Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dün gece eşimle denedim sabah yazdım bilmem okudunmu dün gece eşim kendi parmağıyla yaptı ve hiç acı duymadan girdi bu gece bi daha yapıcaz gene aynı rahatlık devam ederse p....s denemesine geçicez

kızlar selam :)
ben bugun canım hiç istemeye istemeye mum denemesi yaptım iyiki de yapmışım enerjm yerine geldi:) dün bir parmak kalınlığındaki mumu 8 cm' ini fln almıştım.. bugun 2 parmak kalınlığındaki mumu 13cm civarı içime alabildim .. yarında bu mumla deneyip daha sonra biraz daha kalınına geçicem.. herkese iyi akşamlar :)))

ooo harikaaaa hadi bakalım daha güzel haberler getir bize

sağğğğğğğollllllll bacımmmmmmm inşlh herkes mutlu olsunnnnn

kızlar bugun eşimle oturup konuşcam zarımın esnek olabilecegini anlatıcammm kabullnmesı ona zor olablr ama bunda benm bi suçum yok anlatıcamm tepsikisi çok mrak edyrum umarı kırıcı olupta benı daha çok hayal kırıklıgna ugratablrrr bu sfer heppten kuserm haytaaa :-(

bravo kızlar okudum yazdıklarınızı maaşallahınız var :))) böyle azimle devam edin hadi bakalım 2012nin son gelini olmaya bakın kendinize bu hedefi koyun :)) sorusu olan varsa yardımcı olabilirim elimden geldiğince.

sağol canım.. elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştık yılbaşına gelin olarak grcem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…