- 29 Temmuz 2011
- 889
- 280
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.361
Canım kime dedim hatırlamıyorum ama sanırım hopefor'du. Rimel çok sert bir cisim. Penis ona göre daha yumuşak. Rimel ile deneyince daha çok zorlanman normal. İstersen benim yöntemimi dene. Benim aparat yumuşak olduğu için ben hiç zorlanmamıştım.Bir tane kulak çubuğunu al, 11 cm olana kadar peçeteyle kalınlaştır, sadece peçete ve kağıt havlu kullan. Sonra streç filme sar, prezervatife ya da doktor eldivenine geçir, jelle ve öyle yerleştirmeye çalış Aparat peçetelerden oluştuğu için daha rahat olmuştu bana peçetelerin ucunu kıvır yaparken giriş kısmı biraz daha ince olsun.
Bu arada az önceki soruna cevap vereyim ben de parmakla egzersiz yaparken kemiklerimi hissediyordum dokunduğumda
Ohh içim rahatladı şimdi bende kemiklerim dar acaba penis girmez orda sıkışır mı diye bi sürü kötü şeyler düşünüyordum
dediğin gibi peçeteyle yapıcam bu akşam, rimel hiç eğilip bükülmüyor haliyle yolu bulamıyorum
bu akşam 12 cm deneyip sonra eş denemesine başlicam inş.
ah bi gelin olsam
kızlar ben geldimm bugun regl bıtıyor ınsalah bır haftadır mesajları okuyarak kegellerle devam ettım.b arada baya azımlı arkadaslar var hadı bakalım masallah...bende bu aksam tekrar bır es denemesı yaparım insallah...gecen hafta penisin basını alabılmıstım bugundehepsi olcak insallah ....hadı bakem aralım ayı gelınlerı olalım...GEL GELİNİM LİSTEYE GEL....
kızlar ben geldimm bugun regl bıtıyor ınsalah bır haftadır mesajları okuyarak kegellerle devam ettım.b arada baya azımlı arkadaslar var hadı bakalım masallah...bende bu aksam tekrar bır es denemesı yaparım insallah...gecen hafta penisin basını alabılmıstım bugundehepsi olcak insallah ....hadı bakem aralım ayı gelınlerı olalım...GEL GELİNİM LİSTEYE GEL....
benimde adetim yaklaştı valla kara kara düşünüyorum gerileme falan olurmu diye bu kadar ilerlemişken hiç istemem gerilemeyibari diyorum iki parmağa bi muma rahatça alışsam
Bir kere başardıysan hep başarırsın, gerileme olmaz korkma
benimde adetim yaklaştı valla kara kara düşünüyorum gerileme falan olurmu diye bu kadar ilerlemişken hiç istemem gerilemeyibari diyorum iki parmağa bi muma rahatça alışsam
Çalışmıyorsan evdeysen eğer regl olana kadar egzersizlerini ilerletmeye çalış, aralıkın bitmesine bişey kalmadı yılbaşında gelin olcaz biz ona göre
reglden sonra kaslar daha rahat oluyormuş bugün tamamını alırsın kesin
hepimiz 2013 gelini olucaz inşallah
inşallah canım sen baya ileridesin bu akşam bitir şu işi hadi bekliyorz
insalah zfyrnkp cim insallah inan okadar çok istiyorumkı kurtulmayı herkes kurtulsun kimse bu illetle uğraşmasın....
insallah yasemincim bende kasların gevşek olmasına güveniyorum bakalım sende baya ilerledin hadi bakalım aralık ayı gelinleri olcazzz
yasemncim gerileme olmuyor ama egzersiz yapınca tabı ınsan kendini daha ıyı hissediyor regl olunca sakın siteyi bırakm mesajları okumak bile rahatlatıyor hatta ben measajlara bakarken farkında olmadan kegel egzersizi yaptımı farkettim
evet canım evdeyim :) her fırsatta yapmaya çalışıyorum eşiminde hoşuna gtti bu ilerlemem ben gelmeden yapma dedi bugün beraber yapıcaz dedi ama ben beklemicem tabiki muma alışmam lazım
yok canım yok bırakılmıyo valla sende reglden once halleteye calış olmazsada kegelı sekın bırakmabu site bırakılırmı kiiiii
bencede eşini bekleme egzersize devam keşke bende evde olsaydım egzersiz yapardım ama bugün çalışıyorum.. burda siteyi okurken o kadar sabirsizlanıyorum ki eve gidip bir an önce egzersiz yapsam diye
eşin geldiğinde çalıştığın aparatın biraz daha kalınını denersin süper olur
yok canım yok bırakılmıyo valla sende reglden once halleteye calış olmazsada kegelı sekın bırakma
3 5 gün daha vaktim varda şimdi illa olcak diyede kendimi zorlamak istemiyorum yapamayınca çok üzülüyorum çünkü[/QUOTE
yok canı sartlandırma kendını sitede çogu kişi deneme yaparken basardı bızımde oyle olur belkı
olsun eve gdince yaparsın sende üzülme ben bazen ev işinden gelen gdenden fırsat bile bulamıyorum yapmaya
3 5 gün daha vaktim varda şimdi illa olcak diyede kendimi zorlamak istemiyorum yapamayınca çok üzülüyorum çünkü[/QUOTE
yok canı sartlandırma kendını sitede çogu kişi deneme yaparken basardı bızımde oyle olur belkı
ayy inşallah aslında p...s daha kolaymış ama şimdi olmassa eşimde üzülcek kendimi hazır hissetsem başlıcam p...s denemesinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?