Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım şöyle ki ben siteyi geç keşfettim yani bahsettikleri egzersizlerden hiç haberim yoktu bende 5 aydır evliyim yenelide daha 6 7 gün falan oldu ondan öncesinde eşimle çok denemem oldu kasgevşetici alıyordum bir ara o dönemde p...sinin bir kısmını içime alabiliyordum yani kafasını ama sanki orda bir duvar var gerisi gelmiyordu ve inanılmaz canım yanıyordu doktora gittim parmağıyla muayene etti bak dedi parmağım giriyr olacak olanda bu dedi bana anestol pomad diye bir krem ve gleitgelen diye bir jel verdi şu şekilde yaptım : önce banyoda kovaya sıcak u doldurdum ve üzerine oturdum maksadım vajindeki kasları yumaşatmak gevştmek yani 10 dk kadar bu şekilde kaldım sonra hemen yatak odasına gittim ön sevişmeyi uzun sürdürmedim 5 dk belki hemen anestol pomadı eşimim baş parmağına sürdük ve ben burnumdan nefes aldım ağzımdan verdim oda bu arada parmağı vajinaya soktu ben nefes alıp verirken inan bana o kadar kolay oluyorki bu şekildeyken 5 dk kadar öyle kaldı içimde sonuna kadar girdi prmak ben nefes alıp verdikçe. 5 dk sonra çıkarttık ve tekrar krem sürdük ve yine aynı işlemi yaptık yine 5 dk kadar içimde kaldı sonra çıkardık ve jeli sıktık içime zaten jel tüp halinde vajinanın içine sıkıyorsun sonra ben nefes alıp verdim burnumdan aldım ağzımdan verdim bu şekilde p...si içime aldım ve kesinlikle ıkındım ıkınarak alabildim hepsini nefes ve ıkınmak ikisini sayesinde yaptım bunu yaptıklarımı dene derim canım ve ben bile şaşırdım olduğunda mutluluktan ağladım uyuyamadım nasıl ya dedim aylarca bunun içinmi ağlayıp zırladım halbuki doğru nefes ve yön ve ıkınma hepsi bunlardan ibaretmiş eşin tabi yavaş yavaş içine giricek bir anda değil zaten o an onu hisseder şimdi bile aynı şekilde p..siyi içime alabiliyorum yani hala cuk diye olmuyor zamanla olucak inş... Allah yardımcın olsun ama anlattıklarımı bir dene derim

Slm kızlar nasılsınız bir kaç zamandır giremiyordum nasıl gidiyor

Merhaba,

Bende egzersiz yapıyorum arkadaşa yazdığın cevabı okudum az önce bende 2 gündür egzersizlerde anestol pomat kullanıyorum ama aparatı sokarken çok basınç hissediyorum ve vajinanın gerildiğini hafif bir acı hissediyorum. Egzersizlerle kanama olmadan vajiyi genişletmeye çalışıyorum. Aslında denesem belki penisi alırım ama acıya ve kana dayanamadığım için genişlete genişlete yapmaya çalışıyorum.

Sen anestol ve gleit gelen le yaptığında baskı ve acı hissettin mi?
Kanaman oldu mu?

Son düzenleme:
slm kızlarrr nasıl gıdıyor...

canım ben pek acı hissetmedim yani ufak bir acı tabiki hissettim ama dayanılmayacak gibi değil belki yönünü yanlış yapıyorsundur olabilir mi acaba .inan acıya bende hiç dayanamıyorum canım okadar tatlıki ben yaptıysam herkes yapar benim yaptığımı bence dene p...si içine alabileceğini düşünüyorum canım.

jel de kullanıyorum ..hani uyuşturup hiç denememiştim işe yaradığın,ı hatta doktorun önerdiğini söyleyenler var ya merak ettim..

ben emlaya benzeyen anestol pomad kremi kullanmıştım hala da kullanıyorum yanında jelde kullanıyorum doktor verdi bana etkisini gördüm cnm birz uyuşturuyor vajini içine sürüyoum ben etkisi oluyor işk başta sürerken yanma yapıyor ama dayanılmayacak gibi değil geçiyor sonra

Kızlar biriniz bana yardım edin eşime bapanthen krem almasını istemiştim bugün almış eczaneden ama bepanthen plus uyarılar-önlemler kısmını okuduğumda " göz, ağız boşluğu veya vajina gibi hassas dokular ile temasından kaçınınız" yazıyor.

Napıcam ben bu kremi elimde patladı ( o kadar araştırdım sordum ettim size ama yine elimde kullanamayacağım bi krem mi var yaaa offf

Son düzenleme:

doktorumun yazdığı reçetemdeki şekli bepanthen krem die..plus yada merhem değil

doktorumun yazdığı reçetemdeki şekli bepanthen krem die..plus yada merhem değil

napim ben şimdi bunu kullanmiyim mi? bütün bepanthenler aynı etkiyi gösteriyordu öyle demişlerdi banaaaa

o kadar hevesliydim ki bugün eve gelir gelmez egzersiz yapacaktım ama moralim bozuldu yaaaaa offf başka tahrişi önleyen ne kullanabilirim ama evde de başak ilaç yok yarında pazar eczaneler kapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…