Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yasemin kapatmış görünüyor tam yenemedim ama dilim döndüğünce sana deneyimimi anlatayım ben de 8 den 10 a çıkmak istediğimde çok zorlandım ağrıdı, biraz girdikten sonra batma oldu hatta yanlış bişeyler mi yapıyorum dedim. hangi pozisyonrda denedin bilmiyorum ama ben önce sırtımı yasladım( cadıkedi den Allah razı olsun o önerdi) ve 10 cm vajiye yerleştirdim aparatın dışarda kalan kısmını yukarı ucunu da aşağıya yani popoya doru eğdim ve inan bana bir anda girdi anlamadım bile ondan sonra uzun bi süre öyle aldım ben üst pozisyonra hiç alamıyordum ama şimdi hep üst pozisyonda alıyorum, hatta yarısına kadar aldım şimdi ve onu da üstteyken aldım. kızlar hep diyordu üstte kolay oluyo diye gerçekten öyle Allah yardımcımız olsun canım

ohh çok sağol ecvap verdiğin için bi an çok yalnız hissettim isyanlardayız malum hepimiz :)
ben sırt üstü uzanıyorum poponun altına yastık koyup aparat denemesi yapıyorum 10 cm aldım ama git-gel yapamıyorum sen kolaylıkla yapabiliyor musun?
üst pozisyonda hiç denemdim sırt üstü yapabiliyorum idye ::)
sen 10 cm aldıktan sonra mı penis denemsine başladın?
herkes olayı kafanda bitireceksin diyor ama ben korkağın tek olduğum için 10 cm almama rağmen hala ölüyorum korkudan
bide sende ne zman kanama oldu kaç cm aparatta? yada penis denemesinde mi oldu?

hopefor sen yenenlerdensin vajiyi sanırım ne güzel yaaa...
bende şuanda 10 cm aparat denedim oldu. sen kaç cm aparattan sonra penis denemsine geçmiştin??

canıma bende sana cvp yazıyordum. 10 aldım ben en son. sonra regl oldum. bitti dün denedik ve aldım yarısına kadar aldım :) yarısı belki ama bu benil için çok önemli. hic acı falan yok inan gerisi de olcak inşallah. ben 10 cm aldığımda kızlar bana hemen eş denemesi yapma biraz 10 cm me egzersiz yap dediler canım sıkılmıştı çünkü hemen olsun istiyodum ama haklılarmış :) biraz egzersizle genişletmek kendini alıştırmak gerekiyormuş. sen de 10 cmi rahat alana kadar dene ondan sonra eş denemesine geç. inan bana hiç acı yok en azından yarısına kadar yok :) çünkü ben henüz yarısını aldım...Allah izniyle yencez

benimde reglim 2 gün önce bitti egzersize tekrar bugün başlayabildim. çok utanıyorum ama ben eşimin p.s ini bile ölçtüm 13 cm buda moralimi bozuyor en az 12 cm aparat alana kadar çalışmam gerekiyor diye şartlıyorum kendimi.
keşke bende penisi alabilsem bir an önce artık eşimde bende sıkılmaya başladık bu durumdan.

canııım ilk zamanlar ben de öyleydim cevap gelmeyince üstüme alınıyordum :) cvp alınca da dünyalar benim oluyodu. 10 cm e kadar senin gibi aldım ama 10 cm öyle alamayınca pozisyonumu değiytirdim yazdım onu sana. evet olay kafanda bitiyo haklılar ama egzersiz yapıp bunu beynine ggöstermen gerekiyor bak oluyo diye :) yoksa kuru kuru oluyo beyinde bitiyorla olmuyo çok denedim ben onu gerekirse kafasına vura vura bak oluyo diceksin :) kanama daha önce olmuştu bende ama korkma sakın ilk 10 cm aldığımda kanama oldu ama sanırım yanlış yönden oldu.

apartın kaç cm ki hiç aklıma gelip ölçmedim ama vardır zaten bi 10 12 cm aparatın genişliği girdikten sonra gerisini de yolla içine gidiyo. zaten önemli olan genişliği o girdikten sonra uznlamasına gidiyo zaten

canım ben zaten genişliğinden bahsediyorum şuanki aparatımın çevresinin ölçüsü yani genişliği 10cm. eşimin 13 cm. (yanlış olmasın diye ayrıntılı yazdım) arada daha 3 cm var ne kadar öenmli bu fark bilmiyorum...

aparat uzunluğunu çok önemsemedim ama benim aparatım rimel kadar. sonuna kadar alabiliyorum.

