalışcam çünka bunu cekmeyen bilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?