- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.941
kulak çöpünü alamıyodum aldım :) o gazla direkt orta parmağa geçtim 2 boğuma yakın aldım galiba yani çok anlayamadım :) ultrason jeli sürdüm cadıkedi duyuyo musun beni :)
Demekki neymiş ; "yapamıyorum, beceriksizim" demek yokmuş
Sen de artık egzersiz listesine dahilsin yehuuuuÇokk tebrük ederümmmmmm
cadıkedii bende egzersiz yaptım hemde eşimletam 2 parmak yaptık ve zorlanmadan grdii:26::26::26: bugün eğer o rahatlığı tekrar yakalarsam p.. s denicez
Az önce okudum canım geçmişive içimden aynen şunu geçirdim "yaseminA'nın yenmesi çok yakın çünkü olayı kafada bitirmiş"
Gerçekten sana gaz vermek için söylemiyorumSen beynine "ben yenmeye çok yakınım" sinyallerini gönderiyorsun, olay bunda bitiyor zaten
aynen öylee bende öyle hissediyorum ayın dördünde şu konuya dahil olduğumda depresyondaydım şimdiki halime bak bi deeee
Az önce okudum canım geçmişive içimden aynen şunu geçirdim "yaseminA'nın yenmesi çok yakın çünkü olayı kafada bitirmiş"
Gerçekten sana gaz vermek için söylemiyorumSen beynine "ben yenmeye çok yakınım" sinyallerini gönderiyorsun, olay bunda bitiyor zaten
Bir de bunu yendikten sonra söylüyorsun "yahu daha bir kaç gün önce umutsuz olan ben şimdi oturmuş yenemeyenlere yol gösteriyorum ne mutlu bir şey bu" diyorsun
Kızlar Sizde Farkettinizmi Birilerinin etekleri Tutuştu.Sesii kesildii
o yakında beni de geçicek zaten
iyiki sizler varsınız yoksa ben geçicek diye bekler dururdum harekete geçrdiniz beni:122::122::122: bi de yendikten sonra gör beni
beraber başarcaz best öyle demedikmi
Merhaba canımmmm malum regl oldum bitmesini bekliyorum egzersiz de yapamıyorum(( şu iş bitsin artık mufimmm ya bıktım İnan ((
Bu arada seni okudum şimdi, bu kadar benzerlik olamaz canım tam vajilerin kardeşliği olduk biz seninlecanım biz Aralık gelini olalım kesin tamam mı yeni yıla sarkarsa çok üzülürüm ya daha fazla beklemesin istiyorum inşallah el birliği ile yenelim canım sen ben ve tüm arkadaşlarımızla )
merhaba canımmm evet ya kardesliğinde bukadarı değilmi...insallah tatlım insallah yılbasından önce bitecek bu iş vaji reglden sonra cok açık oluyormuşya ben hafta sonu deneyelım dıyorum ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?