- 29 Temmuz 2011
- 889
- 280
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.701
egzersızlerı her gun yapıcaksın kı orası alısacak acı yanma dıye bı sey yookk
sende yenenelrden misin vajiyi?
eğer öyleyse ilk pozisyon nasıl olmalı ? herkes bayan üstte arkası dönük diyor ama ben dizlerimin üstünde veya ayakta iken bacak kaslarım kasılı olduğu için popomda kasılıyor. vaji girişini bulamıyorum
o bendede oluyo kessinlikle kendimizi kastığımız için.. bazen çıkarırken ağlıyodum ben o acı yüzünden ama kendimi saldığımda orada genişliyo.. bazen sokmak çıkarmaktan daha kolay geliyo ama zamanla alışcaz bayanlar :)
arkadaslar medıtasyon muziklerı alın onları dınlerken hipnoz olursunuz bı bakmıssınız aparatı sonuna kadar almıssınız ben cok faydasını gordum
bende yılbaşına kadar verdim:) hadi yenelim yenelimmbende yenmeye ugrasıyorum epey yol aldım ama bırden olmuyor yılbasına kadar sure verdım kendıme ıns herkes yener.
bu kasmadan kurtulamadım.ne kadar rahat durmaya çalışsamda ileri doğru bastırınca kasıyorum...
sende yenenelrden misin vajiyi?
eğer öyleyse ilk pozisyon nasıl olmalı ? herkes bayan üstte arkası dönük diyor ama ben dizlerimin üstünde veya ayakta iken bacak kaslarım kasılı olduğu için popomda kasılıyor. vaji girişini bulamıyorum
bende yenmeye ugrasıyorum epey yol aldım ama bırden olmuyor yılbasına kadar sure verdım kendıme ıns herkes yener.
işte burdada nefes alıp vermek çok önemli ve işe yarıyorda derin derin nefelser alıp vereceksin
ben nefes alırken ıkınıyorum ve itiyorum aparatı çok rahat giriyor öyle olunca ama çıkarken nasıl olacak ona çare bulamadım
her turlu aparatı rahat sekılde alıyorum
ileri doğru bastırdığındamı nasıl yani nefesmi alıcam yoksa vereceğim???
kulak çöpünü alamıyodum aldım :) o gazla direkt orta parmağa geçtim 2 boğuma yakın aldım galiba yani çok anlayamadım :) ultrason jeli sürdüm cadıkedi duyuyo musun beni :)
nefes alırken aparatı ittireceksin bu benim kendi bulduğum kendimi rahat hissetttiğim yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?