- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.681
Canım Ben Egzersizlere Başladığımda İlk Başta Aparatla Denemiştim.
Ve Beni Tahriş etmişti. O yüzden aparatı Bıraktım. Ve parmak egzersizine Geçmiştim.
Bence Akıntıyla yüzünden değilde. Tahriş Olduğu İçin Acı Çekiyor olabilirsin..
Çünkü bende ne kadar Jel sürersem sürüm aparatım çok sertti ve canımı yakıyodu.
Bende O yüzden Aparatı Bıraktım. Parmak Egzersizini daha rahat yapmıştım..
Seninde Muhakkak öyle Olmuştur. Bepanthen'in Merhemi var Onu Kullan Tahriş olmuşsaa iyileşmesine yardımcı Olur.Ve Fito Krem Buda Tahrişi önlüyo. Bunun İkisinidee kullan derimm
Internetten falan okut esine biseyler bu konuyla alakali. Zarin esnekte olabilir esnek olanlarda kanama falan olmuyo o zaman ne yapicak esin
esin farkinda olmadan seni strese sokmus durumda cunku topige yazdiklarini gordum hep kanamayi sorup duruyosun.stresten kurtulman ve rahat olman gerekiyor bu illetten kurtulmak istiyorsan.
Canım Ben Egzersizlere Başladığımda İlk Başta Aparatla Denemiştim.
Ve Beni Tahriş etmişti. O yüzden aparatı Bıraktım. Ve parmak egzersizine Geçmiştim.
Bence Akıntıyla yüzünden değilde. Tahriş Olduğu İçin Acı Çekiyor olabilirsin..
Çünkü bende ne kadar Jel sürersem sürüm aparatım çok sertti ve canımı yakıyodu.
Bende O yüzden Aparatı Bıraktım. Parmak Egzersizini daha rahat yapmıştım..
Seninde Muhakkak öyle Olmuştur. Bepanthen'in Merhemi var Onu Kullan Tahriş olmuşsaa iyileşmesine yardımcı Olur.Ve Fito Krem Buda Tahrişi önlüyo. Bunun İkisinidee kullan derimm
Aparatımın vajinadan girip içeriye doğru giderken sanki içeriyi yırtar gibi geçtiğini hissediyorum yaa başlarda böyle değildi 6cm ile çalışırken sonradan bu acıyı hissetmeye başladım. Parmaklada çok kolay yapamıyorum o yüzden aparata geçmiiştim. parmakla başlayıp aparatla kalınlığı arttırarak devam etmek kolay gelmişti ama parmakla nasıl yapıcam 9 cm bilmiyorum ki?
o kadar fazla jel kullanıyorum ki yinede ağrı yapıyor..
beğanhten vardı evde ama her bepanthen olur mu ? bide egzersiz yaparken vajinanın içine sürmem gerekiyor dimi?
bence eşinlede yap arada ben dünkü o rahatı yaşadıktan sonra şimdi kendim yapmak o kadar zor geliyokiii:) ki burdaki çoğu arkadaş p...s daha kolay diyo:))
eşimde her zman parmak denemk istemiyor. zaten 1 kere denedik parmakla hemen penis deneyelim diye ısrarcı oluyor bende hayır diyince moralimiz bozuluyor falan .. ben birazda onu heveslendirmeden kendimi hazır hissedene kadar aparatla çalışırım demiştim.. ama arada eş dnemsi şart..
ya ben bugün gelin olacaktım yaa 12,12,12 diye berayy beni heyecanlandırmıştı ama yine olamicam sanırım.
bide kesin bi tarih belirlemem lazım önüme yoksa sürekli erteliyorum
sen kaç cm alabiliyorsun?
Hayır Canım Egzersiz yaparken Aparatının Üzerine süreceksin Bepanthen'i..
Ve O şekildee Sokucaksın Vajinana..Bolca Bepanthen sürki etkisini Göresin..
Parmakla Önemli Olan 3 Parmağı Yanyana sokmak.
3 Parmağı yan yana sokarsan Penis denemesine Hazırsın demektir Canımm
canım ben cm hesabı yapmadım da orta parmağımın tamamını alıyorum işte:) şimdi sorun kalınlaştrdığımda da olcakmı bakalım iki üç derken:)) ben de kendime yılbaşına kadar süre verdim.. süre koy bencede mesela sende yılbaşı yap:) hem çalışmak için zamanın olur:) kendine güvenin gelir..
tamam bende yıl başına kadar süre veriyorum kendime ve bugün eşimle parmak denemesi yapıcam artık o istemese de yaptrıcam
çalıştığım için sadece akşamları yemekten sonra kısıtlı bir zmanım var bazende evde olmuyoruz falan hep erteleniyo malesef
gece ben daha konsantre oluyorum mesela :) bi de sıcakta yapmaya özen göster:) eşinle egzersiz yaparkende ön sevişme yapmaya özen göster o zaman nasıl kayıp gdiyo şaşkınlıkla görceksin:)
eşimin 2 parmağını yanyana almıştım ama 1 sefer denemiştik. bi dahada denemedik
allaha şükür ev sıcak, okuyorum forumda soğuk odalarda egzersiz yapmaya çalışanları halime şükrediyorum :)
eşimle egzersiz yapmak zor olacak ama deneyeceğim
ben bi kere soğuk odada yaptım parmak içerde sıkıştıı bilmiyodum sıcakta kasların gevşediğini:) niye zor olsunki canım senin iyileşmen için o da gayret göstersin biraz
ben pek iyi değilim ya mafoldumben
egzersiz yaparken çok rahatsız oluyorum önceden dayanabiliyordum ama artık dayanamıyorum
mumu çıkarırken çok tuhaf oluyorum acı gibi değil acı olsa yine iyi ama çok tuhaf ya anlatamıyorum ki ne yapıcam biliyorum mafoldumben
Yani işte Canım Bir seferle olacak İş değil bu.
Devamlı Olarak yapman lazımm
canm o acı deıl huylanma .zamanla alısıyo ınsan...
eşim yine de çok sabırlı biz evleneli 1 sene oldu hala bekliyo zavallım :26::26::26::26:
aynı şeyi bende yaşıyorum malesef aparatı sokup çıkarırken acayip yanma oluyo arkadaşlar tahriş olmuştur onda diyorlar yada aparat çok sert olabilir...huylanma gibi kesinlikle değil içindeki herşeyi sanki söküp alıyormuş gibi hissediyorum bende çıkarırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?