Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

zaten üst üste olacak yan yana girmesi biraz zor olur.nasıl anlatayım baş paramak allta işaret ve orta parmak onun üstünde kuşun gagası gibi giriş ince devamı kalınlaşarak.bilmem anlatabildim mi:26:

bir arkadaş 3 parmak yan yana olacak diye yazmıştı baanada yan yana bayağa zor geldi zaten.ben işaret orta ve yüzük parmağını birleştiriyorum canım üçünü bir araya getiriyorum orta parmak üstte kalıyo.ileriki hedeflerimde baş parmağıda eklemek var :)ama şimdilik pek gözüm kesmiyo.üç parmakta rahat olmam lazım önce.

bir arkadaş 3 parmak yan yana olacak diye yazmıştı baanada yan yana bayağa zor geldi zaten.ben işaret orta ve yüzük parmağını birleştiriyorum canım üçünü bir araya getiriyorum orta parmak üstte kalıyo.ileriki hedeflerimde baş parmağıda eklemek var :)ama şimdilik pek gözüm kesmiyo.üç parmakta rahat olmam lazım önce.

hehe okadarına gerek yok bence eş denemeleri için çanlar çalıyor:46:

bende bi gelişme yok arkadaşlar:50::50::50: dün gene eşimle iki parmak egzersizi yaptık ben iki parmağı üstüste değil yanyana almak istedim ve başardım :16::18::18::18:ama işte sonuna kadar alamadım o yüzden bugün orta parmak egzersizi yapıcam tek başıma belki o zaman kasları esnetebilirim

kızlar bişey daha sorcam egzersizlerden sonra gusül abdesti almak gerekiyomu namaz konusunda sıkıntı olur diye simdiye kadar hep öğleye kadar her gün 2 3 kere egzersiz yapıp abdest aldım aksam tekrar devam ettim ama gün aşırı bu sekilde devam etmek acıkcası zor oluyo

canım bende bu konuda sıkıntı yaşıyorum o yüzden gündüz namazlarımı kılıyorum akşamdan sonra egzersize başlıyorum yatsıyıda gece yatmadan kılıyorum içim rahat etmiyo çünkü abdest almadan:40::40::40::40:

hehe okadarına gerek yok bence eş denemeleri için çanlar çalıyor:46:

ama reglden sonra 3 parmak yapmadım henüz.eşiminde yakın bir arkadaşı vefat etti onu üzgün gördükce benimde içimden gelmiyo egzersiz falan.zaten moralim bozuk olduğunda egzersizde hiç başarılı olamıyorum.hep bir şeyler bahane oluyo işte.ama yarın tekrar başlıcam 3 parmak çalışmaya.10 cm i arkadaşlardan duyunca çok geliyodu bana meğer bende yapmışım 10 cm :) inşallah yakın zamandada eş denemesi yapıcam.

ama reglden sonra 3 parmak yapmadım henüz.eşiminde yakın bir arkadaşı vefat etti onu üzgün gördükce benimde içimden gelmiyo egzersiz falan.zaten moralim bozuk olduğunda egzersizde hiç başarılı olamıyorum.hep bir şeyler bahane oluyo işte.ama yarın tekrar başlıcam 3 parmak çalışmaya.10 cm i arkadaşlardan duyunca çok geliyodu bana meğer bende yapmışım 10 cm :) inşallah yakın zamandada eş denemesi yapıcam.

inşllll hepimiz başarıcaz biizlerde aralık gelını olucazzz inşlll kızlarrrrr

bende bi gelişme yok arkadaşlar:50::50::50: dün gene eşimle iki parmak egzersizi yaptık ben iki parmağı üstüste değil yanyana almak istedim ve başardım :16::18::18::18:ama işte sonuna kadar alamadım o yüzden bugün orta parmak egzersizi yapıcam tek başıma belki o zaman kasları esnetebilirim

tebrik ederim 2 parmak çok büyük bi ilerleme bence..
bişey sorucam girişte değilde çıkarken ağrılı bi şekilde yanma hissediyor musun?

canım istersen soyle yap. once 9 cm lık aparatla yap egzersızını onu bıraz beklet 5-10 dk. sonra 9 cm lık aparatını cıkarıp hemen ardından 10 cm lık aparatı ıttır. bu sekılde yapıodum bende egzersız sırasında. umarım faydası olur sanada.

nacisss yardımın için çok çok çok tesekklür ederim Allah razı olsun dediğin gibi yaptım önce 9 cmliği alıp içimde biraz beklettim sonra hemen 10cm liği almaya çaılştımm ve olduuu coook tesekkür ederimm:)

Canım 1 cm o kadar fark etmez. 9 cm alabiliyorsan 10 cm i de alırsın. Acı diye tarif ettiğin nasıl bir şey? Batma mı? Yanma mı? Yanma gibi ise o hepimizde oluyor katlanılmayacak bir şey değil:50:

Pozisyon olarak hangi pozisyonda deniyorsun? Bir de sırtını koltuğa falan yaslayıp yapmayı dene. Koltuğa yaslan, bacaklarını iki yana aç, aparatı vajinin ucuna getir bekle, onun orada durmasına alış:34: Tv falan aç kafan dağılsın. Sonra çok yavaş şekilde ittirmeye çalış. Çok çok yavaş yap ama :34:

cadıkedi listedeki yerimi değiştirebilirsin çünkü artık 10 cm alabiliyorummm:)

tebrik ederim 2 parmak çok büyük bi ilerleme bence..
bişey sorucam girişte değilde çıkarken ağrılı bi şekilde yanma hissediyor musun?

evet canım yanma oluyo:50::50::50: hatta bazen çıkarmak sokmaktan daha zor geliyo ama kendimi rahat bıraktığım an orada gevşiyo çözüm sadece biraz daha rahat olmak:16:

evet canım yanma oluyo:50::50::50: hatta bazen çıkarmak sokmaktan daha zor geliyo ama kendimi rahat bıraktığım an orada gevşiyo çözüm sadece biraz daha rahat olmak:16:

benimde çıkarırıken ağrılı yanmalarım oluyorda forumdaki arkadaşlar mantar yada enfeksiyon kapmış olabileceğimi söyledi o yüzden soruyorum sadece ben mi yaşıyorum bu sorunu yoksa normal mi diye ::18::18::18::18:
bide benim akıntım falan var senin ki normalde ben sanırım enfeksiyon kaptım :50::50::50::50::50::50::50:

benimde çıkarırıken ağrılı yanmalarım oluyorda forumdaki arkadaşlar mantar yada enfeksiyon kapmış olabileceğimi söyledi o yüzden soruyorum sadece ben mi yaşıyorum bu sorunu yoksa normal mi diye ::18::18::18::18:
bide benim akıntım falan var senin ki normalde ben sanırım enfeksiyon kaptım :50::50::50::50::50::50::50:

bendede akıntı oluyo bu zamanlarda adetim yaklaştığında hep olur böyle.. ben enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum ama idrarında yanma falan oluyosa enfeksiyon olabilir ama tam bilemem canım sen bi doktora git bence şüpheleniyosan:34::34::34:

Back
X