Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ohh içim rahatladı şimdi bende kemiklerim dar acaba penis girmez orda sıkışır mı diye bi sürü kötü şeyler düşünüyordum

dediğin gibi peçeteyle yapıcam bu akşam, rimel hiç eğilip bükülmüyor haliyle yolu bulamıyorum

bu akşam 12 cm deneyip sonra eş denemesine başlicam inş.

ah bi gelin olsam

dün gece bi tane mumu yarıya kadar aldım devamı gelmedi fazlada zorlamadım mum için sonra gene eşimle yapalım dedim eşim de geldi orta parmağını tamamen soktu ilk kez tamamını soktu bu ne kadar boşluk bi yermiş dedi:) sonra tuvaletim geldi kaslarım kasıldı eşimin parmağı içerde sıkıştı ne güçlü kasların var dedi bana.. bugün mumun tamamını almaya çalışıcam ne hikmetse eşimle yakaladığım rahatı kendim bulamıyorum kendim canım yanıcak diye yavaş yavaş sokardım orta parmağımı baktım eşim bi anda sokuvermiş

Bu azimle çok yakında gelin olursun hiç merak etme

Rimel ya da mum içeride kıvrılmıyor ama sadece peçeteden oluşan bir aparat içerde kıvrılabiliyor penis gibi

Tabi kıvrılıyor dediysem de çok yumuşak bir aparat olmuyor korkmayın :) Gayet sert bir aparat oluyor, ama elinle bükmeye kalksan bükülür

Son düzenleme:
kızlar ben geldimm bugun regl bıtıyor ınsalah bır haftadır mesajları okuyarak kegellerle devam ettım.b arada baya azımlı arkadaslar var hadı bakalım masallah...bende bu aksam tekrar bır es denemesı yaparım insallah...gecen hafta penisin basını alabılmıstım bugundehepsi olcak insallah ....hadı bakem aralım ayı gelınlerı olalım...GEL GELİNİM LİSTEYE GEL....

inşallah canım sen baya ileridesin bu akşam bitir şu işi hadi bekliyorz

reglden sonra kaslar daha rahat oluyormuş bugün tamamını alırsın kesin

hepimiz 2013 gelini olucaz inşallah

benimde adetim yaklaştı valla kara kara düşünüyorum gerileme falan olurmu diye bu kadar ilerlemişken hiç istemem gerilemeyi bari diyorum iki parmağa bi muma rahatça alışsam

benimde adetim yaklaştı valla kara kara düşünüyorum gerileme falan olurmu diye bu kadar ilerlemişken hiç istemem gerilemeyi bari diyorum iki parmağa bi muma rahatça alışsam

Çalışmıyorsan evdeysen eğer regl olana kadar egzersizlerini ilerletmeye çalış, aralıkın bitmesine bişey kalmadı yılbaşında gelin olcaz biz ona göre

Çalışmıyorsan evdeysen eğer regl olana kadar egzersizlerini ilerletmeye çalış, aralıkın bitmesine bişey kalmadı yılbaşında gelin olcaz biz ona göre

evet canım evdeyim :) her fırsatta yapmaya çalışıyorum eşiminde hoşuna gtti bu ilerlemem ben gelmeden yapma dedi bugün beraber yapıcaz dedi ama ben beklemicem tabiki muma alışmam lazım

reglden sonra kaslar daha rahat oluyormuş bugün tamamını alırsın kesin

hepimiz 2013 gelini olucaz inşallah

insalah zfyrnkp cim insallah inan okadar çok istiyorumkı kurtulmayı herkes kurtulsun kimse bu illetle uğraşmasın....

inşallah canım sen baya ileridesin bu akşam bitir şu işi hadi bekliyorz

insallah yasemincim bende kasların gevşek olmasına güveniyorum bakalım sende baya ilerledin hadi bakalım aralık ayı gelinleri olcazzz

yasemncim gerileme olmuyor ama egzersiz yapınca tabı ınsan kendini daha ıyı hissediyor regl olunca sakın siteyi bırakm mesajları okumak bile rahatlatıyor hatta ben measajlara bakarken farkında olmadan kegel egzersizi yaptımı farkettim

bu site bırakılırmı kiiiii

evet canım evdeyim :) her fırsatta yapmaya çalışıyorum eşiminde hoşuna gtti bu ilerlemem ben gelmeden yapma dedi bugün beraber yapıcaz dedi ama ben beklemicem tabiki muma alışmam lazım

bencede eşini bekleme egzersize devam keşke bende evde olsaydım egzersiz yapardım ama bugün çalışıyorum.. burda siteyi okurken o kadar sabirsizlanıyorum ki eve gidip bir an önce egzersiz yapsam diye

eşin geldiğinde çalıştığın aparatın biraz daha kalınını denersin süper olur

olsun eve gdince yaparsın sende üzülme ben bazen ev işinden gelen gdenden fırsat bile bulamıyorum yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…