Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

var mı sorusu olannn ???? 2012den kimse kalmasın herkes gelin olsun haydee :))

canım ben eşimin iki parmağını rahatlıkla alıyorum ama yarıya kadar... kendi serçe parmağım içerde kayıp gdiyo tamamen alıyorum ama daha kalın parmağa geçtiğimde içerdeki kas boğumunu aşamıyorum yolu kaybediyorum yani :1::1::1::1:sence napmalıyım

canım merhaba bugün 10 cmlik aparatı alabildim ama alışmam için yarında devam etcem sence eş denemesine ne zaman gecmeliyim aparatı daha da kalınlastırarak egzersizlere devam mı etmem gerekir?

yok canım 10 santim aparat eş denemesine geçmek için uygun kalınlıkta. ben 7-8 santimdeyken başarmıştım hatta az çalışmıştım yani. eş denemesi yapmadan önce bi 10-15 dakika on santimle çalış, sonra deneyin. az kalmış yaa seni gelin edecez :)) denemeyle ilgili sorun var mı?

canım ben eşimin iki parmağını rahatlıkla alıyorum ama yarıya kadar... kendi serçe parmağım içerde kayıp gdiyo tamamen alıyorum ama daha kalın parmağa geçtiğimde içerdeki kas boğumunu aşamıyorum yolu kaybediyorum yani :1::1::1::1:sence napmalıyım

eşin iki parmağını aldıysan yüzde doksan çözdün demektir :)) kas boğumunda kayboluyorsan kayganlaştırıcyı bol tut. parmağını aşağı doğru iteceksin popona doğru. iterken de derin derin nefes al. burnundan nefes alırken parmağını it, ağzından nefes verirken bekle. iterken aynı zamanda ıkın. nefes düşündüğünden çok daha önemli. açıyor orayı resmen.

eşin iki parmağını aldıysan yüzde doksan çözdün demektir :)) kas boğumunda kayboluyorsan kayganlaştırıcyı bol tut. parmağını aşağı doğru iteceksin popona doğru. iterken de derin derin nefes al. burnundan nefes alırken parmağını it, ağzından nefes verirken bekle. iterken aynı zamanda ıkın. nefes düşündüğünden çok daha önemli. açıyor orayı resmen.

tamam canım yapıcam:) eşimle iki defa falan yaptık egzersiz o da baya havaya grdi:52::52::52: olcak olcak diye gaz veriyo bakalım inşallahh yakındır heralde:16::16::16::16:

yok canım 10 santim aparat eş denemesine geçmek için uygun kalınlıkta. ben 7-8 santimdeyken başarmıştım hatta az çalışmıştım yani. eş denemesi yapmadan önce bi 10-15 dakika on santimle çalış, sonra deneyin. az kalmış yaa seni gelin edecez :)) denemeyle ilgili sorun var mı?
cok sağol canım ya inşallah:):) gecen hafta 7 cm alabilyoken denemiştik ama alamamıştım:(

7 santimdeyken denemişsin mevlana alamamışsın hımm :)) popoya doğru ittiniz mi mesela? nefes alıp verdin mi o anda? öncesinde egzersiz yaptın mı?? ben burada okuduklarımı uygulamıştım ve olmuştu.

kızlar bişey daha sorcam egzersizlerden sonra gusül abdesti almak gerekiyomu namaz konusunda sıkıntı olur diye simdiye kadar hep öğleye kadar her gün 2 3 kere egzersiz yapıp abdest aldım aksam tekrar devam ettim ama gün aşırı bu sekilde devam etmek acıkcası zor oluyo

Valahi Canım bu soruyu soran Bir kaç kişi vardı.Ama Biz hep aynı şeyi söylüyoruz..:40::40::40::40:

Kendini Nasıl Rahat hissediyosan öylee yap.:45::45::45:

Sonuçta Yanlış Bişeyle Bilgilendirmek İstemeyiz senii:16::16::16:

ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]:64:YENİ GELİNLERİMİZ:64:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]:46:EGZERSİZ YAPANLAR:46:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]3.best_[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]4.hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]

[/tr]
[tr]
[td]5.mufim[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]6.katarsis_[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]7.mevlana[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8.zfyrnkp[/td]
[td]9 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]9.senem8183[/td]
[td]7,5 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]10.azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]11.kumtanesi09[/td]
[td]3 parmak iki boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]12.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]14.yaseminA[/td]
[td]Eş 2 parmak [/td]

[/tr]
[tr]
[td]15.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]16.pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]17.karamsarrr[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]18.care1[/td]
[td]iki parmak iki boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]19.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]20.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]
[tr]
[td]21.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]

[td]22.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]23.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]24.elab[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]25.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]26.seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]27.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]28.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]

[/tr]

[/table]

EYLÜL: 22 GELİN :64:
EKİM: 16 GELİN :64:
KASIM: 15 GELİN :64:

Son düzenleme:
arkadaşlar cadıkedide sormuştu 3 parmağı ölçen oldumu?bende merak ediyorum üç parmak çalışıyorum kaç cm oluyo bilen varmı?

3 Parmak yanyana 7 Cm geliyo. Yani Benimkinde Öyle Geldi canım.:16::16::16:

Hepimizin parmak yapısı Bir değil..:8::8::8:

7 Cm Küçük Gibi Gözüksede bence 3 parmağı yanyana almak Kolay değil. :34::34:

dün eş denemesi yptık ve girdi yarısına kadar kendimi kastığım için acı oldu fakat sıktım dişimi ve yarısına kadar aldım baskı oldu :1: çok çok mutluyum ya yencem kadar bu illeti kendime çok çok güvenim geldi :1:
fakat zorlama olduğu için çok fazla tahriş oldu..
akşam tekrar deneme yapcaz ve dr verdiği anestol pomad kullancam vajina içine mi sürcem dışına mı yardımcı olur musunuz :)

Canım Tabiki de Vajinin içine süreceksin. Yoksa etkisini nasıl göreceksin ki:9::9::9::9:

Tahriş İçin Bepanthen Merhem Kullabilirsin. Tahrişi Önlüyo Çünkü.:16::16::16::16:

Baskı Olmasıda çok normal ama geçici. :15::15::15::15:

Çok Yol Katettin tatlımm sen. Yenmenn Hiçtee uzakta görünmüyorr:10::10::10:

çok istiyorum aslında ama eşimi hayal kırıklığına uğratmak istemem daha fazla zaten yeterince uğradı:5::5: :43::43::21::21::21:bi yapıp tam yapmak istiyorum o da sevinsin garibimm

ayyy seni çok iyi anlıyorum :)) yalnız deneme sırasında içinde kayıp gitmeyebilir. sabırlı ol, kas yığınıyla karşılaşırsa bekleyin, gevşe iyice... hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :))

Back
X