Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egzersızlerı her gun yapıcaksın kı orası alısacak acı yanma dıye bı sey yookk

sende yenenelrden misin vajiyi?

eğer öyleyse ilk pozisyon nasıl olmalı ? herkes bayan üstte arkası dönük diyor ama ben dizlerimin üstünde veya ayakta iken bacak kaslarım kasılı olduğu için popomda kasılıyor. vaji girişini bulamıyorum

canım ustte yuzun esıne donukte yapabılırsın ben o sekılde yenmıstım wc ye oturur pozısyonda

bu kasmadan kurtulamadım.ne kadar rahat durmaya çalışsamda ileri doğru bastırınca kasıyorum...

arkadaslar medıtasyon muziklerı alın onları dınlerken hipnoz olursunuz bı bakmıssınız aparatı sonuna kadar almıssınız ben cok faydasını gordum

meditasyon müziği iyi fikir gerçekten ama tv karşında oturukende hipnoz oluyo insan eğer sevdiğin bir dizi varsa

aparatı sonuna kadar almakta problem yokta aparatın genişliğini arttırıp almak büyükkk büsnbüyük problem

bu kasmadan kurtulamadım.ne kadar rahat durmaya çalışsamda ileri doğru bastırınca kasıyorum...

işte burdada nefes alıp vermek çok önemli ve işe yarıyorda derin derin nefelser alıp vereceksin

ben nefes alırken ıkınıyorum ve itiyorum aparatı çok rahat giriyor öyle olunca ama çıkarken nasıl olacak ona çare bulamadım

canım benim ayakta iken nasıl olacak?iyice kasılırsın ve p....giremezkiiiii

ileri doğru bastırdığındamı nasıl yani nefesmi alıcam yoksa vereceğim???

kulak çöpünü alamıyodum aldım :) o gazla direkt orta parmağa geçtim 2 boğuma yakın aldım galiba yani çok anlayamadım :) ultrason jeli sürdüm cadıkedi duyuyo musun beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…