- 4 Ekim 2012
- 16.984
- 33.514
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #132.141
var mı sorusu olannn ???? 2012den kimse kalmasın herkes gelin olsun haydee :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepp Böylee Mutlu Ol canımmÇünkü Hakediyosunn O güzel Temiz Yüreğinlee
![]()
canım merhaba bugün 10 cmlik aparatı alabildim ama alışmam için yarında devam etcem sence eş denemesine ne zaman gecmeliyim aparatı daha da kalınlastırarak egzersizlere devam mı etmem gerekir?
canım ben eşimin iki parmağını rahatlıkla alıyorum ama yarıya kadar... kendi serçe parmağım içerde kayıp gdiyo tamamen alıyorum ama daha kalın parmağa geçtiğimde içerdeki kas boğumunu aşamıyorum yolu kaybediyorum yanisence napmalıyım
eşin iki parmağını aldıysan yüzde doksan çözdün demektir :)) kas boğumunda kayboluyorsan kayganlaştırıcyı bol tut. parmağını aşağı doğru iteceksin popona doğru. iterken de derin derin nefes al. burnundan nefes alırken parmağını it, ağzından nefes verirken bekle. iterken aynı zamanda ıkın. nefes düşündüğünden çok daha önemli. açıyor orayı resmen.
cok sağol canım ya inşallah:):) gecen hafta 7 cm alabilyoken denemiştik ama alamamıştımyok canım 10 santim aparat eş denemesine geçmek için uygun kalınlıkta. ben 7-8 santimdeyken başarmıştım hatta az çalışmıştım yani. eş denemesi yapmadan önce bi 10-15 dakika on santimle çalış, sonra deneyin. az kalmış yaa seni gelin edecez :)) denemeyle ilgili sorun var mı?
Cadıkediiii çok teşekkür ederim![]()
senin şu listelerin yok mu nasıl mutlu ediyorsun bizi bir bilsen ellerine sağlık canım sen hep mutlu ol inşallah
![]()
tamam canım yapıcam:) eşimle iki defa falan yaptık egzersiz o da baya havaya grdiolcak olcak diye gaz veriyo bakalım inşallahh yakındır heralde
![]()
kızlar bişey daha sorcam egzersizlerden sonra gusül abdesti almak gerekiyomu namaz konusunda sıkıntı olur diye simdiye kadar hep öğleye kadar her gün 2 3 kere egzersiz yapıp abdest aldım aksam tekrar devam ettim ama gün aşırı bu sekilde devam etmek acıkcası zor oluyo
yakın yakın. :)) hatta cesaretini toplayabildiğin bir anda eş denemesi yap derim.
arkadaşlar cadıkedide sormuştu 3 parmağı ölçen oldumu?bende merak ediyorum üç parmak çalışıyorum kaç cm oluyo bilen varmı?
dün eş denemesi yptık ve girdi yarısına kadar kendimi kastığım için acı oldu fakat sıktım dişimi ve yarısına kadar aldım baskı olduçok çok mutluyum ya yencem kadar bu illeti kendime çok çok güvenim geldi
fakat zorlama olduğu için çok fazla tahriş oldu..
akşam tekrar deneme yapcaz ve dr verdiği anestol pomad kullancam vajina içine mi sürcem dışına mı yardımcı olur musunuz :)
çok istiyorum aslında ama eşimi hayal kırıklığına uğratmak istemem daha fazla zaten yeterince uğradı![]()
bi yapıp tam yapmak istiyorum o da sevinsin garibimm
Eee kızlarr sohbet edelim birazcıktaa değilmi amaaa
Napıyosunuzz ?? Gününüz nasıl geçti ??![]()