Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın Berayy,

Ben büyük hayal kırıklığı yaşıyorum 10 cm sandığım aparatımı ölçtüğümde 9 cm olduğunu fark ettim sadece 0,5 cm ilerleme kaydedebildim. regl dönemim araya girmişti ve egzersiz yapamamıştım. ancak 9 cm alabiliyorum ağrılı bi şekilde oda hiç rahat alamıyorum. akıntım var acaba enfeksiyon mu kaptım hiç bilmiyorum. doktorada gitmek istemiyorum bu vajiyi çözene kadar. güya bu akşam bende gelin olacaktım daha 9 cm iancak aldım acı çeke çeke

Canım 9 Cm az değil ki oda Çok iyi.

İlla Yenmen İçin 13-14 Cm alman gerekmiyo ki. Sen Kendini Ne zaman Hazır Hissedersen o zaman yapabilirsin..

Çünkü Zaten Herşey Bizim Beynimizdeee. Önemli olan istek ve azim !!

Akıntı İçin Bişey diyemicem.Dediğin gibi Enfeksiyon kapmış olabilirsin. Yada hiç öyle Bişey Olmayabilir.

Yalnız şunu söylemek istiyorum. Her Bayanın Ufak tefek Mutlaka akıntısı vardır.

Senin Önceleri varmıydı bu akıntı yoksaa yenimi olduu ?? Nasıl bir akıntı ve rengi ne ??

Canım Hiç esnemeyecekmiş gibi diyosunn. Öyle Şey Olurmu Hiç ???

Ordann Çocuk Çıkıyoo. Nasıl Esnek olmasınn ??

Orası Herşeyin Şeklini alır.Sen rahat olduğun sürece canın filan da yanmaz !!

Demekki sen kendini sıkıyosun,Kasıyosun orasıda haliylee geriliyoo ve acıyoo..

Bolca Jel kullan. Nefes Egzersizlerini unutmaa !! Ikınmayı Unutmaa !!

Rahatlamaya Çalış. Çalış Ki Olsun Bu İş

rahatlamaya çalışıyorum ama olmuyo parmağım giriyo ama kaymıyo öle içimde ileri geri yapamıyorum öle

Ben kendimi 11 cm'e şartladım sanırım, ne zaman 11 cm alabilirsem o zaman deneyebilirim gibi hissediyorum...

Akıntım hep vardı ara ara oluyordu . 1 sene önce doktora gittiğimde akıntın var dedi ilaç verdi krem gibi şeyler ama kullanmadım.. beyaz renkli oluyor bazen krem rengi oluyor.. sıvı şekilde değilde daha katı offff neler anlatıyorum :S akıntıdan dolayı mı acılı oluyor acaba egzersizlerim? yada disparoni diye bi rahatsızlık varmış ondan mı oldum ki

acıya dayanıksızım evlendiğim ilk gece özel bi doktoru yatağından kaldırıp muayenehane açtırmıştık çok acıdı die :) hemde balayındaydık ve ben balayından hiç bişey anlamamıştım doktor bize 1 hafta boyunca yasaklamıştı ilişkiyi.ama inat bu ya başarmalıydım.o gece olmalıydı azıcık oldu ama acısı dayanılmaz.ertesi gün benim isteğim üzerine tekrar oldu çünkü ertelesem bi daha hiç cesaret edemicektim.ertesi gün filan derken artık oluyrdu ama işkence gibiydi.bugn acımıcak dediğim hergün acı çekiyordum.hamile kaldım hala acı vardı doğum zamanı muayene bile olurken çok zorlandım yani tam tamına 1 yıl sürdü.normal doğum yapmadım sezeryandı ama ne hikmetse doğumdan sonra ancak rahatladım.tavsiyem birer tane çocuk yapın belki geçer :)şaka bi tarafa zor bi durum allah yardımcınız olsun.

selam aleyküm arkadaşlar ben 20 gündür memleketteydim ve dün geldim eş denemesi yaptım fakat yine olmadı..
memlekette jinekoloğa gittim XANAX ve ANESTOL POMAD verdi kullanan oldu mu her hangi birini yardımcı olursanız çok sevinirim

ayyy sabahı iple çektim kızlar:) dün gece neler oldu bilseniz:)) eşimde bi anda egzersizime dahil oldu:) yatağa girdik hiç öyle bişey yoktu aklımızda sonra eşim bi anda beni kendine çekti.. ve hiç acıtmadan atm iki parmağını iki boğuma kadar aldım:) dün gece sevinçten ağladım.. ben heralde bu hastalığı yenmeye yakınım .. yakında eş denemesine bile geçebilirim öyle güveniyorum kendime:)) şunu da anladım ben kendim parmağımı sokunca bile daha çok pimpirikliymişim eşim yapınca hiç hissetmedim hatta gözlerime inanamadım:)) mutluyummmm

Canım Ben Burdann Ne diyebilirim ki. Yani ne desem yalan olur..

