- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.381
daya25 .!.:canım merhaba ben 5 aylık evliyim hala ilişliye giremedik 2-3 kadın dogumcuya gittim ama elle muayene zar zor ettiler kafada bitiyor dediler yolladılar ben cok kötüyümsende vajiyi yendiğini yazmıssın dr a gittiğin, ve dr un ödev olarak parmak egzersizi vermediğini belirtmişsin nasıl çözdü dr sorununuzu ? Neler yaptırdı yani ? Bende maddi imkanım olmadıgından gidemiyorum ve kegel egzersizi yapamıyorum sitede okadar cok kişi kegelle basardı ama ben yapamıyorum bana bu konuda yardımcı olurmusun ? Cok kötüyüm artık kocamla karı koca olmak istiyorum gitgide durum kötüye gidiyor evliliğim için yardım lütfenn (
Slm kızlar nasılsınız bir kaç zamandır giremiyordum nasıl gidiyor
slm kızlarrr nasıl gıdıyor...Merhaba,
Bende egzersiz yapıyorum arkadaşa yazdığın cevabı okudum az önce bende 2 gündür egzersizlerde anestol pomat kullanıyorum ama aparatı sokarken çok basınç hissediyorum ve vajinanın gerildiğini hafif bir acı hissediyorum. Egzersizlerle kanama olmadan vajiyi genişletmeye çalışıyorum. Aslında denesem belki penisi alırım ama acıya ve kana dayanamadığım için genişlete genişlete yapmaya çalışıyorum.
Sen anestol ve gleit gelen le yaptığında baskı ve acı hissettin mi?
Kanaman oldu mu?
slm kızlarrr nasıl gıdıyor...
iyiyiz forumu takip eden vajiyi yenen arkadaşların cevaplarını bekliyoruz işte
Kızlar ben egzersizlerde baya aşama kaydettim isteyenlere yardımcı olabilirim
*Kızlar ben egzersizlerde baya aşama kaydettim isteyenlere yardımcı olabilirim
*
merhaba best, sen emla kullanmış mıydın? sürdükten ne kadar süre sonra etki ediyor biliyo musun acaba?...
*
merhaba best, sen emla kullanmış mıydın? sürdükten ne kadar süre sonra etki ediyor biliyo musun acaba?...
canım best emla kullanmıyo ..zaten onu pek önermiyoruz kayganlaştırıcı jel kullan onun yerine :44::44::44:
jel de kullanıyorum ..hani uyuşturup hiç denememiştim işe yaradığın,ı hatta doktorun önerdiğini söyleyenler var ya merak ettim..
merhaba,
bende egzersiz yapıyorum arkadaşa yazdığın cevabı okudum az önce bende 2 gündür egzersizlerde anestol pomat kullanıyorum ama aparatı sokarken çok basınç hissediyorum ve vajinanın gerildiğini hafif bir acı hissediyorum. Egzersizlerle kanama olmadan vajiyi genişletmeye çalışıyorum. Aslında denesem belki penisi alırım ama acıya ve kana dayanamadığım için genişlete genişlete yapmaya çalışıyorum.
Sen anestol ve gleit gelen le yaptığında baskı ve acı hissettin mi?
Kanaman oldu mu?
jel de kullanıyorum ..hani uyuşturup hiç denememiştim işe yaradığın,ı hatta doktorun önerdiğini söyleyenler var ya merak ettim..
*
Kızlar biriniz bana yardım edin eşime bapanthen krem almasını istemiştim bugün almış eczaneden ama bepanthen plus uyarılar-önlemler kısmını okuduğumda " göz, ağız boşluğu veya vajina gibi hassas dokular ile temasından kaçınınız" yazıyor.
Napıcam ben bu kremi elimde patladı( o kadar araştırdım sordum ettim size ama yine elimde kullanamayacağım bi krem mi var yaaa offf
doktorumun yazdığı reçetemdeki şekli bepanthen krem die..plus yada merhem değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?