Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bepanteni bende tavsiye ederim.. çok etkili bi merhem:)

çok dogru söyluyosun cnmm ama bnı bu konu da sıkıyo okuyalım diyorum yok ya saçmalama benı düşürme o durumlara diyoo eski kafaaalıı ya

Aparatımın vajinadan girip içeriye doğru giderken sanki içeriyi yırtar gibi geçtiğini hissediyorum yaa başlarda böyle değildi 6cm ile çalışırken sonradan bu acıyı hissetmeye başladım. Parmaklada çok kolay yapamıyorum o yüzden aparata geçmiiştim. parmakla başlayıp aparatla kalınlığı arttırarak devam etmek kolay gelmişti ama parmakla nasıl yapıcam 9 cm bilmiyorum ki?
o kadar fazla jel kullanıyorum ki yinede ağrı yapıyor..

beğanhten vardı evde ama her bepanthen olur mu ? bide egzersiz yaparken vajinanın içine sürmem gerekiyor dimi?

Hayır Canım Egzersiz yaparken Aparatının Üzerine süreceksin Bepanthen'i..

Ve O şekildee Sokucaksın Vajinana..Bolca Bepanthen sürki etkisini Göresin..

Parmakla Önemli Olan 3 Parmağı Yanyana sokmak.

3 Parmağı yan yana sokarsan Penis denemesine Hazırsın demektir Canımm

bence eşinlede yap arada ben dünkü o rahatı yaşadıktan sonra şimdi kendim yapmak o kadar zor geliyokiii:) ki burdaki çoğu arkadaş p...s daha kolay diyo:))

eşimde her zman parmak denemk istemiyor. zaten 1 kere denedik parmakla hemen penis deneyelim diye ısrarcı oluyor bende hayır diyince moralimiz bozuluyor falan .. ben birazda onu heveslendirmeden kendimi hazır hissedene kadar aparatla çalışırım demiştim.. ama arada eş dnemsi şart..

ya ben bugün gelin olacaktım yaa 12,12,12 diye berayy beni heyecanlandırmıştı ama yine olamicam sanırım.

bide kesin bi tarih belirlemem lazım önüme yoksa sürekli erteliyorum

sen kaç cm alabiliyorsun?

canım ben cm hesabı yapmadım da orta parmağımın tamamını alıyorum işte:) şimdi sorun kalınlaştrdığımda da olcakmı bakalım iki üç derken:)) ben de kendime yılbaşına kadar süre verdim.. süre koy bencede mesela sende yılbaşı yap:) hem çalışmak için zamanın olur:) kendine güvenin gelir..

eşimin 2 parmağını yanyana almıştım ama 1 sefer denemiştik. bi dahada denemedik

tamam bende yıl başına kadar süre veriyorum kendime ve bugün eşimle parmak denemesi yapıcam artık o istemese de yaptrıcam

çalıştığım için sadece akşamları yemekten sonra kısıtlı bir zmanım var bazende evde olmuyoruz falan hep erteleniyo malesef

gece ben daha konsantre oluyorum mesela :) bi de sıcakta yapmaya özen göster:) eşinle egzersiz yaparkende ön sevişme yapmaya özen göster o zaman nasıl kayıp gdiyo şaşkınlıkla görceksin:)

gece ben daha konsantre oluyorum mesela :) bi de sıcakta yapmaya özen göster:) eşinle egzersiz yaparkende ön sevişme yapmaya özen göster o zaman nasıl kayıp gdiyo şaşkınlıkla görceksin:)

allaha şükür ev sıcak, okuyorum forumda soğuk odalarda egzersiz yapmaya çalışanları halime şükrediyorum :)

eşimle egzersiz yapmak zor olacak ama deneyeceğim

allaha şükür ev sıcak, okuyorum forumda soğuk odalarda egzersiz yapmaya çalışanları halime şükrediyorum :)

eşimle egzersiz yapmak zor olacak ama deneyeceğim

ben bi kere soğuk odada yaptım parmak içerde sıkıştıı bilmiyodum sıcakta kasların gevşediğini:) niye zor olsunki canım senin iyileşmen için o da gayret göstersin biraz

canm o acı deıl huylanma .zamanla alısıyo ınsan...

canm o acı deıl huylanma .zamanla alısıyo ınsan...

aynı şeyi bende yaşıyorum malesef aparatı sokup çıkarırken acayip yanma oluyo arkadaşlar tahriş olmuştur onda diyorlar yada aparat çok sert olabilir...huylanma gibi kesinlikle değil içindeki herşeyi sanki söküp alıyormuş gibi hissediyorum bende çıkarırken

o bendede oluyo kessinlikle kendimizi kastığımız için.. bazen çıkarırken ağlıyodum ben o acı yüzünden ama kendimi saldığımda orada genişliyo.. bazen sokmak çıkarmaktan daha kolay geliyo ama zamanla alışcaz bayanlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…