Canim kendini hazir hissedersen 10 cm den sora es denemesine gecebilirsin. Denemede anlicaksin pe... aparattan daha kolay cunku. Bende 10 cm den sonra yenmistim ve aparatta zorlanirken es denemesinde pe...si nasil aldigimi bile anlamadim cupp die kayip giriverdi.
10 cm aparatta iyice rahat olunca ve kendini hazir hissedince vajiyi yenmene engel olcak bisey kalcagini dusunmuyorum.9

herkes penisiin daha kolay olduğunu söylüyor herkes aynı şeyi söylüyorsa doğrudur :)
2 saattir egzersiz yapıyprum gerçi bunun 1 saati aparatı yerleştirmeye çalışırken geçti :)
inş. bende penis denemesine geçicem sizlerin desteğiyle ama şimdi çok uykum geldi ayrın mesai var eşim çoktan uyudu bile ben hala netin başındayım :)

kızlar apartlarla denedim ob tamponlar var.onlarla denedim .önceden başını bile alamazken hepsi oldu çok mutluyum yrn parmak egzersizine geçiyorum inş.dua edin

Kizlar oncelikle hepinizn allahim yardimcisi olsun diyorum gonuldn. Bende yeni evliym baslarda bende kendimi waji. Saniyordum ama kararlilikla yendim fakat benim sorunum cok aci cekmem we tam iliskiyi yasayamamak onun icin emla almak istiyorum ama cok yakiyormu yani beynim oranin yanmasiyla mesgulken yine kremde ise yaramaz die korkuyorum birde hadi kremle oldu wajina alisiyormu krem olmadan yapabilirmiyiz bir muddet kremle yaptiktan sonra yoksa hep emlaya ihtiyac duyarmyim kusura bakmayin telf.dan girdm yanlis yazimlarim olabilir. Yardimci olan arkadaslarima simdidn tsk...

canım daha önceden doktora gidip fiziksel bi durum söz konusu olup olmadığını öğrenmiş miydin?eğer fiziksel problem yoksa sorun yok ama doktora gitmediysen belki disparoni(ağrılı cinsel birleşme) yaşıyor olabilirsin. emla kreme gelince tavsiye etmem çünkü vajinusmus değilim dedin.emla krem baya uyuşturuyor hatta bu durumdan eşinde etkilenir fazlasıyla ama vaji olan arkadaşlar bir şeylere alışana kadar kullanıyorlar. illa krem kullanmak istiyorum dersen emla krem yerine su bazlı kayganlaştırıcı kullanmanı tavsiye ederim,eczaneye gidip alabilirsin.su bazlı olması önemli canım. disparoni olup olmadığını da vajinusmus alanında uzman bi doktora gidip basit bi muayene ile öğrenebilirsin...

günaydın kızlar dün akşam uzun zamandan sonra egzersiz yapayım dedim en son 2 parmak tek boğumda kalmıştım ben yine tek parmak deneyim dedim oldu alabiliyorum ama jellediğim halde içimde öle kaymıyo parmağım daha önce bu kadar farketmemiştim ama çok dar geldi esnemeyecekmiş gibi geliyo moralim bozuldu eşime denettirmeye çalıştım onun parmağını hiç alamadım vajinanın giriş kısmı çok dar geliyo içide kaygan değil napcam ben

hehehehehçok sevindim canım.benim de öyle olmuştu gel pozisyon deneyelim demiştim öyle miydi böyle miydi derken herşey olup bitmişti.ilk deneme için hepsinin olmasına gerek yok yön çalışmalarına devam et

Kızlar Günaydın Hepinizee

Ve İştee Bugün Günlerden 12.12.12

O kadar Özel Bir tarih ki benim bile yeniden gelin olasım var

Var mı Bugün bu güzel tarihte Gelin Olann.

Adını Bu Güzel Tarihee yazdırannn ??? :13::13:

Bu Gece Saat 12'ye Kadar Vaktinizz varr.. Halaa Geç Değil. Başarabilirsinizz..

Önemli olan tek şeyy azim ve istek..!!

Bugünün Gelinlerinii Sabırsızlıklaa Bekliyoruzzz

günaydın kızlar dün akşam uzun zamandan sonra egzersiz yapayım dedim en son 2 parmak tek boğumda kalmıştım ben yine tek parmak deneyim dedim oldu alabiliyorum ama jellediğim halde içimde öle kaymıyo parmağım daha önce bu kadar farketmemiştim ama çok dar geldi esnemeyecekmiş gibi geliyo moralim bozuldu eşime denettirmeye çalıştım onun parmağını hiç alamadım vajinanın giriş kısmı çok dar geliyo içide kaygan değil napcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…