Bana egzersizle İlgili yada ilişkinle ilgili şeyler sor cevap verim..

Amaa akıntın için Bişey Söyleyemem.. Eğer Çok rahatsız edici Bir akıntın Olursaa Bir doktora Görün derimm

canımmm benim keşke yenmiş olsaydımda yardım edebilseydim( ama ben şu an eşimin iki parmağını iki boğuma kadar almış bulunuyorum ve inan kiii hiç acımadı kendimi o kadar rahat bıraktım kii.. nefesime dikkat ettim eşimi yönettim ve grdi:) devam etseydik belki p...s bile grerdi:) bence sende eşine yaptır bak nasıl rahatlıyosun insan kendi canı yanar diye bişey yapamıyo:) gerçi eşimde canımı yakmadı:))

Bravo Canımm.. İşte Bu yüzden Hep söylüyorum Eş Egzersizi Mutlaka Yapın Diyee..

Çünkü İnsanın eşine Karşı güveni geliyo. Ve Bir an Öncee Yapmak istiyoo..

Gerçektenn çoook sevindim senin adınaa. Egzersizlerinee devam et..

Ve fırsat Buldukça eşinle egzersiz yapmaya çalış.. Bu Şekilde Gidersen Yenmen An Meselesii

kendi yaptığımla alakası yoktu beraycım:) hiç zorlanmadan girdi şok oldum:) inşallah yılbaşına kadar biter :))))

selam aleyküm arkadaşlar ben 20 gündür memleketteydim ve dün geldim eş denemesi yaptım fakat yine olmadı..
memlekette jinekoloğa gittim XANAX ve ANESTOL POMAD verdi kullanan oldu mu her hangi birini yardımcı olursanız çok sevinirim

sağol canım

akıntım beni rahatsız etmiyo yani öyle kötü kokulu yada çok fazla bi akıntı yok hep olduğu gibi. tek rahatsızlığım benim egzersizlerde vajinanın yanması. Bu yanmayı da acaba akıntıdan dolayı mı dedim ama neden bilmiyorum. ya daha alışamadım ya kendimi kasıyorum. yada aparatım mı çok sert bilmiyorum senin fikrin ne?

dün akşam 9 cm'lik aparatı defalarca denedim oldu. son kez deneyip uyuyayım dedim ama sokamadım girmedi neden oldu anlamadım bir türlü girmedi

Evet Ben Kullandım Anestol Pomad'ı Amaa Çookta İşe yaradığını söylüyemicemm..

Tabi Herkeste aynı olurmu bilemem..

Sen Kullan Bakim İkisinidee. Beynini Kötü şeylerle Fazla doldurmaa.

evet ben kullandım anestol pomad'ı amaa çookta işe yaradığını söylüyemicemm..

Tabi herkeste aynı olurmu bilemem..

Sen kullan bakim ikisinidee. Beynini kötü şeylerle fazla doldurmaa.

teşekkür ederim cevap için :) valla beynim artık pek bişi almıyo algılayamıyo canım sadece vajınısmusla mesgul

bende 1 kere eşimin parmağıyla denedim 2 parmak sonra 3 parmağın şekli üst üste olacak şekilde yarısına kadar girmişti. düşündüğümden daha acısızdı. doğru söylüyorsun. ama ben aparatla devam ediyorum ve çok canım yanıyo..

kendimi ne zaman hazır hissedicem bilmiyorum :44::44::44:

Canım Ben Egzersizlere Başladığımda İlk Başta Aparatla Denemiştim.

Ve Beni Tahriş etmişti. O yüzden aparatı Bıraktım. Ve parmak egzersizine Geçmiştim.

Bence Akıntıyla yüzünden değilde. Tahriş Olduğu İçin Acı Çekiyor olabilirsin..

Çünkü bende ne kadar Jel sürersem sürüm aparatım çok sertti ve canımı yakıyodu.

Bende O yüzden Aparatı Bıraktım. Parmak Egzersizini daha rahat yapmıştım..

Seninde Muhakkak öyle Olmuştur. Bepanthen'in Merhemi var Onu Kullan Tahriş olmuşsaa iyileşmesine yardımcı Olur.Ve Fito Krem Buda Tahrişi önlüyo. Bunun İkisinidee kullan derimm

bence eşinlede yap arada ben dünkü o rahatı yaşadıktan sonra şimdi kendim yapmak o kadar zor geliyokiii:) ki burdaki çoğu arkadaş p...s daha kolay diyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…