Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hiç yapmadım nasıl yapılacağı yazarmı bir yerlerde??

canım eğer egezersize yeni başlayacaksan önce sayfanın başındaki kegel ve nefes egzersizleriyle başlıyorsun.daha sonra ayna karşınında vajini inceliyorsun(ıkındığında orası açılıyor).sonra kendini hazır hissettiğin zaman istersen sen kulak pamuğu ile başla ister 1 ister 3-5 adet bir araya getirerek onları streçle sabitle,prezervatife geçir kayganlaitırıcı jel ya da aynı görevde olan ultrason jelini kullanıp onu vajınanın içine göndermeye çalış.benım ılk aparatım bakkallrda satılan beyaz mumdu onu kalınlaştırarark çalışmıştım.

anladım cnm çok tşk ederim.Mum biraz korkuttu açıkçası ama kulak pamuğu daha uygun gibi.ilk okuduğumda nasıl yani demiştim pamuk içerde kalmazmı diye:))

anladım cnm çok tşk ederim.Mum biraz korkuttu açıkçası ama kulak pamuğu daha uygun gibi.ilk okuduğumda nasıl yani demiştim pamuk içerde kalmazmı diye:))

mumdan korma işeret parmağınla aynı kalınlıkta bana da kulak pamuğu çok küçük gelmişti beyaz mumla başladım bir cesaret ve oldu aparatla çalışmak istemezsen serçe parmakla da çalışabilirsin.poponun altına yastık koy bacaklarını iyice aç ve nefes verirken ıkın,ıkındığın zaman orası açılıyor ve artık neyle çalışacaksan parmak,mum,kulak pamuğu popo yönünde eğimli olarak içeri itiyorsun.buarada hijyen açısından prezervatif kullanmayı unutma.ayrıca jellerde tahrişi önleyeceğinden işini kolaylaştıracaktır.sen bir yerden başla aklına takılanları sor çekinme.

canım benim ne güzel başlangıç yapmışsınız keşke devam etseydin.( ne kadarını aldın başı falan komple girdimi??

evet girdi canım sonra çıkardım hemen emla ile yaptım bunu tatlım sonra dr. gttm oda emla kas gevşetici ve jel verdii bunlarla dene dedı nasıl kulanıcgmı blmyrm ama :/

beyaz mumla deneyeyim o zaman.ama hep şeyi merak ediyorum yanlış anlaşılmakta istemiyorum.bunu yaparken ilişkiye hazır durumda gibi olmalıyım yoksa hadi yapayım diyip mi yapmalıyım??

beyaz mumla deneyeyim o zaman.ama hep şeyi merak ediyorum yanlış anlaşılmakta istemiyorum.bunu yaparken ilişkiye hazır durumda gibi olmalıyım yoksa hadi yapayım diyip mi yapmalıyım??

önce bunu sağılğın için yaptığını düşünüp sonra hazır hisettiğin zaman yapmalısın zaten bu durumda zevk pek söz konusu olmuyor.

evet girdi canım sonra çıkardım hemen emla ile yaptım bunu tatlım sonra dr. gttm oda emla kas gevşetici ve jel verdii bunlarla dene dedı nasıl kulanıcgmı blmyrm ama :/

neden çıkardın tatlım başını almışsın biraz daha süreyi uzatarak içinde devam edebilirdi.diyeceksinki sen uygulayabiliyormusun nerdeeee(
inan onların nasıl kullanıldığını bende bilmiyorum doktora gidecek cesaretim biile yok tatlım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…